Philadelphia Flyers 2013–2014

  • 547 106
  • 1 800

Coots

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HPK
Eipä ole paljoa peli muuttunut viimekaudesta. Kaksi tehtyä maalia kahteen otteluun on onneton saldo joukkueelle, joka elää maalinteosta. Ainiin ja molemmat maalit tulleet ylivoimalla (2/16), tasaviisikoin ei ainakaan Montreal pelissä tuntunut olevan edes kunnon paikkoja. Lisättäköön vielä, että 24 jäähyminuuttia yhteen peliin on aivan liikaa mikäli sieltä pisteitä halutaan.

Lavioletten aika on kyllä käymässä vähiin, jos ei muutosta ala piakkoin näkymään.

Huhhuh.
 
Mitäköhän tähän alkuun taas pitäisi sanoa.. Oli kyllä nyt ainakin Montreal peli aivan saatanan paskaa HMV surffailua. Ei osattu kyllä yhtään mitään.

Vaikka rosterissa on leveyttä ja hyviä pelaajia niin meiltä puuttuu osaltaan sellaiset räiskyvät pelaajat jotka omilla pienillä tekosillaan sytyttävät jengiä pelaamaan paremmin. Kaikki ovat aika tasapaksua tasaisilla ominaisuuksilla ja ketään ei oikein pysty millään yllättämään vastustajaa jolloin Flyersin pelaajat on helppo puolustaa pois. Mielestäni myös iloisuus loistaa poissa olollaan sekä se palo tuohon tekemiseen mitä pelaajilta pitäisi vaatia.

Ankarasti näyttää siltä että Lavin aika on tullut. Voisin sen 10-15 peliä antaa aikaa parantaa mutta sen jälkeen on tehtävä muutoksia. Joku paremmin tietävä voisi vähän avata vaihtoehtoja ketä siellä olisi vapaana.

Toinen vaihtoehto olisi räjäyttää tuo pakisto uusiksi. Coburn,Mezsaros loppukaudeksi uusiin maisemiin ja nuorempaa tilalle.

Ja jos saa tuomita nyt parin ottelun perusteella niin voisin jopa olla valmis kauppaamaan Couturieriä eteenpäin joko kakkosen laituriin tai paketissa ykköspakkiin. Varsinkin kun Schenn ei näytä tuolla laidassa onnistuvan.

Ensi kesänäkään ei oikein vapailta tule mitään löytymään tämän kesän tapaan niin treidit näyttävät olevan ainoa vaihtoehto millä jengiä saadaan muokattua paremmaksi. Ainoat nimet jotka itellä aiheuttavat edes pientä mielenkiintoa: Phaneuff,Ott,Kulemin,Downie,Emelin,B.Boyle.

Toisaalta pari peliä vasta mennyt ja turha tässä paniikkipampulaa on heti painaa mutta jotenkin vain vituttaa tuo että peli ja äijien henkkoht suoritukset eivät ole mihinkään muuttuneet vuoteen.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Asiantuntijat sanoo aina että on tulossa pitkä kausi kun joukkue konttaa oikein kunnolla mutta kyllähän ne keväällä lyhyeen loppuu mielestäni. Noh puujalkailu sikseen mutta ei tosiaan näytä hyvältä alku.
Jäähyjä on tosiaan tullut paljon kahteen peliin ja suurin osa aika typeriä. Viime yön pelissäkin alivoimalla omassa päässä aloitus, Talbot ottaa kädellä pelaamisesta jäähyn tai mikä se nyt syynä onkaan. kahden miehen ylivoimalla Montreal kiittää ja siihen viimeistään peli ratkes. Potkut/ kauppoja tulee varmasti jos tahti jatkuu samanlaisena ja ehkä tuossa järjestyksessä mieluiten.
Vora ykköseen, B.Schenn kakkoseen ja heittäisin ehkä hartnellin kolmoseen ja Read tilalle.
Tänään taas Flyers askissa klo 00.00 ja vastassa Carolina. Aina sitä vaan on yhtä innoissaan kun on pelipäivä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Eipä joukkueen tekeminen ole viime kaudesta muuttunut, mitä jo pre-season kertoili. En kuulu kärkkäimpiin potku huutelijoihin, mutta vaikea niitä kirkkaampia aikoja on juuri nyt nähdä.

Lavin touhu alkaa todellakin turhauttamaan, pikkunättiä kiekonhallintapeliä ja hidasta hinkkaamista, mikä ei vain johda yhtään mihinkään. Flyers voi hallita otteluita, varsinkin Wells Fargo Centerissä, mutta monesti se on sitä näennäistä kulmissa pyörimistä niiden todellisten huippupaikkojen jäädessä vähiin. En kaipaa mitään kyttäävää räkäkiekkoa, mutta peliä pitäisi saada paremmin ja nopeammin kohti maalia. Turha näyttävyys sinne jonnekin ja tilalle suoraviivaisuutta sekä rosoisuutta. Puolustamisesta en jaksa kirjoittaa nyt mitään, ei tarvitse.

Pidin leveyden hakemista ketjujen avulla hyvänä ajatuksena, mutta tuo vaatisi hedelmää kantaakseen pelin toimimista. Viivytystaistelussaan Lavi joutunee nyt kasaamaan kaikki munat saman koriin ja toivomaan parasta. Tuolla tavalla voivat raapia ne muutamat yksittäiset voitot, joilla Peter saa lisäaikaa, mutta siinä suuremmassa kuvassa ei suuremmin juhlita. Kyllähän Flyersin hyökkäysmateriaalilla pitäisi syntyä maaleja olivat ketjut mitä hyvänsä, mut kun...
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Näinhän siinä sitten taas kävi. Eipä tuosta pelistä noin yleisesti ottaen jaksa muuta tokaista, kuin että viime kauden paskaltahan tuo taas näytti. Maalipaikat koko ottelussa laskettavissa yhden käden sormilla, mitä nyt kolmannen erän aikana pääsivät tinttaamaan ja testaamaan Priceä muistaakseni ylivoimalla yhteen otteeseen, mutta siihenhän se sitten taas jäi. Siis ei nuo pelaajat noin huonoja ole yksilötasolla, etteikö peli kulkisi. Ei voi olla pelaajien vika, että siellä väännetään samaa ripulia, kuin viime kaudella. Tuolla rungolla ollaan kuitenkin oltu Itäisen konferenssin viidensiä runkosarjan lopulla viimeksi pari vuotta sitten. Ei siinä ajassa voi jengi unohtaa, miten lätkää pelataan. Itse olin vielä jokusen viikko sitten vielä paniikkinappulan painamista vastaan, että ootellaan jne nyt se 10 peliä. Okei, kohta on 10 peliä pelattu ja veikkaan Flyersille voittoja ekasta kympistä max 2-3, joka sekin on yliammuntaa. Realistiset mahdollisuudet voittoon tuolla söherryksellä on tasan Floridaa ja varauksin Islesiä ja Pensiä vastaan, kun koskaan ei tiedä, mitä tapahtuu. Silti, vituttaahan tässä jo ennakkoon, että tuolla pelillä lähtevät pelaamaan Pensiä vastaan.

Leafsia vastaan oli paljon hyvää, jonka jälkeen katsottiin uusintapeli viime kaudelta. Sanoisin, että ehdoton takaraja Lavin potkuille on pelit Canucksia ja Pensiä vastaan. Näiden jälkeen olisi viikko taukoa seuraaviin matseihin, ja siinä olisi aikaa uudelle valmentajalle. Mitään hajua ei ole siitä, ketä siellä olisi tarjolla, mutta ei saatana tätä paskaa jaksa toista vuotta putkeen. Sen verran tiukentui tuo divisioonasysteemi, että ne kuuluisat ''pari huonoa jaksoa'' saattaa olla ja onkin liikaa tällä kaudella. Surullista, mutta mikäli tähtäävät kevään peleihin, niin muutoksia tultava ja nopeasti.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, JYP
Pens nyt luultavasti kuitenkin sytyttää Flyersin. Ainakin mun silmään Flyersin peli on näyttänyt jotenkin hengettömältä. Materiaalin pitäisi riittää, mutta joku kipinä siitä nyt puuttuu. Oiskohan muutoksen aika jossain muualla kuin pelaajistossa?
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Ainakin mun silmään Flyersin peli on näyttänyt jotenkin hengettömältä. Materiaalin pitäisi riittää, mutta joku kipinä siitä nyt puuttuu.

Mä näen tuon merkkinä siitä, että pelaajisto ei enää usko joukkueen pelitapaan ja tekemiseen.

Laviolettella on pelin ulkopuolellakin pieniä ongelmia. Hän on haastanut pankin oikeuteen, vuonna 2006-2007 tehtyjen sijoitusten mentyä pieleen.
 

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Mä näen tuon merkkinä siitä, että pelaajisto ei enää usko joukkueen pelitapaan ja tekemiseen.

Laviolettella on pelin ulkopuolellakin pieniä ongelmia. Hän on haastanut pankin oikeuteen, vuonna 2006-2007 tehtyjen sijoitusten mentyä pieleen.

Tässäpä se. Lavin uskottavuus sekä pelaajien että fanien keskuudessa on hävinnyt tyystin. Nyt pitäisi todella alkaa harkita niitä koviakin ratkaisuja ja antaa Laville esimerkiksi ensi viikko vielä armonaikaa näyttää josko se peli vielä kerran löytäisi uomiinsa. Vaikea on uskoa että Peter Lavioletten Flyers pelaa enää voittavaa jääkiekkoa tässä liigassa.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Tässäpä se. Lavin uskottavuus sekä pelaajien että fanien keskuudessa on hävinnyt tyystin. Nyt pitäisi todella alkaa harkita niitä koviakin ratkaisuja ja antaa Laville esimerkiksi ensi viikko vielä armonaikaa näyttää josko se peli vielä kerran löytäisi uomiinsa. Vaikea on uskoa että Peter Lavioletten Flyers pelaa enää voittavaa jääkiekkoa tässä liigassa.

Aivan samoinhan kävi muutamia vuosia sitten Carolinassa. Jotenkin vaikuttaa että Lavin pelitavalla homma toimii muutaman kauden ja sen jälkeen olisi taas aika vaihtaa maisemaa.
 
Jos olisi ideaali aikaa miettinyt Lavin lähtemiselle niin olisin kesällä sen tehnyt ja hakenut Tortsin tuomaan kiihkoa ja munaa tuohon touhuun. Duunari jengihän tuo on pitemmälti. Sellaista peluttava koutsikin tarvitaan joka ulosmittaa tuosta jengistä kaiken mitä irti lähtee.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ei kyllä tosiaan hyvältä näytä, pahasti tulee kyllä viime kausi mieleen pelailusta. Mason sekä Emery tehneet tarvittavan että voitot olisi voinut napata, jos vaan muun jengin homma olisi toiminut niin kuin pitää, katsellaan tekeekö Lavi mitään muutoksia Carolina otteluun, tuleeko uutta ukkoa sisään. Rosehill saattaisi päittäin vaihtua Newburyyn korkeintaan, puolustajien vaihdokseen en jaksa uskoa. Maalilla varmaan pelaa Mason, katsellaan nyt miten homma jatkuu, pahasti kyllä tuntuu takaraivossa siltä että muutoksia tulee melko piankin jos ei homma lähde toimimaan.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Flyers tarvitsee nopeasti voittoja mikäli Lavi aikoo säilyttää asemansa. Flyersilla on paperilla lähes Cup-tason materiaali, mutta jos Habsin mikkihiiret vievät Flyersia kunnolla, niin jokin on pahasti pielessä. Valmentajan vaihdoksella voidaan herätellä joukkuetta ja mahdollisesti se voi olla se korjaava liike, mikä auttaa Flyersin omalle tasolleen. Lavi on vain ollut penkin takana liian kauan. Jos valmentajan vaihdos ei tuo toivottua tulosta niin seuraavaksi voi jo lähteä Holmgren. Homerin pitämä sirkus muutaman kesän ajalta ei voi olla vaikuttamasta joukkueen henkeen.
 

Rifla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, HIFK, symmpiset Calgary
jepjep... tullut kans molemmat pelit katsottua. Leafsin jälkeen oli mielessä vielä monta hyvää asiaa pelista ja olin aika luottavainen canadiens peliä ennen. no en ole enää hehehe...

Mikä nyt on vielä päälimmäisenä on että onhan tuo joukkue vahvistunut sitten viime kauden. kerrankin näyttäis että on kaksi hyvin pelavaa maalivahtia viime kausiin verrattuna. Yksikään tähän mennessä tehty maali ei mene maalivahtien piikkiin vaan molempiin he ovat antaneet mahdollisuudet voittoon. Myös Streitin ja Lecan haut on kyllä olleet onnistuneet. Leca varsinkin on hyvä noissa kulmaväännöissä, joita flyers näyttää rakastavan aivan liikaa. Kuten joku tuolla yllä mainitsi, flyers näyttää jäävän kulmiin ja paikat on kyllä kortilla.

Siis eihän tuo jengi noin paska ole. Mutta jopa Giroux katoaa tuonne täysin. Tuskin sitä huomasi milloin on flyersin 1. kenttä jäällä kun kaikkineen peli on noin saamatonta.

Eli, vaikkei valkkujen hyvin harvoin on auttanut (näitä historiallisia tilastoja aina silloin tällöin näkee). Olen pitkälti samaa mieltä kuin monet, lavi ja pian vaihtoon. Pari peliä vasta pelattu, jep, mutta kun peli näyttää samalta kuin viime kauden loput ei paljoa jaksa antaa aikaa muutokseen. Ja mikä tossa on paskinta, toi peli oli niin hengetöntä.

Suomalaisittain hatuttaa myös Timosen kesäterä. Montakohan sitomisjäähyä kaveri on ottanut vielä kai pari omalla ylivoimalla kun ei kiekko pysy viivalla ja kaveri on pinkomassa ohi. Ehkä se tosta vielä paranee mut nyt aika järkyttävää katseltavaa.

Nooh, tänään taas matsi katottava. Ja voiton lisäksi toivon, että tohon tekemiseen tulee joku muutos. Et jotain siellä jäällä myös vähän vituttaisi ja alkais vaikka pelata...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Pitää väijyä tuo klo 24 alkava Philly-Carolina tänään, niin näkee vähän että miten surkeassa jamassa se Flyers on. Materiaali on sitä luokkaa, että kyllä tuolla kalustolla pitäisi menestyä. Tynkäkausi ja loukkaantumisiin vetoaminen taisi pelastaa Lavioletten viime kaudella. Detroit on nyt tullut nähtyä Carolinaa vastaan, joten siintä pientä vertailukohtaa ja tuleehan se Flyers myös ensi lauantaina Joelle kylään.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ketäs nyt olisi vapaana Lavioletten korvaajaksi, jos hänet kengittäisiin? AHL:stä joku?

Ensi yön peli pitää taas katsoa ja toivoa lapsenomaisesti muutosta parempaan.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miksei Laviolette nosta muuten AHL:stä Cousinsia, Akesonia, McGinniä tai vaikka Rafflia ylös tuomaan vähän intoa tuohon pelaamiseen? Jos ei nykyisillä rupea laatta uppoamaan verkkoon, niin otetaan sieltä uutta miestä kokeilemaan. McGinn varsinkin menisi mielestäni vaikka Rosehillin tilalle kokoonpanoon.
 
Miksei Laviolette nosta muuten AHL:stä Cousinsia, Akesonia, McGinniä tai vaikka Rafflia ylös tuomaan vähän intoa tuohon pelaamiseen? Jos ei nykyisillä rupea laatta uppoamaan verkkoon, niin otetaan sieltä uutta miestä kokeilemaan. McGinn varsinkin menisi mielestäni vaikka Rosehillin tilalle kokoonpanoon.

Tämä vähän itseänikin mietityttää. Pelaajistosta puuttuu ihan selvästi sellainen näyttämisen halua ja halu ratkaista pelejä. Sellainen kuin esimerkiksi Callagherilla oli Montrealin paidassa viime kaudella, tai Conacherilla Tampa Bayssä, tai Charlie Coylella Minnesotassa. Missä meidän vastaavat, raikkaasti pelaavat yllättäjät ja pirteät kaverit ovat jotka haluavat voittaa joka tilanteen ja tehdä mitä tahansa jenginsä eteen jotta voittavat pelin? Ketä meillä uskaltaa yrittää jotain uutta ja rohkeaa tai ennakkoluulotonta tempausta pelissä?

Mikä vittu tässä nyt mättää.

EDIT: Meillä esim viime kaudella oli hetken aikaa Tye McGinn tälläinen pirteä ja ennakkoluuloton pelimies mutta meni loukkaantumaan.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Onhan siellä "ihmiskuula" Rinaldo joka antaa joka ottelussa kaikkensa sekä taklaa kaikkea liikkuvaa:) Voisihan Talbotin pistää neloseen sekä kolmosen laidassa peluuttaa yllämainittuja nimiä, toisaalta kaverit saavat tällä hetkellä farmissa paljon peliaikaa sekä arvokasta kokemusta sielläkin, varsinkin uusi tulokas Raffl vasta totuttelee Pohjois-Amerikkalaiseen pelityyliin. Cousins myöskin tarvitsee omasta mielestäni vielä totuttelua ammatti pelaamiseen sekä oman pelinsä muokkaamiseen sopivammaksi juniori läpsyttelyjen jälkeen. McGinn sekä Akeson sitten taas olisivat ehkä ne joita voisi käyttää siinä kolmosen laidassa, katsellaan nyt mitä tässä tapahtuu, kausi on niin alkutekijöissä vielä, mutta kauan ei tälläistä voi tosiaan katsoa tai saadaan uusinta viime kaudesta.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ei tämä joukkue mitään uusia Harry Z pelaajia tarvitse koohottamaan kentälle. Kyllä tuossa porukassa taitoa, fyysisyyttä ja osaamista on ihan tarpeeksi. Lavi ei vaan saa kaivettua sitä esille tällä hetkellä ja siinähän se suurin ongelma onkin. Cousins ja Raffl eivät vielä ole valmiita ylhäällä pelaamaan. Jos tuo porukka pelaa flegmaattisesti eikä yritä niin kyllä silloin vika on valmennuksessa eikä pelaajissa. Siis tottakai myös pelaajissa kun eivät yritä tarpeeksi mutta kyllä se valmennuksen tehtävä on saada porukka yrittämään ja taistelemaan.

Mutta kyllä se siitä lähtee ja kausi on vielä nuori. Mutta itse olisin jo valmis pistämään Lavin pihalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös