Philadelphia Flyers 2023–2024

  • 160 248
  • 733

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Tappara, Chelsea, QPR, Phi Eagles
Flyers win!!

Flyers voitti väärällä pelitavalla, väärällä valmentajalla ja väärillä pelaajilla, mutta karavaani jatkaa kulkuaan. Voi olla että kaudesta jää Musta Pekka käteen, mutta kun valmentajan luomaa voittavaa pelitapaa pelaajat noudettavat, niin ei ole ihan niin tärkeää millainen miehistö askissa on. Toki me kaikki haluamme lisää taitoa, tottakai.

Nyt kättä taskuun ja Saros Flyersiin. Siinä olisi voittava maalivahti, jonka eteen on hyvä rakentaa!
Eiku, ei osteta mitään ja kehitetä jengiä. Myydään kaikki maalintekijät ja saadaan sillä pari arpaa nimeltä ykköskierroksen varaus. Sit on kesäksi jännitettävää.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Vaikka neloskierroksen varausvuoron arvo on mitä on, varsinkin tässä heikohkossa draftissa, tuntuu se silti turhalta antaa vaihdossa pelaajaan joka ei tuo oikeastaan yhtään lisäarvoa, mitä ei jo organisaatiosta löytyisi. Peluuttaisi nyt kunnolla Attardia, tai vaikka välillä Belpediota.

Juuri eilen mietin että vaikka peli ei ole mitään ihmeellistä (tilastojen valossa) AHL:ssä Allisonilla ole ollutkaan, olisiko silti pitänyt nostaa ylös kokeilemaan nelosessa. Energiaa ja liikettä tuomaan. Aina pidin Allisonista, ja toivoin ottavan sen seuraavan stepin peliinsä, tuloksen muodossa. Sitä ei kuitenkaan tullut. Toivottavasti kuitenkin pysyy jatkossa terveenä ja pelaa vielä monta vuotta ammattilaisena.

Gurianov olisi mukava nähdä ylhäällä kokeilemassa, vaikka Atkinsonin tilalla.
 
Viimeksi muokattu:

Crank

Jäsen
Briere hankki sitten Erik Johnsonin 2024 4.kiekan varauksella. Kokemusta playoffeja silmällä pitäen?
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Odotetusti pientä hienosäätöä rosterin reunamilla. Konkaripuolustaja Erik Johnson sisään Buffalosta varausvuoroa vastaan ja farmiin jämähtänyt Wade Allison vaihtui Nashvillen Denis Gurianoviin. Johnson mielestäni tuolla hinnalla hyvä lisä loukkaantumisten runtelemaan pakistoon. Rightin kätisyydestä ja playoff-kokemuksesta plussaa. Gurianovia kohtaan ei kyllä mitään odotuksia, olisiko vain vahvistus Lehigh Valleyhin?

Wade Allisonin lähtöön sisältyy pientä haikeutta näin fanin näkökulmasta. Hän oli pitkään aina siellä heti terävimmän kärjen takana Flyersin lupaavimpien prospektien listauksissa, ja värikään pelityylinsä ansiosta hänestä toivottiin kehittyvän Scott Hartnellin manttelinperijä. Loukkaantumiset kuitenkin sotkivat urakehitystä pahemman kerran, ja jostain syystä ei tuntunut koskaan saavan ihan täyttä luottoa Tortorellan aikakaudella, vaikka pelejä ylhäällä vielä viime kaudella kohtuullinen määrä kertyikin. Hyvää jatkoa kuitenkin Allisonille Nashvilleen/Milwaukeehen.

Edit. Sandström taisi Senators-voitollaan lunastaa kakkosvahdin paikan loppukaudeksi, kun Raantaakaan ei waivereista poimittu.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Jos jotain hopeareunusta hakemalla hakee, niin mieluummin tuon nelosrundin maksaa Erik Johnsonista, joka on sentään joskus ollut jotain, kuin Chad Ruhwedelista, mutta aika meh-liikkeeltä tämä ensipuraisulta tuntuu. Liekö sitten se Attardin viime yön avauserän läpiajon aiheuttanut yliaggressiivinen ja tilannetajuton ryntäily jäänyt pyörimään repeatilla Brieren verkkokalvoille...

Allison <-> Gurianov swappi aiheutti asteen neutraalimman reaktion. Eiköhän venäläisestä nähdä saatavan apua ja syvyyttä alakenttiin, tuskin tätä moovia muuten olisivat tehneet.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Edelleenkin Walkerin kauppa näyttää erittäin hyvältä, kun katsoo mitä kenestäkin on tällä tdl:llä saatu vastineeksi saatu.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Edelleenkin Walkerin kauppa näyttää erittäin hyvältä, kun katsoo mitä kenestäkin on tällä tdl:llä saatu vastineeksi saatu.
Joo, pitää omaakin kriittistä kulmaa hieman loiventaa, kun aiempaa kitsaammin tuolla rentaleista maksettiin. Ilmeisesti yrittivät flipata vielä Johansenia eteenpäin 25% lisäpidätyksellä + waivers-läpäisyllä, mutta paska ei tällä kertaa muuksi muuttunut.


Seeler on ihan ok seiskapakki, mutta toi laukausten blokkaaminen ja iskujen ottaminen nykyfrekvenssillä alkaa varmasti näkymään 30-vuotiaan kropassa mahdollisesti jo heti ensi kaudella. Nytkin loukkiksena koska blokattu skode. Tästäkin syystä oisin tovonut että pistetään lihoiksi kun vaihtoarvo mahd korkea.
Onhan Seeler nykytasollaan selvästi seiskapakkia parempi puolustaja, aikanaan Wildissä tarjoili sitä borderline seiskapakki moodia. Mikäli tätä ei pysty antipatioiltaan pelaajaa tai edustamaansa profiilia kohtaan myöntämään, niin aika ontoksi jää keskustelu. Nykytasoon nähden sai molemmille osapuolille asiallisen sopimuksen, missä ainoa kritiikki menee sopimusvuosien pituuteen, mutta ilman tuota neljättä vuotta caphit tuskin olisi jäänyt alle 3 miljoonan, joten eiköhän tuon kanssa pysty elämään, kun kaksi viimeistä vuotta ovat ilman mitään trade klasuuleita.

Toronto maksoi saman vuosikerran ja profiilin Joel Edmundsonista, jolla on näyttöjä pidemmältä ajalta, mutta viimeaikaiset otteet Seeleriä selvästi heikompia 3rd + 5th paketin, joten jotain tuon suuntaista olisi varmaan tarjolla ollut. Ehkä joku 3rd + 4th tai vastaavaa olisi ollut realismia. Epäilen 2nd rounderin irtoamista kun sen verran kuivemmalta touhu markkinoilla vaikutti. Se on sitten jokaisen päätettävissä kuinka merkittävänä noita keskikierrosten pickejä pitää. Omasta mielestä Flyersilla on varsin mukavasti määrää jo nyt prospectpoolissa + pariin seuraavaan draftiin molempiin jo 10 varausvuoroa hallussa. Enemmän on kyse siitä kirkkaasta talentista, minkä kanssa ei Seelerin kauppaamisella tai kauppaamatta jättämisellä ole mitään tekemistä. Näin ollen enemmän annan arvoa sille esimerkille, uhrautuvuudelle, periksiantamattomuudelle ja työnteonkulttuurille, mitä tuohon rosteriin tuo, nostaen samalla rimaa ja vaatimustasoa kaikille muille.

Jo pitkästi yli 30 vuotta NHL:ssä valmentaneen Tortorellan kommentti kertoo kaiken tarvittavan Seeleristä:
"He's a huge part of the competitiveness of the room, that brings that room together. He's one of the true competitors that I've ever coached as far as how he handles himself."

Itsekin olisin aikanaan toivonut selkeästi radikaalimpaa ulospuhallusta ja rosterin lanausta, mutta tämä olisi pitänyt tiedostaa ennen kuin Couturierille ja Farabeelle tehtiin Fletcherin toimesta syksyllä 2021 pitkät jatkot ja Sanheimille vuotta myöhemmin. Kahdelle konkarille vielä NMC/NTC pykälät.

Mun puolesta kaikki treidattavat palaset pois ja jääköön sitten Coots tonne boonejenneriksi nuorempia tukemaan. Ikävältähän se kuulostaa fanin korviin että kuljettaisiin noiden pohjakastin jengien kanssa samaa polkua, mutta mitään mestaruuspyttyjähän tässä ei olla nostelemassa seuraavaan 5 vuoteen kuitenkaan. 5-7 vuoden kuluttua voisi tosin olla jo mestaruustason jengi kasassa jos asiat hoidetaan oikein vaikka vaatisikin totaalisen pohjakosketuksen.

Edit: Olen liittynyt aikoja sitten siihen faniseurakuntaan joiden mielestä jotain todella mullistavia muutoksia on pakko tehdä koska jumalauta 10+ vuotta jo yritetty tota saamaa pysytyään-kilpailukykyisinä-vaikkei-hyvinä paskaa.

Tämä fire sale olisi pitänyt tehdä tuossa pari-kolme kautta takaperin. Nyt kun näin tehtäisiin, niin Michkov, Bonk ja kumppanit tulevat keskelle tauhkaa ilman mitään urheilullista panosta moneen vuoteen, eikä näin ollen ole mitään takeita, että se siitä itsekseen muutaman talentin voimalla kääntyy iloksi, vaan oppivat ainoastaan häviämään ja alittamaan rimaa monenkirjavasti. Onhan näitä koppi nuoria täyteen, nopeasti isoon rooliin heikossa joukkueessa ja simsalabim yrityksiä saatu todistaa viime vuodet Buffalon, Ottawan, Arizonan jne. toimesta. Columbuksessa sekä mahdollisesti Anaheimissa ja Montrealissakin sama trendi myös vallallaan.

------------------

Florida-matsista pitää vielä nostaa esiin se Poehlingin avausmaali, jossa oli juuri sitä mitä kaverilta toivon paljon enemmänkin eli nopeuden voimalla röyhkeästi ja suoraviivaisesti kohti maalia. Kädet kyllä riittävät kun vain mentaalinen puoli on tuota. Paljon kehitystä on jo tapahtunut siitä kun kaveri tuli Flyersiin ja toivottavasti steppejä on vielä otettavissa, ainakin näin uskon. Gurianov on luisteluvoimaisena ja taitavana samalla tapaa lupauksen asteelle jääneenä entisenä ykköskierroksen varauksena samanlainen tapaus, joten mielenkiinnolla seuraan saisivatko tästäkin vielä jotain parempaa irti?
 
Viimeksi muokattu:

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ensimmäinen suunnitelman vastainen ja huono treidi Briereltä tämä nelospicki E. Johnsoniin. Niin mikä oli vika Ginning-Attard-parissa, joka oli pudottamassa Floridaa? Ja siellä on Belpedio vielä alhaalla, joka pelasi pitkänkin stintin hyvin. Ja kai sieltä sairastuvaltakin joskus joku vielä palaa. Täysin tarpeetonta tulevaisuuden uhrausta turhan rental-pakin eteen.

Vaikea sanoa, mitä mieltä oon Allison <=> Gurianovista. Allisonin loukkaantumisherkkyyden puolesta tavallaan ymmärrän, mutta sataisikoham tuokin Predsin laariin jos Wade alkaakin pysyä terveenä? Tykätty kaveri; harmi että lähti.

Walkerista toki hyvä hinta. Hyvä treidi, saatiin se ykkönen mitä haluttiinkin. Muita ei keinotekoisesti liikuteltu liian matalaan hintaan. Tämän treidin ansiosta plussan puolelle kallistuu tämä ikkuna kuitenkin. K. Timonen puheli Kimantissa, että Walkerin jatkosopimuspyyntö olisi ollut peräti 5,5 M, joten elintärkeäähän hänestä oli päästä eroon ja etenkin näin hyvään hintaan.

2,7M ok lappu mielestäni Seelerille. Painonsa arvoinen kultaa ja liigan ~paras puolustava puolustaja. Tuon kehtaa maksaa laadusta, vaikkei kaukalossa räiskykään. Sekin voi itsessään olla alaketjuissa tärkeää, ettei räiskykään, mutta hommat hoituvat. Rakastan tätä pelaajaa. Se on niin hyvä, ettei siitä oikein muut edes tiedä, kuinka hyvä se on.

Minusta olisi hauskaa, jos Torts ottaisi vähän AHL-pelaajan nimeltä Ryan Johansen nyt käsittelyyn ja isälliseen tapaan vähän vihjaisi, että vedäpä poika elämäsi treenikesä, muuten kuolet luisteluleirillä. Ja sitten sieltä ihmeen kautta pölähtäisikin campille vielä eilispäivän NHL:n kakkossentteri Ryan Johansen, joka painaisikin vielä yhden 65 pinnan kauden. No, ainahan sitä saa ihminen päiväunia nähdä.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Gurianov pelaa numerolla 15 ja Johnson 77, molemmat saattavat tehdä ensi esiintymisen Tampaa vastaan. Lycksell ja Ginning takaisin Phantoms. Itse en jaksa itkeä vuoron suhteen mikä meni Johnson, tämä toki sillä ajatuksella että Johnson pystyy vielä pelaamaan tasolla jolloin hänestä on hyötyä. Allison ei tule ikävä, kaveri on lasista eikä ole myöskään farmissa pystynyt tekemään mitään erikoista tällä kaudella, kaikkea hyvää Nashvillen parissa vaikka taitaa jatkaa suoraan heidän AHL joukkueeseen.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Minusta olisi hauskaa, jos Torts ottaisi vähän AHL-pelaajan nimeltä Ryan Johansen nyt käsittelyyn ja isälliseen tapaan vähän vihjaisi, että vedäpä poika elämäsi treenikesä, muuten kuolet luisteluleirillä. Ja sitten sieltä ihmeen kautta pölähtäisikin campille vielä eilispäivän NHL:n kakkossentteri Ryan Johansen, joka painaisikin vielä yhden 65 pinnan kauden. No, ainahan sitä saa ihminen päiväunia nähdä.
Lopulta kyse taitaa Johansenin kanssa olla samasta asiasta mitä oli Hayesin kanssa: he eivät pelaa peliä Tortsin haluamalla tavalla. Siinä ei kesätreeni auta. Siinä pitäisi pelaajan muuttaa koko tapa miten pelata omaa peliä.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
tämä toki sillä ajatuksella että Johnson pystyy vielä pelaamaan tasolla jolloin hänestä on hyötyä.
Hän ei ole ollut yhtään sen enempää hyödyllinen viimeiseen kahteen kauteen kuin oikeastaan kuka tahansa jämäpuolustaja. Tämä se pihvi hänen kanssaan juuri onkin. Tuollaista ei olisi tarvinnut ulkopuolelta hankkia.

Ja en ihan osta sitäkään että varausvuoroa tarvitsisi playoff kokemusta omaavaan pelaajaan uhrata, tällä hetkellä. Muutaman kauden päästä, tilanteen toivottavasti ollessa toinen, sille kokemukselle voisi oikeasti olla tarvetta kevään pelejä pelatessa.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sitten totaalinen sulaminen ja palautus maan päällä, Tampa tuli pelaamaan ja maksoi viime ottelun kalavelkoja. Ei kahta sanaa tällä kertaa kuka ne pisteet ansaitsi, aivan sama kuka siellä Flyersien maalissa oli niin lopputulos menee koko jengin niskoille. Flyers toki pelasi viidellä puolustajalla kun Zamula oli sairas, mutta ei senkään taakse voi mennä.

Torts kävi kuumana ja siitä johtuen Shaw hoiteli pelin loppuun. Tän tyylistä ottelua sitä onkin vähän odotellut, nyt sellainen tuli sitten hyvän Florida pelin jälkeen, edelleen jengiä vaivaa ihan älytön epätasainen toiminta.

Tippett otti laukauksen jalkaansa ja ei varannut sen jälkeen painoa jalalleen täysin, tuli toki myöhemmin takaisin ja näytti olevan kunnossa, toivottavasti ei mitään pahempaa. Seuraavaksi sitten vastassa San Jose.


 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Onhan Seeler nykytasollaan selvästi seiskapakkia parempi puolustaja, aikanaan Wildissä tarjoili sitä borderline seiskapakki moodia. Mikäli tätä ei pysty antipatioiltaan pelaajaa tai edustamaansa profiilia kohtaan myöntämään, niin aika ontoksi jää keskustelu.
Mä nimen omaan diggaan Seelerin ja Desin kaltaisia kovaa pelaavia pugilisteja kun kerran änäriäkin rupesin 90 luvulla seuraamaan pitkälti tappeluiden kautta. Ja hiffaan kaikki noi luonteeseen liittyvät kehut, vaikka jonkun Tortsin mielestä jokainen hanskojenpudottaja on lähtökohtaisesti luonteeltaan kovempi kuin taitopelaaja ja sehän nyt on vaan läjä dinosauruksen paskaa. Ja kyllä välillä menee toi kritiikitön rakkaus noita puukäsiä kohtaan yli. About jokainen Seelerinkin tekemä virhe vieritetään milloin kenenkin rookielaiturin niskaan.

Mut vaikka kuinka tykkäis Seelsiestä ja Desistä niin nää ukkelit ei kuitenkaan voita meille mestaruuksia tulevaisuudessa. Sen tekee toivon mukaan taitavat tulevaisuuden huippuyksilöt, jotka osaavat pelata tätä bettmanhokia paremmin kuin muut. Viime yönkin ottelussa Brink poissa kokoonpanosta koska jonkun vitun Gurianovin egoa piti silitellä? Ja ollut Bobby ilman vakipaikkaa kokoonpanossa koko kauden. Miksi? Jotta joku Hathaway saa ajella jengiä laidoille? Vai onko nää 7-0 ohipelit ja about liigan paskin yv -ja se iänikuinen maalinteon mahdottomuus- sitä oikeanlaista kulttuuria? Tuskin.

Mitä todellista hyötyä on seuran tulevaisuudelle jostain Johsonista tai Deslaurieristä tai Staalista tai edes Laughtonista tai Seeleristä tai kenestäkään muusta noin kolmekymppisestä jos nuoremmat puree tuppea Lehighssa? Oltaisko hävitty enemmän matseja ilman noita alaketjujen konkareita? Varmastikin, mutta palkitona olisi saatu korkeampi varausvuoro draftiin jossa yleisesti arvioidaan tason laskevan jossain 10-15 hujakoilla.

Ja nää pukukoppi-johtajuus-asenne-läpät voi heittää suoraan rodeen, niin monta kertaa käytetty samaa argumenttia eri pelaajien kohdalla (puolesta kun hankitaan jengiin, vastaan kun heitetään pihalle). Ja mitä puukätisempi äijä niin tietty sen enemmän annettavaa tolla pukukoppi-johtajuus-asenne-akselilla. Ymmärrän minäkin että tuolla on pelaajia sellaisilla soppareilla joita ei vaan saada mitenkään järkevään hintaan liikuteltua (Risto, Atkinson, Coots), mutta kyllä kaikki muut veteraanit olisi saanut laittaa lihoiksi jo aika päivää sitten.
 
Mitä todellista hyötyä on seuran tulevaisuudelle jostain Johsonista tai Deslaurieristä tai Staalista tai edes Laughtonista tai Seeleristä tai kenestäkään muusta noin kolmekymppisestä jos nuoremmat puree tuppea Lehighssa? Oltaisko hävitty enemmän matseja ilman noita alaketjujen konkareita? Varmastikin, mutta palkitona olisi saatu korkeampi varausvuoro draftiin jossa yleisesti arvioidaan tason laskevan jossain 10-15 hujakoilla.

Niinpä. Mitä hyötyä jostain Stanley Cupin voittaneesta tuhannen pelin konkarista voisi olla nuorelle joukkueelle?
 

Crank

Jäsen
Tortorella sai kahden pelin toimitsijakiellon sekä 50 tonnin sakot. Saapa nähdä miten vaikuttaa peliin, kun mennään muiden johdolla noi pelit.
 

JakkeKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tortorella sai kahden pelin toimitsijakiellon sekä 50 tonnin sakot. Saapa nähdä miten vaikuttaa peliin, kun mennään muiden johdolla noi pelit.
Ei lähteny penkintakaa kun käskettiin, ei myöskään jää pois penkintakaa vaikka käskettäs. Ens pelissä taas taas omalla paikallaan.

Vai tekiskö perinteiset Oleg Znarokit ja koutsaa radioyhteydellä kakkoskoutseille katsomosta?
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Ei se pitäis vaikuttaa mitään, että Tortsy puuttuu penkin takaa. Voi olla että pikku lisähappi penkille tekee vaan hyvää. Kyllä siellä jokainen tietää vaatimustason ja äijillä on hyvä yhteinen missio käynnissä. Nyt vaan näyttää pahalta kun Islanders on niin kovassa tikissä, että taitaa vaan väkisin tulla ohi. Capitals on myös toinen joka sieltä yrittää hiippailla takaa vielä kinkereihin mukaan. Muut näyttäis olevan ulkona metrosta. Detroit on Atlantin divarissa vähän vaikeuksissa viiden tappion letkullaan.
 

Jarvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP (Never stop the madness)

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ei se pitäis vaikuttaa mitään, että Tortsy puuttuu penkin takaa. Voi olla että pikku lisähappi penkille tekee vaan hyvää. Kyllä siellä jokainen tietää vaatimustason ja äijillä on hyvä yhteinen missio käynnissä. Nyt vaan näyttää pahalta kun Islanders on niin kovassa tikissä, että taitaa vaan väkisin tulla ohi. Capitals on myös toinen joka sieltä yrittää hiippailla takaa vielä kinkereihin mukaan. Muut näyttäis olevan ulkona metrosta. Detroit on Atlantin divarissa vähän vaikeuksissa viiden tappion letkullaan.
Varmaan Shaw ottaa veto vastuun, toivon ainakin näin, San Jose ottelu sekä Toronto siis Torts sivussa.

Isles tulee nousemaan vielä poffeihin mukaan, sieltä tippuu joko Detroit tai Flyers pois tai molemmat. Riippuen miten Capitals vielä suoriutuu, Devils en usko enää tuolta itseään kampeavan mukaan.

Kausi itsessään ei ole kyllä tylsä ollut, riittänyt kaikenlaista settiä jengin ympärillä, ollut oikeasti mukava seurata Flyers menoa pitkään aikaan kävi miten kävi pudotuspeli paikan kanssa.
 

ipaz

Jäsen
Kausi itsessään ei ole kyllä tylsä ollut, riittänyt kaikenlaista settiä jengin ympärillä, ollut oikeasti mukava seurata Flyers menoa pitkään aikaan kävi miten kävi pudotuspeli paikan kanssa.
On kyllä ollut yksi NHL-kauden väriläiskistä Flyers. Torts toi asennepelaamisen takaisin Philadelphiaan, eikä joukkue anna tuumaakaan periksi, vaikka taidossa monesti vastustajalle jälkeen jäävätkin. Tämän kauden menestys on ollut jotain ihan muuta, mitä oikeastaan kukaan odotti ennen kauden alkua. En usko kovinkaan monen uskaltaneen laittaa Flyersia pleijarijoukkueeksi, mutta siellä paikalla ne vaan vieläkin ovat. Ja todellakin vaikka Islanders ja Capitals hurmioissaan vielä painelisivat ohitse ja jättäisivät ulkopuolelle, niin kausi on silti ollut menestys ja tulevaisuus näyttää valoiselta. Blue collar-lätkää kuten Philadelphiassa kuuluukin pelata.

Eiköhän ne tuon pleijarispotin tällä peräänantamattomalla tyylillä kuitenkin pidä ja pääsevät kolmen vuoden tauon jälkeen haistelemaan tunnelmaa. Nuorille pelaajille kokemusta kevään tosipeleistä. Siellä on mm. Frost, Foesters, Brink, Cates, Zamula, Drysdale ja tietenkin Ristolainen sekä ruotsalaisemaalivahdit vielä kokonaan ilman NHL-playoff-pelejä. 23-vuotias Zamula on pelannut viimeksi minkään sarjan pleijareita keväällä 2019 WHL:n Calgary Hitmenissä. Noah Cates 2018 USHL-liigassa. Cam York ei ole koskaan pelannut playoff-ottelua, ei AHL:ssa, e NCAA:ssa, ei USHL:ssa. Ristolainen tulokaskaudellaan AHL:ssa 10 vuotta sitten. Farabee sentäs oli mukana 2020 kuplapleijareissa. No mutta ei nuolaista vielä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Noah Cates 2018 USHL-liigassa. Cam York ei ole koskaan pelannut playoff-ottelua, ei AHL:ssa, e NCAA:ssa, ei USHL:ssa. Ristolainen tulokaskaudellaan AHL:ssa 10 vuotta sitten. Farabee sentäs oli mukana 2020 kuplapleijareissa. No mutta ei nuolaista vielä.

Korjataan sen verran, että kyllähän Cates ja York NCAA:ssa pudotuspelejä näkivät vuosittain, vaikka näistä ei jostain syystä Eliteprospectin ym. pelaajakorteista tilastoja löydykään. Systeemi on toki yliopistomaailmassa eri / hieman epäselvempi. Ensin pelaavat omien konferenssiensa (NCHC, Hockey East, ECAC jne.) sisällä konferenssien mestaruuksista ja tämän jälkeen on vielä se NCAA:n yhteinen mestaruusturnaus, johon pääsee mukaan kausirankingin 16 parasta NCAA-joukkuetta/koulua. Nämä jaetaan neljään neljän joukkueen regional turnaukseen, joiden voittajat pääsevät sitten päätösturnaukseen eli Frozen Fouriin pelaamaan koko NCAA:n mestaruudesta.

Atlantic-konferenssissa systeemi on sellainen, että runkosarjan pari viimeistä eivät pääse mukaan post seasonille ja sama kohtalo taitaa olla muutamilla näiden konferenssien ulkopuolisilla Independent kouluilla, mutta muissa NCAA:n konferensseissa siis post season matseihin pääsevät mukaan konferenssien kaikki joukkueet, joten sillä tapaa tulee jokaiselle nipulle vähintään se yksi post-season peli per kausi ja sitten kun Michigan (York) ja Minnesota-Duluth (Cates) olivat näitä powerhouse kouluja, jotka pärjäsivät hyvin paitsi oman konferenssin sisällä, olivat myös järjestäen mukana siinä 16 joukkueen koko NCAA:n mestaruus rypistyksessä, niin kyllä näitä kevään pelejä heille kertyi.

Yorkin aikana Michigan ei tähän Frozen Fourin loppunelikkoon edennyt, mutta Cates oli mukana voittamassa Minnesota-Duluthin paidassa mestaruutta keväällä 2019 ja puolestaan 2021 hävisivät välierässä. Lisäksi 2020 ei koko turnausta lopulta pelattu koronan vuoksi, vaikka silloinkin olisivat hyvin voineet tuonne saakka päästä.


--------------------------


Tortorellan-casesta en jaksa mitään kirjoittaa. Oli sen verran heikkoa niin Flyersilta, Tortsilta kuin tuomareiltakin, että parempi mennä vain Jutin tavoin eteenpäin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ipaz

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Voe helevetti Ginning kutsuttu takaisin ylös kun mahdollisesti Sanheim ei pysty pelaamaan Tampa pelissä sattuneen jalan vääntymisen takia. Zamulakin ilmeisesti vielä kipeä. Nyt koitellaan....
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös