Philadelphia Flyers 2014–2015

  • 326 179
  • 1 075

Rifla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, HIFK, symmpiset Calgary
Onhan tänne nyt tultava kommentoimaan kans...

Pakko tämän on olla osa jotain isompaa suunnitelmaa (tulevia kauppoja). Muuten hartsyn korvaaminen about samanhintaisella mutta heikommalla kaverilla on aika vaikea ymmärtää (jopa lyhyemmällä sopparilla). Hartsyn viime kaudet on olleet aika nihkeitä suuresta ajasta huolimatta. Mielenkiitoiseksi tämän nyt tekee se, että tapahtu mitä tahansa ykkönen tulee saamaan uuden laiturin...

Mielenkiintoinen kesä tulossa...
Rifla
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
"James Mirtle ‏@mirtle 7m
Talk going around is Scott Hartnell requested Flyers trade him. Has no-movement clause."

Tämä selittäisi kyllä tätä kauppaa. Jos näin on asia, olisi mielenkiintoista tietää miksi Hartsy pyysi treidiä.
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Toivotaan nyt, että jotain tulee vielä. Yksinään tämä kauppa on Flyersin ja Hextallin kannalta tyhmä.
Twitteristä osu silmään: "Flyers traded on June 23 of yesteryears: Carter, Richards, JVR, now Hartnell". Eli olisi suuri yllätys jos sieltä vielä tänä yönä joku kauppa tulee.

Kyllähän Hartnell tehoistaan huolimatta alkoi välillä näyttämään rasitteelta. Mies kun tarvitsee paikan kärkiketjuista ja 2-3 vuoden päästä liike rupeaa olemaan vielä entistä hitaampaa ja kankeaa. Olisin myös toivonut parempaa vastinetta, mutta tämä kesä saattoi olla viimeinen mahdollisuus päästä Hartnellista eroon. Hieman haikea tunnelma kuitenkin, sillä Hartnell yksi omista suosikeistani on ollut jo pitkään. Annetaan Umbergerillä mahdollisuus.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Hetken kyllä takoi tyhjää kun tästä luin, mutta joo katsellaan.

Kuten kaikki ovat jo ehtineet toteamaan, niin onhan se ihan perustelua pyrkiä Hatrnellin pitkästä sopimuksesta eroon kun tällä on vielä pelillistä arvoa jäljellä ja tulihan tässä pari vuotta helpotusta jne. Vastaavasti vain Umbergerin taso on jo ollut useamman vuoden laskussa ja niitä vuosia tälläkin olisi jäljellä, mutta ilmeisesti sitten uskovat, että bensaa riittäisi edes kauden-parin räpiköimiseen kunnialla, jonka jälkeen ei jäisi enää pitkää pätkää ulos ostettavaksi? Kuitenkin pelaajien nykytason valossa olisin odottanut lisukkeeksi hitusen parempaa pickiä kun vieläpä kauppasivat Hartsin omaan divisioonaan.

Toinen kummajainen on sitten tuo LW-positio, jonka piti olla selvä parannuskohde tulevaksi kaudeksi. Ei tämä treidi ainakaan yhtään auttanut asiaa, joten elämme jännän äärellä. Nyt siellä on tietysti latua luotu isommalle ja pidemmälle LW-sopimukselle, joten...

Tuskinpa ne moovit jäävät tähän. Lecan nyt luulisi lähtevän Hexyn päästyä vauhtiin Homerin huonompien sopimusten putsaamisessa ja kaipa tuolle LW-tilanteellekin on jotain tehtävä?

Muutenhan tässä on viime ajat menty mukavan harmonisissa merkeissä Timosen järkevän jatkon ja mielenkiintoisen patongin myötä.

Loppuun vielä kiitos Scott Hartnellille Flyers-vuosista ja hyvää jatkoa Columbukseen. Paljon mahtui matkan varrelle hienoja ja muistamisen arvoisia hetkiä vaikka puukkoakin tuli aina välillä tarjottua.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Schenn soppari

BREAKING: The ‪#‎Flyers‬ have agreed to terms on a multi-year contract extension with center Brayden Schenn

Loistava uutinen. Saa nähdä millainen soppari on kyseessä.

edit: Linkki uutiseen joka vie Flyersien kotisivulle http://flyers.nhl.com/club/news.htm?id=723543
 
Viimeksi muokattu:

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Hyvä cap hit potentiaaliselle, nuorelle 50-60 pisteen kakkossentterille. Kyllä tämä tästä alkaa selkeytyä kohti kautta mennessä. Lecavalier tietystikkin tarkoitus treidata muualle, ja vaihdossa tulee mitä tulee. Kyllä sen joku huolii, saa nähdä onko suuntana vaikkapa kantrikaupunki Nashville taikkapa aurinkoinen Florida.

Hartnellin kaupasta fiilikset menneet lievästi negan puolelle (koska Hartnell on hieno pelaaja ja persoona jne.), mutta luotan että Kingsin osaavasta organisaatiosta Phillyyn GM:ksi tullut Hextall tietää todellakin mitä tekee.

EDIT. Mahdollisuuksia on toki monia. Ketjukoostumuuksia mietittäessä nopeasti tulee mieleen tällainen hahmotelma, jossa Vinny jatkaa Phillyssä:

Schenn - Giroux - Voracek
Umberger - Lecavalier - Simmonds
Akeson - Couturier - Read
Bellemare - Laughton - Raffl
 
Viimeksi muokattu:

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Schennille 2 vuotta, caphit $2.5M. Lähde Bob Mckenzie.

Hyvä diili. Ei sentään Couturier-tasoa, mutta selvästi alle odotetun tason. Nyt on Braydenilla kaksi vuotta aikaa kehittyä ja näyttää miten hyvä hän oikeasti on. Toisaalta, jos Flyers toteaa ettei hän sovi muottiin, niin tuo sopimus on helppo siirtää.

Vasemmassa laidassa on Hartnellin poistumisen myötä entistä isompi aukko. Jos muutoksia ei tule, niin Schenniä varmasti testataan taas Giroux'n laidassa. Ihan mielenkiitoista olisi tällöin myös nähdä Simmonds Voracekin tilalla. Voracekin pitäisi pystyä itsekin kannattelemaan kenttään.

Eli Jyydin hahmotelman vaihtoehdoksi:

Schenn - Giroux - Simmonds
Umberger - Lecavalier - Voracek
Akeson - Couturier - Read
Bellemare - Laughton - Raffl

Akesonin ja Umbergerin voisi myös vaihtaa keskenään. Neloskenttä on siitä mahtava, että siellä oleva kolmikko voisi tarvittaessa stuntata kaikissa muissa kentissä.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Ja minä kun luulin että nyt voi ottaa kesät rennosti kun Homer ei ole enää puikoissa hieromassa blockbuster- kauppoja...

Shokki siirto. Harmittaa kyllä paljon ettei Hartsya nähdä enää ensikaudella. Kulttipelaaja, joka pelasi lopulta Flyersissa 517 peliä ja teki niissä tehot 157+169= 326 pts ja 908 PIM. Teki parhaalla kaudellaan peräti 37 maalia ja 67pistettä. Agitaattori, kova taklaaja, G:n tutkapari ja yksi parhaista persoonista mitä löytyy kentän ulkopuolelta.

Vaikka tuosta em. huippukaudesta ei ole kuin muutama vuosi, niin sen jälkeen Hartnellin pelistä on kuitenkin kadonnut se paras terä. Seuraava kausi meni pilalle pitkälti loukkaantumisten takia eikä viime kausikaan ollut mitenkään ehjä kokonaisuus, vaikka runkosarjassakin tuli pisteitä hienosti 20+32. Aika moni varmasti muistaa miten huono Hartnell oli silloin alkukaudesta. Tyhmiä jäähyjä, näkymätöntä vaeltelua pelin ulkopuolella, jatkuvasti katollaan ja liike hidasta. Tämän jälkeen löysi lopulta pelinsä, mutta sitten taas playoffseissa mies oli pettymys, 7 peliä joissa vaatimattomat tehot 0+3.

Ikää on nyt 32 vuotta ja vaikka tuo caphit ei ole nyt tällä hetkellä mitenkään paha, niin kyllä tuo sopimus on vain huono kun se jatkuu tästä eteenpäin seuraavat viisi vuotta. Hartnell on siis 37v sopimuksen päätyttyä. Mielenkiintoista nähdä, että miten tulee pärjäämään kun ketjukavereina ei ole Giroux´n ja Voracekin tasoisia pelimiehiä. Ja mielenkiintoista nähdä että miten luistin liikkuu, kun se on parin viimekauden aikana hidastunut niin paljon.

Kaikesta huolimatta kaikkea hyvää Hartsylle Columbukseen. Hieno mies jolla on toivottavasti vielä paljon annettavaa. Kyllähän tässä ikävä tulee, mutta näin se vain menee.

Olisin odottanut että tästä oltaisiin saatu joku parempi korvaus. Mutta loppupeleissä on hyvä että Hartnellin soppari ei ole jatkossa rasittamassa cappia, kun kahden kauden jälkeen päättyy monta isompaa sopimusta: Voracek (UFA), BSchenn (RFA), Couturier (RFA), Coburn (UFA) ja L. Schenn (UFA). Siinä on kyllä Hexylla pikku savotta.

Näistä varsinkin UFA statuksella oleva Voracek tulee saamaan isot rahat.

***
BSchennin 2v/5M silta-soppari on helvetin hyvä uutinen. Ensikaudeksi nosto 1. ketjuun G:n laidalle ja läpimurto sitä kautta? Tai jos Lecavalier saadaan kaupattua, niin sittenhän tuo 2. ketjun sentterin rooli olisi paras paikka.

Nyt menee kyllä jännäksi että mitä tapahtuu. Draftia odotellessa.

E: Tykkäsin tuosta Jyydin ketjuhahmotelmasta, pl. Laughton jonka toivoisin kehittyvän vielä ensikauden ajan alhaalla isommassa roolissa.
 
Viimeksi muokattu:

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Aika järjettömältä kaupalta tuo edelleen vaikuttaa. Huonompi pelaaja saatiin takaisin ja vain yksi ylimääräinen varausvuoro. Myöskään caphitissä ei jäädä voitolle ja Hartnell oikeastaan oli niitä ainoita seuraikoneja, joita vielä Flyersissa on jäljellä (Timonen). Toivotaan, että tulevaisuutta ajatellen tästä liikkeestä on hyötyä. Paremmaksi joukkueeksi ei tällä kaupalla tulla, joten oletettavasti lisää kauppoja on tulossa.

Brayden Schennin jatkosopimukselle plussa meikäläiseltä. Juuri tuollaista sopparia itse toivoin ja taisi mennä myös hiukan alle markkina-arvon. Hartnellin lähdön jälkeen Schennille voisi olla tarjolla paikka ykkösketjun laidalla. En usko, että Schennin siirtyminen laituriksi olisi vielä poissuljettu vaihtoehto, mutta paremmat ketjukaverit ja isompi peliaika voisi kasvattaa hyvin itseluottamusta ja siirtyminen laidalle voisi olla helpompaa.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Tulihan sieltä se kesän pakollinen.

Aikamoinen pommi, siinäpä ensimmäinen reaktio tästä diilistä. Toisaalta ymmärrän ja olen jopa Hartsien ulostamisen kannalla vieläkin, mutta toisaalta taas vastineen ollessa tasoa huonompi kuin Hartnell, niin kyllähän se laittaa miettimään. Umbergerillä toki se lyhyempi ja pykälää halvempi soppari. Luottoa Hextalliin löytyy niin kauan, kun tuo joukkue näyttää joukkueelta ja mielestäni loppujen lopuksi suunta tämän casen jälkeen ei voi olla kuin eteenpäin. Vanhasta Phillystä on jäljellä enää Timonen, ja eiköhän Giroux voida laskea myös tuohon nippuun, vaikkakin edustaakin tätä uutta sukupolvea.

Pakkohan tässä on jotain tapahtua, ellei sitten sokeana luoteta siihen, että Read pystyy nousemaan ykkösen vakkarirooliin tai Schenn osaa pelata vasenta laitaa. Lecavalierin dumppausta odotellessa. Ottawan suuntaan puhelua, sillä meiltä puuttuu nyt kakkosketjun lisäksi myös ykkösketju. Jos Hartnell ei toiminut kakkoskentässä, niin vielä vähemmän kovia kokenut Umberger sinne istuu. Voi voi... Oma hahmotelma tämän diilin jälkeen. Jotain on siis tapahduttava. Eiköhän Hextallilta se ässä jostain löydy. Jompikumpi kärkiketju saatava kuntoon, mielummin toki kummatkin...

"Ryan/Kane"-Giroux-Voracek
"Hemsky"-Schenn-Simmonds
Read-Couturier-Akeson
Bellemare-Laughton-Raffl


Helvetin nuoreltahan tuo porukka näyttää. Vanhimmat hyökkääjät jo omista olisivat Bellemare (29v), Read (28v) ja Giroux (26v).
 
Viimeksi muokattu:

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Vanhasta Phillystä on jäljellä enää Timonen, ja eiköhän Giroux voida laskea myös tuohon nippuun, vaikkakin edustaakin tätä uutta sukupolvea.

Mikäs on vanha Philly? Tällä hetkellä pisimpään joukkueessa ollut pelaaja on yhä Coburn, jos sitä tarkoitat. Timonen taitaa tulla vasta seuraavana.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Nhl.comissa on juttua tästä kaupasta. Ja tämän lukemalla ymmärtääkin paremmin että miksi tähän päädyttiin. Hextall haluaa enemmän jalkoja kokoonpanoon:

"Scott's a good hockey player, he played well for the Flyers and did a lot for us on and off the ice," Hextall said. "But R.J.'s versatility, speed and the length of his contract are the main points we thought about and why we made the move. Columbus is looking for some leadership and a veteran player who can score goals.
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=723501&navid=DL|NHL|home

E: Liittyen vielä noihin aiemmin mainittuihin jatkosopimuksiin, mitkä tulee solmia Voracekille ja muille kaudella 16-17, niin ohessa on Umbergerin caphitit, jos sopimuksen ostaisi kyseisenä kesänä ulos.

Umberger:

2016-17 - 1,6m
2017-18 - 1,5m

ja ihan vain vertailun vuoksi:

Hartnell:

2016-17 - 1,13m
2017-18 - 1,6m
2018-19 - 3,13m
2019-20 - 1,38m
2020-21 - 1,38m
2021-22 - 1,38m

Tällä tavalla saadaan siis 3m lisää tilaa cappiin (vrt. jos oltaisiin pidetty Hartnell).
 
Viimeksi muokattu:

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Mielestäni kauppa on lähinnä huonon sopparin vaihto toiseen,hyvinä puolina että RJ:n on 2v. lyhyempi ja että Hartnellista päästiin eroon,vuosi sitten syksyllä pidettiin mahdottomana että mies pystyttäisiin treidaamaan.
Nyt on G:llä kasvun paikka kun BF lähti.
Jos Hartnellin pelillinen anti jatkaa laskuaan tuota vauhtia olisi ensi vuonna ollut riippakivi joukkueelle.
33v. täyttävä pelaaja joka otti tyhmiä jäähyjä,liigan hitaimpia pelaajia jo nyt ja silti 1. ketjun miehiä.
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Florida, Tappara, Chelsea, Eagles
Mielestäni hyvä kauppa ja vaikkei vastine ihan vakuuta, niin ei kai sitä kukaan oikeasti edes odottanutkaan! Sopparin pituus tässä oli ratkaiseva. Vähän on sellainen kutina, että Flyers raapasee Leinon halvalla sisään!
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vähän on sellainen kutina, että Flyers raapasee Leinon halvalla sisään!

Leinon kannalta toivoisi tämmöisen siirron tapahtuvan, sillä muissa organisaatioissa ei saattaisi löytyä vaadittavaa ymmärrystä Leinon tyyliselle pelaajalle. Halvalla sopparilla sisään ja ura uuteen nousuun tutuissa ympyröissä.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Iso peukku Braydenin sopparille, kiitokset Hartsylle vuosista ja kaikkea hyvää jatkoon. Umby tervetuloa takaisin, aikoinaan riipaisi kun mies lähti, eihän kaveri enää samalla tasolla pelaa mutta annetaan nyt mahdollisuus. Leinon juna meni jo, Ville voi painua vaikka pelaamaan Hämeenlinnaan.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Joku viisaampi voi sanoa, paljonko sitä Cappitilaa on jäljellä? Koitin itse sitä Capgeekissä pähkäillä, mutta tulin siihen tulokseen että en viitsi siitä täällä sanoa ettei mee ihan metsään :D

Tuo Leinon "kaappaaminen" halvalla kuulostaisi hyvältä. Joskus maisemanvaihdos tekee hyvää flopanneelle tai muuten huonosti suorittaneelle pelaajalle, ja tämä on juuri sellainen tapaus. Kaikki tietävät Leinon potentiaalin, ja hänen luovuutensa. Tällä hetkellä vain jonkinlainen henkinen lukko päällä. Kun itseluottamus on todellakin paskana, ei siinä paljoa pelisuorituksillakaan juhlita. En ota kantaa millainen sopimuksen pitäisi olla, mutta halpa mieluiten.

Lähinnä ajatus Leinosta Phillyssä herättää hienoja muistoja kevään 2010 pleijareista, joita tulee vieläkin katseltua Tubesta.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Joku viisaampi voi sanoa, paljonko sitä Cappitilaa on jäljellä? Koitin itse sitä Capgeekissä pähkäillä, mutta tulin siihen tulokseen että en viitsi siitä täällä sanoa ettei mee ihan metsään :D

Minäkin leikin capgeekilla ja sain seuraavaa:

FORWARDS
Brayden Schenn ($2.500m) / Claude Giroux ($8.275m) / Jakub Voracek ($4.250m)
R.J. Umberger ($4.600m) / Vincent Lecavalier ($4.500m) / Wayne Simmonds ($3.975m)
Jason Akeson ($1.500m) / Sean Couturier ($1.750m) / Matt Read ($3.625m)
Pierre-Edouard Bellemare ($0.600m) / Scott Laughton ($0.863m) / Michael Raffl ($1.100m)
Jay Rosehill ($0.675m) / Zac Rinaldo ($0.750m) /
DEFENSEMEN
Kimmo Timonen ($2.000m) / Braydon Coburn ($4.500m)
Mark Streit ($5.250m) / Nicklas Grossmann ($3.500m)
Luke Schenn ($3.600m) / Andrew MacDonald ($5.000m)
Oliver Lauridsen ($0.600m) /
GOALTENDERS
Steve Mason ($4.100m)
Ray Emery ($1.650m)
BUYOUTS
Daniel Briere ($0.000m)
Ilya Bryzgalov ($0.000m)
LTIR
Chris Pronger ($4.941m)
BONUS OVERAGE
$345,000
------
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(estimations for 2014-15)
SALARY CAP: $71,100,000; CAP PAYROLL: $69,508,333; BONUSES: $1,712,500
CAP SPACE (23-man roster): $1,591,667


Cappitilaa olisi siis noilla Emeryn ja Akesonin sopimuksilla 1,5 miljoonaa eli kakkosvahdin ja yhden laiturin puuttuessa tilaa on jopa 4,7 miljoonaa. Mutta veska ainakin on pakko vielä hankkia. Ja mielellään tuota Akesonia vielä näkisi Flyersissa.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Cappitilaa olisi siis noilla Emeryn ja Akesonin sopimuksilla 1,5 miljoonaa eli kakkosvahdin ja yhden laiturin puuttuessa tilaa on jopa 4,7 miljoonaa. Mutta veska ainakin on pakko vielä hankkia. Ja mielellään tuota Akesonia vielä näkisi Flyersissa.

Noniin, olinhan oikeilla poluilla sitten. Pikkuhiljaa näitä oppii.

Siis veska vielä Emerynkin lisäksi? Tarkoitit varmaan kuitenkin että jos Flyers ei saa jatkoa tehtyä. Sitten on kyllä.
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tämä linkin takaa hyvää analyysiä Hartnell-Umberger treidistä.

Täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Mietitäänpä 1.ketjua... Raffl menee Hatnelista täysin, jos ei jopa parempi. Ylivoimassa Baby Schenn korvaa Hartnelin täysin b-pisteiden keskellä, kuten mm-höntsyissä nähtiin mihin schenn pystyy sillä paikalla.

Oletuksena tietenkin, että sieltä joku UFA-pelaaja hankitaan, ellei jopa treidin kautta johon itse uskon.

Pureskeltua tätä treidiä itse ainakin olen tyytyväinen Hexyn siirtoon.
Umbergerista sen verran vielä, että muistakaa klisee... "Vahvat jalat voittaa! -Herb Brooks

E. toki Baby menee ykkösenlaitaan ellei Lecavalieria saada siirettyä johonkin suuntaan.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Hyttysen ketjuhahmotelma näyttäisi oikein hyvältä. Vahva EI sille että Ville Leino tähän joukkueeseen tulisi. Minä en halua nähdä Leinon tyylistä laiskaa ja tehotonta pelaajaa kovasti taistelevassa Flyers uniformussa. Ei sovi sitten pätkän vertaa tuohon joukkueeseen. Tietenkin toivoisin myös Umbergerin ulostamista jonnekin todella kauas ja siihen tilalle vaikka Steve Ott. Hartnell hiipui vähän viime aikoina mutta silti mies oli melkoinen Flyersin ruumiillistuma. Ja en halua että hänen tyylistään pelaajaa paikataan jollain pehmeällä pelurilla.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tämä linkin takaa hyvää analyysiä Hartnell-Umberger treidistä.

Täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Mietitäänpä 1.ketjua... Raffl menee Hatnelista täysin, jos ei jopa parempi. Ylivoimassa Baby Schenn korvaa Hartnelin täysin b-pisteiden keskellä, kuten mm-höntsyissä nähtiin mihin schenn pystyy sillä paikalla.

Oletuksena tietenkin, että sieltä joku UFA-pelaaja hankitaan, ellei jopa treidin kautta johon itse uskon.

Pureskeltua tätä treidiä itse ainakin olen tyytyväinen Hexyn siirtoon.
Umbergerista sen verran vielä, että muistakaa klisee... "Vahvat jalat voittaa! -Herb Brooks

Meikäläisellä samoja ajatuksia pitkälti Hartnellin osalta. Varsinkin tuo 1yv oli välillä ihan ärsyttävää kun Hartnell nökötti siinä keskellä tumput suorana ja odotti vaan Girouxin syöttöä. Pelikäsitys hyvinkin vajavaista ja paljon hosumista kiekon kanssa, lisättynä vielä huono luistelu. Paljon tyhmiä jäähyjä kun kiehahti välillä ihan mitättömistä asioista. Ykkösketjun palkka mutta ei osaaminen. Välillä tuntui että Berubella ei ollut edes munaa siirtää paikalle johon Hartsy kuuluisi. Olipas ilkeää tekstiä Hartsysta mutta näin mä näin hänen pelillisen panoksen. Muutenhan äijä oli ihan ykkösmiehiä jos puhutaan kaukalon ulkopuolisista jutuista.
B.Schennin soppari kaikinpuolin hyvä Flyersille. Nyt nähdään kahden kauden otannalla mihin suuntaan kehitys käyrä lähtee.
Uuden laiturin hommaaminen riippuu pitkälti varmaankin mitä Lecan kanssa saadaan tehtyä. Jos ukko vaihtaa maisemaa niin eiköhän Schenn silloin ole tutulla paikalla kakkosen keskellä ja jos Leca jää niin ehkä sitten yritetään Schenniä ykköseen. Itse jotenkin pidän hyvinkin epävarmana että Leca mihinkään saadaan siirrettyä mutta katsellaan.

Onkohan sillä Hexylla joku suunnitelma.... :D

Huima viikko ja viikonloppu edessä, puhumattakaan heinäkuusta
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(estimations for 2014-15)
SALARY CAP: $71,100,000; CAP PAYROLL: $69,508,333; BONUSES: $1,712,500
CAP SPACE (23-man roster): $1,591,667


Cappitilaa olisi siis noilla Emeryn ja Akesonin sopimuksilla 1,5 miljoonaa eli kakkosvahdin ja yhden laiturin puuttuessa tilaa on jopa 4,7 miljoonaa. Mutta veska ainakin on pakko vielä hankkia. Ja mielellään tuota Akesonia vielä näkisi Flyersissa.

Kannattaa huomioida se, että salary cap tulee ensi kaudella olemaan tuota 71 miljoonaa pienempi, todennäköisesti se on 68-69 miljoonan tietämillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös