Philadelphia Flyers 2011-2012

  • 378 702
  • 973

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Jännä tosiaan nähdä minne Schennin tuolla mahduttavat.

No nyt se päivä sitten tapahtuu. Brayden Schenn on nostettu ylös ja AHL:ään matkaavat Zac Rinaldo ja Harry Zolnierczyk (jo on vaikea nimi...). Lähteenä hfboardsin Flyers-osio. Ainakin joku senttereistä siirtyy laidalle.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
- JVR:ltä varsinkin hyvin näkymätön ottelu, josta muistiin jäivät sen positiivisemmin toisen erän lopun vahva vaihto, jonka seurauksena hankki YV:n sekä sitten tuo kolmannan ohjausosuma, muuten olikin aika pelinulkopuolella. Täytyy kyllä hieman liittyä tuohon Hyttysen linjoille, että jotenkin kaveri menisi hieman hukille tuossa G-J:n kanssa pelatessaan sillä tuo kaksikko on vain aika dominoiva ja vieläpä selvästi löytäneet toisensa. Simmonds voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen tapaus huomattavasti yksinkertaisempana ja suoraviivaisempanakin sekä ei niin valtavasti kiekkoa tarvitsevana pelaajana tekemään puhtaasti sitä likaista työtä kuten tekee jo kaksikon kanssa ylivoimalla. Katsellaan nyt, muttei kokeilu kuitenkaan tappaisi.

...

Jos nyt oikein fantasioisi niin seuraavat viritelmät voisivat olla ihan mielenkiintoiset:

Jagr - Giroux - Simmonds
JVR - Schenn - Briere
Voracek - Couturier - Read
Hartnell - Talbot - Nödl/Shelley
Mielestäni Jagrin voisi siirtää pahasti apua kaipaavan Brieren vierelle, vaikka kuinka Jagrin mieli ja/tai sydän siitä Giroux:n viereltä pudottamisesta saattaisikin nyrjähtää. Giroux ja JVR ovat kuitenkin pidemmällä tähtäimellä niitä joukkueen tukipilareita ja heiltä löytyy kemiaa. Siksipä ehdottaisinkin seuraavaa:

JVR - Giroux - Simmonds
Jagr - Briere - Voracek
Schenn - Couturier - Read
Hartnell - Talbot - Nödl

Muutama poiminta noista ehdotelmista:

- Simmonds ykkösessä täydentämässä jo tunnetusti toimivaa parivaljakkoa omilla avuillaan. JVR ja Giroux ovat toki vahvoja kiekon kanssa ja ilman sitä, mutta nyt Simmondsin kantaessa suurimman vastuun röyhimisestä pääsisi tuon parivaljakon parhaimmat ominaisuudet paremmin esille.
- Voracek voisi jättää turhat kiemurat kiekon kanssa tuon parivaljakon seurassa ja keskittyä liikuttamaan kiekkoa nopeammin, vaikka pieni floppivaara onkin olemassa. Briere saisi vihdoinkin jonkun rinnalleen, joka jakaa kiekkoa monipuolisemmin.
- Schenn ikävä kyllä laitaan, sillä Couturier on ollut yllättävän vahva keskellä. Read on alkukauden komeettoja, eikä Couturierien pelatessa keskellä tarvi pelata yhtään varmistelevampaa roolia. Schennille pehmeä lasku Flyersin nuttuun, kun vierellä on pelkästään ominaisuuksia tukevaa ja vahvistavaa pelimiestä. "Nuorisoketju" voi toki olla kaksiteräinen miekka, mutta mielestäni olisi todennäköisempää vastuun poisottaminen muiden kentällisten pistetehtailulta kuin vastustajan pisteautomaattina pelaaminen.
- Nelosessa olisi tuota myöten sitä, mitä Lavin neloselta pitääkin löytyä. Tinkimätöntä kahden suunnan pelaamista ja taitoakin olisi yllätyksiin maalien muodossa. Hartnell on tällä hetkellä vain nelosketjun kunnossa, sillä niin erikoiselta touhuamiselta se pelaaminen on edellisiin kausiin verrattuna näyttänyt. Ehkä tuo komennus auttaisi palaamaan perusasioiden ääreen. Nödlin voi vaihtaa Shelleyyn aina vastustajan mukaan.

Hemmetti, Carterin kauppaaminen ja Bryzin tulo saivat sellaisen kipinän aikaiseksi, että viitsin vihdoinkin alkaa osallistumaan ketjun keskusteluun. Kiitos Holmgren.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Philadelphia - Washington 2-5

Ja sitten sellainen peli. Aika heikkoa puolustuspeliä kaiken kaikkiaan. Giroux kyllä aloitti ottelun mukavasti laittaen nätisti kiekon maaliin läpiajosta. Sitten alkoi Capsien tulitus. Tuntui, että todella helposti pääsivät maalin eteen latomaan kiekkoja maaliin. Bryzgalov näytti hieman avuttomalta maalilla ja jotenkin haiskahti siltä ettei aivan paras päivä ollut. Couturierin maali lopussa sai vain numeroja hieman siedettävimmiksi. Girouxin pisteputki jatkuu, mutta tuntui, että kaveri oli aika useasti jäällä, kun omissa soi. Vastustajan rynnistystä sitten johtivat kaksi maalia tehnyt Aleksi ja Vokoun torjui 40 kertaa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ei tosiaan kovin häävi ottelu Flyersilta, jonka johdosta Caps sai aivan liiankin helpot pinnat. Olihan Flyersillakin ne paikkansa varsinkin toisessa, mutta se terävyys tuntui puuttuvan vähän koko pelaamisesta, etenkin tuolta maalin edustoilta. Vierailla ei tätä ongelmaa ollut vaan olivat terävinä molemmissa päissä. Lisäksi iskivät vieläpä maalinsa melkoisissa putkissa ilman että Flyers olisi sen suuremmin ehtinyt siihen reagoimaan. Ensiksi ensimmäisen lopulla ja sitten kolmannen alussa matsi nopeasti pakettiin. Odottelin sellaista vauhdikasta, tasokasta ja tasaistakin idän kärkikamppailua, mutta eipä näitä kumpaakaan sen suuremmin näkynyt kun Flyersista ei sellaista ollut tarjoamaan.

Lavi oli päätynyt ketjujen osalta siihen, että Giroux'n vitja oli ainoa mikä oli jätetty rauhaan:

JVR – Giroux – Jagr
Read – Briere – Simmonds
Hartnell – Schenn – Voracek
Talbot – Couturier – Nödl

Liekö sitten suuresta vaihtuvuudesta vai mistä johtunutta, mutta eivät oikein käynnistyneet kunnolla missään vaiheessa. Ehkäpä paras ja näkyvin näistä uusista oli miinuksista huolimatta tuo Schennin vitja, joka loi ihan mukavasti paikkoja etenkin toisessa, mutta olivat niin ihanan tehottomia. Schenniltä -3:sta huolimatta ihan hyvää pelaamista Flyers-debyytissään ja oli ehdottomasti niitä yritteliämpiä ja energisimpiä toissa yönä. Niin ja ehdottomasti älykäs pelaaja.

Maalista huolimatta Couturier ja koko nelonen puolestaan jäivät aika näkymättömiksi sillä eipä niitä 5vs5 vaihtoja rikkonaisessa ottelussa niin hirveästi siunaantunut kuin vasta kolmannessa ottelun jo ratkettua. Alivoimalla roolia ja minuutteja tuli toki vanhalla kaavalla, mutta 5vs5 pelaamiseen ja hyvään rytmiin ei tuo ketju oikein tuntunut pääsevän. Tosin näyttivät noin muutoin ihan hyvältä viritelmältä ja hieman ehjemmässä ottelussa 5vs5 rytmikin säilyisi varmasti paremmin.

Saa nyt nähdä syntyykö noista mitään sen valmiimpaa vai nähdäänkö pikapuoliin lisääkin ketjupyörittelyjä.

Eilen olivat meinaan menneet harjoituksissa seuraavilla viritelmillä:

Giroux – Schenn – Jagr
Hartnell – Briere – Voracek
JVR – Read – Simmonds
Talbot – Couturier – Nödl/Shelley

Lavi oli toki todennut medialle ettei noista pidä vetää vielä sen suurempia päätelmiä, mutta ans kattoo millä ensi yönä vetävät.

Caps-ottelusta vielä sen verran, että kirsikkana kakun päälle Timonen sai pientä kolhua oikeaan käteensä kiekkoa blogatessaan. Eilen olisi kuitenkin ollut normaalisti muiden mukana jäällä, joten eiköhän pelaa ensi yönä Bluesia vastaan. Kuudennen pakin taistelusta sen verran, että Capsia vastaan nähtiin Liljalta aika heikko esistys eli mikäli jatkaa samoissa merkeissä niin luulisi Walkerinkin saavan pikapuoliin uutta mahdollisuuttaan.
 
Viimeksi muokattu:

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Tasapaksut otteet jatkuivat viime yönä ja vuorostaan Blues kävi hakemassa pinnat Wells Fargo Centeristä. Avauserä oli Flyersilta aivan täyttä huttua eikä Lavin aikalisäkään saanut sen suurempia aikaan. Onneksi Blues ei kuitenkaan saanut kahta enempää aikaan. Kaksi seuraavaa Flyers painoi jo huomattavasti paremmin luoden niitä paikkoja aivan riittämästi, mutta viimeistely oli jälleen nihkeää. Sitten kun toisessa päässä tarjoilivat pari ilmaista osumaa vieraille ensin Mezzy-Coburn tandemin ja myöhemmin Bryz-Cobyn voimin niin eihän siitä tullut paskaakaan. Jälleen kerran se terävyys siellä molemmilla "sota-alueella" loisti poissaolollaan.

Lavi oli jällen sekoitellut ketjujakin:

Hartnell - Giroux - Jagr
Schenn - Briere - Simmonds
JVR - Read - Voracek
Talbot - Couturier - Nödl

Schenn-Briere-Simmonds oli ihan pirteä ilmestys ja ehdottomasti Flyersin paras vitja viime yönä. Varsinkin tuo ex-Kings tandemi näytti hyvältä yhdessä. Tätä voisi katsella jatkossakin. Ajoivat myös kärkkäästi maalille.

Toinen positiivinen oli sitten tuo nelonen, jotka pelasivat vahvan matsin hoitaen oman pään kunnialla ja luoden mukavasti paikkoja läpi matsin. Laidoilta löytyy mukavasti vauhtia ja energiaa sekä keskeltä älyä niin mikäpäs ketjua seuratessa.

Noista kahdesta muusta ei sitten sen suurempaa käteen jäänytkään. Hartsille tarjottiin nyt sitä suurta roolia Giroux'n laidalla, mutta eipä nyt sen suurempaa tarjonnut. Jagrkin oli aika vaisu ja näkymätön, jolloin Giroux jäi pitkälti yksin. Loi toki tästä huolimatta niitä paikkoja useampaankin osumaan, mutta tällä kertaa ei vain joukkueen kuvaan sopien uponnut. Niin ja Harts sekä Jagr eli joukkueen kaksi hitainta laituria kuin ylipäätään hyökkääjää (pl. Shelley) samassa ketjussa meinasivat sitäkin, että hieman hidastahan tuo ketjun tekeminen vain oli. Tuo ketju voisi olla kova myöryämään vastustajan päädyssä, mutta sinne pitäisi vain ensiksi päästä ja se vaatisi niitä jalkoja.

JVR puolestaan jatkoi viime otteluiden näkymättömällä linjallaan. Kuinka ollakaan ongelmia tulki "sopivasti" heti sen jälkeen kun piti näemmä mennä manaamaan tuonne pro-scoutingketjuun niitä odotuksia miehelle. No toivotaan nyt sitä yhtä onnistumista niin eiköhän se siitä jälleen. Read oli keskellä ihan ok ja siis sellainen puhtaat paperit saava, mutta kun toisestakin laidasta löytyi yhtälailla alavireinen kaveri niin eipä se ketjun kokonaiskuva nyt sen kirkkaammaksi noussut.

Tavallaan näitä ketjuja pitäisi malttaa pitää välillä aikansa kasassakin, jotta ehtisivät löytää toisiaan, mutta toisaalta näkisin ettei noista kahdesta nyt löytyisi sen lopullisempaa.

Lähtisin nyt siitä että nuo kaksi toiminutta vitjaa pidetään kasassa, jotta olisi edes jotain toimivaa ja näitä kahta muokkailtaisiin. Vaikkapa näin:

JVR - Giroux - Hartnell
Schenn - Briere - Simmonds
Voracek - Read - Jagr
Talbot - Couturier - Nödl

Eli JVR takaisin Giroux'n kaveriksi ja puolestaan Kladnon "pojat" samaan vitjaan, josko sillä saisi Voracekiakin heräteltyä kun nuoruuden esikuva löytyisi toisesta laidasta. Voisihan tuolta toki vielä vaihtaa Hartsin Schenniin tai Simmondsiin ja koittaa tätä vanhan tutun Brieren kanssa, mutta se veisikin jälleen siihen, että lähes kaikkea pitäisi muuttaa.

Se tärkein juttu tuossa olisi kuitenkin tuo ihan perusterävyyden petraaminen ja siten niiden raakojen virheiden tekemättä jättäminen. Toki sitäkin auttaisi tutut ketjut ja sellainen tietty pysyvyys, mutta kyllä nuo virheet ovat olleet sellaisia että eipä niitä oikein minkään muun kuin yksittäisten herpaantumisten piikkiin voi laittaa. Etenkin molempien maaliedustoille toivoisi sitä skarppausta ja urakalla.

Puolustuksesta nyt ei ole sen suurempaa sanottavaa sillä parit toimivat ihan mukavasti. Niitä yksittäisten miesten yksittäisiä virheitä sattuu vain liikaa.

Bryzille sattui Coburnin kanssa melkoinen kommunikaatiokatkos, josta vieraat kävivät nöyryyttämässä. Noin muutoin ihan ok peliä vaikka tilastot nyt eivät niin mahtavat taaskaan olleet sillä torjuntoja ei niin hirveästi tullut ja kuitenkin neljä meni taakse, mutta eipä noista tuota yhtä kämmiä lukuunottamatta voi hirveämmin osoitella muuta kuin niitä viisikoita siinä edessä.
 

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
Jagrin paskin peli. Missään vaiheessa kiekko ei pysynyt lavassa ja aina persiilleen jos joku vähän haastoi. Luistimet taisi olla vähän vaiheessa, kun kävi kopissa vissiin niitä vähän tuunaamassa, mutta melko myöhään pelissä. Silti hidas ja kankea ja tossa menisi joku 500k jamppa ihan yhtälailla. Hartnellille ei löydy sopivaa ketjua ja menee surffailuksi ja turhia kakkosia.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Tämän kauden viides peli omalta osalta tuli nähtyä (bruins, 'nucks, kings, caps, blues) ja ensimmäisistä peleistä on vauhti hiipunut ja tekeminen huonontunut. Maalipaikkoja on, mutta aina vaan kiekko löytyy jostain muualta, kuin verkon perukoilta. Bluesia vastaan tuntui vähän siltä, että aina kun Giroux oli jäällä, tuli mieleen, että nyt näyttää hyvältä tai hyvin rakennettiin. Se ei kuitenkaan riitä, että ykköskentästä yksi mies on taitava, omaa todella hyvän peliälyn, on vikkelä yms. Laidoilla herrat Jagr ja Hartnell, ei meidän jengin nopeimmasta päästä. JvRää pitäisi istuttaa kärsivällisesti vaan Giroux'n laidalle. Potentiaalia kaksikolla vaikka mihin.

Ykkösketjun pitäisi rakentua tyyliin 'voimahyökkääjä'-'pelinrakentaja'-sniper/pelinrakentaja*'. Niin kuin Eager(?) mainitsikin, niin JvR menee luokkaan 'moderni voimahyökkääjä'. Eli nykyään ei riitä se, että äijä on suht.koht nopea, energinen ja osaa jotenkuten rouhia kiekkoa maalinedustalta sisään. JvRllä on hyvä pelisilmä, osaa suojata kiekkoa todella hyvin ja haistaa kyllä nuo tyhjät mestat. Menee siis Giroux'n laidalla hyvin peliä tekevänä voimahyökkääjänä. Ite diggaan, JvRstä saataisiin parhain irti, mikäli pelaisi Giroux'n ja ei-niin-kiekollisen kanssa. Oikeeseen laitaan pelaaja mallia Simmonds; todella energinen (taklaa, luistelee, pörrää) ja osaa viimeistellä (maalivainu kohdallaan). Tämä toki pilaisi pirteästi esiintyneen kolmikon Schenn-Briere-Simmonds, mutta... niin en tiedä. Kakkonen rakentuu sitten Brieren ympärille. Kyllähän Danny-boykin pystyisi pelaamaan laidassa, eikö? Itse näkisin, että Couturier-Read pari pitäisi pitää yhdessä, niin kakkoseen jää pirteitä otteita antanut Schenn tai sitten Voracek. Kaksi (tai jopa kolme) kiekon kanssa parhaiten liikkuvaa samassa kentässä ~ ei hyvä. Jännä palapeli.

Neloseen joutuu pakosti joku kärkikenttien hyökkäjää tuohon vasempaan laitaan ilman loukkaantumisia ja jos Couturier-Read pidetään yhdessä. Lopputulos hyökkäyksen osalta:

JvR-Giroux-Simmonds
Schenn-Briere-Jagr
Voracek-Couturier-Read
Hartnell-Talbot-Nödl
... + Rinaldo

Oikeat laiturit vaihtelevat vähän mestoja tässä toisessa, vähän villimmässä versiossa.

JvR-Giroux-Read
Schenn-Briere-Simmonds
Voracek-Couturier-Jagr
Hartnell-Talbot-Nödl
... + Rinaldo

- Kun nyt piti kokoonpanoja ja pelaajia yms. tässä vähän mietiskellä, niin ketjuja pikku hiljaa lukkoon (mitä toitotan HIFK-osiossakin) ja istutusta (JvR+Giroux+??? jne).
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eipä ole parit viimeiset pelit menneet kovinkaan hyvin. Tästä ajoitteisesta surffailusta toivoin, että Flyers olisi jo päässyt ylitse, mutta eipä kuitenkaan ainakaan vielä. Puolustuspelaaminen varsinkin on ollut todella lepsua muutamassa viime pelissä.

Paria viime peliä katsellessa ei voi kuin ihmetellä, mitä ihmettä Lavin päässä on liikkunut, kun on laittanut Hartnellin ykkösketjuun. Harts on ollut Flyersin surkeimpia pelaajia tämän alkukauden aikana, koheltanut vaan ympäriinsä ilman suurempia näyttöjä. Ja nyt sitten nostetaan ykkösketjuun. Ei voi käsittää. Hartnellin paikka tällä hetkellä on nelosketjussa, vaikka palkka olisikin miten suuri tahansa.

Jos ketjuja sekoitellaan, niin pitäisin kuitenkin Giroux'n ja Jagrin yhä yhdessä. Näillä kahdella on selvästi kemiaa ja vaikka Jagr ei ihan lentoon ole vielä lähtenyt, niin kyllä hän kuitenkin luo pelkällä olemuksellaan tilaa varsinkin Giroux'lle.

Briere tarvitsee laidalleen pelintekijän ollakseen tehokas. Schenn voisi olla tällainen. Ja oikeastaan hänen olisi syytä olla, koska Flyersin kokoonpanosta ei Giroux'n jälkeen kunnollisia playmakereita löydy.

JVR-Giroux-Jagr
Schenn-Briere-Simmonds
Read-Couturier-Voracek
Hartnell-Talbot-Nödl
Shelley/Rinaldo

Jos villiksi mennään, niin JVR ja Read voisivat vaihtaa paikkaa, vaikka tämä alkaisikin menemään ehkä liian suureksi roolille Readille.
 

Burkie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Paria viime peliä katsellessa ei voi kuin ihmetellä, mitä ihmettä Lavin päässä on liikkunut, kun on laittanut Hartnellin ykkösketjuun.

Olisikohan laitettu ykköseen "näytille". Eikö ainakin jossain kohtaa ollut huhuja, että Hartnell sattaisi olla liipasimella?
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pari ottelua mennyt todellakin penkin alle ja tulos senmukaista, Lavin ketju kokeilut eivät ole porukkaa herättäneet vielä kunnolla. Schenn ollut ihan pirteä ilmestys vaikka tehoja ei vielä olekaan tullut ja miinus sarakekkin pakkasen puolella, huomattavaa että tilastoihin merkitty kahden ottelun jälkeen jo 9 taklausta. Itse vetäisin pokkana kanssa Hartnellin neloseen sähläämään, oikeastaan Simmonds on korvannut kokonaan Scottin, kelpaisikohan Harts takaisin kantri kaupunkiin, vaihdossa voisi ottaa varausvuoron pois kuleksimasta. No joo, tulee taas mollattua Hartnellia, mutta jotenkin vaan tuntuu että ukko on ihan pihalla ja ulkopuolinen tällä hetkellä, eikä oikein sovi mihinkään paikkaan kokoonpanoissa, nyt tietysti seuraavassa matsissa pelaa pirun hyvän ottelun ja saa perua sanomisiaan.
Typerät jäähyt pitäisi saada pois, ihan liikaa korkeita mailoja tullut sekä typeriä aivopieruja, tietyt puolustajat toivottavasti myös petraavat ensi otteluun, ainakin huolellisuutta omanpään peliin lisää. Toivottavasti Kimmo nyt on ihan kunnossa ja päästiin säikähdyksellä, eihän se ole ihme että tollasia tulee kun on kyse jengin ahkerimmasta laukausten blokkaajasta. Yöllä sitten vastassa hyvin kautensa aloittanut Toronto, nyt olisi hyvä saada niitä pisteitä, voitto olisi plussaa mutta että porukka pelaisi tosissaan, eikä surffailua ja lepsuilua näkyisi vaan kunnon taistelu asenne päälle.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Yön ottelussa sivussa ilmeisesti Nödl ja Lilja, Shelley ja Walker tilalle, maalissa aloittaa Bobrovsky. Itseltä jää ottelun katsominen väliin, toivottavasti aamulla herätessä hyviä uutisia. LET'S GO FLYERS!
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ja hyviä uutisiahan tulee, 'ronto kaatui 4-2. Jagr sai viimein maalitilin auki, iski kahdesti, syötti yhdesti. Myös paljon parjattu Hartnell iski samat tehot. Timonen ja Giroux keräsivät vain vaatimattomat 0+2 tehot. Maalissa Bobo torjui 24/26.

Todella ikävänä asiana oli Prongerin loukkaantuminen. Kapteeni sai osuman naamaansa Grabovskin mailasta. Toivottavasti vaan ei osunut silmään. Pronger ei kuitenkaan ole raporttien mukaan joutunut sairaalaan, joten ehkei tässä nyt ihan vielä tarvitse alkaa ranteita avaamaan.

Noin yleisesti ei tämä kuitenkaan mitenkään erityisen hyvä peli Flyersiltä ollut. Maalipaikat vaan käytettiin paremmin. Torontolla tuntui asenne olevan hieman parempi, mutta nyt vaan kävi näin. Let's Go Flyers!
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
No niin pitää parjata useammin pelaajia jolla ei kulje jos tulos tämän mukaista, paha homma toi Prongerin loukkaantuminen, alustavien raporttien mukaan 2-3 viikkoa sivussa. Ketkäköhän nostetaan ylös vai mennäänkö nyt vaan että Walker ja Lilja sijoitellaan pareihin sopivasti. Nyt voitosta jäi vähän kaksijakoiset fiilikset loukkaantumisen takia, saa nähdä alkaako Chris käyttämään visiiriä tämän jälkeen . Bobo oli ilmeisesti hyvä maalilla ja pappa Jagr sai maalihanat auki.
 
Viimeksi muokattu:

Viluyo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
Noin yleisesti ei tämä kuitenkaan mitenkään erityisen hyvä peli Flyersiltä ollut. Maalipaikat vaan käytettiin paremmin.

Tokaa erää mentäessä alkoi jo hieman tuntumaan että tähän viimeistelyynkö taas kaadutaan, kun vastustajan kassari otti kaiken mahdollisen ja mahdottoman kiinni. Varsinkin sen kovan painostusjakson aikana oli hiukeita paikkoja laittaa kiekkoa maaliin. Vihdoin Hartnell sitten onnistui sohimaan kauden ekansa. Hieno homma muutenkin, että mies sai hanat auki, sama koskee herraa Jagr. Schenn-Briere-Simmonds sai myös hieman hämmennystä vastustajan päähän mutta saldoksi jäi kuitenkin vain -1 teholukemat. Brierelle tosin syöttö HArtnellin maaliin. JVR oli jossain kateissa koko pelin vaikka pari kertaa polkikin sitten hanakasti maalille. Samoin Sean C. hieman haki itseään koko pelin ajan.
Shelleyltä alkuun turha huitomisjäähy ja miehellä oli ehkä hieman liikaakin energiaa pelissä. Ymmärrettävää pienen tauon jälkeen. Prongerin menetys taas sekoittaa pakkaa ja toivottavasti ei kovin kauaa mies sivussa istu. Onneksi kuitenkin nyt eikä esim. runkkarin viimeisessä pelissä. HArmillisen paljon muutenkin oli eilen noita korkeita mailoja puolin ja toisin, Torontolla tosin enemmän.
 

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
paha homma toi Prongerin loukkaantuminen, alustavien raporttien mukaan 2-3 viikkoa sivussa.


Sen enempää Flyersiin liittymättä.
Kertokaahan minkä takia Grabovski ei saanut mitään rangaistusta kyseisestä tilanteesta? Pronger Leaves Game Video - NHL VideoCenter Eikö tuollaisesta pitäisi aina tulla 5min? Tähtipelaajien erikoiskohtelua taas? Vittu että ottaa pannuun.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Sen enempää Flyersiin liittymättä.
Kertokaahan minkä takia Grabovski ei saanut mitään rangaistusta kyseisestä tilanteesta? Pronger Leaves Game Video - NHL VideoCenter Eikö tuollaisesta pitäisi aina tulla 5min? Tähtipelaajien erikoiskohtelua taas? Vittu että ottaa pannuun.

NHL-sääntöjen mukaan jos maila osuu laukauksen saattotilanteessa vastustajaa nassuun, niin jäähyä ei tule. Tässä on siis hieman eroa eurooppalaisiin sääntöihin.
 

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
NHL-sääntöjen mukaan jos maila osuu laukauksen saattotilanteessa vastustajaa nassuun, niin jäähyä ei tule. Tässä on siis hieman eroa eurooppalaisiin sääntöihin.

OK, olisihan tuon tietysti voinut itsekin säännöistä kaivaa. Kiitoksia tiedosta.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sen enempää Flyersiin liittymättä.
Kertokaahan minkä takia Grabovski ei saanut mitään rangaistusta kyseisestä tilanteesta? Pronger Leaves Game Video - NHL VideoCenter Eikö tuollaisesta pitäisi aina tulla 5min? Tähtipelaajien erikoiskohtelua taas? Vittu että ottaa pannuun.

Holmgreeni sanoi jossain, että Prongerilla ei asiaa kaukaloon enää ilman visiiriä.
Mutta esim. tässä tilanteessa ei visiiri olisi kyllä auttanut yhtään mitään, alhaalta ylöshän tuo lapa tulee aika pahasti :/
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Tulos oli tosiaan hyvä ja saivat orastavan tappioputkensa nopeasti katki. Pelaamisessakin nähtiin jo niitä positiivisiakin asioita vaikkei tuo nyt kokonaisuutena mitään maailmoja mullistavaa ollut.

Ensimmäinen erä oli suoraan sanottuna sekava. Kumpikaan osapuoli ei sen suurempi esittänyt ja lukuisat jäähyt tekivät pelaamisen aika rikkonaiseksi. Toiseen sitten Leafs tuli hyvällä liikkeellä ja kontrolloivat peliä kunnes ennen puoltaväliä Hartnell-Giroux-Jagr myllyttivät pitkän pätkän Leafs päässä. Tähän sitten koko joukkue heräsi ja heti perään nelonen pyöritti vielä pidemmän pätkän ja jne. Leafs oli aivan sillassa, mutta niin vain hyvin pelannut Gustafsson sai aina jotain sinne väliin kunnes ylivoimalla Harts vain survoi sen sinne Dannyn hienosta tarjoilusta. Loppu erästä Leafsillä oli paikat tasoitukseen, mutta onneksi ei uponnut. Kolmannessa sitten Flyers sai aika hyvin kontrolloitua niin etteivät vieraat nyt kummia aikaan saaneet, muuta kuin yhden melkoisen flipperiosuman. Toiseen suuntaan nähtiin vielä pari ja matsi siten hallitusti kotiin.

Ketjut olivat pysyneet Blues-matsista samoina mitä nyt Nödl oli korvattu Shelleyllä.

- Giroux'n vitja siis ratkaisi ottelun. Tällä kertaa ehtivät tuonne vastustajan päätyyn häärimään ja siellähän nuo pari isoa ruhoa ovat elementissään ja siihen Claude vielä tuomaan lisää älyä. Varsinkin Jagrin jalka liikkui viime otteluita selvästi paremmin ja tuloskin oli sen mukaista. Hartsia on täällä tuskailtu, mutta kyllähän mies niillä vahvuuksillaan pelaten on ehdottomasti hyödyllinen palanen joukkuetta kuin joukkuetta ja se on ehdottomasti joukkueen etu, että se kyettäisiin myös hyödyntämään mitä uskoisin Lavin tuolla siirrolla hakeneenkin. Scottyn ongelma on vain se ettei ole niin hirveän nopea (maksimivauhti on ihan ok, mutta ne ensimmäiset potkut eivät), jolloin sitä vauhtia pitäisi löytyä sitten muilta senkin edestä. Se on edelleen mielestäni se tuon ketjun akilleenkantapää eli varsinkin Jagr lentokelin toivoisi jatkuvan, jotteivät molemmat laidat olisi tätä telineisiin jäävää osastoa. Ajatuksien tasollahan tuolle ketjulla näyttäisi toimivan ihan mukavasti.

- Briere/Schenn – Briere/Schenn – Simmonds oli jälleen mukavan energinen ja fyysinen. Lisäksi tunkivat läpi matsin maalille kuten sinne kuuluukin mennä. Schenn, parempana aloittajana, siirrettiin ottelun edetessä ottamaan niitä aloituksia sillä Brieren saldoksi näistä muodostui 4/13 eli 31% (omassa päässä 0/4). Schenn kerkesi napsimaan 4/7 eli 57%:sti. Flyersin paras ja samalla toinen yli 50% mies viime yönä oli Giroux 13/21 eli 62%. Kokonaisuudessa aloitukset menivät kuitenkin Leafsille.

- Brierestä pitää vielä sanoa että oli tuon vitjan heikoin viime(kin) yönä. Ei nyt huono, mutta ei sitäkään mitä voisi tarjota. Nätti pohjustus siihen Scottyn YV-osumaan pitää toki mainita. Hyvältä vaikuttava ketju kuitenkin.

- JVR:llä ja Voracekilla olivat ensimmäisessä ne omat tuhannen taalan paikkansa sen kipsin murtamiseen ja etenkin JVR:llä tämän jälkeenkin, mutta kun ei niin ei. Jostain nyt pitäisi saada nopeasti niitä onnistumisia. Read oli tuossa keskellä totutun energinen ja työteliäs, mutta vaikka kuinka kaverista pidänkin niin jotenkin tuohon ketjuun kaivattaisiin hieman rakentavampaa ja peliä rytmittävämpää vaihtoehtoa. Lisäksi Read hävisi jälleen leijonanosan aloituksistaan (1/9), joten mieluummin katselisin kaveria laidalla, jossa ensinnäkin se huima nopeus pääsisi elementtiinsä ja muutenkin se pelaaminen on näyttänyt paremmalta. Couturieriä voisi ehkäpä kokeilla tässä ketjussa ja Readin voisi siirtää nelosen laitaan, jossa Read - Talbot - Nödl kuulostaisi enemmän kuin hyvältä ja puhuttaisiin siis nelosesta.

- Mielestäni nelonen oli jälleen kerran hyvä tai ainakin ok, siis sen alkupuoliskon koko joukkueen uinahtelun jälkeen, varsinkin toisessa mylläköivät vahvasti mm. heti sen herätelleen Jagr-Giroux –shown jälkeen hirmuinen myllytys Leafs-päädyssä. Couturier oli vain jälleen kerran älykäs ja kokonaisvaltainen. Kaverin tekemistä on kyllä hieno katsoa kun ratkaisut tulevat vain luonnostaan, vieläpä oikeina, eikä niitä tarvitse pakottaa. Talbotista ei varmaan tarvitse mitään sen tarkempaa sanoakaan, tuttua settiä. Toisessa laidassa Shelleykään ei nyt aivan mahdottoman onneton ollut, mitä hivenen jännitin.

- Jody vaikutti hakevan ja mitään sanomattoman avauserän perusteella niin turhalta tuolla varsinkin kun Orr istui poppareilla, mutta toisessa pelasi jo ihan kivasti, mielestäni parasta tekemistä pitkään aikaan. No tästä palkintona istui sitten pitkälti koko kolmannen ja nelosessa kuormitettiin muita laitureita. Lopussa Jodykin sai jälleen niitä vaihtoja. En aivan ymmärtänyt tuota sillä ei Jodyn tekemisessä mitään sen suurempaa moitittavaa ollut. Ei kaveri toki mitään sen suurempaa tuonutkaan, mutta no… Täytyy toki todeta, ettei Jodylla nyt sen suurempaa tarkoitusta tuolla oikein ollut kun Orr ei siis pelannut. En vain oikein näe käyttöä Jodylle, vaikka aivan liikaa paskaa osakseen saava symppis onkin, mikäli Walker pelaa sillä mielestäni Walker ajaa tuon Jodyn rooliin aivan hyvin (vaikkei nyt mikään superheavy olekaan) ollen joukkueen kannalta selvästi pelaavampi vaihtoehto. Nyt tuolta oli otettu pelillisesti huomattavasti hyödyllisempi ja parempi Nödl sivuun ja Jody tilalle, jota Lavi ei sitten edes peluuttanut kolmannessa niin en nyt aivan ymmärtänyt tätä liikettä. Niin ja Jody ei nyt mitenkään huonosti pelannut, mutta ei vain oikein tuonutkaan mitään. No kaipa odottivat Orria kehiin ja kiihkeää rymistelymatsia, jolloin näille kahdelle voisi nähdä samanaikaisestikin sitä tarvetta. Ei se nyt sen suurempi ongelma ole mikäli Jodya haluavat näissä Leafs, Rangers, Sens ym. potentiaalisissa hampaiden kalisutteluissa peluuttaa sillä onhan se silloin kiva, että pelin mennessä rumaksi sitä reserviä myös löytyisi. Mitään sen jatkuvampaa illasta toiseen roolia en kuitenkaan miehelle toivo.

- Puolustuksesta sen verran, että täytyy kehua koko viisikkoa sillä sen Prongerin avauserän loukkaantumisen jälkeen kuormaa riitti. Timonen jatkoi vahvaa alkukauttaan, mutta tukea tuli myös muilta. Varsinkin Carle ja Coburn erottuivat edukseen eikä Mezzykään sen huonompi ollut. Walkerkin pelasi huomattavasti paremmin kuin viimeksi. Tuota seuraisi ihan mielellään ja kun tuo Liljasta poiketen sitä kovuutta ja kuittivihkoa rosteriin niin menee ainakin omissa kirjoissani edelle, mikäli vain suuremmalle caphitille ei parempakaan käyttöä löydy.

- Nyt on tosin mielenkiintoista nähdä miten toimivat sillä Prongeria nyt tuskin LTIR:ään laitetaan (täyttä varmuutta pitkästä poissaolosta tuskin saavat) vaan tuota katsellaan hissukseen mahdollisimman nopeaa paluuta toivoen. IR-listalle siis, jolloin rosteripaikka toki vapautuu, mutta tilaa kattoon ei. Näin ollen puolustuksen kuuden kaverin olisi nyt syytä pysyä kasassa sillä muuten ihmetelläänkin kun katto ei antaisi periksi ketään nostella. Tässä tapauksessa vain astuisi kuvaan tuo Walkerin caphit sillä sen pois tiputtamalla voisi nostaa tilalle parikin halvempaa pakkia ja täten jokin taukoa tuottava pikkuvaiva jollekulle ei samassa mittakaavassa haittaisi. No katsellaan.

- Niin ja maalilla Bob oli jälleen kerran hyvä, joten olisi ainakin päässyt sisälle tähän uuteen rooliinsa. Täytyy nyt toivoa, että Bryzkin saisi hieman lisää liitoa otteisiinsa.
 

TonyClifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dominik Hasek
Ihan kuin olisi avannut tekstiteeveen 10 vuotta sitten? Jagr 2+1! :)

Hienosti miehen ranne puhui noissa läpäreissä. Käsi vielä lippaan ensimmäisen maalin jälkeen. Hattutemppukaan ei ollut kaukana. Tämänlaista Jagria on ollut kyllä ikävä. Niin kuin tuossa aiemmin mainittiin niin luistin liikkui jostain syystä Jaromirilla paljon pirteämmin kuin pari ottelua sitten. Apinat pois selästä ja tulostaulu tulee vilkkumaan tällä kaudella vielä monen monta kertaa...
 

Viluyo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
Philadelphia - Montreal 1-5

Jep, elikkäs sellainen peli taas vaihteeks. Muutamaan kertaan tuli yöllä mietittyä et mitä sitä edes tekee tähän aikaan hereillä peliä vahtaamassa. Oli enimmäkseen peli taas sellaista neppailua,taiteilua,surffaamista,löysäilyä ja mitä näitä nyt on kuvaamaan viimeöistä. Olihan noita paikkojakin vaikka muille jakaa mutta sisään kun ei saada niin ei se vaan silloin tunnu millään sinne menevän. Varsinkin herrat nimeltä Van Riemsdyk, Simmonds ja Voracek kantavat tällä hetkellä sellaista apinaa selässä että ei ole todellista. Yritystä on paikka paikoin mutta kun ei mene sisään niin taas vajotaan sinne koomaan kun ei onnistu.

Maalivahtipeli oli edelleen Bryzin kohdalta heikkoa. Luulin että tuo aikaisemmin pelin lahjamaali maalin takaa olisi ollut lapsus mutta ei tuo kaveri sitten oikeastikaan osaa pelata tuolla mailallaan. Muutama nukahdus ja huono koppi antoivat Montrealille kyllä mahdollisuuden rokottaa. Ja eniten huolestuttaa tuo epätasaisuus/-varmuus. Ensiksi saattaa tulla muutama hyvä koppi ja seuraavaksi puolittainen imaisu. Tällä hetkellä Bobs on varmemmassa kunnossa. Mitä vastustajan kassariin tulee niin oli ihan hyvässä vireessä, vaikkakin Philadelphian pelaajat tekivät oikein tekemällä Pricestä hyvännäköisen maalillaan, ottamatta kunniaa 100. voitosta liigassa häneltä.

Ketjukoostumista Jagr-Giroux-Hartnell toimi parhaiten tekemällä tietysti myös maalin. Kuvio oli hieno ja silloin vielä ajatteli että tällä laillahan tämän pitääkin mennä. Tukosta oli havaittavissa myös heidän pelissään myöhemmin kun tulosta ei tullut. Rookin otti turhautumisjäähyn kolmannessa pikkupainissa Plekanecin kanssa. Read oli hyvällä jalalla ja kilautti kerran tolppaan. Tuo Read-Voracek-JVR oli muuten hieman vaisu ja oikeastaan parhaat tilanteet tuli heillekin YV:llä, jossa tosin koostumuksia aina muutettiin. JVR oli kerran läpi kolmannen alkuun ja siitä olisi pitänyt tehdä mutta ei mennyt. Couturier oli ok, samoin Talbot ja Shelley hänen rinnallaan. Ei ihmeitä mutta ei hasardejakaan. Briere antoi muutaman hyvän syötön (mm. JVR läpi) mutta aika pimennossa muuten. Simmondsilla yksi tolppaohjaus, mutta muuten suu kävi enemmän kuin kaikki muu jäällä. Schenn oli muutaman kerran paikassa avata maalitilinsä mutta jäi vielä odottamaan tulevaisuuteen. En ehkä rikkoisi silti tätä kenttää sillä potentiaalia on ainakin olemassa ja muutamien onnistumisien jälkeen peli saattaisi näyttää paljon paremmalta.
Pakeista Timonen oli tasaisen varma. Muilla olikin sitten enemmän ja vähemmän vaikeuksia aika ajoin oman pään puruissa/syötöissä. Carle varsinkin kunnostautui tässä oikein kunnolla antaen varmaan kymmenisen passia pelin aikana vastustajalle. Toki yksi hieno passa JAgrin maaliin mutta ei se anteeksi kaikkea anna. Lilja oli hieman myöhässä ja joutui ottamaan estämisjäähyjä ainakin kerran. Prongerin poissaolo näkyi ja sekaannusta olikin havaittavissa.

Muuta huomioitavaa oli tuo syöttötarkkuus. Ei pelkästään annettu vastustajalle kiekkoa vaan ei se tahtonut pysyä omillakaan hyökkäyspäässä. En tiedä ehdinkö laskemaan yhden käden sormilla virhesyötöt YV:n/hyökkäyspään paineen aikana, jolloin tilanne purkaantui omaan päähän epätarkan syötön takia. Muutenkin paitsioita tuli paljon enemmän kuin aikaisemmissa peleissä (ainakin tuntui siltä). Johtuneeko siitä että haettiin liian hienoa vai eikö ajatukset vaan menneet yhteen. Toki Montrealilla oli paikka paikoin hienoa karvauspeliä mutta ei se pelkästään vastustajan hyvyyttä ollut.

Toinen asia mikä tuntuu toistuvan viime peleissä on se, että jatkuvasti vastustaja saa maaleja joistain ihme pompuista tai kiekko muuttaa suuntaa pelaajasta ja osuu suoraan vastustajan lapaan. Harmittaa tuo trendi vaikka eihän sille mitään voi, peliin kuuluvaa kun on. Eiköhän se joskus meillekin pompi.

Noh, ensi yönä mahdollisuus palata voittojen tiellä kun vastassa Winnipeg. Pakko kait se on tuokin katsoa vaikka viime yönä ei peli kulkenutkaan. Toivoisin Boboa maaliin, tai sitten Bryzille uusi tilaisuus ja huippupeli siihen mutta saas nähdä.
 
Viimeksi muokattu:

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Viluyo jo hyvin kuvasikin viime öisen. Ensimmäisessä olivat ne paikat useampaankin aneemista Habsia vastaan, mutta ei niin ei. Varsinkin se Voracekin missi maalinkulmalta jäi mieliin. Sitten 2,6 sekuntia tjs. ennen summeria Habs-tasoittaa hieman onnekkaasti YV:llä ja Bell Center herää henkiin. Maalihan oli toki ihan nätti, mutta saadakseen sen paikan vielä ennen summeria vaati parit onnekkaat kimpoilut. Siitä eteenpäin Habs pelasi jo huomattavasti pirteämpää ja aktiivisempaa kiekkoa kotiyleisön kannustaessa aina vain parempaan siinä missä puolestaan Flyers jatkoi paikkojen tuhrimisiaan sekä virheitä ja nukahduksiaan etenkin puolustuspäässä niin siinähän sitä. Ei tullut pinnoja, ei. Eikä tässä nyt voi ainoastaan pakkeja osoitella sillä nuo viisikot olivat kokonaisuutenakin vähän missä milloinkin. Se tiiveys puuttui.

Tällä hetkellä, tuon yleisen lepsuilun ja virheiden lisäksi, mitä viime aikoina ollaan nähty aivan liikaa muutoinkin kuin viime yönä, suurin, tai no ainakin näkyvin, yksittäinen ongelma olisi tuo JVR-Read-Voracek ja varsinkin siis nuo laiturit, jotka eivät kipsissään meinaa saada sitten mistään sisään. Moni muukin tuhri viime yönä niitä paikkoja, mutta nämä kaksi ovat tehneet tätä jo useamman ottelun putkeen. Täten koko ketjukin on aika hyödytön.

JVR:n kohdalta näytti vieläpä aika pahalta avauserässä kun ei saanut YV aikaa ja kun ei kuulu AV miehiinkään niin eipä niitä vaihtoja ja minuutteja rikkonaisessa erässä niin hirveästi edes tullut. Pelin edetessä Lavi teki kuitenkin mielestäni hyvän liikkeen ja siirsi JVR:n ”ykkösylivoimaan” Meszarosin tilalle, mikä tuntui myös piristävän koko viisikkoa. Toivottavasti jatkavat samalla tavalla ensi yönäkin sillä lisäähän tuo ihan jo sen JVR:n onnistumisen ja siten toivottavasti ketsuppipullon aukeamisenkin todennäköisyyttä, mikä olisi vain Flyersin kannalta tärkeää.

Kolmannessa Lavi sekoitteli puolestaan pakkaa muutoinkin mm. JVR ja Hartnell vaihtoivat paikkojaan muutamiksi vaihdoiksi, mutta tämä ei kovin kauaa kestänyt. Briere ja Read vaihtoivat myös paikkojaan ja samalla Schenn siirtyi keskelle ja Read puolestaan laitaan eli kaksi vaihdosta, jotka näkisin pysyvämminkin ihan mieluusti. Read ei meinaan oikein tuolla keskellä pääse niitä vahvuuksiaan hyödyntämään samalla tapaa kuin laidassa ja samat Schennistä puolestaan toisin päin. Eivät kumpikaan nyt mitenkään huonosti ole pelanneet, mutta pelaajat niille omille paikoilleen jne. Brieren paikan vaihdosta ei toki Habs-maalia kummempaa seurannut sillä tarjoili luokattomalla löysällä sinnepäin syötöllään jo selvitetyn paineen takaisin Flyers päätyyn. Sitten kun koko ryhmitys oli jo menossa ajatukset kohti toista päätyä, niin maalihan siitä syntyi. Ei näitä enää. Mutta joo vaikutti siltä, että valmennuskin pyrki reagoimaan tuohon ongelmaan. Saa nyt nähdä millä ketjuilla painavat ensi yönä.

Puolustuksessa olivat Prongerin myötä parit menneet aiemmilta kausilta tuttua Coburn-Timosta (ehdottomasti viime yön paras pari) lukuun ottamatta uusiksi ja tuntemattomiksi, mikä myös näkyi. Hakemista oli. Sitten kun tuohon lisää ne yksittäiset virheet ja huolimattomuudet niin eipä hirveän vahvasti mennyt alakerrallakaan. Eli siis Lilja-Mezzy ja Carle-Walker tandemien pitää vain petrata.

Bryziä en nyt sen suuremmin osoittelisi vieläkään vaikka eteensä kovasti sylkikin. Ei nyt toki kyennyt nousemaan joukkueettaan sen suuremmin kannattelemaan, mutta olihan tuo pakkien kuin koko viisikoidenkin tuki maalivahdilleen aivan luokatonta viime yönä. Lukemattomat syöttöhassit, kiekonmenetykset, merkkausvirheet jne. Maalin edustallakin oli lähinnä Habs-juhlat vaikka tuon kokoisen puolustuksen luulisi luutivan pygmit toisaalle, mutta viime yönä oli hieman toisin. Ilya jätettiin vain täysin yksin. Bryzinkin pitää luonnollisesti petrata ja löytää se vireensä, mutta eipä siis ole yksin. Mielestäni suurin virhe tällä hetkellä olisi laittaa Bob maaliin ensi yönä, elleivät sitten vain ole päättäneet pitkän kauden huomioiden, ettei näitä back-to-backejä pelata samalla kassarilla. Tässä tapauksessa ymmärtäisin Bobon peluuttamisen, mikäli Bryz suunnitelman mukaan pelaisi taas la-su yönä oliko nyt Canesiä vastaan. Mutta siis nyt vain pitää osoittaa Iljalle, että sitä luottamusta eikä ruveta sekoittamaan pakkaa kakkosella, vaikka onkin hyvin pelannut. Flyersin kannalta olisi meinaan helvetin tärkeää (eikä ole edes riittävän voimakkaasti kuvailtu), että Ilya myös ottaisi sen tonttinsa mistä miehelle maksetaan. Päälle viiden miljoonan kakkonen yhdeksänvuotisella paperilla ei nyt ole sitä mitä kukaan GM haluaisi vaikka nuori ykkönen hyvin pelaisikin. Se sitoisi vain niin helvetisti niitä käsiä ja loisi rajoituksia. Sillä viime kesän liikkeet merkitsivät ja ilmaisivat, että Flyersin tulevien vuosien ykkösen nimi on Bobrovskyn sijaan Bryzgalov, mikäli olisivat toisin päättäneet niin sitten Bryz olisi jätetty signaamatta. Se oma jalka pitää jättää nyt rauhaan ja antaa muiden yrittää siihen osumista. Mikäli itse saisin päättää, niin Bryz aloittaisi ensi yönäkin ja tämä olisi niin sata varma juttu kuin vain olla ja voi. Välittömästi vain kehiin siirtämään tuo viime öinen sinne unohda-osastoon. Samat toki koko muullekin joukkueelle.

Kaverin mailapelaamisesta pitää tosiaan sanoa sen verran, että onhan se nyt kumma, ettei kukaan ole tuohon toistaiseksi viitsinyt puutua ainakaan sen tuloksekkaammin ja mies aloittelisi siis 11. kauttaan Pohjois-Amerikassa. Voihan tuo tuosta toki itsestäänkin petraantua jos ja toivottavasti kun pääsee sinuiksi uuteen ympäristöönsä ja se pienoinen epävarmuus hälvenee. Sen ymmärsin, että Sergeillä oli tuolla sektorilla ongelmia viime kaudella kun pelasi sitä ensimmäistään lätäkön tuolla puolen, mutta Bryzillä olisivat vain ne kymmenen jo alla, no jälleen vain olisi Jeff Reesellä paikka osoittaa arvonsa.

Sanottakoon vielä, etten oikein ymmärtänyt Shelleyn peluuttamista viime yönä. Mitä tai siis ketä varten mies siellä oli? Vastassa siis Habs ja joukkueen kovimmat hanskaajat osastoa Travis Moen ja Hall "punching bag" Gill ja Flyersilla puolestaan Walker jo valmiiksi kokoonpanossa ja mm. Simmonds tukemassa niin ei tuo nyt oikein Jodyn peluuttamista kuiskutellut ja eipä miehestä nyt sen suurempaa hyötyä ollutkaan vaikkei toki mitenkään sen negatiivisemminkaan tuolta esiin noussut. Nödl vain olisi aika varmasti tarjonnut enemmän ainakin juuri Habsia vastaan. Tässä siis tullaan tähän pelisilmään poliisin peluuttamisessa. Turha siellä on kahta heavyn kriteerit täyttävää hanskaajaa pitää, mikäli vastustajalla ei ole yhtäkään ja siis mikäli nämä nyt eivät puhtaasti pelitaidoiltaan ole automaatiovalintoja kokoonpanoon, mitä esim. Jody ei ole tai ainakaan ei pitäisi olla. Ei tuo toki mitenkään sen merkittävämpi juttu ollut vaan viime yöstä jäi yhtä sun toista merkittävämpääkin ongelmaa käteen, mutta tulipa nyt tässä samalla avauduttua tästäkin.

Niin ja sitten kun Jodykin kerran oli mukaan napattu niin missä oli se kolmannen lopun fyysisyys ihan koko joukkueelta, jota olisin toivonut viimeistään tappion varmistuttua siihen 5-1 osumaan ja jo ennenkin sitä. Ei nyt mitään sikailuja kuin muutenkaan rumia otteita vaan puhtaita kovia pommeja ja ylipäätään tilanteiden pelaamisia fyysisemmin. Sitten, mikäli näistä olisi jotain torikokouksia syntynyt, niin olisivat antaneet vain palaa. Tätä fyysisyyttä olisi voinut hyvin hakea nelosta ja Talbot-Shelley -tandemia kuormittamalla. Kunnolla ryminää vain kehiin! Ei se tuota matsia tuloksen muodossa olisi mihinkään muuttanut, mutta olisivat siirtäneet ja valmistelleet sitä tunnetilaa jo ensi yötä varten ja ylipäätään siis kertoneet että tulos ei tyydytä. Nyt vain luistelivat samalla aneemisella potkun perässä tyylillä viisikot levällään ilman…no mitään. Giroux ja Simmonds sentään selvästi näyttivät, että häviäminen sylettää, eikä siinä ole mitään väärää. Lisäksi tällaiset kaverit monesti ovatkin niitä voittajia siinä pitkässä juoksussa.

Mutta joo, kohti parempaa huomista sillä eipä viime yön kahdesta jälkimmäisestä paljoa huonompaankaan suuntaan enää pääse, tai ainakaan itse en haluaisi sitä nähdä.
 
Viimeksi muokattu:

Kuoppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eli ei se eilinen menny ihan niinku halus. Mutta ei siinä vielä kaikki, ihan ku se vitutus mitä kumpus eilisen pelin toises ja kolmannes eräs ei olis riittäny.

Ilmeisesti Schennin jalka murtunu eilises pelis ja arviolta 4-6 viikkoa huilia. En sitte tie oliko kyseessä se blokattu kuti vai mikä, muistelisin että teki kipiää mutta pelas sen jälkeen vielä. Ylös on nostettu ilmeisemmin Gustafsson ja Rinaldo ja ainut vaihtoehto taitaa olla Walkerin lähettäminen Phantomsiin että saadaan tarpeeks tilaa cappiin(Walker on jo clearannu waiversit kauden alussa).

Linkki uutiseen CSN phillyn sivuilta: http://www.csnphilly.com/hockey-philadelphia-flyers/news/Schenn-suffers-broken-foot-vs-Canadiens?blockID=583766&feedID=695

Meinasin jo skipata yön pelin, mutta meni niin mielenkiintoseks että kyllä se on pakko kattoo miten handlaavat.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
No eipä alkanut Schennin homma lupaavasti, toinen loukkaantuminen jo tähän kauteen ja kausi vasta alussa, varmaan menee kun aika on oikea kaverin paluulle samalla tyylillä eli farmin kautta hakemaan vauhtia sekä tuntumaa ja sitten takaisin ylös. Hyvää tietää Couturierille siinä mielessä että varmaan nousee takaisin kolmosen keskelle ja saadaan näin junnulle lisää vastuuta sekä peliaikaa, harmittanut ainakin itseäni kun kaveri nakuttaa nelosen keskellä, vastuuta vaan lisää kaverille paljon jos aikoo loppukaudeksi Flyers nuttuun jäädä. Eilinen oli taas niitä otteluita että luulin viime kausien jengin surffailevan jäällä, hemmetisti yritystä tietyiltä kavereilta mutta kun ei mene niin homma menee todella vaikeaksi.

Bryzgalovin olisi ihan hyvä päästä nyt vaan pelaamaan heti vaikka Bobo hyvin on pelannutkin ja tavallaan ansaitsisi ehkä mahdollisuuden pelata Winnipegia vastaan, saisi Bryz karistettua heti Habs koitoksen mielestään ja kohti uusia haasteita. Mukava nähdä mihin Gustafsson pystyy, nyt on näytön paikkaa ruotsalaiselle tarjolla, koska kaiken järjen mukaan Walker lähtee farmiin jotta palkkakatto toimii ja näinollen Erik pelaa hänen tilallaan. Toivon mukaan Flyers pelaa tänään 60 minuuttia hyvin sekä käyttää maalipaikkansa kovemmalla prosentilla hyväkseen. Itseltäni jää taas ottelu katsomatta aikaisin herätyksen takia, toivottavasti aamulla saa lukea hyviä uutisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös