Phoenix Coyotes 2008-2009

  • 123 219
  • 506

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Noniin noniin ja Doanerhan voitti kuin voittikin elimination skaban. Pakko sanoa, että mitään päätä huimaavia kyniä ei nähty, mutta kyllähän se Doaner ihan hienosti niitä häkkejä pussitti. Perkeleen tarkka vetohan Doanilla on ja ihan hyviä ujutuksia puikoista sekä rystyltä.

Tosta Young Star gamesta olisin kyllä odottanut Boedkerilta enemmän, jotain kyniä ja coast to coasteja. No Mikkel keskittyi tällä kertaa enemmän syöttelyyn ja Wheelerin kanssa peli kulkikin ihan hyvin.
 

Crazy Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins & Winnipeg Jets
Tänään tulee ankkamuhennosta syntymäpäivälahjaksi Wayne Gretzkylle. 48 vuotta maan päällä. Onnea Väinö!

Laitetaas vaikka viivoilla tulevasta pelistä ja muustakin.

- Turris on ostanut mukavan kämpän itselleen. Tiedän, koska olen entinen omistaja.
-Bryz aloittaa maalissa. Viimeiset 7 peliä rekordilla 5-2-0
-Carlyle on varmasti valvonut öitään miettiessään miten saada ankkojen kurssi käännettyä. Ankat tulee tekemään kaikkensa voittaakseen. Näin täytyy olla jokaisella 'Yotes jampallakin.

Kolme viivaa, se on jo aika perkeleen hyvin minulta.

'Yotes 6 Ducks 2

Jovo
Lindstrom
Lisin
Yandle
Rhino
OJ
Doan 0+3
Muels 0+2

Suuruudenhulluutta..
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Lähelle meni Crazy Diamondin tulosveikkaus, harmittavasti vain tulos oli toisinpäin. Takkiin tuli 7-3 lukemin. Konfferenssin 5. paikka säilyi sentään, mutta tiukkaa on.

Mueller sai ottelussa jonkinlaisen ylävartalon vamman, eikä palannut enää jäälle. Toivottavasti mistään isommasta loukkaantumisesta ei ole kyse.
 

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Lähelle meni Crazy Diamondin tulosveikkaus, harmittavasti vain tulos oli toisinpäin. Takkiin tuli 7-3 lukemin. Konfferenssin 5. paikka säilyi sentään, mutta tiukkaa on.

Mueller sai ottelussa jonkinlaisen ylävartalon vamman, eikä palannut enää jäälle. Toivottavasti mistään isommasta loukkaantumisesta ei ole kyse.

Joo kyllä oli silti vähän ilkee tappio, koska nyt on todellakin ahdasta poffi viivan lähettyvillä. Nyt Ducks on edelleen tasapisteissä, mutta Wild ja Oilers ovat kahden pisteen päässä ja näillä kahdella jengillä on lisäksi kaksi matsia meitä vähemmän pelattuna. Varsinkin vielä kun Yotesilla on seuraava matsi Sharksia vastaan, joka ei ainakaan tule olemaan kovin helppo matsi. Myös Dallas on hyvässä lennossa. Ahdasta on.

Mueller pois myös illan ottelusta. Paikalle pelaavaan kokoonpanoon astuu Winnik. Saas nähdä miten Gretzky ketjut muovaa. Winnik ylempiin kenttiin?

Tällä hetkellä lasaretissa ovat siis Sauer(alavartalo), Tikhonov(ylävartalo) ja Mueller(ylävartalo) ja Bryz aloittaa...
 

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Coyotes-Sharks 0-2

Voihan perkele. Kyllä tarjottiin jälleen maalipaikkoja Yotes miehistölle. Mm. koosteen perusteella ainakin Lisinilla ja Doanilla oli loistavia paikkoja laittaa kiekko reppuun. Ottelun suurin menetys on kuitenkin, että Rhinon olkapää on nyt rikki. Eli tämä nyt ei ainakaan ollenkaan helpota joukkueen taistelua poffiviivan yläpuolella. Molemmat maalivahdeista pelasivat aivan uskomattoman hyvin, mutta varsinkin Bryzgalov, joka torjui 27 kertaa ja teki todella uskomattomia pelastuksia. Ilman Bryziä lukemat olisivat kyllä olleet rumempia. Winnik näytti kovuutta ja otti myllyn Clowen kanssa.

No toivotaan, ettei tuo Rhinon vamma ole vakampi ja että mies saataisiin nopeasti pelikuntoon. Ykkös-kakkoskenttien pelaajista, kun jo Mueller on lasaretissa.
 

wess

Jäsen
Coyotes jäi jo toisen kerran peräkkäin maaleitta. 0-2 häviö Buffalolle ja näin raju tiputus 5. sijalta peräti 10. Tällä hetkellä neljä joukkuetta on Yotesin kanssa samoissa pisteissä. Nyt vähän skarppausta jos poffeihin halutaan, tällä tavalle se ei tule onnistumaan!

Ja kaksikin tappelua nähtiin. Carcillo ja Goertzen hoitivat myllynsä himaan.
 
Viimeksi muokattu:

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Ikävässä kolmen pelin tappioputkessa tässä ollaan. Näihin ei olisi nyt todellakaan varaa, kun konfferenssi on niin tasainen. Seuraava peli on Predatorsia vastaan ja voitto pitäisi saada otettua.

Mitä tulee noihin Kaberlea koskeviin huhuihin joista aiemmin oli puhetta, niin häntä tuskin meille hankitaan ainakaan lähiaikoina, kun mies on tällä hetkellä loukkaantuneena. Mutta mikäli nämä ailahtelevat otteet jatkuvat nyt pitempään, niin eiköhän Maloney jonkinlaisen vahvistuksen meille hanki.

Katsellaan...
 

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Ikävässä kolmen pelin tappioputkessa tässä ollaan. Näihin ei olisi nyt todellakaan varaa, kun konfferenssi on niin tasainen. Seuraava peli on Predatorsia vastaan ja voitto pitäisi saada otettua.

Joo kyllä nyt tuo Preds on pakko voittaa, jos meinataan tahdissa pysyä. Heti Preds pelin jälkeen tulee kuitenkin vastaan Detroit, joka on myös voitettavissa, niin kuin ennen allstar taukoa osoitettiin. En tiedä tarkemmin onko Muells tai Rhino pelaamassa ma-ti yön Predators peliä, mutta nyt kyllä korostuu erityisesti OJ:n ja Doanin panos. Myös Hanzalille ja Turrikselle on tarjolla nyt loukkaantumisten takia suurempaa roolia.

Ja kun miettii Maloneyn lupauksia uudesta laiturista, niin ajatus kuulostaa paremmalta ja paremmalta. Nyt kaksi matsia peräkkäin vedetty maaleitta. Toivottavasti Maloney jounii jotain Lindströmin kaltaisia loistosiirtoja, mutta nyt laituria haetaan ykköskenttään.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Ei onnistu, ei vieläkään. Kolmessa viimeisessä pelissä 1 maali. Nyt tarvitaan herätystä. En pidä ajatuksesta että ykköskentässä pelaa Doan-Perrault-Lindström, vaikka Perrault nyt tekikin kauden avausmaalinsa. Vaikka kaikki munat sitten samaan koriin, Doan-Jokinen-Lisin vaikka tai jotain. Nyt herätystä sinne.

Yotes-Preds: 1-2... voi perkele.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Totta, herättelyä Coyotes kaipaa nyt todenteolla, eikä hommaa helpota yhtään, että edessä on vielä kovempiakin tiimejä kuin Predators. Ensi yönä vastassa on Red Wings ja nyt niitä maaleja on perkele pakko saada, muuten menee homma kohta ihan läskiksi.

Jos kohta ei minkäänlaisia siirtoja tapahdu Coyoteseissa, niin on kumma. Sitä uutta laituria kaivattaisiin nyt todenteolla.
 

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Missä on se Coyotes joka tasiteli voiton Detroitista ennen All-Star taukoa. se on fakta, että tällä vauhdilla ei ole mitään asiaa poffeihin. Tosin eihän tässä ole hävitty kuin "vasta" kolme matsia perään, mutta nyt sitä ryhdistäytymistä Yotesilta!

Viime yönä debyyttinsä Coyotesissa tekivät sekä Schlemko että Nikulin. Kyllä toivoisi Maloneylta nyt jonkinlaista hankintaa hyökkäykseen. Kuitenkin viime öisen matsin rosterista viisi on pelannut tällä kaudella farmissa enemmän kuin yhden ottelun. Toivottavasti nyt kuitenkin oikeasti taistellaan siitä poffi paikasta ja annetaan joukkueelle siihen myös mahdollisuus juuri hankintojen kautta. Kuitenkin vähän liian ohuelta varsinkin hyökkäys näytttää tällä hetkellä. Ja vielä kun Morriskin oli poissa niin ei tämä nyt millään osa-alueelta hyvältä näytä. Toivottavasti ei nyt luovuteta ja aleta myyjiksi tässä vaiheessa, kun kamppailu viivan päällä pysymisestä on tiukimmillaan. Siihen en kyllä uskokkaan varsinkaan, Maloneyn ollessa GM:nä.

No seuraava peli jo ensi yönä Red Wingsia vastaan. Yritetään nyt selvitä...
 

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Coyotes-Red Wings 4-5

Nyt tappioputki paisui jo viiden pelin mittaiseksi. Tosin detroit-peli ei ollut ilmeisesti yhtään niin paska kuin kome edellistä. Pelihän oli tasan 4-4 viimeiselle minuutille asti ennen kuin Perrault sai kakkosen koukkaamisesta. No Detroit rokotti YV:llä ja otti täyden pistepotin. Coyotes maaleista vastasivat Jovo, Fridge, Perrault ja Lindström. Kyllähän tämä rämpiminen nyt vähän uskoa koettelee, vaikkei mitään ole vielä menetetty, mutta kuitenkin Coyotes on vasta 11., vaikka on pelannut Lännen konfrenssista eniten otteluita.

Porter ja Jeff Hoggan pelasivat yön pelissä. Sen sijaan Nikulin, Goertzen ja Tikhonov lähetettiin Rampageen.

Tampa laittoi J. Jokisen waiwersiin, joten olisko tässä Maloneyn ja Coyotesin paikka napata Jokinen ja herätellä joukkuetta. Lisäksi Jokinen olisi muutenkin ihan hyvä vahvistus tämän hetkiseen Coyotesiin, missä on nyt enemmän ja vähemmän loukkaantumisia. Niin kuin Worrel tuolla siirrot ja uudet sopimukset ketjussa jo laittoikin, ei Jokisen caphittikään ole kovin suuri (1,8 milj.) ja sopimus loppuu kauden jälkeen. Jokisesta olisi mielestäni apua ainakin YV:llä, jos nyt liike ei tahdo muuten oikein riittää. Kuitenkin jos Maloney on aikeissa vahvistaa joukkuetta vain yhdellä pelaajalla, sitten ei Jokinen taida olla se oikea, joka oikeasti olisi merkittävä vahvistus Coyotesille. Mutta se on varma, että vahvistusta Coyotes hyökkäykseen tarvitsee, jotta saadaan tarpeeksi laajuutta poffi taistoon.

Edit. Jovo pisti muuten ihan hyvän pommin viime yönä. Kohteena Kopecky
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Kuitenkin jos Maloney on aikeissa vahvistaa joukkuetta vain yhdellä pelaajalla, sitten ei Jokinen taida olla se oikea, joka oikeasti olisi merkittävä vahvistus Coyotesille.

Joo eihän Jussista miksikään sateentekijäksi ole eikä sellaiseksi pelaajaksi, joka meidät poffeihin panostuksellaan yksin kantaisi. Mutta tämän hetkiseen Coyotesiin mies sopisi mainiosti. Jokisen tulo saattaisi hyvinkin herätellä joukkuetta ja Jokinenkin saattaisi löytää sen kadoksissa olleen hyvän vireensä, kun pääsisi haistelemaan uusia maisemia. Mielenkiinnolla odottelen, että tekeekö Maloney J. Jokisen suhteen mitään.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Joo eihän Jussista miksikään sateentekijäksi ole eikä sellaiseksi pelaajaksi, joka meidät poffeihin panostuksellaan yksin kantaisi. Mutta tämän hetkiseen Coyotesiin mies sopisi mainiosti. Jokisen tulo saattaisi hyvinkin herätellä joukkuetta ja Jokinenkin saattaisi löytää sen kadoksissa olleen hyvän vireensä, kun pääsisi haistelemaan uusia maisemia. Mielenkiinnolla odottelen, että tekeekö Maloney J. Jokisen suhteen mitään.

Myöskin tuollaiselle Coyotesin kaltaiselle veitsi kurkulla -tilanteessa pelaavalle joukkueelle ei olisi haittaa Jokisen rankkaritaidoista. Niillä käännetään vielä arvokkaita pisteitä kotiin pudotuspelipaikan suhteen.
 

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Täällä onkin ollut hiljaista, mutta Yotes lauman ahdinko sen kun kasvaa nyt pataan 7-2 Carolinalta. Ei voi muuta sanoa kuin että perkele. Ennen tappioputkea vauhti oli loistava, mutta nyt Coyotes ryömii. Vielä kun hävitään Hurricanesillekkin melko murskaluvuin, niin ei tässä nyt paljon positiivista näy tällä hetkellä. Nyt Coyotes on vajunnut jo läntisen konfrenssin 13.

Itse pitäisin aika merkkipisteinä Dallas ja Vancouver pelejä. Jos niistä vielä tulee turpaa, on melko varmasti luvassa joku iso muuutos joukkueessa. Mielestäni myös Maloneyn pitää reagoida, jos joukkue vielä jatkaa ryömimistä, mutta ennenkaikkea Gretzkyn pitää ottaa nyt roolia, koska kuitenkin tällä samalla jengillä on tällä kaudella myös loistettu.

Carcillo day-to-day tarkkailussa ja Hanzal pari viikkoa poissa olkapään takia. Ei hyvä, ei hyvä.

Seuraavasta Dallas pelistä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin voitto. Kyllä se tästä vielä lähtee...
 

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Noniin Tikhonov kutsuttu nyt farmista ylös ja Schlemko lähetetty takaisin farmiin Tikhonovin tieltä. Hanzal viikon verran poissa ja Sauer vielä pari viikkoa. Mueller on jo luistellut ekan kerran loukkaantumisensa jälkeen, mutta on edelleen day-to-day, eikä tarkaa ajankohtaa paluusta vielä tiedetä.

Ketjut tulevat olemaan Dallas pelissä todennäköisesti Coyotesin nettti sivujen mukaan:

Doan - Reinprecht - Lindström
Fedoruk - Perrault - Lisin
Hoggan - Jokinen - Goertzen
Boedker - Turris - Carcillo

Pakko sanoa ettei kyllä kyseiset kentät oikein mielytä henk.koht. Mikä järki laittaa Jokinen checking lineen. Itse olisin vaihtanut Jokisen ja Perraultin paikkaa. Muutenhan näyttää, että Gretzky haluaa jälleen tehdä mahdollisimman tasaiset kentät. Turriksen kenttä ihan mukavassa muodossa ja toivottavasti myös tämä kenttä saisi onnistumisia.

No huomenna se "kohtalon" peli sitten on. Nyt sitä voittoa tarvittaisiin enemmän kuin kertaakaan tällä kaudella.

Heitetään vielä omat kenttä sommitelmat, JOS Maloney saisi jokun laiturin hankittua ja kun Mueller palaa kokoonpanoon

Hankinta - Jokinen - Mueller
Doan - Reinprecht - Lindström
Boedker - Hanzal - Lisin
Carcillo - Turris - Fedoruk

Tämähän näyttäisi jo ihan mukavalta. Sitten katsomossa peliaikaa epäonnistumisien varalta kärkkyisivät Tikhonov ja Goertzen/Hoggan/Perrault. No mutta tämä spekulointina...

edit. Nyt huhutaan, että Coyotes ja Canadiens käyvät kovaa keskustelua. Canadiens olisi Jokisen ja Morrisin perässä. Pistetään vielä linkkiä
linkki 1
linkki 2

En nyt tiedä mitä pitäisi ajatella. Jos Jokinen ja Morris nyt Habsiin lähtisi, kyllä sieltä aika kovia jätkiä tänne päin pitäisi tulla. Kuitenkin aika kova hinta Jokisesta kesällä maksettiin ja laadukkaita pakkeja ei Coyotesissa muutenkaan liikaa ole.

Hfboardsilla on muitakin "varmoja tietoja". Esimerkiksi yksi kirjoittelija kertoi, että hänen tuntemansa Coyotes scoutti olisi kertonut Toronton tarjonneen Kaberlea Carcilloon, Jovoon ja 1st pickiin. No tuossa kaupassa ei olisi hevonhelvetin järkeä. Kyllä Coyotes jäisi niin tappiolle tuossa kaupassa kuin vain voi jäädä. Myös Kukkosta on ehdotettu joukkueeseen waiwersin kautta tai treidillä Haleen. Mutta nämä siis huhuja ja niitä voi käydä lukemassa, sillä muitakin viritelmiä boardsilla oli tarjolla.
 
Viimeksi muokattu:

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Jos Jokinen ja Morris nyt Habsiin lähtisi, kyllä sieltä aika kovia jätkiä tänne päin pitäisi tulla. Kuitenkin aika kova hinta Jokisesta kesällä maksettiin ja laadukkaita pakkeja ei Coyotesissa muutenkaan liikaa ole.

Miten Jokinen on teidän mielestä tällä kaudella pelannut? Tähdistöottelun jälkeen kuudessa pelissä yksi syöttö, joten viime aikoina ei kovinkaan tehokkaasti, mutta onko hän muuten ollut se ykkössentteri, jota viime kesän kaupalla haettiin?
 

Crazy Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins & Winnipeg Jets
Miten Jokinen on teidän mielestä tällä kaudella pelannut? Tähdistöottelun jälkeen kuudessa pelissä yksi syöttö, joten viime aikoina ei kovinkaan tehokkaasti, mutta onko hän muuten ollut se ykkössentteri, jota viime kesän kaupalla haettiin?

En ole kuin muutaman pelin Kojooteilta nähnyt, mutta vastaan silti. Ei. Jokisesta odotettiin sitä miestä hyökkäyksen tueksi joka ''raahaa'' Coyotesin pleijareihin yhdessä Doanin ja Muelsin kanssa. Ja kun näistä ainoastaan Doan on pelannut odotetulla tasolla niin seuraukset voi katsoa tilastoista. Jokiselta odotettiin paljon ja odotetaan, mutta eihän noihin saavutettuihin pisteisiin voi olla tyytyväinen. Toki jos pleijareihin päästään nii ei kukaan enään muistele kuinka huonosti OJ on pelannu. Tällä hetkellä vaan vaikuttaa aika vaikealta kiivetä sinne viivan paremmalle puolelle. Mielestäni OJ vois olla kauppatavaraa deadline markkinoilla. Saatais Turrisille lisää vastuuta ja kyllähän se Tavareskin kiinnostais.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
En nyt tiedä mitä pitäisi ajatella. Jos Jokinen ja Morris nyt Habsiin lähtisi, kyllä sieltä aika kovia jätkiä tänne päin pitäisi tulla. Kuitenkin aika kova hinta Jokisesta kesällä maksettiin ja laadukkaita pakkeja ei Coyotesissa muutenkaan liikaa ole.

Aikamoista utopiaa tämä huhu. Mitä Canadiensilla olisi meille tarjota? Kyllähän siellä pari hyvää jamppaa on hyökkäyksessä, mutta minun käsittääkseni Canadiesilla ei ole selkeää liideri pakkia josta ne olisivat valmiita luopumaan. Karu faktahan on se, että meillähän ei ole varaa heittää enää puolustuksesta pelinappuloita pois, mikäli vastineeksi ei saada aikuisten oikeasti parempaa puolustajaa tilalle. Toki joku Canadiensia enemmän seuraavista voi tarkentaa tätä minun käsitystäni tästä puolustukseen liittyävässä asiassa, sillä voin olla pahastikkin väärässä. Niin no, onhan niillä Markov ja Hamrlik, jotka on hyvin pelanneet, mutta en sitten tiedä...

Hfboardsilla on muitakin "varmoja tietoja". Esimerkiksi yksi kirjoittelija kertoi, että hänen tuntemansa Coyotes scoutti olisi kertonut Toronton tarjonneen Kaberlea Carcilloon, Jovoon ja 1st pickiin. No tuossa kaupassa ei olisi hevonhelvetin järkeä.

Joo tästä taisikin olla aiemmin puhetta. Eihän tuossa kyllä ole järjen hiventäkään, että tuommoista lähettäisiin pelkästä Kaberlesta maksamaan. Jovosta ja Carcillosta voisin ehkä luopua, jos takaisin tulisi joku kyvykäs hyökkääjä Kaberlen mukana.

Noh, joka tapauksessa itse olen sitä mieltä, että meillä ei yksinkertaisesti ole varaa lähteä treidaamaan meidän parhaimpia pakkeja joihinkin pelaajiin jos takaisin päin ei tule parempaa tavaraa pakkiosastolle. Meillä on jo nyt pulaa puolustuksessa, joten ei sieltä nyt voida lähteä ketään treidaamaan pois noin vaan.

Ugh, olen puhunut.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Aikamoista utopiaa tämä huhu. Mitä Canadiensilla olisi meille tarjota?

No Habsilla on junnuissa muutama kova pakkiprospekti, joista kaikki eivät tod.näk. tule mahtumaan lähivuosina edustusjoukkueeseen joten sikäli sieltä 1-2 olisi ihan treidattavissa. Mm. P.K Subban joka junnujen mm-kisoissa valittiin Tavaresin ohella Kanadan parhaaksi pelaajaksi sekä Ryan McDonagh (12th overall 2007) joka on ilmeisesti kehittynyt ihan odotettua vauhtia.

Rosteripelaajia ei Habsilla kyllä ole oikein tarjota. Treidihuhuissa ovat liikkuneet Tomas Plekanec (29+40=69) ja Chris Higgins (27+25=52). Tilastot näyttävät kivoilta, mutta ovat viimekaudelta, ja tällä kaudella molemmat ovat pelanneet alle tasonsa. En oikein usko ko. kaksikon treidiarvoon - toki seuranvaihto voisi tehdä molemmille hyvää.

Rosteripakeista siellä nyt on lähinnä Markov, mutta en häntä kyllä vaihtaisi edes päikseen Jokiseen. Toissa kesänä Habs menetti Sourayn ja viime kesänä Streitin, joten Markov lienee aika "untouchable". Hamrlik on hyvä overall puolustaja joka varmasti vahvistaisi Phoenixin takalinjoja, mutta ei ehkä mikään liideri kuitenkaan.

En kyllä minäkään usko Jokinen-treidiin, eikös Phoenix ole kuitenkin vielä ihan playoff-racessa mukana? Viimeaikoina OJ on kyllä alisuorittanut pahasti, toivottavasti löytää uuden vaihteen vielä.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Toissa kesänä Habs menetti Sourayn ja viime kesänä Streitin, joten Markov lienee aika "untouchable". Hamrlik on hyvä overall puolustaja joka varmasti vahvistaisi Phoenixin takalinjoja, mutta ei ehkä mikään liideri kuitenkaan.

Näin minä hieman arvelinkin, että Canadiens ei ole Markovista halukas luopumaan, eikä se mikään ihme ole. Hamrlikin otteita itsekkin olen jonkin verran viime kausina seurannut ja hyvä pelaajahan mies on ja vahvistaisi kyllä Coyotesin takalinjoja varmasti. Ainoa "este" miehen hankkimiselle olisi tosiaan se, että Morris siirtyisi tällöin Canadiensiin, jos huhuja uskotaan ja kyllähän me tällä hetkellä leikitään ainakin näin. Itse en henk. koht. näe tämmöisessä treidissä mitään järkeä. Siis olettaen, että siirrossa ei liiku mitään muuta kovempaa tavaraa meille. Toki voidaan myös olettaa, että Canadiensista treidattaisiin joku prospekti meille, mutta tätä ajatusta vastaan vaan sotii se, että Coyotes tarvisi nimen omaan niitä vahvistuksia eikä ns. riski hankintoja.

En kyllä minäkään usko Jokinen-treidiin, eikös Phoenix ole kuitenkin vielä ihan playoff-racessa mukana? Viimeaikoina OJ on kyllä alisuorittanut pahasti, toivottavasti löytää uuden vaihteen vielä.

Jeps, Coyotes on vielä hyvin mukana playoff-racessa vaikka viime pelit onkin mennyt pahasti alakanttiin. Muutenkin tuntuisi älyttömän tyhmältä lähteä treidaamaan Ollia pois meiltä heti miehen ensimmäisenä kautenaan Coyoteseissa. Eiköhän ne Ollinkin tehot sieltä pikku hiljaa löydy, kun Coyotes parantaa otteitaan. Parempi olisi ainakin.

Coyotesin kannalta tässä on kyllä sikälikin ikävä tilanne, kun viivan päällä olevat Canucks ja Wild ovat pelanneet meitä pari peliä enemmän, joten niitä voittoja pitäisi piakkoin tulla, että ei tiputtaisi kauaksi viivasta. Tällä hetkellä erohan on sen minimaaliset neljä pistettä, joten mahdollisuudet on vaikka mihin.

Viimeisessä kuudessa pelissä otteet ovat olleet kyllä sanalla sanoen aivan perseestä. Toki noita loukkaantumisia on, että se selittää osan näistä tappioista, että ei sillä. Maaliero 25-10 on kyllä surullisen karua luettavaa, joten joka osa-alueella pitää parantaa. Tänään siis vieraissa Starsia vastaan. Katsotaan kuinka käy...
 

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Toki voidaan myös olettaa, että Canadiensista treidattaisiin joku prospekti meille, mutta tätä ajatusta vastaan vaan sotii se, että Coyotes tarvisi nimen omaan niitä vahvistuksia eikä ns. riski hankintoja.

Ehdottomasti näin. Ei olisi mitään järkeä tässä vaiheessa treidata kovalla hinnalla kesällä hankittua Jokista prospektiin, jolloin seurajohto tavallaan näyttäisi vähän persettä joukkueelle, että ei tänäkään vuonna sinne poffeihin mennä.

Itse olisinkin valmis treidaamaan Jokisen ja Morrisin, mutta juuri Canadiensista ei sopivaa hyökkääjää löydy, joka voisi korvata OJ:n roolin tai josta Habs olisi valmis luopumaan. Hamrlikin ja Morrisin voisin jopa päittäin vaihtaa, kun Markov on kuitenkin pelannut niin helvetin upeasti, että miestä tuskin päästetään mihinkään.

Mutta faktahan on, että kyllä Jokisen pitäisi pystyä paljon paljon parempaan, jos Yotes poffeihin mielii. Paljonhan Jokiselta odotettiin ja alkukausi menikin ihan nappiin, mutta kyllä nyt menee OJ:llakin aika päin persettä.

Ensi öinen Dallas peli kertoo jo paljon mahdollisista treideistä, sillä vielä js hävitään, niin eiköhän niitä treidejä ala tulemaan.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Saatihan se voitto vihdoin, kun Stars kaatui 1-0. Bryzgalov pelasi loistavasti torjuen 33 Starsin kutia. Ottelun ainoan maalin iski Enver Lisin toisen erän alussa. Ottelun jälkeen Gretzky kehuikin Lisinin otteita.

Tänään on sitten kotona vastassa Canucks ja toivotaan että hyvät otteet jatkuvat. Canucks on tällä hetkellä kolme pistettä meitä edellä viivan päällä, joten voitto olisi sikälikin tärkeä. Toivottavasti myös noita maaleja saataisiin enemmän vastustajan verkkoon, niin hyvä tulisi.
 

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Canucks-Coyotes 4-3

Jos kahdesti ollaan kahden maalin johdossa pitäisi se melkein pystyä pitämään. Viimeinen erä oli kyllä murskaava Nuckseille peräti 3-0. Nostetaan ottelun epäonnistujista esille nyt OJ, joka hävisi kaksi kertaa satanolla aloituksen, jonka seurauksena Canucks rankaise kahdesti suoraan aloituksien jälkeen. Bryz pelasi kelpo pelin torjuen läpiajon ja muutamia avopaikkoja. Lisin näytti jälleen mikä potentiaalin miehessä piilee. Hieno maali.

Kuitenkin pojot tästä matsista olisivat olleet enemmän kuin tervetulleita, varsinkin kun kahdesti vielä johdettiin kahdella maalilla. Lindström otti muuten peräti neljä kakkosta. Boedker oli katsomossa, mikä hieman yllätti. Olikohan miehellä jotain pientä vammaa, vai eikö Väinö vain ole tyytyväinen.

No seuraava matsi kivi kovaa Flamesia vastaan. nyt ryhdistäydytään ja voitetaan Calgary!
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Nostetaan ottelun epäonnistujista esille nyt OJ

Tänään tajusin ensimmäistä kertaa Floridan vakuuttavan Carolina-voiton jälkeen, että Panthers saattaa mennä tänä vuonna pleijareihin, kun taas Phoenixilla vaikuttaa juuri nyt todella tukalalta.

Tulipahan vaan mieleen, että OJ:llä ei ilmeisesti kesää tule. Tai siis pikemminkin tulee todella aikaisin.

(Vastuuvapauslauseke: minulla ei ole mitään OJ:tä vastaan sinänsä, kunhan totean.)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös