Philadelphia Flyers 2012-2013

  • 329 360
  • 926

acidus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
Mitä mieltä olisitte offersheetista PK Subbanille. Capgeekin mukaan Montrealilla olisi noin 6,3 milj tilaa. Jos Subbanille tarjottaisiin vaikka 2 vuoden ja 15-16milj sopimusta niin eihän Canadien pystyisi matchaamaan tarjousta? Siis ilman liikkeitä ulospäin? Ja mikäli nyt en aivan väärin ymmärtänyt niin vielä kahden vuoden päästä Subban olisi sopimuksen loppuessa RFA statuksella ? Voidaanko sääntöjen puitteissa tehdä hänelle vähempi arvoinen sopimus ison caphitin jälkeen ? Esim 10 vuotta ja 50-60 milj ?

Tarkennetaan vielä jo annettuja vastauksia tuosta RFA kohdasta. RFA statuksen säilyttääkseen joutuisi Flyers tarjoamaan qualifying offerin joka olisi tässä tapauksessa sopimus vähintään samaisella caphitillä. Säännöt eivät kiellä tarjoamasta pienempää sopimusta mutta jos Subban agentteineen eivät tätä hyväksy, eikä qualifying offeria ole tarjottu, tulee pelaajasta vapaa-agentti (UFA).
 

Largo

Jäsen
Tarkennetaan vielä jo annettuja vastauksia tuosta RFA kohdasta. RFA statuksen säilyttääkseen joutuisi Flyers tarjoamaan qualifying offerin joka olisi tässä tapauksessa sopimus vähintään samaisella caphitillä. Säännöt eivät kiellä tarjoamasta pienempää sopimusta mutta jos Subban agentteineen eivät tätä hyväksy, eikä qualifying offeria ole tarjottu, tulee pelaajasta vapaa-agentti (UFA).

Juurikin näin, en vain laiskuuttani jaksanut täsmentää. Säännöt eivät siltikään ole este. Olisi vain tyhmää tehdä tuo tarjous, koska pahimmassa tapauksessa Montreal ei vastaisi tarjoukseen ja kahden kauden jälkeen Subban siirtyisi takaisin Montrealiin.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
RFA statuksella on kuitenkin vapaana kovia pelimiehiä, eikä siltikään olla nähty kuin yksi offersheet koko kesänä.

Yksi allekirjoitettu offersheet. Kyllähän noita offersheettejä saattoi tulla Weberillekin useampia, mutta eipä niitä koskaan julkisuuten tule. Joten ei tuosta yhdestä allekirjoitetusta offersheetistä voi päätellä kuinka monta offersheettiä ollaan lähetetty.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Daniel Briereä ei saa missään nimessä kaupata. Flyersin joukkue on muutenkin jo nuori ja johtavia veteraanipelaajia ei ole liikaa. Briere pelasi heikon runkosarjan, mutta matkalle kuitenkin mahtui aivotärähdystä ja epäsopivia ketjukavereita. Edelleen terveenä pysyessään Briere on hyvin potentiaalinen 30-35 maalin ja 60-70 pisteen mies. Lisäksi moni tuntuu unohtavan ettei joka joukkueeseen ole tarjolla Brieren kaltaisia pelaajia, jotka vain parantavat, kun panokset ovat suurimmillaan. Eli ottelujen ratkaisuhetkillä ja playoffeissa. Nyt kun Pronger on poissa niin joukkueen johtavina veteraaneina toimivat oikeastaan vain Briere ja Timonen. Flyersin joukkue on kuitenkin vasta opettelemassa voittamaan kevään tärkeitä pelejä niin Brieren ja Timosen kaltaiset kaiken nähneet konkarit ovat erittäin tärkeitä pitämään nuoren joukkueen oikealla tiellä.

Myöskään Briereä ei tarvitse palkan tai iän takia kaupata. Briere ei ole ainakaan omasta mielestäni hidastunut merkittävästi ja hän voi kevytrakenteisena pelaajana pelata vielä muutaman vuoden huipulla ellei sitten loukkaantumisia tule eteen. Lisäksi Briere saattaa olla jo lopettanut silloin, kun nämä Couturierit ja Schennit alkavat nostamaan isoa liksaa. Veteraanipelaajat vaikuttavat olevan myös yleisesti hyvin vähäteltyjä. Heitä ollaan heti kauppaamassa, että jotain saadan vain takaisin kun arvoa pelaajalla on. Flyers ei ole rebuild-tilassa, joten johtavia veteraanipelaajia ei ole tarvetta kaupata. Playoffeissa pitkälle tähtäävälle joukkueelle he ovat vain hyödyksi. Jotkut näyttävät haluavan jotain nuorta pelaajaa vastineeksi Brierestä, mutta tajuaako kaikki miten monta nuorta pelaajaa Flyersilla on jo nyt riveissään? Couturier, Schennit, Voracek, Giroux, Simmonds & kumppanit ovat kaikki vielä alle 25-vuotiaita ja vasta menossa kohti parhaita vuosiaan. Miksi lisätä jotain huippulupaavaa pelaajaa, kun palkkakaton takia hänetkin joskus joutuu päästämään pois? Työtä riittää tulevaisuudessa, että edes nuo kyseiset pelaajat saadaan pidettyä Flyersissa pelaajien kehityksen jatkuessa.

Meszarosin loukkaantuminen oli ikävä juttu, mutta pitää muistaa, että kausi voi alkaa vasta joulukuulla ja hyvässä lykyssä Meszaros on silloin jo kentällä mukana. Mitään hätähankintaa ei tähän saumaan kannata hankkia, sillä tiedostetusti kauppatavaraa ei ole paljoakaan. Jos kausi alkaa aikanaan niin silloin vaikkapa Bourdon saa lisää minuutteja NHL:n puolella. Odotellaan Meszarosin parantumista ja sitten vasta mietitään niitä isoja pakkinimiä. Kauden aikana nousee luultavasti esiin nuoria pelaajia ja joku varma roster-pelaaja saattaa flopata. Kappas vain, meillä on yht'äkkiä kauppatavaraa käytettävissämme.

Joku oli maininnut Robyn Regehrin aikaisemmin ja sille ehdoton ei. Regehr on yliarvostettu eikä hän myöskään kovapalkkaisena pelaajana pysty tuottamaan mitään hyökkäyspäässä. Flyersilla on jo Regehrin tyylisiä oman pään luutia riittävästi, kuten Coburn, Grossman ja L. Schenn. Lisäksi en oikein innostu Subbanin offer sheetille. Jotenkin en vain näe Subbanin olevan sen arvoinen ja kaksi offer sheettiä yhteen kesään olisi jo liikaa.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Kuten aiemmin jo kirjoiteltiin, JOS Briereä oltaisiin treidaamassa johonkin, olisi osoite ainostaan Buffalo Sabres, sillä muihin joukkueeseen mies tuskin suostuisi siirtymään. Mies usein vieläkin mehustelee ajastaan Sabres-paidassa, joten joitain haluja varmasti paluuseen joukkueeseen olisi.

Tämän sanottuani täytyy samalla kertoa, että tämä skenario ei tule koskaan tapahtumaan. Flyersilla ei ole järkeä kaupata Briereä nykyisestä rosterista pois, eikä toisaalta Sabresilla ole tarjota vastineeksi puolustajista kuin Jordan Leopolt/Andrej Sekera, jotka eivät ihan NIIN paljoa auttaisi Flyersin tilannetta. Flyers hakee sitä korkean profiilin ykköspuolustajaa, eikä Sabresilla ole sellaista antaa vaihdossa.

Muutenkin koko Briere to Sabres -huhu taisi lähteä liikkeelle ainoastaan innokkaiden Sabres-fanien 1+1-laskuista Meszarosin loukkaannuttua. Esimerkiksi Sabres-insider Mike Harrington piti huhua lähes naurettavana, kun fanit häneltä asiaa tiedustelivat.

Eli nevör konna häppen.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Seuraava Flyers-pakki pitkälle sairauslomalle, Lilja huilii neljä kuukautta Helsingborg Dagblad tietää kertoa.

Taitaa pelaajilla olee hyvää sisäpiirihaisua tulevasta lakosta, kun noin innolla alkavat pitkään vaivanneita vammojaan hoidattamaan.

Lilja nyt onneksi on vähemmän tärkeä pala pakistoa ja vanhojen vaivojen poisto tekee vaan hyvää. Ei kait se huonommaksi enää mene...

Lilja tuskin saisi edes alkukaudesta peliaikaa normaalia enemmän joten ei muuta kuin puukon alle vaan, saadaan ne 7 minuuttia sitten loppukaudesta. Ja vaikka peliaikaa olisi ollut tulossa enemmän, en todella halua että Lillemor pelaa enemmän...
 

HokejGirl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Metallurg Magnitogorsk
tässä linkki Flyersin nuoriin liittyvään tekstiin. Listalle on nostettu 10 potentiaalisinta nuorta pelaajaa. Ensimmäisenä on arvatusti Scott Laughton, toisena Brandon Manning ja kolmantena Niko Hovinen.
En koko ketjua selannut, joten voi olla jo laitettu, mutta Flyers pelaa harjoituspelejä ennen varsinaisen kauden alkua (jos se joskus alkaa):

Tue Sep 25, 2012
Blackhawks - Flyers 7:00 PM

Wed Sep 26, 2012
Maple Leafs - Flyers (London, ON) 7:00 PM

Sat Sep 29, 2012
Rangers - Flyers 7:00 PM

Mon Oct 1, 2012
Devils - Flyers 7:00 PM

Tue Oct 2, 2012
Flyers - Maple Leafs 7:00 PM

Fri Oct 5, 2012
Flyers - Devils 7:00 PM

Sat Oct 6, 2012
Flyers - Blackhawks 8:30 PM

Ajat ovat ilmeisesti Pohjois-Amerikan aikoja. Jäin vähän katsomaan tuota Torontoa vastaan pelattavaa peliä. Pelataanko se siis Lontoossa, onko kenelläkään mitään hajua asiasta? Entä siitä, että pelataanko harjoituspelejä, jos on tiedossa (miltä tämä nyt kovasti tässä vaiheessa vaikuttaa) työsulku?
 

Largo

Jäsen
Jäin vähän katsomaan tuota Torontoa vastaan pelattavaa peliä. Pelataanko se siis Lontoossa, onko kenelläkään mitään hajua asiasta? Entä siitä, että pelataanko harjoituspelejä, jos on tiedossa (miltä tämä nyt kovasti tässä vaiheessa vaikuttaa) työsulku?

London, ON tarkoittaa tosiaan Ontarion Londonia. Ja tuskin harjoitusotteluita tullaan pelaamaan, mikäli sulku varmistuu. Deadline on 15.syyskuuta ja siihen mennessä selviää aloitetaanko kausi lokakuussa vai nou. Monet pelaajat varmasti tekevät "pelituntuma-sopimuksia" muualle nopeasti, jos edes osittainen sulku on edessä.
 

BeantownBully

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Philadelphia Flyers & HIFK
Bob McKenzie ‏@TSNBobMcKenzie

Wayne Simmonds has agreed to 6 year extension with PHI. Not sure on precise AAV but hearing it's around $4M per year


Hienoa että saatiin Simmerin kanssa sorvattua jatkoa! Yllätti minut ainakin viime vuonna positiivisesti ja mahtavaa että Homer aloitti heti näitten nuorien tähtien signaamisen hyvissä ajoin.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Bob McKenzie ‏@TSNBobMcKenzie

Wayne Simmonds has agreed to 6 year extension with PHI. Not sure on precise AAV but hearing it's around $4M per year


Hienoa että saatiin Simmerin kanssa sorvattua jatkoa! Yllätti minut ainakin viime vuonna positiivisesti ja mahtavaa että Homer aloitti heti näitten nuorien tähtien signaamisen hyvissä ajoin.

Hyvä juttu! Simmonds kuuluu pelaajiin joista minä tykkään. Caphiti ei tunnu yhtään pahalta, tietysti täytyy muistaa että uutta cba:ta ei vielä tiedetä.
 

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Hyvä juttu että fanien suosikki Wäinö saatiin jo nyt signattua. Simmonds on juuri sellainen Flyersin tyylinen pelaaja, jota omat joukot ja fanit rakastavat ja kaikki muut sitten vihaavatkin. Iski myös melko äänettömästi sen 28 häkkiä viime kaudella. Pleijareissa olikin sitten melkoisen kuutamolla mutta laitetaan se kokemattomuuden piikkiin. Hyökkäyksen tulevaisuuden runko on nyt melko selkeästi rakennettu Giroux:n, Simmondsin, Voracekin, Schennin ja Couturierin ympärille. Hyökkäyksen saralla tulevaisuus näyttää siis melko valoisalta.

Puolustus on edelleen se suuri kysymysmerkki jatkon kannalta. Onko Homer vielä yhden ison kalan perässä vai annetaanko Bourdonille ja Gustafssonille jo seuraavalla kaudella niitä saappaita täytettäväksi ja mahdollisesti trade deadlinella sitten vahvistetaan pakistoa. Kyllähän tuolla joukkueella ollaan varmasti pleijareissa, mutta siellä saattaakin seinä tulla vastaan ja homma kaatua pakistoon. Mikäli suurempia peliliikkeitä ei enää nähdä niin kyllä saa Bryz palata huipputasolle mikäli Idän kärkikahinoissa halutaan olla mukana runkosarjassa. Luotetaan Homerin yllätyksellisyyteen ja toivotaan että jostain hankitaan vahvistusta pakistoon ja kyllähän tuolta hyökkäyksestä olisi jokunen palanen irrotettavissa mahdollista treidiä varten.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hyvä diili Simmerille! Tim P twiittaa, että cap hit olisi 3.84 miljoonaa. Ei lainkaan paha!
 

Barter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC, SJK
Hyvä juttu että fanien suosikki Wäinö saatiin jo nyt signattua. Simmonds on juuri sellainen Flyersin tyylinen pelaaja, jota omat joukot ja fanit rakastavat ja kaikki muut sitten vihaavatkin. Iski myös melko äänettömästi sen 28 häkkiä viime kaudella. Pleijareissa olikin sitten melkoisen kuutamolla mutta laitetaan se kokemattomuuden piikkiin. Hyökkäyksen tulevaisuuden runko on nyt melko selkeästi rakennettu Giroux:n, Simmondsin, Voracekin, Schennin ja Couturierin ympärille. Hyökkäyksen saralla tulevaisuus näyttää siis melko valoisalta.

Puolustus on edelleen se suuri kysymysmerkki jatkon kannalta. Onko Homer vielä yhden ison kalan perässä vai annetaanko Bourdonille ja Gustafssonille jo seuraavalla kaudella niitä saappaita täytettäväksi ja mahdollisesti trade deadlinella sitten vahvistetaan pakistoa. Kyllähän tuolla joukkueella ollaan varmasti pleijareissa, mutta siellä saattaakin seinä tulla vastaan ja homma kaatua pakistoon. Mikäli suurempia peliliikkeitä ei enää nähdä niin kyllä saa Bryz palata huipputasolle mikäli Idän kärkikahinoissa halutaan olla mukana runkosarjassa. Luotetaan Homerin yllätyksellisyyteen ja toivotaan että jostain hankitaan vahvistusta pakistoon ja kyllähän tuolta hyökkäyksestä olisi jokunen palanen irrotettavissa mahdollista treidiä varten.

Täältä peukkua myös ylös vahvan ja hyvän liikkeen omaavan Simmondsin kiinnittämiselle. Toivottavasti pystyy ottamaan vielä lisää vastuuta ja pistesaldot vakiintuisivat 50+ päälle.

Samaa mieltä nixon74:n kanssa siinä, että puolustus on selvästi heikompi verrattuna hyökkäyksen tulivoimaan ja etenkin jatko näyttää sumuisemmalta. Toivoisin, että annettaisiin Bourdonille ja Gustafssonille kuitenkin hyvä mahdollisuus kehittyä ja trade deadlinella mietitään miten pitää joukkuetta vahvistaa cuppitaistossa. Toki loukkaantumiset on aina asia erikseen. Esimerkiksi Wild oli pakotettu nostamaan (uusi valmennus ja pelityyli) useita junnupakkeja kokoonpanoon viime kautena ja alkukuukaudet meni hyvin, mutta kapteenin loukkaannuttua usko loppui ja puolustuksen kokemattomuus ja todellinen taso tuli esiin. Phillyn tilanteessa puhutaan tälle kaudelle lähinnä kolmosparin + 7. puolustajan optimaalisesta koostumuksesta.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Aika yllättävä jatkosopimus. Sen kyllä ymmärtää, että Simmonds haluttiin kiinnittää vanhan CBA:n ehdoilla ja sen takia luultavasti jo nyt tekivät pitkän jatkon. Sama osittain Voracekilla. Tulevaisuudesta kun ei nyt tiedä mitään. Olisin odottanut, että vasta ensi kauden jälkeen Simmondsin kanssa oltaisiin neuvoteltu jatkosta. Homer kuitenkin näyttää hoitavan hommansa reilusti ajoissa ja näissä pitkissä jatkosopimuksissa on aina riskinsäkin. Vouden päästä soppari voi olla alihintainen tai sitten maksettiin reilua ylihintaa yhden kauden ihmeestä. Katsellaan silti pelataanko koko ensi kautta edes.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Aika yllättävä jatkosopimus. Sen kyllä ymmärtää, että Simmonds haluttiin kiinnittää vanhan CBA:n ehdoilla ja sen takia luultavasti jo nyt tekivät pitkän jatkon. Sama osittain Voracekilla. Tulevaisuudesta kun ei nyt tiedä mitään. Olisin odottanut, että vasta ensi kauden jälkeen Simmondsin kanssa oltaisiin neuvoteltu jatkosta. Homer kuitenkin näyttää hoitavan hommansa reilusti ajoissa ja näissä pitkissä jatkosopimuksissa on aina riskinsäkin. Vouden päästä soppari voi olla alihintainen tai sitten maksettiin reilua ylihintaa yhden kauden ihmeestä. Katsellaan silti pelataanko koko ensi kautta edes.

En millään jaksa uskoa hyytymiseen vaikka koskaan ei noista "tuli ja liike"-tyylin pelaajista tiedä. Jos paikat alkaa prakaamaan niin kovasta pelistä ei tule mitään. Silloin pitää olla muita avuja tai pelaajan hyöty romahtaa. Onnistuessan Waynen kaltaiset pelaajat ovat sitten ainakin omaa sydäntä lähellä. Vastustajan vihan herättäminen on aina kivaa!
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eipä tossa sopparissa omasta mielestäni ole mitään vikaa, hyvältä vaikuttaa ja Simmer on juurikin Flyersien tyylinen pelimies, nuori kaveri jolla luulisi parhaat vuodet olevan vasta edessä. Ikinä jengissä ei ole liikaa likaisen duunin sekä likaisten maalien tekijöitä, maalinedustalla Simmonds ottaa iskua jokapuolelle ja kaikenlisäksi toimittaa kiekon jotenkin maaliin, hieno mies.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Täältä peukku Simmondsin signaamiselle! On kyllä niin Flyersin näköinen pelaaja kun vaan voi! Tekee raakaa duunia maalin edessä, ottaa ja antaa osumaa ja tekee maaleja siinä sivussa. Nyt rupeaa hyökkäyskalusto näyttämään hyvältä.
 
Simmondsin jatkolle erittäin iso peukku täältä. Olen mehustellut viime kauden pelejä katsellessa Simmondsia. Vasta näin jälkeen päin ymmärtää kuinka hyvä tuo on, ja vielä todella nuori kaveri. Tuohon varteen kun saa vähän lihaa lisää sekä kokemusta tulee erittäin hyvä paketti.

Melkein voisin väittää että tekee ensikaudella eniten pisteitä G jälkeen.

Osaako joku avata minulle Luke Schennin sopimuksen bonuksia? Onko tosiaan niin että jos mieheltä jää yksikin ottelu väliin kauden aikana tippuu sopimuksesta(kuin myös cap hitistä) erittäin iso osa pois ? Eli tyyliin loukkaa vähän paikkoja, pari ottelua katsomossa parantelemassa, cap hit puolittuu ?


EDIT:"niistä pelaajista jotka eivät pelaa G vierellä." vaihdettu "G jälkeen".
 

ipaz

Jäsen
Osaako joku avata minulle Luke Schennin sopimuksen bonuksia? Onko tosiaan niin että jos mieheltä jää yksikin ottelu väliin kauden aikana tippuu sopimuksesta(kuin myös cap hitistä) erittäin iso osa pois ? Eli tyyliin loukkaa vähän paikkoja, pari ottelua katsomossa parantelemassa, cap hit puolittuu ?

Mikä juttu tämä on? CapGeekin mukaan Luke Schennille ei makseta mitään bonuksia nykyisessä viiden vuoden sopimuksessaan. Ainoa ekstra oli miljoonan allekirjoitusbonus vuosi sitten kun sopimus Toronton kanssa tehtiin, sekä modifoitu NTC viimeisellä sopimuskaudella 2015-16.

Nuo sopimuksiin kirjatut bonukset lasketaan caphitiin, vaikka pelaaja niitä ei saavuttaisikaan. Eli pelaaja saattaa viedä capista isomman siivun, kun mitä hänelle pitää todellisuudessa maksaa.
 

Kuoppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Osaako joku avata minulle Luke Schennin sopimuksen bonuksia? Onko tosiaan niin että jos mieheltä jää yksikin ottelu väliin kauden aikana tippuu sopimuksesta(kuin myös cap hitistä) erittäin iso osa pois ? Eli tyyliin loukkaa vähän paikkoja, pari ottelua katsomossa parantelemassa, cap hit puolittuu ?

Olisko nyt sekottunu Brayden ja Luke? Braydenin sopimukseshan on tollanen pykälä että jos ei pelaa kaikkia pelejä niin cap hit melkein puolittuu jos oikein muistan. Tätähän Flyers käytti hyväksensä viime kauden alussa ku lähettivät Braydenin pariks peliks AHL puolelle.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ei kai mikään bonuspykälä lähde pois cap hitistä vaikkei toteutuisikaan. Ainoa mikä tippuu on maksettava palkka.
 
Olisko nyt sekottunu Brayden ja Luke? Braydenin sopimukseshan on tollanen pykälä että jos ei pelaa kaikkia pelejä niin cap hit melkein puolittuu jos oikein muistan. Tätähän Flyers käytti hyväksensä viime kauden alussa ku lähettivät Braydenin pariks peliks AHL puolelle.

Näinhän siinä perhana pääsi käymään eli Luke ja Brayden menivät sekaisin.

Ei kai mikään bonuspykälä lähde pois cap hitistä vaikkei toteutuisikaan. Ainoa mikä tippuu on maksettava palkka.

Kiitos tiedosta, olin jotenkin siinä uskossa että tämän kaltaiset pykälät vaikuttavat cap hittiin jos esim pelaaja on poissa kauden ensimmäisen pelin, näin ollen hän ei voi saavuttaa enää kauden alussa ollutta cap hittiä millään koska on sen yhden pelin tosiaan jo menettänyt eikä oikeutta bonuksiin ole.
Eriasia tietenkin nämä pisteisiin sidotut tai joukkueen menestykseen sidotut bonukset joita ei voi mitenkään kauden aikana aavistaa.
 

Kuoppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Viime vuonna kyllä capgeekin mukaan Braydenin cap hit tippu sen AHL stuntin jälkeen ja nopeella googletuksella löyty nhlhotstoven juttuki tästä (sitä en tiedä kuinka hyvä lähteenä kyseinen sivusto on). Linkki vielä juttuun: link
Jutun alussahan jo mainitaan että yks pykälä oli Braydenin pysyminen rosterissa koko kauden ajan ja AHL stuntti sen toteutumisen esti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös