Philadelphia Flyers 2012-2013

  • 329 358
  • 926

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voracek, Schenn, Couturier, Read

Ei millään pahalla, mutta jos ei ole valmis jo(i)stakin näistä luopumaan, niin on melko turhaa haaveilla Ryanin siirtyvän Flyerssiin. Ei Ducks siksi Bobbya ole treidaamassa, että siellä olisi kokoonpanossa liikaa nuoria, lahjakkaita, yli 30 maalia neljä kautta peräkkäin iskeneitä pelaajia, vaan vaihdossa pitäisi tulla nuorehkoja kakkos-, kolmosketjun pelaajia (+ jonkinsortin pickkiä paketista riippuen) takaisin päin.
 

CptCannon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, AC Oulu
Voracek, Schenn, Couturier, Read

Ei millään pahalla, mutta jos ei ole valmis jo(i)stakin näistä luopumaan, niin on melko turhaa haaveilla Ryanin siirtyvän Flyerssiin.

Ei millään pahalla, mutta Ryanista ei enää haaveillakaan koska mainitsemasi nelikko on enempi tai vähempi koskematon. Äärimmäisen tärkeitä palasia tuleville vuosille. Ryanista haaveiltiin silloin kun oli vielä niitä pelimerkkejä (Bobrovsky+JvR).
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Oranssi 73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia, HCK ja Kerho
Onko kenelläkään mitään tietoa/huhun tynkää missä tilanteessa tällä hetkellä Voracekin ja MAB:n sopimus neuvottelut ovat?
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Darren Dreger ‏@DarrenDreger
Breaking: Shea Weber agrees to offer sheet with Philadelphia. 14 years, upwards of $100 mil. Preds have 7 days to match. Wow!!

Sellaista siis olisi tulossa. Offer sheer Weberille. Aika puskista kieltämättä tämä tuli. Predators voi kyllä vastata tuohon tarjoukseen vielä. En muista millainen kompensaatio siitä pitää antaa, koska Weber on RFA. Luultavasti useita ykköskierroksen varausvuoroja. Rahasumma on ainakin iso ja Predsillä riittää nyt pohdittavaa, että onko Weber tuon summan arvoinen. Mielestäni on, sillä Norris-tason pakkeja ei ole kovin montaa joka joukkueessa. Lisäksi jännäksi menee tuo Predatorsin ensi kauden joukkue. Melkoisesti on takapakkia ottanut jos myös Weber vaihtaa maisemaa Suterin esimerkistä. Homer ainakin saattoi tuhota neuvottelu-suhteet Nashvilleen pitkäksi aikaa tällä tempulla.

Ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta pakko tsekata pakisto Weberin kanssa:

Weber - Timonen
Grossman - Coburn
Schenn - Meszaros
(Lilja - Gervais)
(Gustafsson - Bourdon)

Olisihan se aivan kiven kova Weberin myötä ja syvyyttä myös piisaisi. Asia ei kuitenkaan ole vielä varma, sillä Weber voi jäädä myös Predsiin. Odotellaan...
 

Viluyo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
Tämä Weber-siirto toteutuessaan luultavasti meinaa Prongerin uran loppua. Myös Timosella saattaa olla viimeinen/-siä kausia menossa joten ajoissa ollaan turvaamassa pakiston laatua. Hyvä hyvä, mutta onhan tuo hinta aika suolainen, jos neljä ykköskiekan varausta annetaan vastineeksi. Mutta tietysti sitten se, että mitä halutaan saavuttaa ja millä aikataululla niin varmasti ihan ajankohtainen vahvistus olisi. Tuleehan tuolle pakistolle huikea caphit jokaiselle top6-pakille mutta voihan olla että sieltä on joku vielä liikuteltavissa suuntaan toiseen. Ensimmäisenä veikkaisin Mezzyä. Saisi ainakin kutos/seiska paikalla kierrätettyä noita "omia" nuoria.
Katsotaan ja ihmetellään.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Kylläpäs taas tapahtuu…

Ensi reaktioni tuohon offer sheetiin oli tyyliä "kiva yritys, mutta eiköhän Preds tuon kuittaa", mutta nyt kun tätä on saanut mutustella ja yksityiskohdatkin ovat olleet jo hyvän aikaa tiedossa, niin saapa nyt nähdä. Poilenkin kommentit olisivat vaihtuneet jo huomattavasti maltillisempaan suuntaan aiemmasta "hoidamme kaikki offer sheetin" –linjasta. Tarkemmin, kun rupeaa miettimään, niin mikäli tuollainen tarjous olisi Nashvillelle ongelmaton, ennemmin jopa toivottava, niin miksi ihmeessä olisivat viestittäneet noin? Eikö silloin kannattaisi vain pitää suut supussa ja toivoa, että joku tekisi sen offer sheetin ja vieläpä mieluusti astetta köykäisempänä, mitä tämä äärimmilleen viety Flyersin versio? Toki, mikäli näkivät vielä jokin aika sitten Weberin halut jatkoon olevan kunnossa, niin ymmärrän tuon sellaisena tilannetta rauhoittavana ratkaisuna, mutta muutoin en kyllä ihan ymmärrä. Nuo kauppaamishuhut nyt olivat viimeistään silaus sille, ettei Weber halua kantrikaupungissa jatkaa, jolloin tällainen offer sheet olisi se Nashville ainoa keino saada sitä pidempää jatkoa. No niin tai näin, jotenkin vain miellän tuollaiset ulospäin suunnatut huutelut sellaisina oman heikkouden peittelynä, ennemmin kuin siitä vahvuudesta kertovina.

Homeriltahan tuo oli mielestäni ihan osunut veto juuri tähän väliin. Mikäli Predatorsin kanssa oli jo se neuvotteluyhteys päättynyt liian kovien vaatimusten suhteen, niin tämä oli aikalailla se viimeinen vaihtoehto, sillä sitä Weberin UFA-statusta ei hirveämmin kannattanut odotella Nashvillen menetettyä jo Suterin ilmaiseksi ja mikäli huhut Rangersin neuvotteluissa mukana pysymisestä pitivät paikkansa, niin tuossahan iskettiin kuten jo siellä sun tällä spekuloitua kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Lisäksi onhan tuo sopimus nyt vähintään v-mäinen Predsille. 13 miljoonaa heti, miljoona kauden aikana (mikäli pelataan) ja vielä seuraavat 13 miljoonaa maksuun ennen kuin pääsevät tätä kauppaamaan eli 27 miljoonaa kalenterivuoteen. Summa tippuu tietysti sillä miljoonalla, mikäli kautta ei työsulun vuoksi pelata, mutta tuo nyt olisi varmaan Predsin kannalta vieläkin huonompi juttu tulopuolen kärsiessä tästä pelaamattomuudesta. Ja kun ovat kerran sen 27 tai 26 miljoonaa maksaneet kaudesta (varsinkin mikäli ei ole pelattu pelin peliä), niin eipä välittömässä kauppaamisessakaan olisi hirveämmin järkeä. Tämä vain on ongelma, mikäli Weber ei haluakaan jatkaa Nashvillessä, kuten nyt voisi päätellä, jolloin ne otteetkin voivat taantua siitä mitä ovat tässä muutamat kaudet olleet. Toisessa vaakakupissa on sitten seuran suoran tason lisäksi ihan koko uskottavuudenkin ylläpitäminen tosissaan sitä menestystä hakevasta seurasta, joten kyllä tässä Poile ja seuran omistajaporras joutuvat nyt todenteolla pohtimaan. Ei Weberin jatko Nashvillessä ole mielestäni missään nimessä kirkossa kuulutettua vaikka siihen yhä hieman olisinkin taipuvainen uskomaan. Ihan jo senkin takia, etten halua vielä synnyttää sen suurempaa riemua ja toiveita Weberistä Flyers-nutussa kun se voi vielä aivan hyvin kadota sinne niin lähellä, muttei kuitenkaan sektoriin.

Eihän tuo 4 ykköskiekan pickiä, jotka hyvin suurella todennäköisyydellä tulisivat olemaan siellä puolenvälin huonommalla puolella ole mitenkään huimalta kuulostava korvaus Norris-kategorian pakista, mutta saa nyt nähdä joutuvatko vain nielemään tuon? Flyersillehan tuo olisi ehdottomasti halpa hinta Weberin tasoisesta pakista vieläpä kun eivät joutuisi luopumaan mistään nykyrosterinsa palasista. Sitähän on toki spekuloitu varsin laajastikin, mikäli Homer ja Poile pääsevät kulissien takana sopuun, ettei Preds matchaa, mutta sopimuksen astuttua voimaan Flyers maksaisi vaikkapa hieman ylihintaa osasta pickeistään, jolloin Nashvillekin saisi sekä tarvitsemaansa capin täytettä, että lisää tasoa kokoonpanoonsa. Varsinkin tuo kesän 2014 varaus voisi tulla kyseeseen, kun kerta drafti järjestetään Philadelphiassa. Jostain joutuisivat kuitenkin sen hommaamaan, sillä olisihan siinä, mikäli isäntäorganisaatio ei pääsisi huudattamaan kotiyleisöään kertaakaan avauspäivänä.

Lisäpontta tälle spekulaatiolle antaisi se, että Nashvillen toimistossa oli mm. Darren Dregerin mukaan tiedossa jo keskiviikkoaamuna tuon offer sheetin tulo, joka sitten putkahti keskiviikkoiltana muulle kiekkomaailmalle varsin puskista. Helposti voisi kuvitella Homerin soitelleen Poilelle jo etukäteen ja kertoneen tällaisen olevan tuloillaa/suunnitteilla ja kysyneen samalla mielipidettä tästä liikkeestä, että sen mahdollisista lisäulottuvuuksista?

Jos näitä mahdollisia liikuteltavia palasia miettii, niin kyllähän Mezzy olisi Weberin tulon myötä (jos siis toteutuisi) melkoinen odd man out 5/6 pakkina neljän miljoonan caphitillään. Alivoimalle olisi tällöin ainakin omissa papereissani edellä (ei missään erityisessä järjestyksessä) Coburn, Grossmann, Schenn, Weber ja Timonen sekä YV:lle, jolla Mezzy ei nyt sen erityisempiä kykyjä ole toistaiseksi osoittanut vaikka veto olisikin kova, Weber ja Timonen (näiden kahden jälkeen olisi selvä tiputus ja aika tasaista rintamaa, josta en näe kenenkään nousevan sen erityisemmin esiin). Ja kun Laville ei ole mikään pakkomielle pitää niitä kahta pakkia siellä mukana, vaan voivat aivan hyvin mennä neljällä hyökkääjällä ja yhdellä pakilla, jolloin Mezzyn tilanne voisi helposti olla ilman erikoistilanneaikaa (tai jos niin hyvin rajallisella sellaisella) pelaava syvyyspakki. Tähän nyt tuskin on itsekään täysin tyytyväinen ja toisekseen ei organisaationkaan kannalta ole mielestäni järkevää peluuttaa tuollaisessa roolissa neljän miljoonan miestä vaikka palkkakatto sen vielä sallisikin. Vaikkapa jokin aika sitten sopimukseen sorvattu Bruno Gervais on huomattavasti ideaalimpi mies juuri tuohon rooliin + Phantomsien nuoria päälle ja onhan tuolla vielä se Liljakin.

Voracekin pitkittyneet sopimusneuvottelut herättävät myös sitä mielenkiintoa tässä valossa tarkasteltuna. Mikäli kaveri nyt kuuluisi sinne Homerin ykkössivulle, niin kaipa se yksimielisyys olisi jo löytynyt ja sopimus tehty, jotta voisivat keskittyä muihin juttuihin. Näin ei kuitenkaan ole ja jotenkin herää vain ajatus, että Voracek olisi hieman tuollainen ylimääräinen palanen, jonka kanssa toimitaan vähän näiden muiden kuumien rautojen Weber ja Doan mukaan. Shanehän oli eilen tutustumisvierailulla Philadelphiassa (tapasi mm. Homerin sekä Ed Sniderin) käytyään edellisenä päivänä Rangersin pakeilla Isossa Omenassa. Kaverilla olisi tiettävästi edessä vielä muutama muukin vierailu, joten kartoittaisi tilannettaan huolella.

Nämä viimeiset nyt olivat pelkkää spekulaatiota, jota ei sen suuremmalla painoarvolla kannata noteerata, mutta paljon erilaisia ajatuksia tästä tilanteesta vain syntyy. Saa nyt nähdä miten tämä lopulta kääntyy, mutta se on ainakin varmaa, että odottavan aika on toooooooooooooodella pitkä.

-------------

Asiasta toiseen. En ole toistaiseksi ehtinyt höpistä viikko sitten päättyneestä Development Campistä, mutta korjataanpa tätä:

Ensi alkuun pari hyvää summailevaa pakettia, jotka varmasti monet ovatkin jo lukeneet:

Bill Meltzer: http://www.hockeybuzz.com/blog.php?post_id=45621&blogger_id=45

Broad Street Hockeyn Fan Post: http://www.broadstreethockey.com/2012/7/16/3161825/the-battle-at-voorhees

- Yleisesti ottaen Manning ja Lauridsen olisivat olleet leiriläisistä ne lähimpänä NHL:ää olevat pelurit ja Manning jo pelannutkin liigassa, vahva viikko molemmilta. Ei siis mitään uutta auringon alla, mutta varsinkin Lauridsenin hitaan, mutta varman kehityksen jatkuminen miellyttää sillä toisi todellakin sitä kokoa ja fyysisyyttä muutamalle muullekin jaettavaksi.

- Kaikki mitä olen Laughtonista lukenut että nähnyt eri klippejä kertoisi kyllä hyvää. Tällaisia heart & soul –tyyppejä ei voi olla kyllä koskaan liikaa. Toivottavasti pelaa vahvan kauden O:ssa ja onnistuu hankkimaan lisää lihasta kroppaansa, jonka jälkeen voisi olla jo mahdollista tunkeutua Flyersin rosteriin. Riippuu toki täysin training campin otteista, mutta en pitäisi sitä aivan mahdottomana, mikäli esiintyy edukseen tuolloinkin, että antaisivat tälle jopa nyt alkukaudesta ne muutamat ottelut aikaa näyttää ja saada samalla vähintään sitä vertailupohjaa, mitä se NHL-kiekko todellisuudessaan on. Laville kun se pelaajan ikä on vain numero muiden joukossa, mikäli vain pitää tästä. En pidä tätä mitenkään todennäköisenä, muttei sitä nyt täysin voi poiskaan sulkea. Tietysti vaatisi sen, että tulevana talvena ylipäätään pelataan NHL-kiekkoa.

- Cousinskin taisi olla aikalailla oma ihan itsensä, which is nice. Sopivan särmikäs ja värikäs tapaus, josta voi vielä ajan kanssa tulla yllättävänkin tärkeä peluri, vaikkei mitään huipputehoja NHL:ssä tekisikään.

- Clapperton oli näistä kutsutuista se, jota vähän jokainen tuntui kehuvan, aina Flyersin palkollisia myöten. Taitava, nopea että sellainen herhiläismäinen ja koostaan huolimatta kontakteja kaihtamaton suorastaan niitä hakeva tapaus. Harmi vain, että järjestäen ovat pitäneet tämän kokoa tuota ilmoitettua 5'9'' pienempänä, jolloin puhutaan jo oikeasti melkoisesta kääpiöstä kiekkoilijaksi. Luulisi nyt, että kutsuvat tämän myös syksyn rookie campille ja mikäli esiintyy silloinkin astetta kovemmassa seurassa yhtä vahvasti, niin mikä ettei sitä sopimusta käteen. Junnuissa jatkavan kaverin kohdalla tuo kuitenkin siirtyisi alkamaan myöhemmin, jolloin ei rasita sitä sopimuskattoakaan. Kyllähän tuollaisen pygmin kohdalla se NHL on luonnollisesti aina varsin kaukainen juttu, mutta mistä näistä koskaan tietää?

Jatkuu...
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
- Muista kutsutuista Meltzerinkin mainitsema Cole Grbavac keräsi useammalta sellaisia varovaisen positiivisia ajatuksia. Lisäksi Phantomsien selostaja Bob Rotruck, joka oli näiden median edustajana leirillä tekemässä juttuja lähinnä Phantomsien pelureista, kertoili Grbavacin olevan varsin todennäköinen nimi ensi kauden Phantomseihin, joten ans kattoo. Kyseessä olisi varmaankin pelkkä AHL-soppari, mikäli näin käy. Kyllähän kaveri aika hyvin sopii tähän kuvaan, mistä Homerin johdolla pitävät. Raamikas, fyysinen, kova ja peloton, ex-Hat Tigers kapteeni, vahva hanskattomana jne. Pelasi toissa kauden playoffseissa ainakin tilastojen valossa elämänsä kiekkoa, mutta sama meno ja petraus aiemmasta tahdista ei aivan jatkunut kuluneella kaudella, mutta kaipa tällä olisi sitten jonkinlaiset valmiudet kiekolliseenkin tekemiseen. Ja kun näitä tämän tyyppisiä kerää riittävästi, niin se todennäköisyys sen yhden breikkamiseen NHL:ään asti kasvaa aina vain.

- Austin Fytenistä oli myös osa pitänyt, mutta eipä tainnut kuitenkaan nousta esiin aivan siten kuin olisi ollut suotavaa sitä ammattilaissopimusta varten. Näen tämän Grbavacin kanssa aika samantyyppisenä voimahyökkääjänä (Grbavac vielä astetta kovempi tapaus), joten tiedä sitten löytyykö molemmille käyttöä ja tarvetta Phantomseissa? Jotenkin vain kisaavat omissa silmissäni pitkälti samasta roolista. Voisi veikata, että Flyers-johdon aikomuksena olisi katsastaa ja samalla kilpailuttaakin näitä kumpaakin vielä syksyn campeillä.

- Tästä "sukulaisosastosta" nuorempi van Riemsdyk taisi olla se paras, joskaan ei tästäkään nyt mitään hirveää hehkutusta ole saanut lukea. Kuitenkin tuo koko + erinomainen liike –yhdistelmä yhdistettynä kiekollisten ratkaisujen rohkeuteen on aina mielenkiintoista. Luulisi Flyersin tarkkailevan tämän kehitystä jatkossakin suhteellisen tarkasti.

- Heeterin vahvat otteet läpi viikon olivat eittämättä hyvä juttu, mutta toisaalta myös eräänlainen odotusarvo, mikäli aikoo tosissaan kamppailla Hovista vastaan Phantomsien peliajasta. Stolarz vaikuttaisi puolestaan kookkaalta, atleettiselta ja lahjakkaalta raakileelta, mitä tämän pitikin olla ja millaisia ominaisuuksia nykyään näistä nuorista veskareista varmasti haetaankin. Nyt kaverilla olisi yliopistovuodet aikaa hilata sitä tasoaan ylöspäin ja ruveta realisoimaan tuota pakettia.

- Heeterin ohella muista viime keväänä signatuista varaamattomista prospecteista Andrew Johnston taisi olla se eniten positiivisia kommentteja kerännyt. Mangenelta jäi leiri kesken loukkaantumisen takia ja Konanista ei sen suurempia tainnut tarttua oikein kenellekään.

- Phantoms-osastostakaan ei tainnut sen suurempia oikein käteen jäädä kuin Manningin ja Lauridsenin vahvat otteet, joita luonnollisesti samalla odotettiin ja olivat myös aikalailla ainoat sen ns. kovemman korin Phantoms-edustajista tuolla leirillä. Phantomsien kavereita on tosin varmasti vaikeampi arvioida kun pelaavat nuorempia ja kokemattomampiaan vastaan, jolloin se esiin nouseminen ei nyt niin hehkutuksen arvoista ole. Näiden kohdalla suhteessa toisiinsa kuin muutenkin kertovat jo huomattavasti enemmän nuo syksyn leiritykset. Tämän focus kun oli lähinnä tarjota treenivinkkejä yhdelle sun toiselle sekä sitten katsastaa lähinnä näiden organisaatiolle uudempien/tuntemattomampien lähtötasoja, johon tämä kokeneempi osasto toi sitä vertailukohtaa.

- Ylipäätään viime kesänä varatuista jäi kyllä ihan positiivinen kokonaiskuva. Ainahan näitä vastavarattuja uusia tuttavuuksia kohtaan, joihin ei sen suurempaa vertailupohjaa ole aiemmilta vuosilta, löytyy sitä positiivisuutta ja niitä kehuja osataan paremmin tarjoilla sen kritiikin sijaan, mutta en kyllä muista aiemmilta vuosilta näin yleistä vähän jokaiseen kohdistunutta positiivisuutta. Yleensä sieltä on vähintään joku osattu nostaa sen kritiikin kohteeksi "mitä tässä nähtiin" -periaatteella. No eipä tällä kertaa Flyersin matkaan tarttunut "taidon sijaan" yhtäkään puhdasta tappelijaa taikka sukulaisjuuria omaavaa lupausta, joita kohtaan ne enemmistön ajatukset olisivat jo valmiiksi epäilevät ja tuomitsevat, vaikkei tästä mitään vielä tiedettäisikään, jolloin varmasti se suhtautuminenkin on huomattavasti avoimempaa ja suopeampaa. Myöhemmistä varauksista Gostisbeheren kohdalla kävi hivenen sääli kun scrimmaget tyssäsivät heti kättelyssä siihen Laughtonin tarjoamaan pusuun ensimmäisen ottelun alkupuoliskolla. Sitä ennen oli saanut paljon positiivista palautetta, tuossakin ottelussa. Tuota tosin tuollaisen pienemmän kiekollisen pakin arki aika pitkälti olisi, nuo jyrän alle ajelehtimiset pitää vain kyetä älyllä välttämään, ilman että tekevät pelaamisesta liian arkailevaa. Timosen Kimmo on tästä erinomainen esimerkki. Leieriltä ehkäpä ne eniten mainintoja keränneet jutut olisivat liike, energisyys, asenne, taistelutahto ja ennakkoluulottomuus, joiden pohjalle on aina hyvä rakentaa, btw. kuulostaa samalla pirun tutulta kun huomioi Flyersin prospect-poolia ylipäätään. Ei välttämättä niitä kaikkein taitavimpia ja puhtaalta lahjakkuudeltaan esiin nousevampia lupauksia, mutta sitäkin työteliäimpiä ja periksiantamattomia. Se nuppi on vain pitkässä juoksussa kehityksen etenemisen ja potentiaalin realisoinnin kannalta aika keskeinen aspecti. Larssonissa nousivat esiin vahva liike sekä fyysisyys ja kiekkoakin oli liikutellut rohkeasti, ja mitä tämän haastatteluja satuin lukemaan, niin vaikutti varsin päämäärätietoiselta ja tervepäiseltä kaverilta. Willcoxilla puolestaan tuo koko yhdistettynä kehuihin älykkyydestä ja rauhallisuudesta kiekon kanssa olisi ihan sellainen mielenkiintoinen pohja, mikäli ei mikään täysi kontakteja aristeleva tissiposkikaan olisi. Eihän näistä nyt pysty sen suurempia vielä sanomaan varmaan kukaan, mutta kyllä ainakin itse ymmärrän noita kuukauden takaisia valintoja oikein hyvin. Hakivat jälleen myöhemmillä kierroksilla hieman raaempia kavereita, joilla on selviä vahvuus alueita että yhtälailla puutteita, mutta paljon mieluummin tällaisia projektien etenemisiä katselee sen sijaan, että varaisivat sinänsä tasaisempia ja tasapaksumpia astetta valmiimpia tapauksia. Saa nyt nähdä miten näiden urat etenevät.

- Niin ja Parksin ilmeisen pirteät otteet ilahduttivat myöskin. Jotenkin täältä vain löytyy sitä luottoa tätä kohtaan. Lisäksi aloittaa vasta toisen kautensa UND:ssä, joten sitä aikaa todellakin olisi ennen kuin tämän pitäisi hypätä ammattilaiskaukaloissa.

------------

Bourdonin tilanne olisi myös aika auki, sillä niitä vaihtoehtoja olisi jo ilman Weberiä tarjolla tuonne puolustukseen ja mikäli tämän tulo realisoituisi, niin sitäkin enemmän. Ja kun Bourdon ei olisi enää waivers-suojattu, niin kannattaisihan tätä yrittää kaupata ennemmin kuin antaa muiden poimia ilmaiseksi, mikäli sitä roolia ei Flyers-puolustuksesta löydy. Ovat ne marginaalipickitkin tyhjää parempia, mikäli sellaisia olisi jostain saatavissa. Joskin Bourdonin kohdalla luulisi tuon loukkaantumis- ja tarkemmin aivotärähdyshistorian vähentävän sitä muiden kiinnostusta. Huhuja olisi ollut, että tuo viimeisin keväällä tullut tiltti olisi yhä varjostanut/estänyt kaverin täysipainoista harjoittelua tässä kesän aikana, joten mikäli pitää paikkansa, niin eihän tuo nyt hyvältä kuulosta.

Huomasin tuossa, että Ben Holmstromin Flyers pelinumero olisi tippunut numeroon 12 viime kauden 22:sta ja Matt Fordille olisi puolestaan annettu numero 15. Eiväthän nämä nyt mitään suoranaisesti kerro, mutta harvemmin noita pienempiä numeroita annetaan pelaajille, joille ei nähdä käyttöä rosterissa. Voisi siis kuvitella Flyers-johdolta löytyvän sitä uskoa molempia kohtaan ja varsinkin Fordin puolesta olisin enemmän kuin iloinen, sillä sen verta pitkän tien olisi jaksanut kulkea ja oli vain vahva viime keväänä Phantomseissa.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Harry Zolnierczykille on tehty vuoden jatko. 600k palkka ja kaksisuuntainen. Ihan ok jatko ainakin ja syvyyttä riittää ensi kaudellakin. Kovin suuria odotuksia Z:lle ei voi laittaa, mutta luultavasti nelosen mies hänestä joskus tulee. (Lähteenä Hfboards)

Weberin päätöstä odotellessa...
 

CptCannon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, AC Oulu
Weberin päätöstä odotellessa...

Torstai aamu klo 6:00 on deadline jota ennen Nashvillen (ei Weberin) pitäisi päätös tehdä. Olisi kyllä hienoa lähteä kauteen Weber+Timonen+Coburn+Grossmann+Schenn+Meszaros -pakistolla. Jos hyökkäystehot ei meinaa riittää niin sitten Meszarosin vois kaupata johonkin pätevään laituriin.

Versteeg tosiaan sai 4y / 4,4M RFA-jatkosopparin, saas nähdä miten vaikuttaa Voracekin hintaan. Toivottavasti saa jonkun 3-4 vuotisen 3-4M caphitillä varustetun jatkon. Mies kuitenkin vetänyt parinkympin iässä 2x 50p kaudet surkeassa Columbuksessa sekä nyt uusiin systeemeihin totutellessa ja Jagr'n takana kakkosviulua soitellessa myös 50p kauden. Potentiaalia on ja varsinkin maalintekopaikoissa kun mies sais otteisiin lisää varmuutta niin ihan hyvin hänestä voisi kasvaa sellainen 60-80p laituri.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Versteeg tosiaan sai 4y / 4,4M RFA-jatkosopparin, saas nähdä miten vaikuttaa Voracekin hintaan. Toivottavasti saa jonkun 3-4 vuotisen 3-4M caphitillä varustetun jatkon. Mies kuitenkin vetänyt parinkympin iässä 2x 50p kaudet surkeassa Columbuksessa sekä nyt uusiin systeemeihin totutellessa ja Jagr'n takana kakkosviulua soitellessa myös 50p kauden. Potentiaalia on ja varsinkin maalintekopaikoissa kun mies sais otteisiin lisää varmuutta niin ihan hyvin hänestä voisi kasvaa sellainen 60-80p laituri.

Ilmeisesti saattavat odotella miten tämä Weber-case nyt päättyy ja sitten saatetaan tehdä päätöksiä Voracekin jatkosta. Agentti saattaa toki haluta Voracekille 4 miljoonan palkkaa, muttei välttämättä saa sitä ellei ole monivuotista sopimusta kyseessä, joka vie UFA-vuosia. Versteegin sopimus tuskin käy vertailuksi. Versteeg on kuitenkin ylittänyt 20 maalin rajan jo neljästi ja Voracekilla se on vielä ylittämättä. Lisäksi Versteegin sopimus vie niitä UFA-vuosia. Potentiaalia Voracekilla on, mutta harmi kun vain tehokkuudesta maksetaan.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Ilmeisesti saattavat odotella miten tämä Weber-case nyt päättyy ja sitten saatetaan tehdä päätöksiä Voracekin jatkosta. Agentti saattaa toki haluta Voracekille 4 miljoonan palkkaa, muttei välttämättä saa sitä ellei ole monivuotista sopimusta kyseessä, joka vie UFA-vuosia. Versteegin sopimus tuskin käy vertailuksi. Versteeg on kuitenkin ylittänyt 20 maalin rajan jo neljästi ja Voracekilla se on vielä ylittämättä. Lisäksi Versteegin sopimus vie niitä UFA-vuosia. Potentiaalia Voracekilla on, mutta harmi kun vain tehokkuudesta maksetaan.
Luulin jo, että Voracekin jatko on varma, varsinkin kun katsotaan joukkueen laituritilannetta. Voracekin tasoista, nuorta potentiaalista pelaajaa ei saa päästää pois tässä vaiheessa, ja se lappu on lyötävä käteen. About 3 miljoonaa olisin itse valmis maksamaan Voracekista, se on sitten eri asia paljon siellä pyydetään. Kunhan ei nyt liikaa alettais tinkimään Voracekista. G'n laidalla voisi ensi kaudella breikata hyvinkin läpi, ja tehdä +60 pistettä.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Versteegin sopimus tuskin käy vertailuksi. Versteeg on kuitenkin ylittänyt 20 maalin rajan jo neljästi ja Voracekilla se on vielä ylittämättä. Lisäksi Versteegin sopimus vie niitä UFA-vuosia.

Versteeg ei tosiaan ole ihan pätevä vertailu, kun on kolmisen vuotta vanhempi ja UFA-vuodet olivat jo liki. Näkisin että tänä kesänä jatkoja tehneistä samaa '89-vuosimallia oleva Sam Gagner ja vuoden vanhempi David Perron voisivat olla hyviä verrokkeja. Pistemäärätkin ovat pyörineet koko uran samoissa luvuissa.

Jos Philly päättää tehdä Voracekille Gagnerin tyylisen välisopimuksen ennen UFA-aikaa, veikkaan summan olevan siellä 3,2-3,5 haarukassa ja pituus maksimissaan kaksi vuotta. Jos taasen tehdään neljä tai viisivuotinen sopimus, noussee palkkiot sinne neljän miljoonan tietämiin.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Luulin jo, että Voracekin jatko on varma, varsinkin kun katsotaan joukkueen laituritilannetta. Voracekin tasoista, nuorta potentiaalista pelaajaa ei saa päästää pois tässä vaiheessa, ja se lappu on lyötävä käteen.

En tarkoittanut, että Voracek tulisi päästää menemään Weberin tieltä, vaan tarkoitin sitä, että neuvottelut saattavat jatkua sen jälkeen miten Weber-casessa käy. Näkee miten paljon rahaa on sitten käytössä. Samaa mieltä siitä, että Voracek on tärkeä palanen nykyistä Flyersia ja sen tulevaisuutta.

Näkisin että tänä kesänä jatkoja tehneistä samaa '89-vuosimallia oleva Sam Gagner ja vuoden vanhempi David Perron voisivat olla hyviä verrokkeja. Pistemäärätkin ovat pyörineet koko uran samoissa luvuissa.

Juurikin tämä. Kyseiset pelaajat eivät ole sen parempiin saavutuksiin yltäneet kuin Voracek ja käyvät hyvin vertauksiksi. Perron on kuitenkin yltänyt 20 maaliin kahdesti ja Gagner ei ole sitä vielä edes rikkonut. Eli Voracekin palkka voisi olla noiden kahden palkan (Perron 3,8 milj. Gagner 3,2 milj.) välissä eli 3,5 miljoonaa dollaria.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Nashville Predators Team News - Nashville Predators Match Offer Sheet To Captain Shea Weber

Näin tällä kertaa. Ei sitä Weberiä aivan turhaan tuonne yritetty hakea. Yksi supertähti Homerilla on vielä kiikarissa, mutta nyt ovat palaset loppuneet - Parise, Suter, Weber ja Nash. Bobby Ryan lienee ainut jäljellä oleva pelaaja, jonka perässä Homer saattaisi olla. Kuten aiemmin tässäkin ketjussa todettu, Anaheim tarvitsisi/vaatisi pelaajia kuten Couturier, Read, Meszaros, Voracek, B. Schenn. Eli nyt ei Weber ainakaan pääse Rangersiin(lue: itään), jota Rags mm. olisi ehkäpä jopa kaivannutkin.

Tässäkö oli tämä kesä Homerin osalta? Voracekille ja Bourdonille(?) jatkot ja uuteen kauteen, ja jos kauden mittaan näyttää siltä, että joltain osa-alueelta puuttuu jotain, uutta äijää sisään varausvuorojen ja pelaaja-X:n avulla.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eipä siinä mitään, ei voi Homeria ainakaan yrityksen puutteesta syyttää. Weber saa loppuelämänsä sopparin sekä Nashville saa pitää kapteeninsa jonka menetys olisi ollut ehkäpä liian suuri organisaatiolle tai ainakin seuran faneille. Eiköhän se nippu ala olemaan tässä ensikaudeksi Flyersien osalta, mielenkiintoinen kausi tulossa kaikenkaikkiaan, toivottavasti kausi vaan pelataan normaalisti, meinaan talvi ilman kiekkoa ei lämmitä:)
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Niinhän siinä sitten kävi. Weberin menetys olisi ollut liian kova paikka Predatorsille. Hyvä, että edes Homer yritti. Eipähän mennyt Rangerseihin, vaikka Nashin jo saivat. Bobby Ryan on vielä tarjolla, mutta jos sielläkin on sama tilanne, että tähtipelaaja haluaa väkisin pois, niin pitäisi yrittää jonkinlaista ryöstökauppaa tyyliin Joe Thornton/Dan Boyle/Roberto Luongo/Dany Heatley/Rick Nash. Ei pitäisi luovuttaa niitä kirkkaimpia helmiä, joihin kuuluvat Giroux, Couturier, Voracek ja B. Schenn. Sen sijaan pitäisi yrittää antaa jotain vähemmän merkityksettömiä palasia. Siltä kuitenkin näyttää, että Flyers on tehnyt tämän kesän kauppansa ja parin RFA-sopimuksen jälkeen pakka on valmis.
 

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Huikea lisä olisi Weber ollut tuohon pakistoon, mutta minkäs teet. Symppikset Nashvilleen että saivat pitää kapteeninsa ja organisaation kasvot. Flyersin pakkitilanne näyttää kuitenkin hyvältä:

Timonen - Coburn
Grossmann - Meszaros
Bourdon/Gus/Gervais/Manning - Schenn

Toivoisinkin ettei mitään suurempia peliliikkeitä enää tapahtuisi ja Bourdon signattaisiin ja pakisto muodostuisi tällä tavalla. Muitten ollessa ehjänä Bourdon, Gustafsson ja Gervais kamppailisivat tuosta kutospakin paikasta mikä olisi varsinkin näille nuorille hyvää kilpailuttamista. Gustafsson olikin jossain haastattelussa todennut itsevarmasti että aikoo lunastaa paikan itselleen joukkueesta. Meszarosille lienee tarjolla hieman aikaisempaa suurempi kiekollinen rooli ja ylivoima-aikaa. Voisi se kanuuna alkaa pikku hiljaa laulamaan.

Nyt Weber-casen selvittyä ei muuta kuin Voracekillekin jatkoa kouraan ja alkaisikohan se joukkue olla siinä kasassa. Isojen kalojen markkinoilla Homerille jäi hieman luu käteen kun ketään nelikosta Parise, Suter, Nash ja Weber ei saatu Phillyyn vaikka isoa paperia kaikille tarjottiinkin. Sen sijaan syvyyttä saatiin runsaasti Schennin, Fedotenkon ja Gervaisin hankkimisella ja se tietää enemmän näyttöpaikkoja nuorille. Omien, potentiaalisten nuorten kehittäminen ja sitä kautta menestyksen rakentaminen on myös loistava tapa joukkueen rakentamiseen.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sääli ettei Weberiä saatu, mutta hyvä yritys Homerilta. Jos ei muuta hyvää tästä saatu, niin Pens-fanien ja muiden vihaajien katkeruus kävi hyvästä viihteestä.

Pakistossa Mez ja Coburn tulee varmasti saamaan suurempaa vastuuta ja heidän olisi sitä myös otettava. Timosen taakkaa sen sijaan pitäisi saada vähennettyä. Timonen on selvästi paras puolustaja tuolla, mutta ei hän mitenkään enää nykyään jaksa täyttä kautta pelaten yli 20 minuuttia per peli.

Itsekin arvaisin nixonin tavoin 1. parin olevan tuo Timonen-Coburn, mutta viime kauden päätteen ja playoffsien perusteella myös Grossman-Coburn olisi mahdollinen vaihtoehto. Ja oikeastaan toivoisinkin, että se olisi tässä muodossa, koska silloin saataisiin kentälle erittäin hyvä shutdown-pari, joka (toivottavasti) pystyisi pelaamaan suuria minuutteja ja vähentämään Timosen minuutteja. Kimmo voisi keskittyä enemmän erikoistilanteisiin.

Ehkä suurin kysymys on Luke Schenn. Mielestäni Homer otti riskin hankkiessaan hänet, mutta potentiaali on korkea. Toivottavasti maiseman vaihdos teki hyvää ja Schenn kasvaa odotetuksi huippupakiksi. Oletuksena kuitenkin hänen pelipaikkansa on kolmosessa "jämäpakin" (Gervais, Bourdon, Lilja, Gus, Manning) parina. Jos otteet ovat hyviä, niin mielestäni hänet voisi nostaa hyvinkin kakkospariin ja taas mahdollisesti saataisiin Timosen minuutteja vähennettyä.


Väänsin tuonne depth chart -ketjuun (viesti nro 3) oman näkemykseni Flyersin kokoonpanosta. Kommentoikaa siellä tai täällä. Jos ja kun muutoksista päästään konsensukseen, niin voin sitä päivitellä.

Kokoonpanossa näkisin ainoana mahdollisena reikänä neloskentän sentterin paikan. Laitoin tuonne nyt sille paikalle Talbotin, mutta uskoisin hänen ennemminkin olevan kolmosessa Couturierin laidalla. Tämä tiputtaisi Fedotenkon neloseen, mutta sitten ongelmana on se, ettei neloskentälle olisi kunnollista sentteriä. Mielestäni Flyersin pitäisi hankkia vielä joku Betts-klooni ilman loukkaantumisia (eli hyvä puolustamaan ja aloittamaan sekä vielä AV-expertti) neloseen sentteriksi.
 

CptCannon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, AC Oulu
Sääli ettei Weberiä saatu, mutta hyvä yritys Homerilta. Jos ei muuta hyvää tästä saatu, niin Pens-fanien ja muiden vihaajien katkeruus kävi hyvästä viihteestä.

Tämä, todellakin tämä. Soppaahan voisi vielä hämmennellä lisää nakkelemalla offer sheetit esim Del Zottolle ja Jamie Bennille... tai miksipäs ei vaikka kaikille rajoitetuille vapaille agenteille aina kun edellinen matchataan. Saataisiin vähän lisää äksöniä kesään... varsinkin jos kauden alku viivästyy.

Pakistossa ehkä ainoa varma pari on Grossmann-Coburn, sen verran hyvin Twin Towers kevät kaudella pelasi yhdessä. Erittäin hyvä shutdown pari jossa molemmat osaavat avata vähän myös peliäkin, Coburn voi jopa kuskata kiekon vaikka päästä päähän ilman ongelmia. Schenn pitäisi mielestäni laittaa Timosen vierelle hakemaan kadoksissa olevaa itseluottamustaan. Kolmospariin löytyisi sitten Meszarosin rinnalle monenlaista vaihtoehtoa. Ehkäpä voisi kutospakin paikka olla Bourdonia varten, saa Gustafsson treenata puolustamista vielä Phantomseissa ainakin alkukauden ja Gervaisista nyt ei ole itsellä mitään hajua millainen peluri on kyseessä. Lilja v2.0?

Fedotenkoa tuskin hankittiin nelosessa suttaaman joten näkisin kolmosen laidalla hänen paikkansa, Talbot taasen joko nelosen keskelle tai laidalle. Tämä riippuu miten Holmström onnistuu campilla ja lunastaako paikan nelossentterinä itselleen... vai tuleeko vielä treidi tai jonkun UFA:n signaus nelosen keskelle. Nelosen toinen laituripaikka lienee varattu jo Wellwoodille, toivottavasti Eric on kesän aikana hommannut lisää massaa (ei nyt ihan samassa mittakaavassa veljensä kanssa) jottei häntä niin helposti vain työnnetä kiekosta irti, lisäksi mies kyllä ehtii paljon taklaamaan mutta niin heikkoja tönäisyjä ne ovat ettei juuri hyötyä ole.

Loppuviikon aikana sorvataa Voracekille useampivuotinen jatko ja tämä on se läpimurtokausi Jakelle, samallai kuin viime kausi oli Claudelle. Saa ottaa talteen.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Weber olisi ollut kyllä maaginen lisä pakistoon, mutta toistaiseksi toimeen tullaan ilmankin.

Ryanin hankkimiseksi olisin ainakin valmis luopumaan Readista ja/tai Meszarosista. Tarvittaessa varauksia kauppaan mukaan.

Seministä en niin välittäisi.

Hartnell - Giroux - Ryan saisi kyllä ihmeitä aikaan! Toki Voracekin(jatkon tehdessään) menee Hartellin ja Roon kolmantena pyöränä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ryanin hankkimiseksi olisin ainakin valmis luopumaan Readista ja/tai Meszarosista. Tarvittaessa varauksia kauppaan mukaan.

Anteeksi naapuriketjuun huutelu, ihan hyvällä mielellä ja asiallinen keskustelu tähtäimessä tänne tultiin, mutta tämä treidi ei liene todennäköinen johtuen ankkojen pakkitilanteesta. Ilmeisesti siellä on vähän jopa liikaakin tunkua joten tuskin vaihtavat niin että puolustajat lisääntyisivät rosterissa. Sanomattakin olisi selvää, että Roo, Hartnell & Ryan olisi yksi liigan kovimmista ketjuista.
 

nixon74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad Street Bullies, Nuotit
Unohdetaan nyt se Ryan. Pliis Homer. Couturierista, Schennistä, Voracekista ja G:stä ei vain voi luopua. Jos luovuttaisiin Readista ja Meszaroksesta menetettäisiin leveyttä kärkiosaamista vastaan. Nyt kun Weber ei saapunut Phillyyn näkisin Meszarosille olevan tarjolla melko suurtakin roolia. Rightin laukaus ja mainettaan parempi kiekollisena minkä lisäksi puolustusvelvoitteet sujuvat tuon kookkaan ruhon kanssa hyvin. Mahdollisesti jopa ykkösylivoimaan Timosen kanssa. Read taasen tuolla caphitillä on yksi liigan parhaista pelaajista hinta/laatu-suhteeltaan. Erittäin monipuolinen ja toimihan kaveri viime kaudella kakkosylivoimassa viivamiehenäkin ihan kohtalaisin tuloksin. Pystyy pelaamaan oikeastaan missä kentässä tahansa melkein mitä roolia tahansa.

Voracekista uskon edelleen vahvasti että kehittyy paremmaksi pelaajaksi kuin Ryan. Jos ei hyökkäysaseena paremmaksi niin ainakin kokonaisvaltaisesti arvokkaammaksi pelaajaksi. Toki G-Ryan-akseli voisi saada hirveitä aikaan vastustajan päädyssä, mutta hinta olisi todennäköisesti liian kova, eikä Anaheim varmasti luovu kultakimpaleestaan alihintaan. Ei Flyersin hyökkäyksessä ole mitään huutavaa pulaa Ryanin kaltaisesta hyökkäysaseesta vaan mieluummin kehitetään omia nuoria ja isketään jäälle leveä rosteri joka ilta. En siis näe järkeä Ryanin hankkimiselle tässä vaiheessa.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
...Ryan...koko teksti...
Juurikin näin. Meszaros tuntuu olevan aliarvostettu puolustaja, vai mikä siinä on, kun jengi on heittämässä Mesziä ensimmäisenä pois joukkueesta? Okei, neljän miljoonan caphit, mutta silti kyseessä on todella hyödyllinen puolustaja, joka omaa todella hyvän laukauksen, koon, liikkeen, peliälyn ja osaa myös pelata omissa. Meszin kauppaamisen jälkeen Phillylle jäisi pakistoon kiekollisista pakeista Timonen, Gustafsson ja varauksin Coburn (osaa avaamisen yms. kiekollisen puolustajan perusvelvoitteet, mutta on pääosin puolustava puolustaja). Meszin laukaus ei paljoa häviä Weberin tykille, toki siis häviää, muttei ero niin suuri ole, mitä annetaan ymmärtää. Viime kaudella Mesz pelasi loukkaantuneena (Timosen kanssa), ja loppukaudesta se näkyi. Toivottavasti äijä on kunnossa ensi kauteen lähdettäessä, sillä terve Meszaros on todella hyvä lisä ylivoimaan ja 5-5-peliin. Lisätään myös, että Mesz ampuu leftiltä, kuten kaikki muutkin Phillyn puolustajat Schenniä lukuunottamatta. Ylivoimalle viivalle saadaan kuitenkin aina rightin pelaaja, mikäli halutaan (Read, Briere, Giroux, L. Schenn). Simmonds hoitanee ensi kaudella maskimiehen hommia tuttuun tyyliin. Toivotaan vaan, ettei ketään anneta pois tässä vaiheessa, vaan mielummin joku UFA sitten sisään yhden tai kahden vuoden sopparilla (Semin?). Tosin kaiken tämän tekstin jälkeen, olen itse miettinyt Read+Gus/Bourdon+varausvuoroja-tyylistä kauppaa Ryaniin, mutta joo... jos se Ryan nyt unohtuis.

Bobby Ryanista on turha puhua, vaikka Homer tiedetäänkin. Yhtenä sateisena kesäpäivänä voi Homer pudottaa taas isomman offseason-pommin, mihin ikävä kyllä ollaankin jo totuttu. Vaikka Ryan olisi huikea lisä hyökkäykseen, niin leveydessä hävittäisiin, jos ja kun sieltä lähtisi Ducksin vaatima kakkossentteri tyyliin B. Schenn tai Couts. Nuoret kundit ovat jo nyt huikeita pelimiehiä, ja parin vuoden sisällä (mikäli kehitys jatkuu samaan tyyliin) ykkösketjun tasoista kamaa.

Itse näen jotenkin mahdolliseksi enää Seminin hankkimisen, joka sekin on epätodennäköistä, mutta UFA kuitenkin ja tässä diilissä ei tarvitsisi heittää ulos ketään. Leveyttä on sopivasti, viime kaudella sitä oli vieläkin enemmän. Nyt nuorille jätkille vaan the mahdollisuus isommissa kentissä ja uuteen kauteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös