Philadelphia Flyers 2008-2009

  • 187 499
  • 727

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
JEFF "MIDAS" CARTER ratkasee pelin, eli 2-1 ja. Niittymäki oli todella hyvä, toivotaan että luottoa löytyy Stevensiltä seuraavaankin peliin Anteron suhteen.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
JEFF "MIDAS" CARTER ratkasee pelin, eli 2-1 ja. Niittymäki oli todella hyvä, toivotaan että luottoa löytyy Stevensiltä seuraavaankin peliin Anteron suhteen.

Oli kyllä mahtava viimeistely Carterilta. Ensin viedään Brindyä aloituksessa ja sitten pamautetaan rannarilla maaliin. Ja Niittymäki oli kyllä hyvä, alkuun tuntui vähän ruosteiselta, mutta sitten vertyi hienoihin pelastuksiin. Samsonovin maalille ei voinut yhtään mitään. Kehuja pitää antaa myös Väänäselle, pelasti Niittymäen pariinkin kertaan ja muutenkin pelasi vahvasti.

Muuten ei mielestäni hirveän hyvä peli Flyersiltä hyökkäyspelaamisen kannalta. Kunnon paikkoja ei saatu aikaan ja varsinkin avauspeli takkuilli välillä todella pahasti. Pakistosta Timonen on ainoa, joka osaa syöttää avauksia perille ja Coburn osaa kuljettaa, mutta siihen ne sitten jäävät. Carlea on ikävä.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
No onpas täällä hiljaista.

Flyers voitti Islesin 4-3. Meltzerin raportti pelistä. Hienoa, että neloskenttäkin pääsi välillä maalintekoon (Powe ja Asham molemmat 1+0, Cote 0+1) ja toivat pelin tasoihin Islesin mentyä 2-0 johtoon. Maalitykit Carter ja Gagne sitten finalisoivat lopulliset maalien määrät tuonne neljään.

Kaikenkaikkiaan ihan ok peli Flyersiltä, muttei mikään erityisen hyvä näytös. Islanders on sen verran huonossa jamassa tällä(kin) kaudella, että selkeämpiä voittoja pitäisi ottaa. Aivan alkupelistä Flyers oli kuitenkin aivan unessa ja herätys tuli vasta kun omissa oli soinut kahdesti. 3-2 johdossa taas sitten vähän nukahdettiin.

Biron päästi jälleen sen yhden helpon. Niittymäki maaliin!
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ihan ok peli tosiaan Philadelphialta. Taas meinattiin tehdä vaan ottelusta ihan turhan vaikea itselle. Nelonen pelasi todella vahvaa peliä ja Coten pohjustus Ashamin maaliin oli jotain ihan loistavaa. Coburn oli välillä taas tosi pihalla omasta mielestäni vaikka potentiaalia onkin nousta vielä isompiin saappaisiin. Timosen ja Väänäsen peli oli taas hyvää ja suuret plussat heille tässä pelissä. Gagnen peliä on kyllä mukava seurata ja kuten selostajatkin pelissä mainitsivat niin mies pelaa erinomaista peliä kaukalon molempiin suuntiin.

Nödl nyt voi lähtä vaikka heti farmiin. Ihan liian turha mies touhon kokoonpanoon. Mutta ongelma tuleekin siinä että kuka nostaa miehen tilalle ylös. Yksinkertaisesti farmissa ei hirveästi ole potentiaalisia pelimiehiä. Ehkä Giroux mutta hänelle paras paikka tällä hetkellä voi olla farmi ja iso rooli sekä isot peliminuutit.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Panaccio: Flyers Uncertain About Carle's Return

General manager Paul Holmgren said on Tuesday night that doctors have isolated his injury as a problem within the intercostal muscle group. Those muscles are found between the ribs and form the chest wall. They assist in inhaling and exhaling and performing functions, such as shooting a puck or swinging a golf club.


Eli Carlen vaiva selvinnyt, eikä taida olla kyseessä mikään ihan pikkuvamma. Aikataulua paluuta varten ei tuossa ainakaan ole annettu, joten ei ihan hyvältä näytä.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
No onneksi on Jones ja Parent tervehtymässä, eikä jengi nyt niin surkeasti ole pelannut ilman Carleakaan. Toivotaan että kaverin annetaan kanssa parantua kunnolla niinkuin myös Brieren, eikä taas pistettäis liian aikaisin pelaamaan.

Toi Sundin juttu kyllä kuulostaa niin utopistiselta, mistä helvetistä ukkoon rahat tehtäis ja ketä sen takia jouduttaisiin kauppamaan. En tykkää kyllä yhtään ideasta jos joku joudutaan Sundinin takia treidaamaan, eikä Mats varmaan halvalla tulisi. Olisihan se ihan kova hankinta mutta toivotaan että ukko menee jonnekkin muualle pelaamaan.

edit. Huhuilua että Lupul ja Jones vaihdossa Bouwmeesteriin, ei paha mutta luulen että pelkkää jorinaa taas.

http://www.hockeybuzz.com/blog/Tim-Panaccio/Bad-News-For-Carle/2/18322
 
Viimeksi muokattu:

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
Jeps, reffit sitten päättivät ratkaista tuon matsin canesia vastaan, kun boardingia ei vihelletä ja jälkirähinöistä philly saa 2+2 tappelusta + 2min vaikka tilanteesta olisi pitänyt viheltää 5 minuuttia Walkerille.

edit: heh, vikaa erää en ton reffimokailun jälkeen jaksanut katella ja peli kääntyi 5-1 -> 5-5 ja rankkareilla voitto.
 
Viimeksi muokattu:

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Olipa comeback Flyersiltä. Ensimmäiset kaksi erää meni surffaillessa, mutta sitten tultiin kolmanteen aivan uudenlaisella asenteella ja jyrättiin voittoon.

Hartnellilla todella vahva ilta, parhaita pelejä Flyers-paidassa häneltä. Niittymäki meinasit tehdä bironit (hävitä pelin torjumalla huonosti) ensimmäisessä ja toisessa erässä, mutta kolmannessa ja jatkoajalla hän oli aivan liekeissä. Hieman yllättäen maalikoneena tunnettu Carter keräsikin yhtäkkiä kaksi syöttöpistettä, pitkälti siksi koska Hartnell osasi hyvin mennä haaskalle.

edit: joo, ja tuomarit olivat tosiaan aika brutaaleja. Jälleen. /edit

Hauska idea tämä, että Carolina tulee vastaan näin monta kertaa lyhyellä aikavälillä. Ensin vähän epäillytti tämä idea, mutta tämähän toimii. Tulee vastustaja tutuksi ja alkaa antipatiat pelaajienkin välillä kasvamaan peli peliltä. Näitä vaan lisää.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sitten olisi vastassa Penguins. Tämä onkin sitten pitkästä aikaa oikein vaikea vastustaja Flyersille. Jos viime peleissä vaivannut asennevamma jatkuu, niin turpiin tulee. Toivottavasti porukka herää jo aivan alusta.

Hyvänä uutisena se, että Matt Carle olisi palaamassa tässä ottelussa. Puolustus paranee heti ja varsinkin avauspelin voi odottaa toimivan paremmin.

Philly.com: Carchidin ja Moranin previkat.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Hirveästi en viime aikoina ole Flyersin pelejä nähnyt, mutta Canesia vastaan korjasin asian. Kahden erän jälkeen kyllä vitutti aika lailla, mutta hyvä että katselin kolmannenkin. Oli kyllä upea nousu. Alku kyllä olikin aika löysäilyä, joten jotain pitkin tapahtua. Stevensillekkin propseja hienosta herättelystä.

Brieren kanssa sähläys oli kyllä tutumpaakin tutumpaa. En voi kyllä ymmärtää ettei organisaatioon onnistuta hommaamaan riittävän päteviä lekureita. Samaa perseilyä vuodesta toiseen. Nyt kun Carlekin olisi tekemässä paluuta niin pieni pelko on ettei vain kävisi jälleen samalla tavalla. No toivotaan parasta.
 

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
Komeita maaleja tullut tossa ottelussa, varsinkin 4-1 maali oli hieno, 3 syötöllä täysin vapaaksi takatolpalle. Toivottavasti tuo etumatka nyt riittää voittoon.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Kimmo keräsi vaatimattomat 0+4 tehot 6-3 voitossa.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hyvä peli Flyersiltä, asenne oli kunnossa. Timonen tosiaan nappasi neljä syöttöä ja lisäksi Carter ja Richards molemmat 1+2, Knuble 2+0, Carle 0+2 ja Lupul 1+1. Carle taisi olla jäällä melkein jokaisen maalin aikana (niin oman kuin vieraankin...)

Biron ei oikein taaskaan vakuuttanut, varsinkin reboundeja pomppi aivan mielettömästi. Puolustus onneksi pelasi hyvin ja pelasti Bironin moneen kertaan.

Alkaa vähitellen se kauden alun kuuden ottelun tappioputki lähtemään mielestä, sen verran kovassa vedossa on Flyers nyt ollut. Voitto-häviö-jatkoaikahäviö sarake näyttää nyt 29 pelin jälkeen 16-7-6. Divisioonajohtaja, idän kakkonen, Rangers on pelannut kolme peliä enemmän, mutta on edellä vain kahden pisteen verran. Heillä vielä tosin yöllä peli Carolinaa vastaan. Hyvältä näyttää.

Jotenkin jäänyt se alun rämpiminen mieleen vaivaamaan ja nyt sitten ihan yllättyykin kun huomaakin Flyersin olevan idän kärkijoukkueita. On se jännä, miten nopeasti tilanteet muuttuvat.

Let's Go Flyers!
 

Holkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jotenkin jäänyt se alun rämpiminen mieleen vaivaamaan....

Sama. Jokainen peli mikä voitetaan ni pitää hieroa silmiä ja katsoa uudestaan tulos. On vieläkin muistissa se toissa kautinen rämpiminen. Mutta hyvältä näytää nytten.

Maalivahdit ei oikein vakuuta. Se tässä suurin huolen aihe minusta tällä hetkellä Flyerssillä on. Tai tasaisuus puuttuu. Tämä on ongelma mitä pidemmälle mennään.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sama. Jokainen peli mikä voitetaan ni pitää hieroa silmiä ja katsoa uudestaan tulos. On vieläkin muistissa se toissa kautinen rämpiminen. Mutta hyvältä näytää nytten.

Oikeastaan pahimmillaan tämä on juuri päinvastaisessa tilanteesa eli kun tulee häviö. Silloin pelottaa ja tuntuu siltä, että nyt sitä taas mennään ja syöksykierre odottaa jälleen. Jotenkin on itseluottamus tai "Flyersluottamus" mennyt. 06-07 on jäänyt tosiaan kummittelemaan ja viime kausikin oli sellaista vuoristorataa, ettei sekään unohdu aivan hetkessä. Ehkä jos nykytahti jatkuu niin vähitellen voisi alkaa taas luottamaan joukkueeseen. Parempi maalivahti ja luotettavampi valmentaja kyllä auttaisi, mutta näihin ei taida olla tulossa muutosta vähään aikaan...
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Giroux päässyt alku yskimisen jälkeen ihan hyvään vauhtiin.

Jännä katsoa kehitystä tuolta game-by-game tilastoista. Lokakuussa kahdeksan peliä 2+2=4 -5, aika huono. Marraskuussa 15 peliä 7+8=15 -3, paljon parempi jo, mutta +/- voisi olla parempi. No joulukuussa alkaa repeämään, tähän mennessä viidessä pelissä 5+3=8 +8. Tuo tahti kun jatkuu, niin alkaa Claude-poju jo kolkuttelemaan NHL:n ovia ja kärkkymään Nödlin pelipaikkaa.

Sama trendi näkyvissä toisessa Flyers-lupauksessa eli Patrick Maroonissa. Lokakuussa 1+0, marraskuussa 6+3 ja joulukuussa tähän mennessä 4+4.

Phantoms kokonaisuutena yski samaan tapaan kuin Flyerskin ihan kauden alussa. Sittemmin on alkanut pelit sujumaan paremmin, muttei aivan samana tapaan kuin Flyersissä. Maalivahtirintamalla tapahtuu kummia sielläkin, Aubin on ollut aivan jäätävän surkea ja Scott Munroe on noussut ohi ykkösvahdiksi. Jää nähtäväksi olisiko Munroesta joskus jopa NHL-vahdiksi, edes kakkoseksi.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jones saattaa tehdä paluun tänään Coloradoa vastaan ja jos näin käy niin ilmeisesti Alberts joutuu syömään popparia.

Pelaisivat nyt kerrankin varman päälle ja laitaisivat Jonesin vaikka AHL-kuntokäynnin kautta, että varmasti kaveri tulisi kuntoon. Varsinkin kun pakisto ei ole juuri nyt mikään ongelma ja eikä olisi mikään kiire tuoda Jonesia takaisin.

Ja jos Jones pelaa, niin Albertsin sijaan huiliin voisi laittaaa Sbisan, joka on viime aikoina alkanut osoittaa pieniä väsymisen merkkejä. Alberts sen sijaan on ollut melkeinpä hyvä. Jotakuinkin samaa tasoa Väänäsen kanssa.

edit: Kukkonen varmaan jo mietiskele mihin päin Eurooppaa lentoliput kannattaisi ostaa.
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Florida, Tappara, Chelsea, Eagles
Hieno voitto jälleen kerran. Jonesia ei sitten jäällä nähty ja näkyy ottavan ensin tuntumaa AHL:ssä. Hyvä niin. Kaikki näyttää toimivan hyvin tällä hetkellä, mutta jotenkin on odottava olo, että jotain kauppoja kuullaan kohta. Mites kentät sitten menevät, kun Briere palaa? Siihen tosin on aikaa ja moni asia ehtii muuttumaan. Go Flyers!
 

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
Pari erää jaksoin katella matsia ja ainakin maaleja tuli... Varsinkin se Richardsin maali, jossa kiekko lähti suoraan ylöspäin ja tippui sitten sisään oli koominen. Budajn peliä pari erää nähtyäni voi vaan todeta, että ei ole philly niissä suurimmissa ongelmissa veskojen suhteen... Todella farmikamaa tämä Coloradon veska.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hieno voitto Coloradosta, joka on ollut paha vastus Flyersille viime vuosina. Kaksi kovaa voittoa nyt putkeen. Kyllä vaan hyvin kulkee. (Tosin koko ajan vaan tuntuu, että kohta sen häviöputken on taas alettava.)

Richards, Gagne, Carter ovat kaikki aivan liekeissä. Timonenkin on löysemmän alkukauden jälkeen noussut takaisin ykköspakki-tasolle. Lisäksi kun muut pelaavat vähintään kohtalaisesti ja tukevat näitä tähtiä, niin voittoja vaan tulee ja tulee. Hartnellia tuli taannoin haukuttua ja nyt hänkin on parantanut tahtiaan reilusti. Hartnell on parhaimmillaan kun painaa päättömästi eikä edes yritä "ajatelle."

Niittymäki näytti jälleen miksi hänen pitäisi saada kunnolla haastaa Bironin ykkösveskan paikka. Pelannut jotakuinkin jokaisessa pelissään yhtä hyvin kuin Bironkin, mutta ei päästä sitä Martyn Erikoista joka ottelussa.

Ja oho, Jones menee kuin meneekin AHL:n kautta. Kun kerrankin sujuu hyvin, niin ei tarvitse edes tuoda pelaajia liian nopeasti takaisin. Onko tämä minun Flyersini? Ei voi olla, ei... noh, eiköhän se vuotuinen romahdus tule vähintään sitten All-Stars tauon jälkeen. Sehän se perinteinen lopullisen turmion hetki on aina ollut.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
MTL 5 PHI 2

No niin. Nyt se sitten tuli. Häviö. Tästä alkaa nyt syöksykierre. Seuraava peli hävitään ja sitä seuraava ja sitä seuraava myös. Sitten voitetaan yksi ja hävitään kauden loput. Ei ole tästä joukkueesta mihinkään.

Tämä on nyt tässä, me on hävitty tää kausi. Rebuilding moodi päälle ja vanhat pierut pihalle vaihdossa varausvuoroihin. Stevensille kenkää ja muullekin valmennukselle kanssa. Homer puhutteluun.

Pelaajista pihalle Niittymäki (ihan *ska), Biron (Niittyäkin pahempi), Richards (nelosketjulainen ylisuorittaja), Carter (bust), Gagne (aivovammainen), Timonen (vanha), Hartnell (tunari), Lupul (toinen tunari), Briere (neiti), Coburn (myöskin tunari), Carle (luuseri). Tilalle kaikki aiemmin Flyersissä pelanneet enemmän ja varsinkin vähemmän taitavat työmyyrät, niitä tarvitaan aina. Manderville kehiin ja Ranheim eläkkeeltä takaisin. Tibbetskin mukaan. Jee!

Game over man, game over.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös