Philadelphia Flyers 2013–2014

  • 546 825
  • 1 800

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
No niin eli Bryz lähti sitten etsimään töitä jostain muualta, mikäs siinä jos homma ei toimi niin kyllähän Homer tiedetään, siinä ei paljon nimi selässä paina kun joutuu liipasimelle. Itse voisin katsella ihan hyvin Razoria Flyers nutussa jälleen, jos vaan ei viime reissulta jäänyt mitään pahaa verta johtoportaan kanssa. Silloinhan loukkantuminen pilasi homman, ihan hyvin kaveri pelasi sitä ennen. Sellanen 1.5-2.5 milliä kaverille pöytää ja pahvin pituudeksi 1-2 vuotta. Luongo sekä Miller ei kiitos, tai jos Miller lähtisi todella halvalla niin ehkä, mutta sen tietää että pyynnöt hänestä ovat varmaan älyttömät tyyliin 11th pick tai Coots/ B.Schenn, eli ei kiitos. Luongon soppari taas on se räikein mikä homman pilaa, jos soppari olisi jäljellä sellainen 2-3 vuotta niin miksi ei, mutta nyt tajuton 9 vuotta sitä jäljellä ja vaikka sopimus ei ole 35+ soppari niin mikä estää kaveria kummittelemasta loppuun asti että saa rahansa. Katsotaan tosiaan omistaako Flyers vielä 11th pickin draftin alkaessa, toivotaan että omistaa.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Lord Nikonilla ja toki muillakin riittää kyllä virtaa spekuloida näitä "jos ja jos"-kauppoja, missä oltaisiin nyt jos oltaisiin tehty kolme vuotta sitten asiat toisin jne... Hyvä, että tälläisiäkin kirjoituksia saadaan palstalle, tuovat sen oman juttunsa tosiasioiden ohelle, jatkakaa samaan malliin!

Tuli tuossa vaan mieleen, nyt kun ostettiin kaksi kalleinta pelaajaa pois, joilla se hinta/laatu-suhde ei enää ollut/koskaan ollut sillä tasolla, mitä caphit antaa ymmärtää. Briere oli loistava haku aikoinaan, ja oli yksi Phillyn kasvoista ja hieno pelaaja, epäilemättä. Bryz hommattiin ja uskoivat varmasti siihen, että nyt kun hommataan caphitiltään vajaan kuuden miljoonan maalivahti, niin siihen osastoon ei tarvitse koskea hetkeen. Tähän vielä tuo Richardsin ja Carterin poistuminen, ja heistä tilalle saadut nuoret kasvavat erittäin potentiaaliset hyökkääjät (B. Schenn, Voracek, Couturier), niin kyllähän siinä Lavin joukkueessa tälläinen hyökkäysmateriaalin poistuminen näkyy, kun kokeneiden prime-time äijien tilalle tulee n. viisi vuotta nuorempaa tavaraa. Ei siinä mitään.

Eli ajattelevatko nyt niin, että kun siellä finaaleissakin pelattiin naurettavan halvalla maalivahtikaksikolla, niin miksei toistamiseen onnistuisi? Mason on selvä upgrade onnistuessaan sen aikaiseen Leightoniin/Boucheriin, ja toinen veskari, joka on toivottavasti tuon Flyersin SC-finaalijoukkueen kaavan mukaan halpa backup (max 1,5milj), olisi sitten toki myös selvä upgrade Boucheriin. Esimerkkinä Mason+Emery, yhteishinta caphiteistä laskettuna n. 3,5-4 miljoonaa. Täten siirryttäisiin (siirrytty jo, riippuu Bryzin seuraajasta) taas siihen tuttuun halpaan mv-osastoon, joka voi ihan hyvin onnistua, kun tuota... niin, epäonnistua.

Ajatteluleikkinä seuraavalla kaudella: SC-finaaleitten tyylinen joukkue, eli nykyiseen porukkaan vielä Bobby "Jeff Carter" Ryan, alakerrasta yksi kallispalkkaisempi kaveri pois, ja tilalle Erik "Ryan Parent/Oskars Bartulis" Gustafsson, jonka pariksi tällä kertaa joku muu, kuin Andreas "Lukas Krajicek" Lilja. On se GM:n homma helppoa. Jos kuulostaa sekavalta, ja varmasti kuulostaakin, niin selvennetään vielä kokoonpanolla, jonka olen pyrkinyt muokkaamaan kauden 09-10 SC-finaalijoukkueen mukaan.

Koodi:
FORWARDS

Bobby Ryan ($5.100m) / Claude Giroux ($3.750m) / Jakub Voracek ($4.250m) 
[B][U]Scott Hartnell ($4.750m)[/U][/B] / Brayden Schenn ($3.110m) / Wayne Simmonds ($3.975m) 
Matt Read ($0.900m) / Sean Couturier ($1.375m) / Simon Gagne ($3.500m)/[B][U]XXX (3,500m-5,000m)[/U][/B]
Zac Rinaldo ($0.750m) / Maxime Talbot ($1.750m) / Scott Laughton ($1.107m) 
Jason Akeson ($0.900m) / Tye McGinn ($0.775m) / 

DEFENSEMEN
Kimmo Timonen ($6.000m) / Luke Schenn ($3.600m) 
Mark Streit ($5.250m) / Braydon Coburn ($4.500m) 
Erik Gustafsson ($1.200m) / Nicklas Grossmann ($3.500m) 
Bruno Gervais ($0.825m) / 

GOALTENDERS
Steve Mason ($1.500m) 
Ray Emery ($1.500m) 

OTHER
Buyout: Oskars Bartulis ($0.100m) 
------
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(these totals are compiled with the bonus cushion)
SALARY CAP: $64,300,000; CAP PAYROLL: $64,149,594; BONUSES: $2,960,000
CAP SPACE (23-man roster): $3,110,406

Boldattu: Hartnell kolmoseen ja kakkoseen Gagnen korvaaja, joka on tasoa "pelimies", joka tuo sen Brieren oveluuden ja entisen ratkaisuvoiman Schennin ja Simmerin laidalle. Tämä koko paketti totta kai vaatii nuorien pelaajien tasonnostoa vielä entisestäkin, ja näin oletetaan tapahtuvankin. Eli halpa kassariosasto, sama kai se kuka siellä on joukosta Boucher, Leighton, Bryzgalov, Emery, Mason tai Niittymäki. Masoniin täältä ainakin kova luotto. Joukkue on oppinut häviämään ja ovat käyneet myös hiukan kovemmassakin paikassa, pudotuspeleissä Pensiä ja Devilsiä vastaan. Nyt on aika ottaa seuraava askel, vai? Tässä siis hieman paluuta 2-3 vuotta takaisin päin, ALL IN hyökkäyksessä ja toivotaan parasta, ei edes pelätä pahinta, kunhan mennään Flyers-tyyliin.

Huh, tulihan pompittua laidasta laitaan, mutta ei se mitään, sitähän tämä on aina ollut oranssin parissa. Hyvää kesää vaan, jos niin voi edes huumorimielessä tässä ketjussa sanoa!

edit: Juu ja kyllä, on tiedossa, että esim. Ryanin hankkiminen menettämättä mitään ykkösnimiä kuulostaa mahdottomalta, mutta kyseessä onkin fantasiaketju-pohjainen viesti, ja Ryan on esimerkkinä vaan tälläiselle Carterin/Richardsin korvaajalle.
 
Viimeksi muokattu:
FORWARDS
Joffrey Lupul ($5.250m) / Claude Giroux ($3.750m) / Jakub Voracek ($4.250m)
Scott Hartnell ($4.750m) / Brayden Schenn ($3.110m) / Wayne Simmonds ($3.975m)
Matt Read ($0.900m) / Sean Couturier ($1.375m) / Steve Downie ($2.650m)
Maxime Talbot ($1.750m) / Scott Laughton ($1.107m) / Emerson Etem ($0.870m)
Zac Rinaldo ($0.750m) / Jay Rosehill ($0.675m)


DEFENSEMEN
Kimmo Timonen ($6.000m) / Luke Schenn ($3.600m)
Braydon Coburn ($4.500m) / Mark Streit ($5.250m)
Luca Sbisa ($2.175m) / John Carlson ($3.967m)
Andrej Meszaros ($4.000m) / Nicklas Grossmann ($3.500m)
John Moore ($0.965m)
GOALTENDERS
Steve Mason ($1.500m)
Sergei Bobrovsky ($1.750m)


------
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(these totals are compiled with the bonus cushion)
SALARY CAP: $64,300,000; CAP PAYROLL: $76,617,927; BONUSES: $2,925,000
CAP SPACE (26-man roster):- $9,392,927


Tuostahan tuon huomaa miksi treidejä on tullut tehtyä. Palkkakaton kanssa on ja on ollut ja tulee olemaan aina tiukkaa. Toisaalta tuohan ei millään pidä edes paikkaansa tai ole realistinen koska sarjasijoitukset , pärjääminen ja muut ovat varmasti kauppoihin vaikuttaneet, samoin kuin kaupat muihin kauppoihin.

Tää menee kyllä jo ihan naurettavuuksiin... kuusi pelaajaa jotka voisivat olla Flyersissä, tai sitten joku muu voisi olla heidän tilallaan yhtä hyvin.
Flyers-faneissa alkaa olla nähtävissä samoja merkkejä kuin toisen Pennsylvanialaisjoukkueen kannattajissa; kuvitellaan että kaikki on mahdollista ja kaikki pelaajat saatavissa, ja kaikki haluavat tulla Flyersiin jos mahdollisuus on.

Mutta eiköhän tuo hyökkäyksen runko ala olla aika vakio ja tavallaan myös täynnä: Voracek, Giroux tulevine sopimuksineen, Hartnell, Simmonds jota kukaan tuskin ottaisi tuolla palkalla. Näitä ei varmaan kannata lähteä myymään.
Jos sitä "isoa kalaa" lähtee pyytämään, niin muutama nuorempi pelaaja voi lähteä, ja he saattavat myös tarvita palkankorotuksen jos jäävät. Jos tulee se hankinta, täytyy hyökkäyksen olla niin valmis kuin se voi olla.

Puolustukseen voi tulla ja on tullutkin muutoksia, esim Timonen lopettaa ja joku kaupataan. Ehkä se ykköskierroksen varaus nousee pian joukkueeseen, ellein pickiä myydä.

Maalivahtikysymys on tuttuun tapaan auki, ellei Mason pelaa vakuuttavaa kautta.

Tämän sanottuani, luulen että ensi kauden alusta alkaa stabiilimpi aika Philadelphiassa. Ja jos hyökkäykseen tulee iso nimi, on Flyers jälleen kerran vahva menestyjäehdokas.
Kun Flyers jäi liigan viimeiseksi 2007, oli aivan selvää että se nousee nopeasti, ja kyse oli vain yhdestä heikosta kaudesta. Ehkä se nopea nousu sai seuran johdon uskomaan, että kaikki on mahdollista, kaikki pelaajat korvattavissa ja ostettavissa. Siksi kummallinen luopuminen omista löydöistä Richards-Carter myöhemmin.

Ehkä he juhlivat, mutta pelasivat myös hyvin. Haluttiin raittiusmiehiä jotka ei käy oluella kauden aikana, sen lisäksi että pelaavat hyvin kuten Mike ja Jeff. Haluttiin puhdistaa ilmapiiriä joukkueen sisällä, vaikka joukkue menestyi.

Ja siitä tuloksena tämä pelaajakaruselli hankintoineen ja ulosostoineen. Eipä tainnut se ilmapiiri juuri paremmaksi muuttua sen jälkeen kun Mike ja Jeff lähtivät. Päinvastoin.
On irvokasta, jos Flyers ei pärjää hyvin seuraavien kausien aikana.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Tullaan nyt sen verran puolustelemaan vielä, että puhdasta offseason-spekulointiahan nämä vaan ovat, ettei näistä tarvitse herneitä vetää neniin, ihan totta.

Eri asia, mikäli kauden aikana tälläistä fantsuroskaa lentelisi päivästä toiseen, mutta nyt eletään vielä luppoaikaa, vaikkakin organisaation tilanne on jälleen phillymäinen. Pari viikkoa tästä eteenpäin, ja Phillyn ketjussa ollaan vakavissaan ja itku kurkussa, tai sitten ei - mutta kohtahan se Homerin pommi sieltä putoaa ja pelit alkaa, ja sitten on aika taas jättää nämä huttujutut pois, kun aletaan lähestyä enempi harjoitusleiriä ja ensimmäistä syksyn ottelua.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Siksi kummallinen luopuminen omista löydöistä Richards-Carter myöhemmin.

Claude Giroux. Richards oli yksinkertaisesti helpompi treidata pois tieltä kuin katsella vierestä mahdollisia ongelmia joukkuekemiassa sillä aikaa kun Giroux ottaa ykköshyökkääjän viitan harteilleen ja Richards alistuu taustajoukkoihin. Luultavasti vieläkin tapeltaisiin... Siirto oli itseasiassa hyväksi ihan kaikille.

Flyersin kyykkäyksen syyt ovat lähinnä Prongerin loukkaantuminen ja valmentajan heikko ymmärrys käytettävissä olevasta pelaajamateriaalista. Treidit Holmgren on pääasiassa voittanut.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Claude Giroux. Richards oli yksinkertaisesti helpompi treidata pois tieltä kuin katsella vierestä mahdollisia ongelmia joukkuekemiassa sillä aikaa kun Giroux ottaa ykköshyökkääjän viitan harteilleen ja Richards alistuu taustajoukkoihin. Luultavasti vieläkin tapeltaisiin... Siirto oli itseasiassa hyväksi ihan kaikille.

En nyt ihan allekirjoittaisi tätä. No tietysti Carter ja Richards ovat nyt tyytyväisiä kun ovat Kaliforniassa ja Stanley Cup on voitettu. Siinä mielessä oli varmaan hyväksi.
Mutta että Richardsia olisi tarvinnut/kannattanut myydä pois Giroux´n tieltä... enpä usko että tuossa oli tai olisi tullut mitään vastakkainasettelua pelillisesti tai henkisesti.
Se oli niin hieno joukkue 2009-11. Siinä mielessä toimittajan ja Miken kiista oluenjuonnista (ja pari kuvaa netissä) oli järjetön motiivi tuhota joukkueen ydin. Ja kun Schennin, Voracekin ja Couturierin saaminen ei varsinaisesti riittänyt tuomaan mielenrauhaa seurajohdolle.

Uskoisin että vaihtamalla GM, apulais-GM ja muut, saataisiin tilanne rauhoitettua ja uusi aikakausi alkamaan. Pyrittäisiin jättämään menneet historiaan, ja rakentamaan jotakin kestävää.
 

Jarvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP (Never stop the madness)
Mutta että Richardsia olisi tarvinnut/kannattanut myydä pois Giroux´n tieltä... enpä usko että tuossa oli tai olisi tullut mitään vastakkainasettelua pelillisesti tai henkisesti.

Eikös Richardsin myynti tullut juuri sen takia, koska jengi tuolloin "jakautui" kahteen leiriin? Kapteeni Richards+Carter ja "bileveikot" vs Pronger ja "aikuisempi kaarti". Muuten olisi ehkä tullut eteen juuri hankitun Prongerin poistaminen. Mutta totuuttahan pukuhuoneen todellisesta tilasta ei tiedä.
 
Tää menee kyllä jo ihan naurettavuuksiin... kuusi pelaajaa jotka voisivat olla Flyersissä, tai sitten joku muu voisi olla heidän tilallaan yhtä hyvin.
Flyers-faneissa alkaa olla nähtävissä samoja merkkejä kuin toisen Pennsylvanialaisjoukkueen kannattajissa; kuvitellaan että kaikki on mahdollista ja kaikki pelaajat saatavissa, ja kaikki haluavat tulla Flyersiin jos mahdollisuus on.

Niin se tarkoitus tosiaan oli vain tuoda esille että pakkohan niitä treidejä on ollut tulla ja Homerin niskaan paskan kaataminen on osaksi aiheetonta.

Oli kyllä hienoa kattoa Holmerin haastiksia phillytelkusta. "Kaikkea kivaa ja hassua voi tapahtua seuraavan kuukauden aikana"
 

Heatley

Jäsen
Suosikkijoukkue
"Ei oo ku Jokerit. V*TTU"
Luuta käy Phillyssä! Taas yksi huono esimerkki kaupasta jossa ostetaan pelaaja n. 10 vuodeksi ja kun sukeltaa niin ollaan jo parin vuoden päästä myymässä pois ja maksetaan sitten kipurahaa.


Aivan sama juolahti itsellänikin mieleen, eiköhän Shea Weberkin olisi jo ostettu pihalle jos Predators ei olisi aikanaan matchannut tuota offeria.

Aika ihme että näihin ulosostoihin ei ole määritelty minkäänlaista vuositakarajaa jonka pelaajan täytyy vähintään pelata seurassa. Esim. Predatorsin matchatessa Weber taisi muistaakseni olla ettei joukkue saa myydä seuraavana vuoden aikana Weberiä muualle.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
FUNNY BUSINESS - Philadelphia Flyers - News

There’s going to be lots of funny stuff happening in the next nine days leading up to July 5,” he said. “We probably have to be prepared for anything if the right thing comes up. Every day there’s more and more talk from around the league. I’ve talked to a few more guys in the last couple of days. There’s certainly potential for movement of picks up and down and some teams are looking to trade their picks for players.”

"And the Flyers will be ready."


Juupa. Saa nähdä mitä Homer keksii. Ei ihan täyttä hulluutta ehkä ole syytä olettaa, mutta Giroux taitaa olla ihan oikeasti ainoa joka on absoluuttisesti turvassa treidaukselta.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
FUNNY BUSINESS - Philadelphia Flyers - News


Juupa. Saa nähdä mitä Homer keksii. Ei ihan täyttä hulluutta ehkä ole syytä olettaa, mutta Giroux taitaa olla ihan oikeasti ainoa joka on absoluuttisesti turvassa treidaukselta.

Ai millä perusteella G on turvassa? Mihin perustat väitteesi? Järkisyitä, eikä pelillisiä, ei oteta huomioon.

Lecavalier ois vapaana, sanonpahan vaan. Ja Hasek.
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Mitä mieltä jengi olisi seuraavasta treidistä Calgaryn kanssa: Read <---> Varausvuorot nro. 6,22,28.

Flamesilla siis kolme varausvuoroa ekalla kieroksella tämän vuoden drafteissa. Tiettävästi Flames ollut jo pitkään kiinnostunut Readista. Eihän tuo varmasti ihan tollaisena pakettina onnistuisi, mutta jotain tohon suuntaan. 3-4 varausvuoroa ekalla kierroksella tänä vuonna olisi lottovoitto, jos vain nyt katsottaisiin tulevaisuteen, eikä pelkästään ensi kauteen. Kaupan päälle voidaan laittaa, vaikka Meszaros tai varausvuoroja myöhemille kieroksille. Huhut siis Twitterstä käyttäjältä @D_LEED
 

pernavoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Sympatiat: ANA, CAR, FLA
Mitä mieltä jengi olisi seuraavasta treidistä Calgaryn kanssa: Read <---> Varausvuorot nro. 6,22,28.

Flamesilla siis kolme varausvuoroa ekalla kieroksella tämän vuoden drafteissa. Tiettävästi Flames ollut jo pitkään kiinnostunut Readista. Eihän tuo varmasti ihan tollaisena pakettina onnistuisi, mutta jotain tohon suuntaan. 3-4 varausvuoroa ekalla kierroksella tänä vuonna olisi lottovoitto, jos vain nyt katsottaisiin tulevaisuteen, eikä pelkästään ensi kauteen. Kaupan päälle voidaan laittaa, vaikka Meszaros tai varausvuoroja myöhemille kieroksille. Huhut siis Twitterstä käyttäjältä @D_LEED
Suhteellisen mahdoton tilanne, ottaen huomioon CGY:n rebuildin vaihe. Eikä Read taida olla yhdenkään ykköskiepin varauksen arvoinen.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Mitä mieltä jengi olisi seuraavasta treidistä Calgaryn kanssa: Read <---> Varausvuorot nro. 6,22,28.

Tämähän olisi suorastaan persraiskaus. Tuo 6. picki yksinään olisi jo kova hinta kakkoskentän laiturista. Sieltä on kuitenkin tarjolla melko kovaa kaveria ja melko todennäköisesti tulevaisuudessa vähintään samantasoista pelimiestä, todennäköisesti tähti-statuksen pelaajaa.

Jos 6. pickiä lähdetään treidaamaan, kyllä toiseen sijaan pitää siirtyä jotakin oikeasti ykköskorin tavaraa, eikä 2.-3. -ketjun "täytepelaajia" tai alempia pickejä (joiden onnistumistodennäköisyys on hyvin matala).

22. ja 28. picki sen sijaan ovat varmasti mahdollista kauppatavaraa. Tosin en pidä Readia kuin korkeintaan toisen näistä arvoisena, jos toiseen suuntaan ei muuta liiku.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Mitä mieltä jengi olisi seuraavasta treidistä Calgaryn kanssa: Read <---> Varausvuorot nro. 6,22,28.

Oisko vähän lähtenyt lapasesta tämä Readin arvostus? Ensin sillä piti saada Bernier, mutta kumma juttu kun Bernier vaihtuikin Frattiniin (+ vähän lisää). Nyt sitten Readistä pitäisi saada kolme ykköskierrosta? Ja puhutaan siis pelaajasta, joka on vuoden päästä UFA. Onhan 27-vuotias Read tehnyt jo 34 maalia NHL-urallaan ja tulokaskaudellaan oli todella hyvä, vaikkakin muihin tulokkaisiin nähden 5-6 vuotta heitä vanhempi.

Jos Readista saadaan 3 ykköskierrosta niin kyllä Luongostakin irtoaa vähintään 7 ykköskierroksta. Siis ihan vähintään.
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Oisko vähän lähtenyt lapasesta tämä Readin arvostus? Ensin sillä piti saada Bernier, mutta kumma juttu kun Bernier vaihtuikin Frattiniin (+ vähän lisää). Nyt sitten Readistä pitäisi saada kolme ykköskierrosta? Ja puhutaan siis pelaajasta, joka on vuoden päästä UFA. Onhan 27-vuotias Read tehnyt jo 34 maalia NHL-urallaan ja tulokaskaudellaan oli todella hyvä, vaikkakin muihin tulokkaisiin nähden 5-6 vuotta heitä vanhempi.

Jos Readista saadaan 3 ykköskierrosta niin kyllä Luongostakin irtoaa vähintään 7 ykköskierroksta. Siis ihan vähintään.

nimenomaan. Hyvä pointti. Jos edes yhdenkään saisi nii olisi se lottovoitto, mutta Flames kuulemma ollut jo vuosia readin perässä ja varmasti maksaisivat vähän ylihintaa. Kuten jo tullut sanottua elämme mielenkiintoisia aikoja ja mitä vaan voi tapahtua. Ihan mitä vaan.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
nimenomaan. Hyvä pointti. Jos edes yhdenkään saisi nii olisi se lottovoitto, mutta Flames kuulemma ollut jo vuosia readin perässä ja varmasti maksaisivat vähän ylihintaa. Kuten jo tullut sanottua elämme mielenkiintoisia aikoja ja mitä vaan voi tapahtua. Ihan mitä vaan.

Eiköhän tuolla hinnalla irtoaisi jo paljon Readia parempikin peluri... Meinaan tuo 6th on aika kovaa valuuttaa tänä vuonna. Nuo pickit ja joku prospect kyytiin, niin ainakin Buffalossa varmaan alkaisi Thomas Vanek pakkaamaan kamojaan...
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Read vaikka tosiaan hieno pelimies onkin niin toi kolme ykkösen varaus vuoroa vetää itsenikin jo hiljaiseksi, mukavaahan tuo olisi Flyers fanin näkökulmasta mutta nyt ollaan oikeassa maailmassa, ei EHM 07 tai NHL 13 pelimaailmassa. Muutenkin jengi suoltaa nyt niin paljon suorastaan paskaa Twitter/HF Boardseilla ym. että kannattaa suodattaa kaikki tarkoin, ilmestyy uusia tilejä sekä mukamas "inside" tyyppejä kun Drafti sekä 5.7 lähestyy. Jännää tavaraa pukkaa kyllä itselle sekä kylmää hikeä Homerin funny kommenttien jälkeen.
 

Ralph

Jäsen
Mitä mieltä jengi olisi seuraavasta treidistä Calgaryn kanssa: Read <---> Varausvuorot nro. 6,22,28.

Calgary tarjosi tuota kolmea vuoroa Coloradolle vaihdossa ykkösvaraukseen, Colorado hylkästi. MacKinnon > Read, uskallan väittää vaikkei MacKinnon ole NHL:ssä vielä pelannut. Aikamoinen tasonlasku siis olisi, jos ensin tavoittelevat MacKinnonia ja sitten tyytyvät Readiin.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Uskoin, että potkut tulee Homerille, mikäli Bryzin ostaa ulos, mutta kyllähän tämä alkaa jo vaikuttamaan omistajan sirkukselta enemmänkin. Organisaation uskottavuudelle iso takaisku. Saa nähdä miten jatketaan eteenpäin. Aletaanko nyt jo uudestaan metsästämään jotain isoa nimeä? En tiedä, mutta Ray Emery vuoden rauhoittavana ratkaisuna voisi sopia.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mitä mieltä jengi olisi seuraavasta treidistä Calgaryn kanssa: Read <---> Varausvuorot nro. 6,22,28.

Flamesilla siis kolme varausvuoroa ekalla kieroksella tämän vuoden drafteissa. Tiettävästi Flames ollut jo pitkään kiinnostunut Readista. Eihän tuo varmasti ihan tollaisena pakettina onnistuisi, mutta jotain tohon suuntaan. 3-4 varausvuoroa ekalla kierroksella tänä vuonna olisi lottovoitto, jos vain nyt katsottaisiin tulevaisuteen, eikä pelkästään ensi kauteen. Kaupan päälle voidaan laittaa, vaikka Meszaros tai varausvuoroja myöhemille kieroksille. Huhut siis Twitterstä käyttäjältä @D_LEED

Siis häh, jokin realiteetti sentään. Ei kukaan maksa edes 1. kierroksen varausta Readista, 2. ja 3. kiekan varaukset toiseen suuntaan niin alkaisi jo olla hiukan realistisempaa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Tässä on nyt kolmisen vuorokautta saanut maistella tuota Bryzin kohtaloa ja aika katkeran suolaista olisi edelleen. Reilulla 35 miljoonalla saivat pari niin ja näin sujunutta kautta, that’s it. No eipä ole omia rahojani. Pappa betalar vai mitä Ed?

Pianhan tuon näkee kenet hankkivat Masonin aisapariksi. Sen kummemmin en rupea tuota nyt spekuloimaan kun ratkaisu voi olla Homerin sekä Sniderin huovatessa ja soutaessa melkeinpä mitä vain.

Puolustuksessa Mezzy lähtisi aivan varmasti, mikäli tästä irtoaisi muutakin kuin kasa nappeja. Näin ollen Coburn on varmaan se joka tuolta kannattaa kaupata. Huhuahan on ollut, että Flyers haluaisi nousta draftissa (Nurse?) ja Coburn olisi se mitä tarjoaisivat 11th pickin kylkeen. Edmonton Journalin mukaan Albertasta löytyisi, kiitos heikon puolustuksen, kiinnostusta Cobyyn ja näillä olisi sopivasti 7th overall hallussa, joten tuossa voisi olla yksi mahdollisuus, mikäli nousta mielivät. 7th overallin lisäksi vielä sopiva lisä toisen varauksen tai prospectin/nuoren rosterihyökkääjän muodossa, niin voisi toteutuakin.

Vaikka nuo kolme firstiä nyt ovat melkoista haihattelua, niin Flamesillä voisi olla sitä kiinnostusta että käyttöä Readille ja noista kolmesta ensimmäisen kierroksen pickistä on varmasti yksi irrotettavissa, mikäli joukkueella on mahdollisuus saada monipuolinen ja nuorehko top6 laituri riveihinsä. Read aloitti tammikuussa melkoisella lennolla (noin pinna per peli tahtia), mutta sen rannevamman jälkeen ei enää päässyt loppukaudesta samaan lentoon. Hyvä pelaaja kuitenkin, jossa uskon olevan vielä sitä katsomatonta puolta vaikkei nyt mikään stara tule koskaan olemaankaan. Mahdollinen 30 maalin / 60 pisteen all around laituri kuitenkin ja nykyisellään 20+ kilausta / 50 pojoa kaveri. Joku 22th + 67th + prospect <-> Read + 41th voisi olla hieman realistisempi pohja pyöriteltäväksi. Flyersilla ei todennäköisesti ole seuraavaa kautta ajatellen sitä varaa muiden jatkojen jälkeen enää UFA Readin uuteen sopimukseen (riippuen toki katon noususta, jonka varaan nyt tuskin rakentavat mahdottomia) eikä Homer varmastikaan tätä suuremmin pohjustele, joten ihan hyvän todennäköisyyden saan omassa päässäni miehen kauppaamiselle tänä offseasonina.

Carcillonhan Flyers antoi jatkaa matkaa, kun omasta takaa tuli yhtä tiukka kaveri : Zac Rinaldo. Rahallsestihan ei ollut pahemmin eroa, kuin että Rinaldo pelasi kaksi suuntaisella sopimuksella.

Olisihan se Carcillon QO tiennyt muistaakseni yli 1,1 miljoonan caphittiä mikä olikin lopulta liikaa kurittomaksi nelosen energiapelaajaksi jämähtäneelle ukolle. Rinaldo pelasi puolestaan ELC:nsä lähemmäs minimipalkalla. Ei tuo nyt mikään hirmuinen säästö ollut jos vertaa Briereihin ja kumppaneihin, mutta juurikin sitä järkevää kulupolitiikkaa, jota Homer on aina välillä muistanut noudattaa.

--------

Mutta joo se olisi vihdoista viimein draft-viikonlopun vuoro, jota Flyersin kannattaja saa odottaa vuodesta toiseen sekavin tuntein. Jo monivuotinen perinne on ollut seurata kaikki kierrokset koneen ääressä ja linja pitää tänäkin vuonna vaikka tuo nyt näin poikkeuskautena osuu ikävästi su-ma yöhön. Tietänee kunnon päikkäreitä. CHL:n aktiivisen seuraamisen myötä (+ U20 ja U18 kisat) on ensimmäistä kertaa tilanne, että olisin nähnyt leijonan osan viikonvaihteessa draftattavista pelaajista ihan omin silmin, joten sitä omaakin sanottavaa voisi löytyä muiden lainaamisen ja ajatusten kertomisen sijaan. Tietysti Flyers varaa sitten vain ja ainoastaan USHL:stä USA:n maajoukkueen ulkopuolisia pelureita, että neverheardeja Kanadan perämetsien pikkusarjoista ;)

Niin ja henkilökohtaisesti toivon Bo Horvattia, mikäli Nurseen ei ole mahkuja. Ei ole pakki juu, mutta sitäkin upeampi kiekkoilijan alku, uskokaa vain. 41th pickillä sitten paras tarjolla oleva pakki. Tuollakin pitäisi olla kovan ja laajan puolustaja-ikäluokan myötä vielä hyviä lupauksia varattavana. Jos Nursen lisäksi pitäisi jotakin puolustajaa toivoa ensimmäiseltä kierrokselta, niin Josh Morrissey olisi oma valintani. Olen vain pitänyt todella siis todella paljon.

Joku Samuel Morin voisi olla vuorostaan huomattavasti todennäköisempi nimi. Sillä sopii kuin nappi silmään Flyersin viime vuosien pakkifilosofiaan, jollaisia ovat pyrkineet keräämään Prongerista alkaen. Uskon, että Morin olisi varattavissa hieman myöhemminkin tai paremmin ettei ole varmastikaan ihan jokaisen organisaation listoilla yhtä korkealla mitä oletan tämän olevan Flyersilla, joten tuossa tapauksessa tiputtautuminen jokunen pykälä taaksepäin ja ylimääräinen toisen kierroksen pick takataskuun olisi kannattava veto.

Ideaalitilanteessa Flyersilla olisi luonnollisesti ne kaksi firstiä, joilla tarttuisivat omissa toiveunissani Nurse/Horvat ja Morrissey/Morin ;)

Siis häh, jokin realiteetti sentään. Ei kukaan maksa edes 1. kierroksen varausta Readista, 2. ja 3. kiekan varaukset toiseen suuntaan niin alkaisi jo olla hiukan realistisempaa.

Henkilökohtaisesti pidän kyllä Readia myöhäisen firstin + jotain sälää päälle arvoisena, mutta tuokin riippuu toki draftista. Nyt on sen verta kova ja laaja ikäluokka kyseessä, että myöhäisetkin ensimmäisen kierroksen pickit ovat arvossaan, mutta ei Read sentään mikään turha ja arvoton jamppa ole. Tuo Read + 2nd round + 3rd round hikisestä firstistä (ellei ole top 10 varaus) olisi kyllä melkoista Homerin vedättämistä, jota ei usein kaupoissa nähdä.
 
Viimeksi muokattu:

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Henkilökohtaisesti pidän kyllä Readia myöhäisen firstin + jotain sälää päälle arvoisena, mutta tuokin riippuu toki draftista. Nyt on sen verta kova ja laaja ikäluokka kyseessä, että myöhäisetkin ensimmäisen kierroksen pickit ovat arvossaan, mutta ei Read sentään mikään turha ja arvoton jamppa ole. Tuo Read + 2nd round + 3rd round hikisestä firstistä (ellei ole top 10 varaus) olisi kyllä melkoista Homerin vedättämistä, jota ei usein kaupoissa nähdä.


Laiton tuon ehkä väärään muotoon, eli Read jonnekkin ja vastineeksi 2. ja 3.kierroksen varaukset, mikä olisi realistisempi. Tosin Read + jotain sälää ekan kierroksen varaukset taas toimisi toiseen suuntaan ja varmaan saisi sen varauksen tuonne 20. tietämille. Tosin tuossakin on monia poikkeuksia, syvä draft pool ja Read on kauden jälkeen UFA, joten Flyers voi olla siinä tilanteessa että ennemmin tai myöhemmin joutuu Readin kauppaamaan, ehkä siirtorajalla.
 

Rangerman#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Nyt huhut Halakin siirtoon Phillyyn ovat taas yltyneet. Toivoisin ihan näin vaan Halakin ja koko Flyersin organisaation puolesta, että tämä ei olisi totta. Halakin ollessa jonain päivänä yksi parhaista veskareista, mutta yhtenä päivänä taas kaikki on toisin. Loukkaantumisherkkä eurooppalainen vahti on ainakin minun silmin huono yhdistelmä Philadelphia Flyersin ykkösveskariksi verraten vaikkapa Bryzgalov vaikkakin hän ei ole loukkaantumisherkkä. Onhan Halakilla hyvä caphit (3.75milj.) ja voisi olla hyvä tandemi Masonin kanssa, mutta silti en usko, että ura Phillyssä olisi ruusuilla tanssimista. IMO.
Ja tämä siis Bleacher reportin sivulta bongattu huhu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös