Philadelphia Flyers 2016–2017

  • 201 117
  • 813

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Peliin mahtui myös Lavin sanoja mukaillen jotain "Montreal typical" Broad Street Hockey Twitterissä: "This was deemed a "good goal"What do you think? https://t.co/GCddaBmNSv"

En oikeen ymmärrä miksi tuo hyväksyttiin.

Itselle muistui tästä mieleen muuan maali, jossa toivoin, että valmentajan haasto olisi ollut jo käytössä. Olin tuolloin ja olen tässä yhteydessä sitä mieltä, etteivät nämä voi mennä niin, että hyökkäävä pelaaja käy "pyyhkäisemässä" maalivahdin räpylää, jotta maalivahti estyy tekemästä torjuntaliikettä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Olin tuolloin ja olen tässä yhteydessä sitä mieltä, etteivät nämä voi mennä niin, että hyökkäävä pelaaja käy "pyyhkäisemässä" maalivahdin räpylää, jotta maalivahti estyy tekemästä torjuntaliikettä.

Missä kohdassa Desharnais osuu Neuvirthin räpylään? Minä en näe koko videolla ainoatakaan kontaktia, vain paskaa maalivahtipelaamista ja yllättävän hyvää maskipelaamista kääpiöltä.

Ei voi aina mennä niin, että hyökkääjä on automaattisesti syyllinen, jos veskari seikkailee alueensa ulkopuolella.
 
Viimeksi muokattu:

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Missä kohdassa Desharnais osuu Neuvirthin räpylään? Minä en näe koko videolla ainoatakaan kontaktia, vain paskaa maalivahtipelaamista ja yllättävän hyvää maskipelaamista kääpiöltä.

Ei voi aina mennä niin, että hyökkääjä on automaattisesti syyllinen, jos veskari seikkailee alueensa ulkopuolella.

Onhan siinä kontakti, seitinohut sellainen. Räpylä hipaisee kyllä selkää. Ei sellaista vaikutusta että maali pitäisi hylätä.

Edit: vai osuuko sittenkään, maalikamerasta katsottuna ei näy osumaa yhtään mutta ylhäältä kuvattuna näyttäisi hipaisevan. Kun kiekko on jo mennyt, tulee selvä kontakti.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Olen @Grainger'in kanssa samoilla linjoilla. Silloin kun näistä tilanteista käytetään sanoja "minimaalinen", "olematon" tai "seitinohut" niin voidaan vaan myöntyä, todeta että selvä maali ja katsoa peiliin. Joku raja tuolle kitisemiselle pitää löytää, vaikka oma tyyli käsitellä asioita onkin enemmän itkemistä kuin pätevää analysointia, mutta selityksien kaivaminen jostain 50/50-maaleista tai huonosta tuomaritoiminnasta menee yli.

Kun joukkue päästää n. neljän keskiarvolla maaleja omiin, ongelma ei löydy vastustajista tai tuomareista, vaan ihan omasta tekemisestä. Niin yksinkertaista se on.

Usko on kova sille, että joukkueen saatua koko kaluston käyttöönsä, alkaa jonkin tason ryhdistäytyminen tuon hurlumhei-paskan osalta. Omiin vaan max 2-3, sillä tuo hyökkäys vahvistettuna hyvillä puolustuksen kiekollisilla yksilöillä kykenee tekemään riittävästi maaleja voittaakseen pelejä. Viittä ei vaan voi vaatia tekemään joka ilta, kun yksikään jengi ei siihen pysty tässä liigassa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kun Philly päästää noita maaleja tuohon tahtiin omiin ja puolustajia sekä maalivahteja täällä tylytetään melkoiseen tahtiin niin miten nuo hyökkääjät ovat onnistuneet puolustusta auttamaan? Ainoastaan tuon Flyersin ja Pensin välisen matsin olen Phillyltä tällä kaudella nähnyt (toki koosteet tulee katsottua lähes poikkeuksetta, mutta ne eivät paljon kerro) joten kysyn koska en tiedä.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Kun Philly päästää noita maaleja tuohon tahtiin omiin ja puolustajia sekä maalivahteja täällä tylytetään melkoiseen tahtiin niin miten nuo hyökkääjät ovat onnistuneet puolustusta auttamaan?
Paperilla hyökkäys on hyvin kahteensuuntaan pelaava, mielestäni jopa enemmän omiin painottuva porukka. Eli kyse ei ole siitä, etteikö hyökkäyksestä löytyisi työhaalareita. Pidän vastaukseni lyhyenä, joku muu kirjottakoot tarkemmin.

Hyökkäys ei olisi voinut muutamia tyypillisiä turnover-maaleja lukuunottamatta (typerä kiekonmenetys kriittisessä paikassa) mitenkään edesauttaa maalivahtien tai vaihtoehtoisesti puolustajayksilöiden mokia. Kyse ei ole mielestäni huonosta viisikkopuolustamisesta, vaan tämä ongelma painottuu enemmän yksilöiden alisuorittamisiin. Tässä muutamia tyypillisiä ja toistuvia skenaarioita:

- Pakki menettää kiekon alimpana, tai vaihtoehtoisesti tälle pelataan helvetin mukava kaverisyöttö, menetys tai kaatuu esim. omiin jalkoihin (Amac, Provy, Streit) josta vastahyökkäys ja maali.

- Pakki, yleensä Amac tai Schultz tai vaihtoehtoisesti sentteri nukkuu, eivät pidä omaa miestä maalin edessä (yleensä hävityn kaksinkamppailun jälkeen, josta vastustaja on alunperin kiekon saanut). Kiekko pelataan kyseiselle hyökkääjälle ja maali.

- Pinchaukset. Toinen pakki syöksyy hyökkäyssinarin yläpuolelle, lopputuloksena menetys painista ja 2v1 omiin ja soi. Näissä on erikoistunut viimeaikoina mm. Streit ja Schultz.

- Maalivahti suorastaan imee suoran vedon, ilman maskia tai mitään muita haittatekijöitä. Menee sitten mistä meneekään, omissa soi. Ja turha puolustella veskoja, sillä ei ne vastustajien veskat vaan nuku toisessa päässä. Toinen keissi veskoihin liittyen on syöttöpisteen antaminen maaliin, eli sekoilee kiekon mailapelillään ekalle vastustajalle ja omissa soi.

Tässä about suurinosa näistä dille-maaleista mistä täällä jupistaan, ja kun kyse ei ole mistään yksittäistapauksista vaan toistuvista virheistä niin voi laskea kuinka suuri osa päästetyistä maaleista on vastaavanlaisia tapahtumia. Asiaa ei helpota se, että näitä tulee esim. muuten hyvin pelatun erän loppuun jne, tai heti pelin alkuun. Sitten kun katsoo joidenkin hyvässä vireessä olevien jengien pelejä, niin ei tollasta komediaa vaan näy. Ero on huikea. Muutama ehjähkö 60min koko jengiltä löytyy alkukaudesta, ja nuo pelit ovat kauden avaus Losia vastaan ja sitten tämä Isles-peli, jossa toisaalta Neuvy päästi yhden ilmaisen mutta vastaavasti pelasti monta lähes varmaa maalia ja nollasi vastustajan pilkuilla. Ja ollaan nyt rehellisiä, olihan Isles todella vaisu tuossa pelissä ja käsitykseni mukaan on yksi Idän huonoimmista jengeistä tällä hetkellä.

Anyways, toivottavasti tästä saa jonkinlaisen käsityksen siitä mistä on kyse.
 
Viimeksi muokattu:

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Juu ihan turha on tuosta maalista valittaa. Vaikka olisi ollutkin maalivahdin häirintää, niin siinä oli 57 minuuttia aikaa iskeä takaisin. Oli muuten tosi hankala peli Neuvirthille kun taisi olla n. 15 minuuttia ilman ainuttakaan torjuntaa toisessa erässä, ja sitten kun Montreal sai laukauksia maalia kohti, olivat ne "ohjureita metristä, tyhjiin takatolpalta sudittuja ja läpiajoja". Ilman tuota neljättä olisin ollut valmis antamaan arvosanaksi "ihan ok", eli ei viime pudotuspeleistä tuttuja gamesavereitä, muttei mitään imurointejakaan. Mutta toisaalta kun antaa sen yhden ilmaisen ottelusta toiseen, niin kyllähän jotain uutta on kokeiltava. Todella toivon, että nyt on vaan haluttu antaa Masonille treenirauha kun voittoja on tullut Neuvillakin ihan hyvään tahtiin, ja päästetään Mason kehiin vasta kun mies on jälleen omalla tasollaan.

Kenttäpeli on kuitenkin valtavasti edellä viime vuosia (varsinkin alkukausia), joten ihan positiivisin odotuksin voi lähteä seuraavaankin peliin. Se olisi taas vuorossa Detroit joka koittaa jälleen rikkoa jo täysi-ikäiseksi kasvanutta tappioputkeaan

Ps. Konecnystä...on se Kone.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Missä kohdassa Desharnais osuu Neuvirthin räpylään? Minä en näe koko videolla ainoatakaan kontaktia, vain paskaa maalivahtipelaamista ja yllättävän hyvää maskipelaamista kääpiöltä.

Tarpeeksi kun tuota videota kelaa niin näkee että kontakti on todellakin pikkuriikkisen pieni hipaisu. Ei pitäisi koskaan luottaa ensivilkaisuun pienellä resoluutiolla. Oikea tuomio.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Tarpeeksi kun tuota videota kelaa niin näkee että kontakti on todellakin pikkuriikkisen pieni hipaisu.

No näin minustakin. Sitä kelattiin yöllä erätauolla ja itse ottelussahan selostajat luulivat, että tuomaristo tarkisti ohjasiko Desharnais korkealla mailalla kiekon verkkoon. Tuli yllätyksenä heillekin, kun tuomari totesi, ettei DD estänyt Neuvirthia.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Nyt kun Trouballe tehtiin Winnipegissä parin vuoden siltasoppari, niin heitetään ilmoille fantasiahöpinää eli voi jättää välistä jos nojatuoli-GM setit ei nappaa.

Mitä mieltä jengi olisi jos Hextall olisi Trouban perässä? Kyseinen kaveri on ollut itselle se kuuluisa märkä uni siitä päivästä eteenpäin, kun ensimmäisen kerran ilmoitti muuttohaluistaan julkisesti tämän ns. roolitusongelman takia. Phillyssä olisi roolia tarjolla, ja kovaa sellasta. Nuori, jokaisen osa-alueen seppä, rightin kätisyys ja kova laukaus ja mitoiltaan juuri sopiva nykykiekkoon - ei liian iso muttei mikään mikkihiirikään. Aikamoinen paketti.

Mitä tästä pitäisi sitten antaa? Leftin pakki ja valmis NHL-hyökkääjä tai parhaimmassa tapauksessa ykkösveskan kriteerit täyttävä kassari. Flyers olisi mielestäni Jetsin näkökulmasta mielenkiintoinen kauppakumppani. Heitetään tiskiin Phillyn puolelta irroitettavissa, Jetsiä mahdollisesti kiinnostavia palasia joista itse kasaisin kaupan pystyyn.

Scott Laughton, 22v (C/LW). Ykköskierroksen varaus neljän vuoden takaa, Kanadan junnumaajoukkueen kapteeni ja luontainen johtaja, nöyrä mutta ilkeä ja vikkelä duunarityylinen pelaaja. Ei ole löytänyt paikkaansa Phillystä toistaiseksi, ja kun pelaajat mallia Nick Cousins ja Roman Lyubimov muunmuassa ovat ajaneet miehen ohi marssijärjestyksessä, niin voitaisiinko puhua jo maisemanvaihdoksesta? Eikä tässä vielä kaikki, sieltä tulee pian takaa ohi Radel Fazleevia ja German Rubtsovia jos tarpeeksi kauan odotellaan. Ite diggaan edelleen Laughtonista, ja haluaisin tämän ottavan tuon kolmossentterin tontin haltuunsa jatkossa, mutta joku miehen pelissä tökkii. Mielestäni ei uskalla olla tarpeeksi röyhkeä, mikä ominaisuus tämän työkalupakista kyllä löytyy. Olisi Trouba-kaupassa Phillyn puolelta tasoa puoliksi kylkiäinen, puoliksi rakennepalanen.

Samuel Morin, 21v (LHD). Laughtonin tapaan ykköskierroksen varaus, Kanadan junnumaajoukkueen omanpään kaksimetrinen luuta. Hemmetin kova taklaamaan, kokoisekseen hyvä luistelija ja kiekolla tarpeeksi pätevä pärjätäkseen NHLssä. Näkisin miehen yhä kehittyvän projektina koodinimellä Braydon Coburn. Varmasti yksi nimi, joka Jetsiä kiinnostaisi pidemmällä tähtäimellä. Ei nimenä varmastikaan yhtä kiinnostava nimi kuin esim. huhuissa pyörinyt Chris Bigras, mutta urakehitys ja markkina-arvo varmasti about samaa luokkaa. Palikka, jonka ympärille treidi rakennettaisiin.

Sitten olisi vakaalta NHL-tasolta heittää mukaan mm. Michal Neuvirth, Matt Read, Michael Raffl ja Michael Del Zotto. Nick Schultz, Mark Streit ja Andrew MacDonald ovat kaikki alekorissa odottamassa hakijaa, mutta sopimuksineen ei kyllä kelpaa kenellekkään edes ilmaiseksi. Leikki sikseen. Lieneekö nuo boldatut nimet vaan tarpeeksi kiinnostavia/kannattavia, kun puhutaan Trouban kaltaisen pelaajan treidaamisesta? AHL-osastolta ja prospektipoolista kiinnostavia nimiä Morinin lisäksi on sitten Travis Sanheim, Robert Hägg, ja maalivahdit Anthony Stolarz, Alex Lyon, Felix Sandstrom, Merrick Madsen ja Matej Tomek. Sanheim kuuluu mielestäni koskemattomiin nimiin tämän ollessa yksi ikäluokkansa lupaavimmista puolustajista. Veskareista on aina paha lähteä sanomaan yhtään mitään tuossa iässä, mutta kai sieltä joku menisi kylkiäisenä osana kauppaa. Loppujen lopuksi olisin valmis kokoamaan seuraavanlaisen paketin Troubasta:

Morin/Laughton + Del Zotto + Neuvirth/Stolarz ja 3rd rounder ensi kesän draftiin.

MDZ:sta en haluaisi luopua kun katsoo tuota pakistoa, mutta tällä olisi sentään realistiset mahdollisuudet hommata Trouba Phillyyn, ja Jetsiin sitten vaihdossa pätevä kakkosparin kiekollinen pakki. Neuvyn sisältyessä treidiin, Phillyyn tulisi jompikumpi Jetsin nykyveskareista, todennäköisemmin Hutchinson. Pavelec AHLstä kelpaisi myös kakkoseksi, vaikka 3,9m caphitin sopparia olisikin vielä ensi kausi jäljellä. Tietty ajatus hypätä kuumasta veskakattilasta vielä kuumempaan ei varmasti mikään helppo tilanne olisi.

Näillä seteillä Flyersin alakerta olisi ensi kaudella seuraava. Jostain huutaisi yhtä kokenutta pakkia nuorten tueksi, mutta muuten näyttäisi todella hyvältä tulevaisuutta ajatellen. Ai niin, onhan meillä Amac.

Gostisbehere - Trouba
Provorov - Gudas
Sanheim - Manning

Mason
Pavelec

Mitä palstatoverit olisi mieltä? Pahoittelut jo valmiiksi sekavanoloisesta videopelimanagerointiviestistä.
 
Viimeksi muokattu:

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Mitä mieltä jengi olisi jos Hextall olisi Trouban perässä?
Aika hyvin sait mun ajatukset koottua. :) Joo täältäkin tulee iso YES Trouballe. Tarkoittanee tietenkin, että ei makseta ylihintaa.Todellakin mielenkiintoinen kauppakohde Flyers Jetseille. Kuten @Caney totesit, niin löytyy pakkiprospekteja, pari bottom6 kaveria ja maalivahtikin irrotettavissa. Pakit ja maalivahti juuri sitä, mitä Jets tarvitsee tällä hetkellä.

Morin/Laughton + Del Zotto + Neuvirth/Stolarz ja 3rd rounder ensi kesän draftiin.
Tämä on paketti, jolla itsekkin rakentelisin tätä kauppaa. Ainoa kenet ottaisin pois tuosta on Stolarz. Siinä on mahdollisesti hyvällä tuurilla tuleva ykkösmaalivahti, joten omissa papereissa ei ole kaupan. Neuvirthin pistäisin lihoiksi. Morinista luopuisin kirvellen, mutta luopuisin kun vastineena on Trouba. Lauhgtoniin taas on mennyt usko jo aikoja sitten, joten menkööt. Del Zotto on hyvä puolustaja, mutta on koko ajan lasaretin puolella, niin ei ole hirveesti ollut apua joukkueelle, viimeisen noin 270 vuorokauden aikana.

Pavelecia en ottaisi millään Phillyyn. En millään. Mikäli maalivahti tulee tänne suuntaan, niin Hutchinson kelpaisi. Sopimus voimassa kaudelle 17-18 asti. Ihan ok kakkosmaalivahti tämän kauden ja ensi kaudelle saisivat ratkaista paremmuuden Stolarzin kanssa.

Morin + Laughton + Del Zotto + Neuvirth <-> Trouba + Hutchinson

Oiskohan ihan noin?
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Taitaa se suurin tarve Jetseillä olla tolppien väliin. Neuvirthia kai sinne vois tyrkyttää, tosin mites kun ei tuo Mason kestä koko kautta niin onko varaa meilläkään heittää Neuvirthia pois. Tosin eiköhän jompi kumpi lähde kuitenkin siirtorajalla/ tämän kauden jälkeen. Jetsiä tuskin kiinnostaa prospect moket. Kirjottelin aikasemmin jo et syöttinäkö Neuvia peluutetaan kun niin monta alotti putkeen.
Sanheim ja Morin ei minun mielestä.
Laughtonin kohdalla fiilis et katotaas vielä. Kiimaa on puuttunut vielä otteista mut onhan Scotilla paremmat ominaisuudet kuin Cousinilla eli mä uskon et ottaa vielä sen kolmosen senun paikan.
En ala arpomaan tämän enempää.
 
Viimeksi muokattu:

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Eli siis ilmeisesti tässä ajatellaan sitä, että Trouballa on vielä kovat lähtöhalut treidiä vastaan, jos sellainen kohdalle osuu? Näinhän sen voisi kuvitella ja @Caney @~KarKaus~ sekä @phillymän vaihtoehtoja jo läpi hyvin kävivätkin. Jetsillä on jollain tapaa maalivahtien kanssa samanlainen tilanne kuin Flyersilla. Kauden alussa molemmiltta duoilta odotettiin hyvää tekemistä, mutta sitä se ei ole ollut. Trouba olisi kyllä kova sana vielä raitin kaverina, uudessa ympäristössä pääsisi heti isoon rooliin. Sikäli tällainen treidi olisi järkevä, koska Flyershan luopunee jommastakummasta veskaristaan kauden jälkeen, niin saisivat ainakin käytettyä Neuvirthin arvoa hyväkseen. Troubasta Winnipegillä tosiaan lienee tarve jokatapauksessa luopua, jos eivät usko miehen enää muuttavan mieltään. Treidi tulee ennemmin tai myöhemmin.

En nyt sen suuremmin toiveita elättele, mutta se lienee fakta että Jets tarvitsee maalivahtia. Ja Flyersilla sellainen on.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Näillä paketeilla Trouba ei sieltä mihinkään lähde. Sanheim/Provorov/Ghost sielä varmasti halutaan ja siihen päälle varmasti jotain... Eli ei kannata suuria toiveita elätellä. Ja nykykuntoista Neuvy / Mason ei ole mitään kauppaarvoa, ainakaan mitään millä Troubaa liikutellaan,
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Näillä paketeilla Trouba ei sieltä mihinkään lähde. Sanheim/Provorov/Ghost sielä varmasti halutaan ja siihen päälle varmasti jotain... Eli ei kannata suuria toiveita elätellä. Ja nykykuntoista Neuvy / Mason ei ole mitään kauppaarvoa, ainakaan mitään millä Troubaa liikutellaan,
Samaa mieltä. Joku toinen joukkue on kuitenkin valmis tarjoamaan paljon enemmän. Kysymys onkin Trouban treidipyynnön takia vain, että kuinka paljon enemmän. Itse olisinkin valmis tarjoamaan Sanheimia, jolle en näe hurjasta potentiaalista huolimatta välttämätöntä tarvetta, varsinkin jos on mahdollista saada Trouba. Eli oma tarjous olisi Trouba/Hutchinson-Sanheim/Neuvirth/Schultz/2.kierroksen varaus. Noin palkat menisivät sunnilleen tasan ja Flyers voisi tarvitessa siirtää MDZ:n eteenpäin sopivaa korvausta vastaan. Toki tämä vaatisi Neuvirthilta parempia esityksiä, jotta Winnipegin puolella syntyisi kiinnostusta, mutta parempaan tarjoukseen en oranssien lasien läpi katsottuna pystyisi. Eli vaikka periaatteessa voitaisiin olla oikeinkin hyviä treidikumppaneita, niin tuskin tulee tapahtumaan.

...ja myönnän parhaillaan olevani humalassa, joten tämä viesti voi aamulla kaduttaa
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Yöllä mennään taas ja vastassa Detroit, saa nähdä montako maalia päästetään sekä miten Mason suoriutuu maalillaan. Laughton pois
LTIR listalta sekä nelos vitjaan pelailemaan, kävi hakemassa tuntumaa Phantomseissa kahden pelin verran joissa syntyi tehot 1+1. Ohessa ketjukoostumukset ala Meltzer. Cousins ja Lyubimov poppareilla.

24 Matt Read - 28 Claude Giroux - 17 Wayne Simmonds
11 Travis Konecny - 14 Sean Couturier - 92 Jakub Voracek
12 Michael Raffl - 10 Brayden Schenn - 22 Dale Weise
21 Scott Laughton - 76 P-E Bellemare - 76 Chris VandeVelde

15 Michael Del Zotto - 53 Shayne Gostisbehere
23 Brandon Manning - 3 Radko Gudas
9 Ivan Provorov - 32 Mark Streit

35 Steve Mason
30 Michal Neuvirth
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Dave Isaac twiittaa, että Lyubimov ja Laughton lähetetty virallisesti Phantomsiin? Ymmärrän, että ovat waiver-vapaita pelaajia, mutta se ei selitä Vandevelden paikkaa tuossa jengissä. Onko tämä jotakin kikkailua vai miksi varsin mallikkaasti pelannut Lyubimov lähetetään farmiin? Varsinkin, kun Hak näkee VdV:n tärkeämpänä pelaajana neloseen kuin Gordonin tai no, Luben.

Phillyllä ei ole tällä hetkellä ylimääräsiä hyökkääjiä joukkueen mukana. Gordon ei saa pelata hetkeen tämän jouduttua LTIR-osastolle. Mitähän ihmettä?
 
Viimeksi muokattu:

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Mitä täällä ollaan mieltä sellaisesta ajatuksesta, että AHL:ssä hyvin pelanneelle Stolarzille annettaisiin viimein mahdollisuus ylhäällä? Ei tunnu Masonilla ja Neuvirthilla kummallakaan olevan ajatus kasassa tällä hetkellä. Toki "puolustus" on edesauttanut joitakin maaleja, mutta oli tuossa viime yönäkin muutama täysin torjuttavissa ollut maali. Ihan sama kumpi siellä maalilla häärää, niin tuntuu että +4 maalia kolahtaa aina omiin.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Ei se ainakaan huonommin voisi mennä. Lähinnä Stolarzin itseluottamuksen ja jatkon takia en nostaisi tätä vielä show'n puolelle, koska tällä hetkellä puolustus on mitä on ja en haluaisi pilata nuoren maalivahdin tulevaisuutta ihan vaan sen takia että meidän NHL-ammattilaiset eivät kykene tuon parempaan. Hextall tuskin päätyy moiseen ratkaisuun, ellei toinen veskareista loukkaannu.

Meillä on hyvä veskarikaksikko. Molemmat ovat pelanneet loistavalla tasolla viime vuosien aikana. Nyt pitää kaivaa se mojo jostain takaisin tuohon tekemiseen, ja puolustus niin joukkueena kuin yksilöinä pitää saada yksinkertasesti toimimaan. Back to basics, tai jotain.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Eipä kyllä jäänyt eilisestä paljoa kerrottavaa. Ensin MDZ:lle virhe omalla sinisellä, josta Leafs kuittasi läpiajosta, sitten 5-3 yv:llä toinen maali. Kaksi erää pyristeltiin mukana, mutta kolmannessa erässä 3-2 johdossa liike tuntui loppuvan ihan täysin, ja oltiin melkein koko erän aivan kassalla.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Kyllähän se kävi itelläkin mielessä Toronto pelin vikassa erässä et mitäs jos Stolarz päästettäs koittaa. Mä en niin olis huolissani siitä et pilataanko itseluottamus jos joutuu kaivamaan kiekkoa repusta. Stolarz ei ole mikään junnu enää joten jos ei se pää kestä niin ei se sitten vaan kestä. Mä tykkään aina jossitella ja vääntää ja kääntää niin jatketaas. Eihän tuo todellakaan paras sauma kuitenkaan olis ylös tulla. Toronto pelissäkin about 4-5 läpiajoa ja muutenkin kun oli suht vähän laukauksia niin kaikki sit olikin aikaslailla huippu tonteilta.
Joka pelissä ollut tapana pelata se yks erä päin persettä. Kauden alussa ryssittiin jätjestään se eka erä ja nyt kun pelin alut on saatu suht kuntoon niin nyt jäädytään sit vikassa. raskasta on
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Stolarz on 22-vuotias, eli maalivahdiksi vielä nuori. Pitäisikö tämän hyvin alkanut kolmas ammattilaiskausi pilata nostamalla mies NHLn paskimman puolustuksen taakse? Mielestäni tämä on yksi niistä päätöksistä, jotka vaikuttavat veskareiden todelliseen ensimmäiseen NHL-kosketukseen esim. kakkosveskana. Poikkeusyksilöt sitten erikseen, joita on turha tähän esimerkeiksi heiteillä sillä esim. Pensin Murray on päässyt pelaamaan hiukan eri jengin takana ensimmäiset NHL-pelinsä. Sama juttu Ducksilla taannoin nuorien veskareidensa kanssa. Varsinkin kun nimet itsessään ovat lupauksina olleet kovempaa luokkaa kuin Stolarz. Heti kun ylimääräiset sekoilut saadaan pois, ja joukkue alkaa suoriutumaan peleistä edes kohtalaisella tasolla (ehjä 60min) niin en pistäisi vastaan Stolarzin kokeilulle. Parhaassa tapauksessa esiintyisi edukseen, saataisiin tieto siitä että kykenee torjumaan NHL-tasolla ja voitaisiin huoletta treidata siirtorajalla Neuvirth eteenpäin.

Onko muuten niin, että Mason on pitkällä NHL-urallaan ollut parhaimmillaan kun on saanut torjua mahdollisen paljon pelejä (+50gp tahti), pl. loukkaantumisten takia istutut matsit? Tälläinen kutina vain tuli kun miehen uraa ja statseja muistelee. Ei ole muuten mikään helpoin tie kaverilla ollut, ensiksi pohjamuta-Columbuksen ainut valopilkku Nashin kera, jonka jälkeen veskojen hautuumaalle. Nyt on huono jakso menossa, se on selvää, ja kun apujakaan ei hirveästi tule niin vähemmän yllättäen tällästä se sitten on.

Eiköhän Wildiä vastaan todisteta yöllä Neuvirthin vaihto pois luukulta...
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Hahah. ei pitäis maalailla piruja seinille. Neuvirthille jonkunlainen vamma ilmeisesti viime yön pelissä. Ainakin tuli pois kesken pelin. Näinköhän Stolarz nostetaan ylös ja sitten vaan pelihommiin. Pari nollapeliä alkuun ja ei koskaan enää farmiin. Nyt ei ole edes päiväuniaika.
Straka treidattu Devilseihin. 7kiekkaa 2017 tai 2018 vaihdossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös