Philadelphia Flyers 2014–2015

  • 324 973
  • 1 075

Jevgeni

Jäsen
Tämä oli ensimmäinen Flyersin peli pitkään aikaa ja toinen tällä kaudella minkä katsoin. En ollu uskoa silmiäni. Ihan umpisurkeaa tekemistä jokaisella osa-alueella. Olen kuvitellut, että alivoima on heikkoa, mutta näköjään ylivoima on vielä surkeampaa. Onko noista viimesistä kahdeksasta pelistä kaikki ollu tämmöistä räpimistä, vai sattuiko mulla vaan nyt kohdalle se surkein matsi? Ei ollu palavereista paljon apua tänään...saa nähä miten huomenna käy kun siirrytään MSG areenalle.
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Tappara, Chelsea, QPR, Phi Eagles
Olipahan surkea kotipeli. Joukkueesta puuttui oikeastaan kaikki voittamiseen tarvittavat elementit. Sinällään hyvä että heti on paikka hakea voitto ja saada kurssia kääntymään.

Tappiota ei laiteta Masonin piikkiin, mutta kaikesta hyvästä huolimatta pomputtaa kiekkoja todella paljon ja sylkee eteen, eikä kulmaan! Tämä tekee pakkien pelaamisen epävarmaksi.

Aikamoista kiekonkäsittelyä oli kyllä pakiston osalta. Ihan hirveä huolimattomuutta. Luke Schenn olisi näyttänyt kuninkaalta eilen. Olisikohan aika ottaa pää pois perseestä ja laittaa Luke kokoonpanoon.

Hyökkäyksestä ei ollut tietoakaan eilen, joten paljon pitäisi parantaa nimenomaan äijämäisyydessä. Ensimmäinen maali olisi hyvä saada, jotta ei menisi väkinäiseksi. Siihen ei auta Rinaldon idioottijäähyt!

Se on inkkari Berube sellainen juttu, että lähtö on aika lähellä. En sitä kannata, mutta jos et saa pelaajia tuon paremmin pelaamaan, sen tekee joku muu. John Stevens on ollut Sutterin vierellä opiskelemassa voittavaa kulttuuria!

Emery maaliin!
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Jengihän on tällä hetkellä ihan umpisolmussa, sen näkee joka äijän otteista. G ja Voracekia lukuunottamatta.
Pakistosta vois välillä heittää Grossmannin huilille. Mun mielestä tällä hetkellä ei tee mitään asioita hyvin. Huonoa liikettä ja helvetin huono kiekon kanssa. Kyllä kun noita soppareita kattoo niin ei jumalauta sen Homerin kanssa. Etunenässä Amacin ja Lecan sopimukset, voi luoja sentään. Toiminnassa ei ollut mitään järkeä. Heti vaan helvetin pitkät sopparit ja isolla ettei vaan joku muu vie. Omia junnuja tulossa ylös ja sit on kiinnitelty näitä ukkoja niin että ihmetellään että mihis me nyt tää äijä laitetaan kun meillä on jo näitä kalliita ukkoja täällä jotka ei saa mitään aikaiseksi. Pitää toivoa että Hexyn pää kestää tuon hullun myllyn eikä lähtis laittaa päätä perseeseen. Lecasta vielä että mitä ihmettä se äijä tekee yv:lla . Nyt se on sentään laitettu oikeaan ketjuun. Tänään taas peli, ihanaa
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Eilen nähtiin jo sellainen pannukakku kotiyleisön edessä, että saapa nähdä, miten johto reagoi? Pelaamisessa ei ollut niin mitään positiivista, ei mitään. Ja kun vieraspelaaminen on ollut käytännössä koko kauden samaa huttua, niin vaikeapa tässä on mitään iloista sanottavaa löytää.

Näyttäisi siltä, että tappiollinen Wild-peli jäi yksittäiseksi piristykseksi. Columbusta vastaan oli jo heikompaa tekemistä, mutta vaikean alkukauden läpi kahlannut vastustaja kaatui kotona vielä suuremmitta ongelmitta. Sen sijaan Islandersia ja Red Wingsia vastaan astetta-paria kovemmat vastukset, vieraissa ja heti ongelmia. Tuloksia huolestuttavampaa oli se, että Detroit pelin vahvaa alkua lukuun ottamatta, missä oli yhtälailla kotijoukkueen heikkoa panosta mukana, olivat molemmat matsit jatkuvasti ottavana osapuolena eivätkä saaneet missään vaiheessa otetta pelistä. Kyllähän Flyersillekin jotain yksittäisiä paikkoja kertyi, mutta käytännössä Giroux-Voracek olivat ainoat, jotka kykenivät jotain sattumaa suurempaa rakentamaan. Tuo kertoo taas enemmän tämän kaksikon kuin joukkueen vahvasta tekemisestä. Rangersia vastaan ei tullut enää oikein satunnaisiakaan maalipaikkoja ja tähtikaksikkokin oli täysin näkymättömissä.

Lähtökohtaisesti olen pitänyt hyvänä Beruben puolustusvoittoisempaa ajattelua, eikä tästä tarvitse mielipidettä muuttaa, mutta toteutus on jäänyt hetkittäisiä toivon pilkahduksia lukuun ottamatta häilyväksi. Onhan tuo puoli ollut pääsääntöisesti Lavin aikoja parempaa, mutta rehellisyyden nimissä, eihän viisikkopuolustaminen ole viime aikoina mainittavimmin sujunut, mikä on näkynyt myös tuloksissa. Vaikkapa Detroitissa hävisivät 100-0 maalinedustan taistelut ja Wings kiitti. Rangersia vastaan taas nähtiin kaiken muun paskan ohessa järkyttävä määrä erinäisiä harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä. Virheitä ja uinahduksia, niin yksilöiden kuin viisikoiden, sattuu aivan liiaksi. Tämä sitten vain korostuu kun Flyersin pitäisi kyetä pienemmällä kiekon pidollaan kestämään ja ottamaan vastaan normaalia enemmän. Eikä Luke Schenn ole mikään pelasta, ei todellakaan. Jos tuonkin paskan saisivat kaupattua ylihinnalla jonnekin epätoivoiseen Oilersiin, niin voisin tältä istumalta ostaa lentolipun Phillyyn, vuokrata auton ja ajaa Luken omatoimisesti aina Edmontoniin saakka. Hyvin pelaavassa ja organisoidussa joukkueessa kaveri näyttää vielä ok peruspakilta, mutta kun pakka on sekaisin, istuu täysin ansiosta katsomossa. Nuppi ei vain riitä. No eiköhän eilisen nöyryytyksen jäljiltä nähdä kokoonpanomuutoksia ja saattavat päästä Colan kanssa näyttämään ja voihan tuo yksittäisen ottelun tai pari taas sujuakin, mikäli muu joukkue hieman skarppaisi.

Hyökkäyspelaaminen on ollut koko Beruben ajan melkoisen mielikuvituksetonta päätyyn roiskimista (pl. Giroux ja Voracek, jotka pystyvät yksilöosaamisensa välillä vähän muuhunkin), eikä se tuosta nyt muuksi tule muuttumaan. Tällainen pelaaminen voisi kantaa kärkiyksilöiden johtamana tulosta, mikäli muutamat jutut olisivat kunnossa. Ensimmäiseksi hyökkäyksiin lähtöjen pitäisi olla paljon nopeampia ja organisoiduimpia sekä viisikoiden tiiviimpiä. Nyt kiekottomat katsovat kun kiekkoa pitävä pakki kaartelee yrittäen epätoivoisesti löytää syöttölinjaa. Lopulta sitten löysä heitto päätyyn tai vielä pahemmin plekseihin, joihin seisovilla jaloilla olevista hyökkääjistä ei kukaan ehdi vaan vastustaja nappaa karkin takaisin. Monesti hyökkääjät ainoastaan pelaavat myöhässä tilanteisiin mentyään itsensä ulos. Ja tämä kaikki on sitä hyvää skenaariota, jossa ei ole tapahtunut kiekon menetystä omalla alueella, kuten vaikkapa Rangersia vastaan monta kertaa kävi.

Seuraavaksi pitäisi sitten saada luukut omissa kiinni, mitä tietysti auttaisi, jos saisivat väliin niirä omiakin pyörityksiä jatkuvan omissa pyörimisen sijaan. Ymmärrän, ettei tällaista luistelupainotteista duunikiekkoa voi vetää talla pohjassa 60 minuuttia ottelusta ja viikosta toiseen, mutta viime peleissä eivät ole onnistuneet tässä juuri missään vaiheessa. Tässä tullaankin seuraavaan ongelmaan, että nykyisellään joukkue ei vain tunnu kykenevän tekemään ryhtiliikettä kesken ottelun, jolloin suunta säilyy samana ja ennemmin tai myöhemmin omissa soi. Onko tämä sitten seurausta valmennuksen kädettömyydestä, pelaajiston mentaalisesta löysyydestä vai mistä, mutta sama aneeminen hiihtely jatkuu erästä toiseen. Jokin nimellinen kirivaihto tai pari voidaan nähdä, joka kuitataan nopeasti vastustajan vastaiskuosumaan johtavalla järkyttävällä henkilökohtaisella virheellä.

Erikoistilanteet ovat sitten oma murheenkryyninsä, mihin ei tunnu löytyvän niitä lääkkeitä millään ja tilanne tuntuisi oikeastaan menevän aina vaan huonommaksi. Nyt ei toiminut enää ylivoimakaan Wells Fargo Centerissä…

Eiköhän Berube ole tätä menoa nopeasti entinen päävalmentaja, mutta enemmän tässä huolettaa tuo joukkueen haluttomuus ja suoranainen luovutusmentaliteetti. Kun ei tunnuta edes yrittävän, mitään. Sama juttu nähtiin viimeksi Lavin kohdalla ja tästä on hei hikinen vuosi aikaa. Ei tuo valmennus ole varmastikaan niitä taktisesti kyvykkäimpiä ja päivittäinen työskentely voi olla kuinka puuduttavaa tai ikävää hyvänsä, mistä näitä tietää, mutta kyllä kaikesta huolimatta pelaajilta pitäisi löytyä jotain ylpeyttä ammattiaan, pelipaitaansa ja joukkueen kannattajia kohtaan, jotta edes yrittäisivät parhaansa. Sitten jos se ei riitä, niin ratkaisuja on tehtävä, mutta näyttäisivät nyt luovuttaneen vuorostaan tämän valmennuksen kanssa odottaen taas seuraavaa, aivan käsittämätöntä touhua.

Olen näkemykseni kanssa puolueellinen ja osin sinisilmäinenkin, mutta ei tuo joukkue ole niin heikko, miltä se on alkukauden näyttänyt. Ei tarvitse puhua mistään contenderista, mutta kyllä tuolla materiaalilla pitäisi kilpailla tiukasti ja tasapäin pudotuspelipaikasta, mikä on tällä hetkellä hyvin kaukainen asia.

Rangersia vastaan lähtökohdan piti olla kahdesta pelistä 3 tai 4 pistettä, minimissään kaksi, jotta pysyisivät edes jollain tasolla mukana kuvioissa, mutta nyt nolla pojoa näyttäisi todennäköisimmältä, jonka jälkeen olisivat melkoisella takamatkalla Rangersiinkin.

Nyt tietysti pelaavat täydellisyyttä hipovan bounce back -matsin, jossa Lunkka tulitetaan maaliltaan pois, jonka jälkeen voivat taas kertoilla medialle kuinka tällä tavalla pelatessa tulosta syntyy, ei hätää jne. Mutta sitten taas arki iskee ensi viikolla, eikä mikään tunnu muuttuneen.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Laughtonista piti vielä sanomani, että on ollut niitä joukkueen pirteimpiä ja yrittelijäimpiä, mutta samalla valitettavan tehoton. Maalipaikoissa ovat kiekon viuhuneet ohi tai hukkuneet jo matkalla, sillä edes hiukan paremmalla viimeistelyllä, koskee myös ketjukavereita, kaverilla olisi tilillään ihan muuta kuin luvut 0+0. Saa nyt nähdä milloin tehottomuus alkaa näkymään turhana puristamisena ja itseluottamuksen karisemisena, jolloin onkin pohdittava olisiko hetkellinen Phantomseissa käyttäminen järkevää?

Akeson läpäisi waversit ja lähetettiin Phantomseihin, jonne onkin selvä vahvistus.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Minua harmittaa ja häiritsee eniten tuo puolustus. Coburnin ja MacDonaldin paluun sairasosalta piti parantaa puolustuspeliä, mutta kävikin juuri päin vastoin. Coburnin esitykset ovat ailahdelleet paljon, mutta MacD on ollut pääasiassa aivan surkea. Eilisessä pelissä erityisesti hän oli todella huono ja virheitä tuli liukuhihnalta. Tämän hetken puolustusmiehistössä on kaikissa parantamisen varaa. Ainoa, johon voi olla jollain tasolla tyytyväinen on Streit, eikä hänkään mitenkään erikoinen ole ollut. Pitänyt vain tasonsa. Cola ja Schultz ovat olleet ihan kohtuullisia, mutta ovat oikeasti vain täydennysmiehiä. Ei heihin voi kovin suurta luottoa laittaa.

Eilisestä pelistä pitää muiden haukuttujen lisäksi nostaa esille Umberger, joka oli myös vaihteeksi surkea. Onko joku oikeasti vielä tyytyväinen Hartnell-kauppaan? Sopimusasiat ovat mitä ovat, mutta Hartnell oli sentään pelillisesti positiivinen, kurittomuudesta ja tyhmyydestä huolimatta. Mutta Umberger vaikuttaa - kuten Lecakin - tällä hetkellä vain negatiivisesti.

Ja Berubelle kenkää! Jätkä on huonompi päävalmentaja kuin John Stevens!
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Järkyttävä peli eilen kyllä. Kotiyleisökin buuasi, eikä ihme, niin puuduttavaa paskaa se oli. Ei yhtäkään maalipaikkaa. Jotain pitäs tehdä. Puolustus on aivan järkyttävä, eilen varsinkin Grossman oli näkyvä pelaaja nimenomaan negatiivisessa mielessä, samaa voi myös sanoa Coburnista ja Amacista. Hyökkäys taas täysin kahden miehen varassa. Surkeeta. Ja tänään peli Flyersin kannalta pahimmassa mahdollisessa paikassa MSG:ssä. Ei ole kyllä kovin korkeat odotukset.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ja Berubelle kenkää! Jätkä on huonompi päävalmentaja kuin John Stevens!
Olen sitä mieltä, että jo viime playoffeissa homma oli melkoista tekohengitystä ja tällä kaudella ongelmat ovat sitten kasaantuneet oikein urakalla. Eihän se Beruben vika ole, että pakisto on varmaan NHL:n surkein tällä hetkellä, mutta kyllä tuossa hyökkäyspelaamisessa pitäisi jotain järkeä olla ykkösketjun jälkeenkin.

Mistä sitten korvaaja? Phantomsin valmentaja Terry Murray tuskin tulee kysymykseen, varsinkin kun edellinen valmentamansa NHL-joukkue meni voittamaan Stanley Cupin heti kun tälle annettiin monoa. Voitaisiin vaikka ryöstää Grand Rapidsin koutsi Jeff Blashill, josta on povailtu jatkajaa Babcockille. Se nyt on toisaalta ihan sama kuka sinne penkin taakse menee, kun joutuu kärsimään Homerin viimeisistä aivopieruista mitä tulee pelaajahankintoihin.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Eipä siinä. Joukkueella oli jo hitusen yritystä ja ryhtiä touhussaan, mutta kun kokonaisuus on sekaisin, niin tulokset ovat mitä ovat. Pitkä matka ja paljon työtähän tuossa on, ennen kuin voisivat pelata kiekkoa, jolla hyvät joukkueet kaatuvat. Sen verran lamaannuttavaa touhua tuo juuri nyt on, etten ajatellut pilata sunnuntaitani sen enempää. Katsellaan miten Kaliforniassa sujuu…

Mahdollista uutta päävalmentajaa on aika turha unelmoida työttömien ulkopuolelta, sillä yksikään organisaatio ei varmasti päästä NHL-apuvalmentajiaan tai AHL-päävalmentajaansa kesken kauden toisaalle. Aikanaan Lavi sai paikan oltuaan Stevensin potkujen osuessa paras työttömistä vaihtoehdoista ja Berube, kun oli Lavin lentäessä jo valmiiksi organisaatiossa. Kumpikaan näistä ratkaisuista ei osoittautunut sen pidempiaikaisemmiksi. Ymmärrän, ettei Berubelle voi näillä otteilla nähdä kovinkaan ruusuista jatkoa, mutta tiedä sitten onko järkevää hakea jälleen uutta ”parempien puuttuessa” ratkaisua puikkoihin vai antaa tämän kauden mennä omalla painollaan ja katsella sitten kauden päätteeksi uutta päävalmentajaa vähän laajemmasta valikoimasta? Itse ainakin haluaisin puikkoihin kaverin, joka pystyisi rakentamaan jotain muutakin kuin yhden kevään.

edit. Niin ja Stevens sai vuorostaan paikan apuvalmentajan paikalta Hitchin potkujen jälkeen. Olisi ollut varmasti muutenkin vahvoilla Phantomsien Calder Cupin ym. johdosta, mutta...
 
Viimeksi muokattu:

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Joo'o, kyllähän tämä jengi hiljaseksi vetää. Eniten naurattaa, tai melkein itkettääkin, kun pelaajat luovat uskoa faneihin kertomalla, että kyllä tästä vielä noustaan. Tiedetään, eihän paskuuttaan voi medialle myöntää suorasanaisesti, mutta tuon paskan suoltamisen sijaksi voisivat sanoa, että tällä hetkellä on sellanen lukko päällä joka jätkällä, että tiedä nyt mitä tässä pitäisi tehdä. Jotenkin edes puhtaat paperit minun kirjoissa viime peleistä saavat ansaitusti Giroux, Voracek, B. Schenn, Simmonds sekä maalivahtikaksikko. Yhdestäkään muusta ei löydy mitään positiivista kirjoitettavaa, kun Laughtonkin on pelannut vasta muutamia pelejä (7) ja esityksistä nyt ei voi sen suurempaa sanoa, kun tehotilastokin näyttää edelleen nollaa. Akesonin farmikomennuskin ihmetyttää - tai toisaalta ei, onhan meillä Berube puikoissa. No, onneksi pääsee edes pelaamaan jossain. Sama juttu, kun Gustafssoninkin kohdalla. Pätevä 2-3 korin nuori kaveri, josta meidän päävalmentaja ei nyt diggaa niinkään, joten näinhän siinä sitten käy. Tälläsistä kavereista leivotaan kovemmissa organisaatioissa päteviä runkopelaajia, kun Phillyssä mokomat kädelliset taitoa omaavat nuoret jätkät heitetään vittuun ja lihasta vaan tilalle!!! Jee just noin! Ja noista (Homerin) pelaajavalinnoista vielä, että kyllä se MacDonaldkin on pätevä pelimies oikeanlaisessa jengissä ja roolissa, mutta eipä tuon tyylinen kaveri kykene erottumaan juuri mitenkään hyväksi tollasesta paskajengistä. Sama koskee varmaan jokaista kaveria tuossa pakistossa, kun yhtäkään huippu-yksilöä tyyliin Timonen sieltä ei vaan löydy. Del Zotto on ollut ehdottomasti tuon pakiston piristysruiske, muuten onkin sitten aika hiljasta.

Vituttaa tämä organisaatio. Mistään ei tule yhtään mitään. Ilmottautuuko Philly kenties McDavid/Eichel kisaan mukaan? Eiköhän ne senkin kusisi ja draftissa nakkaisi jonkun lukeschennin jakamaan vähän makuupaikkoja maalin edustalle ykköspickillä, ollaanhan kovia jätkiä jne.

En tiedä - kusista paskaa. Viimeksi on mennyt näin huonosti paperilla, kun Lavi sai kenkää vastaavanlaisten tuloksien jälkeen. Beruben "pelikirjalla" ei pitkälle pötkitä nyt eikä tulevaisuudessa, joten yks hailee tulisiko sinne uusi kaveri penkin taakse jo ennen joulua vai vasta ensi kesänä. Yhtä kaikki, yhellä ketjulla on vaikea poffeihin päästä. Tulisi nyt turpaan oikein huolella, kuten olisi viime kaudellakin jo vähän toivonut näin jälkikäteen. Onneksi seuraavissa peleissä luulisi tulevan kaikissa turpaan, että kyllä tää tästä vielä...
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Tappara, Chelsea, QPR, Phi Eagles
Valmennus: Jotain tarttis tehdä. Eagerin mielipiteessä on järkeä eli kesken kauden ei ole järkevää heivata, vaan vasta kauden jälkeen. Mielestäni NHL:n suurin heikkous on ns. sisäsiittoisuus eli todella vaikeata päästä eurooppalaisen valmentajan sinne valmentamaan. En kuitenkaan usko, että kaikki parhaat valmentajat tulevat sieltä, vaan euroopasta löytyy päteviä valmentajia varmasti. Esim. Westerlund on pomminvarmasti parempi valmentaja kuin Berube. No, se siitä!

Beruben tapa hakea koostumusta jatkuvasti, estää tietyllä tavalla hyvien kenttien muodostumisen. Juuri kun rupeat tuntemaan ketjukaveria, kentät vaihtuvat. Toinen haittaava tekijä on ns. penkittäminen. Mielestäni on vanhanaikaista ja huonoa valmentamista, jos vauhtia pitää hakea jatkuvasti katsomosta. Ymmärrän että nelosketjun pelaajia kierrätetään tai loukkaantumiset sotkevat systeemiä, mutta kun tästä ei juurikaan ole kysymys. Toisaalta Leca ja Streit saavat pelata vaikka kuinka huonosti ja nauttivat suurta valmentajan suosiota jostain syystä. Viime aikoina Leca on löytänyt itsensä neloskentästä, onneksi! Viekö tämä johtamistyyli siihen, ettei pelaajat anna kaikkea kentällä vai onko otteet epävarmat siksi, että pelätään virheitä, joiden jälkeen paikka löytyy katsomosta. Sydäntä ja itsensä likoon laittamista tämä joukkue kaipaa. Mielestäni se lähtee valmennuksesta ja kapteenistosta. Voihan se olla että Beruben painottama " jäähyjä ei saa ottaa" syö tunneta liikaa ja lopputulos on joka tapauksessa huono.

Taktiikassa ei varmasti ole neroin kaveri kyseessä, mutta on Flyersin peli aika ajoin ollut ihan hyvännäköistäkin. Nimenomaan kiekollinen pelikin. Välillä ja viimeaikoina varsinkin on pelattu liikaa roiskimistyylillä. Nyt pitäisi taas löytää se hyvä kiekollinen peli, joilla voittoja tuli ja joiden avulla pelejä hallittiin vaikkei aina voittoja saatukkaan. Nopeammin yleensä pitäisi päästä ylös, mutta kyllähän pelissä on paljon hetkiä, jolloin kontrolloidumpi lähtö olisi parempi. Nopeus menee todella usein hätäilyksi.

Karvauspelaamisessa olisi paljonkin petrattavaa. Liikaa mennään yhdellä sapluunalla. Kyllä nykykiekkoon kuulu tilanteiden tunnistamista ja kaksivaiheista karvausta, joka tilanteen mukaan on agressiivista tai passiivisempaa. Tämä oli joissain pelissä näkyvissä, mutta se on taas unohtunut jonnekin. Jaksaisivat myös pelata paremmin koko pelin, kun sitä rytmitetäisiin paremmin ja otettaisiin happea, niin kiekollisena kuin kiekottomana.

Kyllä mua ihmetyttää miksi Flyers ei tappele useammin. Tällä tarkoitan nimenomaan hengen päälle saamista tai vastaavasti pelin loppupuolella asetelman hakua seuraavaan kamppailuun. Kyse on kuitenkin kaksinkamppailu-urheilusta!!

Kokoonpanot: Mielestäni top6 pitää kuulua Giroux, Voracek, Schenn, Couts, Simmer. Kuudes on makuasia, mutta Raffl tai Read.
Alkukauden havaintojen mukaan on melkeinpä sama kuka pelaa G:n ja Voran kanssa. Tärkeämpää on miten kakkoskenttä muodostuu ja että sekin pystyisi maalamaan. Itse laittaisin Raffllin, koska ei pilaa ketjua ja pystyy myös ratkaisemaan. Tällöin kakkoseen tulisi Simmer-Couts-Schenn ja mielestäni se on ihan hyvin yhdessä pelannut. Siitä löytyy voimaa, taitoa ja ratkaisuvoimaakin. Kolmoseen Read-Laughton-Bellemare. Mielestäni hyvä ja yllätysvalmis kolmoskenttä. Neloseen jäisi Rinaldo-VanVelde-Umberger. Leca katsomoon tai sitten nelosen keskelle. Ei siitä miehestä ole tälle organisaatiolle enään iloa.

Puolustuksessa luottaisin niihin kenen siellä pitikin pelata. Coburn-Schenn on toiminut parina. Del Zotto-Amac muodostaa myös hyvän parin, kunhan roolitus on kohdallaan eli Amac varmistaa. Streit-Grossmann/Schultz .. makuasia kumpi siinä on. Berube luottaa järjestelmallisesti Grossmanniin. Puolustajat ovat riittävän hyviä, kunhan systeemi tukee toimintaa. Oman pään puolustamisessa on mielestäni myös sellainen virhe, että kun kiekko on kulmassa, pystyy vastustaja heittämään ristisyöttöjä painottomalle pakille ... mielestäni painollisen laidan pitäisi ottaa hieman enemmän ristisyöttöä pois ja jättää hieman tilaa painolliselle pakille, jonka vedon pystyy kuitenkin blokkaamaaan. Painottoman laidanhan se pitäisi tehdä, mutta on usein alhaalla auttamassa. Mikä sinällään on tarpeen.

Maalivahdit on mitä on. Se nyt on varmaan kaikille tullut selväksi, etten ole suuri Mason fani. Mason on todella hyvä, kun on huippupäivä, mutta edelleen suurin puute on lukuisat riparit. Pystyy torjumaan nollapelejä, mutta selkeäksi voittavaksi maalivahdiksi en usko, mutta olen mielelläni väärässä. Emery on "tasaisempi", mutta ei pysty huippupäiviin, eikä ole myöskään se kannuveska. Tuskin näihin muutosta tulee ja Mason on se johon panostetaan, ymmärrän sen, koska siellä se potenttiaali on!

Erikoistilanteet: Ylivoima kulkee vähän niinkuin tunteella ja silloin kun sitä on, niin on tehokas. Variaatiota voisi vaan lisätä.
Alivoima on todellinen murheenkryyni. Mielestäni kärkipelaaja pelaa liian ylhäällä ja siksi neliön läpi sahataan syöttöjä. Yleisestihän kyse on neliön yhteispelistä ja se sakkaa nyt pahasti. Myös purut ovat monessa pelissä olleet vaisuja. Tämä on vaan saatava kuntoon, muuten voitoista ei kannata uneksia.

Treidit: Edmonton treidistä on huhuttu ja melkeinpä toivoo että tapahtuisi jotain. Toisaalta on vaikea uskoa, että isona voittajana siitä selvitään. Eberle kyllä kiinnostaisi, jos hinta ei olisi älyttömän kova. Pakkien kohdalla kyse enemmäkin vaihtokaupoista, joissa voi sitten käydä kuinka vain. Schennejä olen jostain syystä aina puolustanut, koska jonkun potenttiaalin sieltä tunnistan, mutta eikai sillä nyt niin väliä vaikka kaupoissa olisivatkin.

Vaikka puutteita pelaajistossa onkin, niin kyllähän tuolla kokoonpanolla pitäisi parempaan pystyä ja mielestäni kaikki lähtee siitä, että tunne saadaan esiin ja uskaltavat pelata ja toisaalta syttyä peleihin. Systeemit selviksi ja luottoa kokoonpanoon muutaman pelin ajaksi.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pitkälti samoja ajatuksia itselleni kuin mitä muilla on ollut. Jotain tarttis tehdä, mutta mitä?

Brettin listaan lisäisin yhden asian, jonka näkisin olevan koko homman ydin.

Organisaation kulttuuri: Tämä on ollut ongelma jo pitkään. Bobby Clarken ajoista asti Flyers on ollut omien poikien golf-kerho. Flyers on nojannut 70-luvun Broad Street Bullies -maineeseen pelitavassaan. Tämä on ollut jonkinlainen ylätason identiteetti joukkueelle, mutta oikeasti se on ilmennyt vain ilkikurisuutena ja kurinalaisuuden puutteena. BSB-roolista on unohtunut täysin se vahva joukkuepuolustaminen, millä se jengi oikeasti pärjäsi. Vahvaa pelitaktista osaamista ei ole juurikaan ysäriltä lähtien näkynyt ja vain Kenny Hitchcockin alaisuudessa Flyers pelasi parin kauden ajan vahvasti pelillisesti. Joukkueessa on ollut ihan hyviä "henkilöstöjohtajia" päävalmentajina, mutta pelikirja on ollut köyhä. Ja monesti kun on mennyt huonosti, niin on "palattu BSB-Flyersiin" ja alettu pelaamaan "kovaa". Näkisin, että tämä on ihan organisaation yläjohdosta lähtevä ongelma. Pomot Sniderista lähtien elävät 70-luvun menestyksen nostalgiassa eikä ole osannut muuntautua nykykiekkoon. Joukkueen rakennuksen malli on ollut ysäriltä eli hankitaan isolla rahalla veteraaneja. Toivottavasti Hextall tuo tähän muutoksen (viitteitä tähän on onneksi ilmassa).

Pahoittelut taas ajatuksenvirrasta, mutta pistää vihaksi tämän joukkueen touhu.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mielenkiintoinen on kyllä Flyersin tilanne tällä hetkellä. Joukkue on aivan liikaa kahden pelaajan varassa ja kun nämä pelaajat ovat vielä samassa ketjussa niin puhutaan siis vain yhdestä ketjusta. Jotain pitäisi tehdä se on ihan selvä, Schennin tai vaikka molempien kauppaaminen voisi olla hyvä herätys joukkueelle? Sisään joku puhdas hyväntasoinen laituri vaikka Oilersista? Joku Perron/Eberle voisi saada hyvin tulosta aikaan Simmondsin ja Couturierin kanssa? Giroux ja Voracek parivaljakko ei ole riippuvainen Schennistä ja taas pakisto ei heikkene juurikaan vaikka toinen Schenn lähtisi myös? Puolustus pitäisi laittaa lähes kokonaan uusiksi, Flyersin kannalta olisi toivottavaa, että nämä nuoret draftatut kaverit nousevat hyvälle tasolle tässä seuraavien vuosien aikana tai että vapailta markkinoilta tarttuisi hieman parempaa pakkia sisään. Valmennus kannattaa varmaan vaihtaa vasta sitten kun joku hyvä valmentaja vapautuu jostakin? Mitään arpaa ei varmaan kannata tässä vaiheessa lähteä roudaamaan sisään sillä tulos tuskin on parempaa kuin mitä Beruben kanssa nyt.

Nämä näin nopee täältä nyt Steelers matsin pariin :)
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olisiko nyt aika päästää siitä Broad Street Bullies-ideologiasta myös ajatuksen tasolla irti? Ei tuo nykyinen runko vaan siihen taivu. Voracek, Giroux ja Couturier ovat koko liigan eliittiä, mutta niin kaukana tuosta BSB:sta kuin olla ja voi. Sitten se pakisto... No... Philadelphialla on jatkuvasti kokoonpanossa yksi kakkosparin puolustaja ja viisi kolmosparin puolustajaa. Ei se nyt ole hirveä ihme ettei se vaan oikein toimi. Tuo nykyinen hyökkäys menee täysin hukkaan tuon pakiston kanssa. Se mitä Philly tällä hetkellä kaipaisi olisi kaksi (tai mielellään useampikin) kappaletta oikeasti vertailun kestäviä all-around puolustajia. Timonen-Pronger-kaksikko edes kohtuullisessa kunnossa olisi tuohon aika iso tekijä. Harmi vaan että kumpikaan tuskin enää koskaan pelaamaan kykenee. Ehkä vielä joskus Sanheim, Gostisbehere, Hägg ja Morin kaiken muuttaa, mutta kannattaako sen varaan laskea?
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Couturier ei missään nimesssä ole ollut alkukaudella lähelläkään liigan eliittiä, varsinkin hyökkäyssuuntaan ollut heikko. Viime kaudellakin oli ailahtelua haivaittavissa miehen otteissa. Kauden alkupuolella tuntui välillä kantavan Giroux'n sijasta koko joukkuetta reppuselässään kun taas loppukaudesta oli hyökkäyssuuntaan selvästi vaikeampaa.

Täälä ei kukaan ole vielä tainnut asiaa ottaa esille, mutta Flyersin 2-ylivoima on mennyt tällä kaudella vielä surkeammaksi kuin viime kaudella. Viime kaudella toinen yv-viisikko teki vielä kohtalaisesti maaleja pitkälti Mark Streitin hyvän laukauksen ja Brayden Schennin aktiivisen maalineduspelaamisen ansiosta. Nyt näkyy selvästi, että molemmat miehet on nostettu ykkösylivoimaan. Ainoastaan kaksi tehtyä ylivoimamaalia tällä meidän toisella tulosyksiköllä. Siellä saa jostain kumman syystä hiihdellä esimerksi edelleen kaksikko Couturier-Read, joka ei viime kaudella onnistunut kertakaan maalinteossa ja yhteenlaskettu pistemääräkin viisi syöttöä. Tällä kaudella paranteneet vain hieman tahtia sillä ainoastaan kolme pistettä parivaljakolla kasassa. Lisäksi MacDonald on tehnyt Flyers-paidassa tuolta omalta yv-paikaltaan yhden pisteen 31 otteluun, mikä ilmeisesti riittää valmennusjohdolle sekin.

Mä ainakin toivon, että Berubea ei enää Wells Fargo Centerissä penkin takana nähdä. Kalifornian reissun jälkeen alkaa hyvä kotiputki, jossa olis vielä mahdollista pelastaa tämä kausi. Ennen joulua lähetäänkin sitten kahdeksan pelin vieraskiertueelle, jonka aikana melko vaikea lähteä valmennusta muuttamaan. Onhan organisaatiossa muutama kokenut, tosin parhaat päivänsä nähnyt, entinen NHL-päävalmentaja, joista voisi joku tulla mun puolesta vetämään vaikka loppukauden. Eivät voi oleellisesta ainakaan Berubea huonommin suoriutua. Vai voisiko esimerkiksi Joe Mullenista olla päävalmentajaksi?
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Kyllähän nyt lähdetään semmoselle reissulle että saapa nähdä tuleeko Berube enää penkin taakse. Valmentajaa ei kyllä kannattaisi vaihtaa vain vaihtamisen ilosta kun eihän tuolla nyt ole kummoisia ukkoja vapaana. Mitäs jos tosiaan odotellaan kauden loppuun ja otetaan sitten Babcok ( pahoittelen jos väärin kirjotettu). Siinä on kyllä huikea valkku ja varmasti yksi änärin parhaista.
Kakkos yv juttuun heitän sen verran että eipä tuolla hirveesti ole vaihtoehtoja kuin mitä sinne nyt on heitetty. Cootsin vaisuus tehoissa johtuu pitkälti myös siitä kun Read on myös ollut pihalla kuin lumiukko ja toiseen laitaan ei ole löytynyt senkään vertaa. Ykkös yv pelaa niin kuin pitääkin niin pitkään minuuteista pois että eihän kakkoselle jää kuin rippeet. Sekin myös iso syy tehottomuuteen. Tasakentällis pelissä odotan Laughtonin poppoolta enemmän tehoja kuin Cootsin poppoolta.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Päivän arvoitus.

Q: Kuinka monta maalia saadaan, jos otetaan nippu maailman kovimmassa liigassa pelaavia NHL pelaajia jotka ovat tällä kaudella pelanneet yhteensä 148 ottelua, ja joiden yhteenlaskettu caphit on 30 miljoonaa ?

A: Missä tahansa muussa joukkueessa maaleja olisi varmaan aika paljon, mutta jos kyseessä on Flyers niin vastaus on 9 jos mukaan otetaan oheiset pelaajat: Lecavalier, Umberger, Read, Amac, L. Scenn, Rinaldo, Coburn, Grossman.

Vetää kyllä hiljaiseksi kun katsoo mitä on tämän joukkueen "secondary scoring" - tällä hetkellä. Ohessa tehopisteitä 10x viimepelistä: Matt Read 0+3, Couturier 0+1, Lecavalier 0+2. RJ Umberger lyö vielä karummat lukemat tiskiin, 16 viimeisintä peliä 0+0.

Listataan vielä pari muuta sankaria joiden koko kauden tilastot ovat seuraavat:

Rinaldo 22 ott, 0+1
Laughton 7 ott, 0+0
Akeson 12 ott, 0+0

Se että Nicklas Grossmannin tasoisella puukätisellä pakilla on yhtä monta - tai enemmän maaleja (2kpl) kuin Lecavalierilla (2), Readilla (2) ja Umbergerilla (1) vetää mielen niin alas ettei tiedä että mitä tässä jaksaa enää kirjoitella. Voisi siirtyä jonkin jännittävämmän harrastuksen pariin, esim. keräilemaan perhosia. Siinäkin on varmasti enemmän jännitystä kuin Flyersin secondary scoringissa.

Tällä viikolla vastassa SJ, ANA ja LA, ja piste-odotukset näistä pyöreä 0.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Bruins on tehnyt saman määrän maaleja kuin Flyers yhden pelin enemmän pelanneena ja on tukevasti playoffsviivan yläpuolella. Bruinsin maalipörssiä johdetaan viidellä osumalla, toki siihen on pystynyt useampi pelaaja.

Eiköhän Flyersin ongelmat ole aika yksiselitteisesti puolustuspelaamisessa. Joukkue on päästänyt viisi maalia enemmän kuin yksikään playoffsviivan yläpuolella oleva joukkue, keskimääräinen ero playoffsjoukkueisiin on yli kymmenen maalia.
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Tappara, Chelsea, QPR, Phi Eagles
Vetää kyllä hiljaiseksi kun katsoo mitä on tämän joukkueen "secondary scoring" - tällä hetkellä. Ohessa tehopisteitä 10x viimepelistä: Matt Read 0+3, Couturier 0+1, Lecavalier 0+2. RJ Umberger lyö vielä karummat lukemat tiskiin, 16 viimeisintä peliä 0+0.

Valmennus on hakenut vain sopivaa laituria ykköseeen ja unohtanut kaiken muun. Niin kuin yllä kirjoitin, se on melkein sama kuka G:n ja Voran kanssa vetää. Tärkeämpää olisi saada kakkonen tuottamaan. Mielestäni on melko epärealistista odottaa Laughtonista pelastavaa enkeliä. Mahdollisuus siihen on, mutta se on vain sitten plussaa. Couts on ollut eniten yössä hyökkäystehojensa kanssa, niin kuin Tirlanttan tiivisti. Samalla on alivoimapelikin mennyt hänellä epävarmaksi ja huonoksi.

Eiköhän Flyersin ongelmat ole aika yksiselitteisesti puolustuspelaamisessa. Joukkue on päästänyt viisi maalia enemmän kuin yksikään playoffsviivan yläpuolella oleva joukkue, keskimääräinen ero playoffsjoukkueisiin on yli kymmenen maalia.

Näinhän se on ja on surkuhupaisaa, että Beruben "vahvuus" tai painopistealueen piti olla oman pään tukkiminen. Mielestäni tässä on sorruttu ylivalmentamiseen, koska toimivia yksiköitä on ruvettu muokkaamaaan ajatuksella "mitä jos ne toimisivat vielä paremmin"! Voi ne toimivatkin toimia vielä paremmin.

Nämä SJ, ANA ja LA pelit ovat toimineet suhteellisen hyvin, koska ylimielisyys ei pompahda pinnalle, vaan ollaan sopivan realistisia ja peleissä on enemmän voitettava kuin hävittävää!
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tässähän me nähdään Kimen arvo parhaiten, nyt kun se puuttuu remmistä. Näin se vain menee. On se ollut tärkeä mies. Coburn varsinkin on pihalla kuin orpo piru, ilman Kimeä. Eihän yks mies kaada/pelasta mutta mutta. Ei ole kiva pistää puukkoa vielä vähän syvemmälle meidän perseeseen mutta miettikääs jos Pronger olis remmissä sniff.
Courier !!! Melkein sait minut masentumaan mutta vain melkein. Oranssi kun porhaltaa jäälle niin aina mukana :)
 
Itseä ehkä huolestuttaa kuitenkin eniten peli-ilme. Kirjoitin jo aikaisemmin ennen tappio putkea että peli näytti ainakin mun silmään todella HMV-kiekolta. Lisäksi pelien sisällä oleviin heikkoihin hetkiin ei löydy katkaisijaa. Eikä löydy myöskään peleihin yhtään joka mielestäni voisi ylittää itsensä, sellaista joka voisi omalla tekemisellään sytyttää joukkueen pelaamaan.

Kamppailu pelaaminen on huonoa, hävitään kaksinkamppailut eikä pystytä vastustajille vastaamaan oikein missään muodossa kentällä. Kukaan ei oikein näytä esimerkkiä tai halua edes olla johtamassa jengiä johonkin suuntaan. Tai ota vastuuta peli-ilmeesta.

Olen todella pettynyt ja vaadin muutoksia.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ihmetyttää tämä Beruben valmennustapa tällä kaudella. Golden Brett ainakin mainitsi nuo penkittämiset ja ketjulottoamisen. Muistaakseni tätä Berube ei suuresti harrastanut viime kaudella, joten jotenkin kummallista, että hän on tällaisiin menetelmiin sortunut nyt. Onhan noillakin paikkansa, mutta ei tässä laajuudessa kuin mitä nyt on ollut. Tuo nuorten semilupaavien pelaajien syrjiminen vanhojen pask...veteraanien sijaan, sen sijaan on jotain mitä Berube on harrastanut koko ajan. Tosin tämähän on ollut maan tapa Flyersissa jo pitkään.

Yleisesti näkisin hänen olevan ihan kehityskelpoinen valmentaja kuitenkin. Mutta tämä joukkue ei sovi hänen tyylilleen tällä hetkellä. Flyers on rakennettu aivan päin seiniä ja siitä saamme suuresti kiittää Holmgrenia. Joukkue on pahassa kriisitilanteessa, eikä Berubella ole taitoja tämän umpisolmun korjaamiseen. Jossain muussa paikassa hän voisi olla ihan hyvä. Näkisin, että Flyers tarvitsisi jonkun joka piiskaisi pelaajat pelaamaan tarmokkaammin ja lopettamaan löysäilyn. Tähän liittyisi myös se, että peliaikaa ja -roolia annettaisiin todella otteiden mukaan. Tätä ei Berube ole tehnyt ja siksipä tuolla Lecat ja Umbergerit ovat saaneet aivan liikaa vastuuta. Oikeastaan samaan liian hyvään rooliin ovat päässeet myös Vandevelde ja Rinaldo, joista ensimmäinen ei edes ole NHL-tason pelaaja ja jälkimmäinen vain neloskenttäläinen.

Itse uskon tällä hetkellä aika vahvasti, että kausi alkaa olla menetetty. Tietenkin tässä voi vielä kurssinmuutos tulla, mutta en usko että Berube on se valmentaja joka tämän tekisi. Jos halutaan jotain muutosta, niin tarvitaan uusi valmennus. Kuka sitten olisi tarjolla, niin se on toinen kysymys. Tortorella? Kauhistus! Mieluummin vaikka se Phantomsien Terry Murray opettamaan pojille puolustuspelaamista. Tai sitten odotellaan, että joku muu pistää jonkun paremman tason valmentajan pihalle (onko tällaista näköpiirissä?). Olennaista kuitenkin nähdäkseni olisi se, että kuka tahansa Beruben tilalle tulisi, niin hän saisi vain tämän kauden pituinen sopimuksen, jonka aikana olisi näytettävä mihin hän tämän tiimin kanssa pystyy. Jatkoa voidaan katsoa kesällä ja samalla unelmoida Babcockista.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Tässähän me nähdään Kimen arvo parhaiten, nyt kun se puuttuu remmistä. Näin se vain menee. On se ollut tärkeä mies. Coburn varsinkin on pihalla kuin orpo piru, ilman Kimeä. Eihän yks mies kaada/pelasta mutta mutta. Ei ole kiva pistää puukkoa vielä vähän syvemmälle meidän perseeseen mutta miettikääs jos Pronger olis remmissä sniff.
Courier !!! Melkein sait minut masentumaan mutta vain melkein. Oranssi kun porhaltaa jäälle niin aina mukana :)

Joo se oli vähän masentava viesti, mutta toisaalta kun asiat ovat sen suhteen niin huonossa jamassa, niin eihän sille lopulta voi muuta kuin nauraa. Onneksi noista soppareista päästään kyllä jossakin vaiheessa eroon. Esim. Umberger, josta piti vastailla aiemmin Hyttysen esittämään kysymykseen että onko joku vielä tyytyväinen tähän kauppaan. Minä siis olen, kun parin vuoden päästä pitää varautua reiluihin palkankorotuksiin isolla cappitilalla.
Voracek tulee saamaan tällä menolla todella ison sopimuksen ja BSchenn on myös ~60 pisteen vauhdissa.

Diili tehtiin ensisijaisesti siksi että siitä on hyötyä pitkällä tähtäimellä, joten ei kannata miettiä sitä lopputulosta vielä tässä vaiheessa. Tietysti nyt harmittaa että Hartsyn kauppaamisella ei saatu tämän parempaa pelaajaa. Mutta siitä huolimatta minä tekisin tuon diilin silti uudestaan jos vaihtoehdot olisivat joko Umberger, tai sitten ei kauppoja. Tärkeintä on pitää kiinni core- pelaajista, minne Voracek, BScenn ja Couturier voidaan lukea. Hartnell on sopimuksen viimeisenä vuotena 36v ja omaa korkean caphitin 4,75m ja en todellakaan usko, että pelaa enää samalla tasolla pitkää aikaa.

Sitten jotain positiivia juttuja:

http://flyers.nhl.com/club/news.htm?id=741760

Pidetään peukkuja Morin ja Sanheimin puolesta että mahtuisivat mukaan Kanadan joukkueeseen. Ei olekaan ollut aikaa seurata herrojen edesottamuksia joten en voi pistää tarkempaa analyysia, mutta ovat ainakin nakutelleet hyvin tehopisteitä tähän mennessä.

Travis Sanheim 27GP 10g 15a 25pts +7
Samuel Morin 9GP 2g 6a 8 pts -1
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Piti vielä mainita että tässä tämän hetkisessä tilanteessa sekin hyvä juttu, että nyt jos koskaan kannattaa pelata huonosti, kun kärkivarauksilla on tyrkyllä todella kovia lupauksia.

Jos draft alkaisi tänään niin Flyers varaisi vuorolla 5 jolla on hyvät saumat voittaa lotossa. Ja vaikka pääpotti menisikin sivusuun, niin en muistanutkaan että nyt tuli myös sellainen hieno uudistus, että myös sijat 2 ja 3 arvotaan. Eli huonoiten sijoittunut joukkue voikin tippua neljännelle sijalle.

Tässä vielä oddsit:

1. - 20,0 %
2. - 13,5%
3. - 11,5%
4. - 9,5%
5. - 8,50%
6. - 7,5%
7. - 6,5%
8. - 6,0%
9. - 5,0%
10. - 3,50%
jne

Mutta ei heitetä vielä pyyhettä kehään. Runkosarjaa on vielä pelaamatta 59 peli ja eihän joukkue oli oikeasti noin huono joten toivotaan se tästä vielä kääntyisi. Ja kyllä näitä pelejä on jaksanut katsella hyvin vaikeina aikoinakin, kiitos Voracekin ja Giroux`n.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös