Philadelphia Flyers 2015–2016

  • 263 275
  • 1 112

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Millaisina muuten näette Taylor Leierin, Danick Martelin ja Petr Strakan mahdollisuudet nousta NHL-vakiokokoonpanoon? Nämä kolme nuorta ovat siis Phantomsin tämän kauden kolmen kärki maalintekijätilastossa.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Twitter Video

Travis Koneckyn parhaat palat vähän aikaa sitten päättyneestä OHL:n runkosarjasta, missä syntyi 60 pelissä tehot 30+71 = 101 pts.

Olipahan hyvät liikkeet viime draftissa Hexylta, kun ensiksi kaupattiin Coburn Tampaan, ja sieltä tuli sitten Gudas + 1st + 3rd (Matej Tomek). Tämän jälkeen sitten 1st (29.)+2rnd (61.) pickit Torontoon ja sieltä takaisin 1st (24.) millä päästiin varaamaan Konecky.

Jos tuo drafti tehtäisiin tänään uudestaan niin Konecky olisi jo aika lähellä top10 sijoitusta. Eli Provorov mukaan lukien melkeinpä kaksi top10 varausta erittäin kovatasoisessa draftissa, missä kärkinimet olivat MacDavidin ja Eichelin tasoisia lahjakkuuksia. Hyvältä näyttää ja toivottavasti näemme Koneckyn pian shown puolella.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
^Konecny, ei Konecky. Kiitos ja anteeksi.
 

sakkr

Jäsen
Jonkun jääkiekkoaiheisen sivuston mukaan (harmi kun en muista) mukaan Wayne Simmonds olisi änärin aliarvostetuimpia pelaajia, mikä kyllä ainakin omasta mielestä pitää paikkansa. On vuodesta toiseen pistepörssissä korkealla. Tällä kaudella 49 pistettä ja 25 maalia. Caphittikään ei ole edes neljää miljoonaa.

Loistava pelaaja
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Jotenkin geneeriseltä tuntuu sanoa Simmondsia aliarvostetuksi pelaajaksi. Kaikki tietää vahvuudet ja heikkoudet, ei mies kuitenkaan mihkään NHL:n eliittiin kuulu ja ikä huomioiden tuskin tulee enää kehitysaskeliakaan ottamaan. Hieno pelaaja ja taistelija erinomaisella sopimuksella.

Hetken ehti näyttää hyvältä, ja sitten täyskyykkäys todella isossa pelissä Pensiä vastaan. Tänään sitäkin suurempi peli Islandersia vastaan. Pelit alkaa loppumaan käsiin, ja kohtahan ne voi jo laskea kahden käden sormilla. Pleijareihin pääsy edelleen omissa käsissä, kun pari peliä pelattuna vähemmän kuin Detroitilla ja sitten on noita kohtaamisiakin jokunen jäljellä Pensiä ja Detroitia vastaan. Haluaisin uskoa, mutta joku potkii pahasti vastaan, niin monesti tämä jengi on onnistumut pettämään viime vuosina. All in, että pääsisivät edes pleijareihin ihan vaan poffikokemuksen myötä, sama kait se on varaako sijoilta 10-15 vai 15-20, kun niitä vuoroja on tullut takaisinpäin hyvään tahtiin Hexyn astuttua isolle pallille. Kunhan nyt saisi kesällä edes Streitin heivattua tuolta helvettiin, niin olisin tyytyväinen. Käsittämättömän huono ollut tällä kaudella, vittu että oikein sylettää kun miettii.

Huvittaa muuten, miten Phillyn aiempien vuosien ketjuissa ei paljoa jauhettu tulevaisuudesta tai edes seuraavan kauden asioista, mutta nyt se on lähes pelkkää prospekti-asiaa ja ketjujen pyörittelyä. Joukkueen tämän hetkinen tila tietty selittänee sen, mutta kai tämä tie vie pidemmälle pitkässä juoksussa kuin aikaisempi all in-tyyli.

Noista wunderveban heittämistä nimistä sen verran, että näkisin Leierillä ja varauksin Strakalla tulevaisuutta NHL:ssä. Leier pelaa aina kovalla tunteella, eikä jätä mitään puolitiehen. Taidot sen sijaan eivät ole NHL:n top6-tasoa, mutta pelejä ja lihasta lisää niin näkisin tässä hyvän bottom6-laiturin jos ei Phillyyn niin johonkin vielä heikompaan organisaatioon. Paljon pelillisesti heikommat tapaukset ovat päässeet liigaan, niin miksei ihan ok maalintekopotentiaalin ja tuollaisen kapteenisielun omaava Leier pääsisi? Strakalta sen sijaan vaadittaisiin jo tehobongoja show'nkin puolella, ja Danick Martelilla vähän sama homma, varsinkin kun kokoa on saman verran kuin aurauskepillä, jalkoja sitten taas löytyy eniten tuosta kolmikosta. Leirien kautta taas kokeilemaan ensi kaudella, ei noista koskaan tiedä. Yrityksestä ei ainakaan luulisi jäävän kiinni. Edellisiin vielä snadisti liittyen, niin kyllähän Cousins'kin vaan tiensä Phillyyn raivasi, vaikka sitä edesauttoivatkin loukkaantumiset.

Parin tunnin päästä mennään taas.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Mitä mieltä palsaveljet ovat Voracekin tästä kaudesta? Teki hyvän esityön tuohon Cousinsin maaliin hetki sitten Islesiä vastaan, mutta kyllä täytyy myöntää että Jake on ollut muuten todella vaisu! Loukkaantuminen alla joo, paljon pelejä jäi välistä mutta ei tuo missään vaiheessa muutenkaan aiemmalla tasollaan ole pelannut tällä kaudella vaikka pisteitä on kauden vanhetessa alkanut tulemaan ihan hyvää tahtia. Kuitenkin suoraviivaisuus ja sellaiset peliä edistävät ratkaisut ontuvat. Tuo uusi sopimusko siellä painaa vai mikä, mutta se on fakta että sitä vapautuneen oloista vaarallista Jaakoppia ei olla tällä kaudella vielä nähty.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Mitä mieltä palsaveljet ovat Voracekin tästä kaudesta?

Aikalailla samanlaisin tuntein olen Voracekista näin tilastoja katsomatta. Tuntuu, ettei tehokkuus ihan samaa tasoa ole ollut. Kai siellä joku apina selässä on, kun heti alkukaudesta maalinteko tökki pahasti. No, ensi kaudelle liksa tuplaantuu ja otteet paranee samoin.
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Florida, Tappara, Chelsea, Eagles
Alkukausi oli todellakin vaikeaa Voralle, mutta kyllähän se siitä lähti kulkemaan. En tiedä onko Vora kuitenkaan luonnollinen sniper. Enemmänkin A1 allround peluri. Periaatteessa isoin parannettava osa-alue on juurikin maalinteko.

Ongelmahan on siinä että Roon ja Voran pitäisi kantaa Flyersia illasta toiseen siinä missä Kane, Crosby, Benn, Seguin, Ovetshkin kantavat omaa joukkuetta. Pinnakeskiarvo pitäisi olla yli 1. Nythän näin ei ole. Toki paremmat kiekolliset pakit vaikuttavat myös tähän epäsuorasti.

Komea voitto viime yönä Islanderista. Vaikka Amac ja Manning olivat välillä vaikeuksissa, niin Amac +4, aika huikeaa ja Manningille uran eka änärimaali ja hienolla tavalla ja tärkeään paikkaan. Mason on myös löytänyt paremman tasonsa.

Eniten olen kuitenkin tyytyväinen ykköskoutsiin. Erittäin hieno haku Hexyltä ja vihdoinkin on valmentaja joka todella on vienyt joukkuetta ja pelaajia eteenpäin.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Kyllähän nuo Voracekin maalimäärät aiemmilta kausilta kertovat, että ei puhuta edes 30 maalin sniperistä vaan nimenomaan huipputason yleispelaajasta joka on saanut peliinsä viime kausina voimahyökkääjän elkeitä. Viimeisen viiden kauden maalimäärät kertovat olennaisen; 14/18/22/23/22 ja tällä kaudella rapiat 60 peliä joissa 10 maalia. Eli en minä maalimääristä puhukkaan Jaken ongelmia setviessä, vaan ihan perusasioista.

Ihmiset tykkäävät vertailla näitä ns. tutkapareja keskenään, ja sellainen seikkahan kuin laukauksen laatu tuossa isoimman eron tekee muihin vastaaviin. Miettikää nyt jotain Benniä tai Seguinia, joilla molemmilta löytyy huippuluokan laakit, ja G'llä ja Jakella taas näihin verrattaessa luokkaa huonommat. G ja Jake ovat luonteeltaan enemmän pelinrakentajia molemmat, kun taas muiden jengien kärkimiehistä pääsääntöisesti edes toinen on maalintekijäluonteen omaava kaveri. Paljon on siis siitä kolmannesta lenkistä kiinni Phillyn kaksikosta puhuttaessa, vaikka hyviä tehoja ovatkin vetäneet edeltävinä vuosina. Brayden Schenn on onneksi astunut esiin huikealla tavalla, ja tältä mielestäni löytyykin Phillyn hyökkääjistä parhaat laukausominaisuudet, vaikka ei tämäkään mikään saletti 30 maalin mies ole. Ihanneykkönen toimiessaan olisikin Voracek-Giroux-Schenn, mutta sitten taas tarvittaisiin joku astumaan Schennin saappaisiin 2-3 ketjuihin.

Tänään yöllä mennään taas klo 01:00 'Lumbusta vastaan vieraissa. Nyt olisi erittäin kova sauma napata isot kaksi pistettä, kun Detroitillakin on vieraspeli aina kovaa Tampaa vastaan. Phillyn edelliset 12 peliä; 9-2-1 ja formille sen kuin pitäisi saada jatkoa. Flyers Nationin fb-sivuille laittoivat, että Phillyn pitäisi saada väh. 12 pistettä seuraavasta 11 pelistä, että voitaisiin puhua playoff-paikasta. Näistä väh. kuusi voittoa, muutamat pelit jatkoille ja max. pari peliä varsinaisella saisi hävitä, siinä se.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Ihmiset tykkäävät vertailla näitä ns. tutkapareja keskenään, ja sellainen seikkahan kuin laukauksen laatu tuossa isoimman eron tekee muihin vastaaviin. Miettikää nyt jotain Benniä tai Seguinia, joilla molemmilta löytyy huippuluokan laakit, ja G'llä ja Jakella taas näihin verrattaessa luokkaa huonommat. G ja Jake ovat luonteeltaan enemmän pelinrakentajia molemmat, kun taas muiden jengien kärkimiehistä pääsääntöisesti edes toinen on maalintekijäluonteen omaava kaveri..

Giroux laukas ei ole edes tuohon verrattuna huono, veto on itseasiassa todellä hyvä, sekä lämäri että ranne. Ongelma on siinä että Giroux ei juurikaan käytä laukaustaan.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Giroux laukas ei ole edes tuohon verrattuna huono, veto on itseasiassa todellä hyvä, sekä lämäri että ranne. Ongelma on siinä että Giroux ei juurikaan käytä laukaustaan.
Onhan G'llä hyvä kuti, parempi kuin Voracekilla, vaan ei ihan Seguinin tasoa (kolme kertaa yli 30 maalia tehnyt). Jos laukaus olisi samaa tasoa, niin varmasti olisi tehnyt nykyistä enemmän maaleja. Tiedä sitten, miksi esim. pelkästään ylivoimalla Giroux'n laukausta ei käytetä hyödyksi niin paljoa kuten muut joukkueet käyttävät ykköspyssyjään, sillä onhan tuoltakin niitä b-pisteen kaaren pommeja nähty vuosien varrella. Tuskin tuo ylivoimalla oman laukauksen käyttäminen pelkästään G'stä on kiinni. Ja kyllä, onhan sillä laukauksien määrälläkin merkitystä, Seguinilla tällä kaudella 278 laukausta kun Giroux'lla 202. Oliko kuitenkin viime kaudella, kun kapteeni oli pitkään koko liigan mittapuulla laukaustilastojen kärjessä, eli ei se yrityksestä ole kiinni ettei 30 maalin raja ole kertaakaan rikkoutunut.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Oliko kuitenkin viime kaudella, kun kapteeni oli pitkään koko liigan mittapuulla laukaustilastojen kärjessä, eli ei se yrityksestä ole kiinni ettei 30 maalin raja ole kertaakaan rikkoutunut.

Oli. Viime kaudella 279 laukausta, jotka oikeutti sijaan 7. laukaustilastossa, verrokilla Seguinilla oli se 280 laukausta. Ero maaleissa Seguinin hyvaksi 37 vs 25. Tosin kun mainitsit tuon Giroux'n kayton ylivoimalla, niin viime kaudella Giroux oli YV-maaleissa kuitenkin jaetulla 3.sijalla, toki talla kaudella sitten hiljaisempaa ja jaettu 52.sija talla hetkella.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Boone Jennerin kavennusmaali viime yönä oli muuten aika selvä korkea maila. En oikein ymmärrä miten se saatiin hyväksyttyä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Samaa katsoin ja kummallisen nopeasti se tarkistettiin videoltakin. Vituttaa kun tuollaiseen menetetään pisteitä.
Jep, ihme etteivät videolta nähneet sen paremmin, kun tuo nyt näyttäisi ennemmin korkealta kuin riman alapuolella tehdyltä ohjaukselta. Eikö ollut oikeasti niin hyvää kamerakuvaa josta olisi nähnyt näin? Jos tuomari olisi tuon hylännyt, kuten alkuun jo meinasikin, tuskimpa olisivat maaliksi enää kääntäneet...

Ohessa linkki pariin kuvaan. Masonin pää on kokoajan miltei samalla korkeudella, ja Jennerin maila oli tuossa ohjausvaiheessa Masonin pään korkeudella vähintäänkin. Ja Masonin päähän on selkeästi riman yläpuolella.
 

Liitteet

  • boon1.PNG
    boon1.PNG
    620,2 KB · kertaa luettu: 492
  • boon2.PNG
    boon2.PNG
    742,9 KB · kertaa luettu: 402

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Colorado nurin 4-2 ja playoffs mahdollisuudet näyttävät yhtäkkiä erittäin hyvältä. Tietysti tilanne elää kovasti joka kierroksen jälkeen, mutta esim. Boston on vain pisteen päässä ja on pelannut kaksi peliä enemmän. Lisäksi ovat viiden pelin tappioputksessa, joten nyt olisi paikka iskeä. On tämä kyllä uskomaton joukkue. Vaikka ei oikein kerkiä kirjoitella niin ihan fiiliksissä täällä seurataan tätä taistelua.

Masonilla on meneillään god-mode juuri oikeaan aikaan, ja moni muukin on Giroux´n johdolla kovassa vedossa. Hakstollille myös iso kiitos peli-ilmeestä. On saanut joukkueen pelaamaan niin hyvin, kuin vain on mahdollista.

5/6 pistettä vieraskiertueelta toistaiseksi, ja lauantaina sitten vielä vierailu Coyotesin luolassa.

Radko Gudaksella 5 maalia viimeiseen 10 peliin. Vielä jonkin aikaa sitten Gudaksen peli oli vähän sekaisin, ja melkein joka pelissä nähtiin jotain kyseenalaisia temppuja. Mutta nyt keskittyy oikeisiin asioihin, ja hyvä että joku muukin puolustaja ottaa kiekollista roolia Ghostin lisäksi.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Nyt vaan toivotaan että Mason pysyy kasassa, eilen oli yhdessä vaiheessa tuskaista torjunnan jälkeen kolmannessa erässä. Matsin jälkeen kyllä sanoi että olisi kunnossa, uskotaan nyt että asia on näin, olisihan se katastrofi jos lopputaistelu kaatuisi siihen että molemmat vahdit ovat loukkaantuneina. Hienosti tällä hetkellä menee, matsi kerrallaan eteenpäin. Sen verran vielä että kyllä se Roon 3-2 voittomaali oli aivan käsittämätön suoritus, vaikeassa paikassa sai kiekon vielä haltuun sekä verkon perukoille.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Itekin jo vuoden vaihteessa aloin paketoimaan tätä kautta ja tuli tsiigailtua ketä siellä olis varattavissa varhaisilla vuoroilla. Sillonkin jo kuitenkin kirjoitin että kun nuo pelit tulee katottuu niin luonne ei vaan anna periks että toivoo tappioita jotta se huikea varausvuoro olis käsissä. Onhan tätä taistelua ollut upea seurata ja täälläkin on mainittu että ykköskierros on ykköskierros eli huikiaa voipi saada myöhemmilläkin vuoroilla. Mikäs sen mukavampaa jos tässä ollaan jo nyt poffi- joukkue ja tulevaisuuskin näyttää erittäin hienolta.
Onks toi Jake saanut saikulla pihviä kylkiinsä vai miten on niin takkuisen tuntuista menoa. Oliko se toissa kesänä kun kertoi laihduttaneensa reilun viisi kiloa ja meno olikin todella liukasta sen jälkeen. Toisaalta kun jengi pelas koko Jaken saikun ajan niin hemmetin hienosti niin varmasti on puristusta hanskassa kun haluaa näyttää että minäkin tuon tälle jengille jotain. Meno ja tekeminen paranee varmasti jatkossa.
Flyersin omaa Barry Ashbee palkintoa eli kauden parhaalle pakille kuuluvaa pyttyä ei ole voittanut koskaan rookie. Eli tänä vuonna Ghost tekee siinäkin historiaa.Eihän siellä vain ole edes muuta vaihtoehtoa.
Aamulla kellot soimaan klo 5.05 ja Kojootit kyykkyyn. Isles konttaa huolella eli ohi vaan ja Rangers ekalla kiekalla vastaan. Miks ei aina voi olla kevät
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Flyersin omaa Barry Ashbee palkintoa eli kauden parhaalle pakille kuuluvaa pyttyä ei ole voittanut koskaan rookie. Eli tänä vuonna Ghost tekee siinäkin historiaa.Eihän siellä vain ole edes muuta vaihtoehtoa.

Ghostilla olisi aika hyvä tilaisuus sweepata kaikki oleelliset Flyersin omat palkinnot: tuon Barry Ashbeen lisäksi Bobby Clarke MVP -palkinto ja eniten kehittyneen Pelle Lindbergh -palkinto. Siistiä olisi tuokin.

Mitä playoffseihin pääsemiseen tulee, niin Flyersilla on tällä hetkellä 85 pistettä ja yhdeksän peliä jäljellä. Jatkopaikka irtoaa aika varmasti 95 pisteellä, ehkä vähemmälläkin. Viisi voittoa lopuista yhdeksästä ottelusta pitäisi siis riittää. Tai vaikka 4-3-2.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Onks toi Jake saanut saikulla pihviä kylkiinsä vai miten on niin takkuisen tuntuista menoa. Oliko se toissa kesänä kun kertoi laihduttaneensa reilun viisi kiloa ja meno olikin todella liukasta sen jälkeen.
Nimimerkki Doaner kertoi NHL-matkat ketjussa nähneensä Voracekin Arizonassa ja vasemmassa jalassa taisi olla jokin tuki/ortoosi. Masonkin muuten tarvitsi Avs-pelin jälkeen kylmää polveensa, mutta Hak sanoi Masen olevan 100%-kunnossa.

Pieni katsaus loppukauteen:

@ Coyotes
vs Jets
vs Capitals
vs Senators
@ Penguins
@ Red Wings
vs Leafs
vs Penguins
@ Islanders

Noi viisi viimistä peliä, siinä mitataan jengiä oikeesti.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Vain pieni osa Phillyn äijistä painui takaisin hotellille pelin jälkeen. Ovat yötä Arizonassa kumminkin. Pari "party bussia" lähti hallilta pelaajien parkkihallista. Venasin pelin jälleen pelaajien autorampin exitillä koko illan tähän saakka Coyotes nimmareita metskaten. Doan tuli juuri ulos joten ketään muita ei halllilla enää ole. Kaikki vierasjoukkueiden pelaajat käppäilee siitä samasta rampista 50m tähän hotellille jossa yöpyvät ja jossa itsekin pidän majaani. Ainoastaan Medvedin näin kun kävin kusella nopsaan 5min pelin päättymisen jälkeen hotellilla. Niistä muutamasta pelaajasta jotka kävelivät rampilta hotellille tunnistin ainoastaan Voracekin takatukan pimeässä.

Toivottavasti en törmää hotellilla enää Radko Gudakseen koska löisin sitä varmaan tuopilla päähän tuon Doanin loukkaantumiseen johtaneen tilanteen takia. Doan kaatui varmaan 3m ennen laitaa eikä siinä mitään, mutta kaatuneen kaverin perässä piti vielä mennä kulmaan ja viimeistellä taklaus, iskupiste selässä ja kaveri lyö päänsä laitaan. Juttelin Doanin kanssa matsin jälkeen ja hän vakuutteli olevansa kunnossa mutta kentällä hän ei päässyt omin jaloin pystyyn aluksi eikä pelannut vaihtoakaan tuon taklauksen jälkeen. Eikä juttelukaan kovin smoothia ollut. Kaikenlisäksi oli hälyytetty toinen kuski ajamaan autoa. Aika varma aivotärähdys kyseessä.

Btw toi Girouxin tilanne oli ihan täysi tsoukki. Okei, taklaus oli vaarallinen mutta Claude jäi makaamaan kuin päähän ammuttu kunnes kähinä alkoi ja kaveri pomppasi pystyyn ilman mitään tuskia. En olisi uskonut tuonlaista Crosby esitystä Claudelta jota arvostin aiemmin kovasti.

Toivottavasti Flyersit nauttivat illastaan kaupungilla. Pari vapaapäivää tuntui tepsivän playoff paikasta kamppailevalle jengille hyvin ja heidän esityksensä tänään oli luvalla sanoen kesy.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Btw toi Girouxin tilanne oli ihan täysi tsoukki. Okei, taklaus oli vaarallinen mutta Claude jäi makaamaan kuin päähän ammuttu kunnes kähinä alkoi ja kaveri pomppasi pystyyn ilman mitään tuskia. En olisi uskonut tuonlaista Crosby esitystä Claudelta jota arvostin aiemmin kovasti.
Nämä oksennukset voi pitää siellä omassa ketjussanne (kai teillä on semmoinen). Tv-kuvassa ainakin näkyi tuon kähinän jälkeen G liukumassa kentällä olkapäätään pidellen. Ei myöskään pelannut lopussa joukkueen metsästäessä tärkeitä pisteitä, vaikka on joukkueen tärkein pelaaja, vaan oli siirtynyt pukusuojaan tarkistettavaksi. Twitter-huhujen mukaan on kuitenkin kunnossa. Toivottavasti näin...

Peli itsessään oli Flyersilta semmoinen "sinne päin" -esitys. Hallinta oli toisesta erästä lähtien, mutta vaarallisimmat paikat loi oikeastaan kotijoukkue ylivoimalla ja vastahyökkäyksistä. Smith pelasi todella varmasti maalillaan, eikä pudotellut kiekkoja eteensä. Toisaalta eipä sinne näyttänyt useimmiten olleen kukaan menossakaan. Masoniltakin ihan hyvä peli, vaikka toiset ovatkin laittaneet tuon voittomaalin hänen piikkiinsä. Itse en missään nimessä laittaisi. Domi nosti mailallaan Masonin maskin "paikoiltaan", jolloin Stone pääsi laittamaan tyhjiin. Joskus toiste tuo olisi aivan hyvin voitu hylätä (tai jos olisi tapahtunut toiselle joukkueelle), mutta tällä kertaa näin. Eikä missään nimessä ollut lähelläkään ottelun selvintä tuomarivirhettä, selviä viheltämättä jääneitä jäähyjä oli molemmille joukkueille useita.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Skeleton sanoikin kaiken oleellisen joten vienpä aihetta taas muualle.

Kesän halutuimmat yliopistoagentit ovat taas lahjakasta tavaraa, mutta yksi nimi hyppää nopeasti yli muiden. Drake Caggiula, joka pelasi viimeisimmät kolme kauttaan Hakstolin alaisuudessa North Dakotassa, ennen kuin Hakstol siis tuli Phillyyn. Ei mikää järin iso kaveri (178/84), mutta taitoa löytyy. Olisiko siis luonnollista jatkumoa siirtyä Phillyyn tutun koutsin alle, jonka alaisuudessa Caggiula aloitti yliopistouransa ja pelasi valtaosan yliopistoajastaan?

Eliteprospects.com - Drake Caggiula
Drake Caggiula - highlight-reel goal - 1/2/16 vs Alabama Huntsville - YouTube
5 NCAA free agents Flyers may have interest in (courierpostonline.com)
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jotenkin luonnollista et Flyers sössii kun on mahdollisuus kasvattaa eroa viivalla Detroitin suhteen, Red Wings pysyy mukana ihan Phillyn oman pupeltamisen takia tärkeissä paikoissa. Blue Jackets, Arizona ja Edmonton viimeaikoina. Siinä olisi 5 tärkeää pojoa enemmän tällä hetkellä jos olisi pelattu samaan tyyliin kuin esimerkiksi Chicagoa vastaan, no eipä noita sen enempää jaksa jossitella. Kyllähän tässä vuosien saatossa on tähän tottunut paremmin kuin hyvin, Masoniin ei homma taaskaan kaatunut vaan on antanut illasta toiseen mahdollisuuden voittaa, se vaan on vaikeaa jos ei niitä maaleja tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös