Petteri Nummelinin paluu!

  • 425 023
  • 1 154

Kansan Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
TPS:n todellisesta tarjouksesta en sitten tiedä hölkäsen pöläystä. Lehdon ja Vuoren höpinöistä saa rahvas yhtä paljon kiinni kuin Summasen ja Kekäläisen debatista.
 
Mitä surullista siinä on? Eikö tämä keskustelupalsta ole juuri mielipiteiden vaihtamista varten perustettu. Minusta surullista on se, että kaltaisesi asiantuntijat käyttävät omissa kirjoituksissaan erittäin ala-arvoista kieltä.

En minä ainakaan "sekoaisi aivan täysin", jos Armia tulisi NHL-reissunsa jälkeen pelaamaan Rauman Lukkoon. Kyllähän Armia saa siirtyä juuri sinne, minne haluaa. Ei hän mikään seuraikoni ole, koska ei pelejäkään ole edes 600 kappaletta Ässissä, puhumattakaan mestaruuksista.

Toivotaan, että Petun siirrosta huolimatta Ässät sijoittuu SM-liigassa sekä tällä, että ensi kaudella Lukon ja Tepsin edelle.

Pahoittelen ala-arvoista kieltä. Vihaisena voi tulla ylilyöntejä. Pointti on kuitenkin se, että jos jossain ässien ketjussa ässä-fani kertoo, että hänen mielestään Jari Korpisalo on hänelle Ässä-ikoni, niin ei todellakaan tulisi mieleenkään mennä sanomaan asiaan jotain vastaan ja keksimään syitä miksi näin ei voi olla.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Kuulin itse tuttavaltani, joka on Lukon sisäpiirissä, että heidän tarjouksensa olisi 600 000e vuodessa nettona allekirjoitusbonuksineen, mutta Nummelin ei olisi vielä raapustanut nimeään sopimusluonnokseen. Ja suorasta kolmen vuoden sopimuksesta puhui tämä tietolähde.

En olekaan vähään aikaan nauranut näin. Eli Numpalle maksetaan jotain 1-1,2 miljoonan palkkaa. Ja vielä kolme vuotta jatkuu tämä. Tulikin sitten kertarysäyksellä rikki kaikki liigan ennätykset ja Lukonkin pelaajabudjetista käytettiin yli kolmasosa yhteen pelaajaan.

Ja suurin nauru tuli siinä, että Nummelin ei olisi kirjoittanut nimeään tähän paperiin. Jos tuollainen lappu olisi tarjolla, niin herra lähtisi sieltä sveitsistä välittömästi vaikka polkupyörällä kynä kädessä kohti raumaa.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Kuulin itse tuttavaltani, joka on Lukon sisäpiirissä, että heidän tarjouksensa olisi 600 000e vuodessa nettona allekirjoitusbonuksineen, mutta Nummelin ei olisi vielä raapustanut nimeään sopimusluonnokseen. Ja suorasta kolmen vuoden sopimuksesta puhui tämä tietolähde.

Just jä mä kävin kans tänään hallilla, jossa kentänhoitaja ties kertoo varmana että toi 600 000€ on itseasiassa kuukausipalkka! Vähän niinkuin futareillakin ilmoitetaan palkka viikkopalkkana, mut toi ois kuukausipalkka.

Vähän nyt valoja päälle siellä!
 

Kansan Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos tuollainen lappu olisi tarjolla, niin herra lähtisi sieltä sveitsistä välittömästi vaikka polkupyörällä kynä kädessä kohti raumaa.

Ihan pähkinöitä Petterille oli kyseessä sitten TPS:n tarjoama hypoteettinen 300 000e tai Lukon 600 000e. Kuten aiemmin mainitsin, Petteri oli jo markka-aikaan Euroopan palkkakuningas 4 vuoden ja 15 miljoonan markan sopimuksellaan (frangit markoiksi muunneltuina siis). Kyseessä on vuorenvarmasti kautta aikain eniten hilloa NHL:n ja KHL:n ulkopuolella tahkonnut pelaaja.

Mutta mistä sitten on kyse? Miettikääpä sitä.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Vai että nettona puoli miljuunaa kausi... No siinä meni siivoojien joulubonus-konvehtirasiat.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Ihan pähkinöitä Petterille oli kyseessä sitten TPS:n tarjoama hypoteettinen 300 000e tai Lukon 600 000e. Kuten aiemmin mainitsin, Petteri oli jo markka-aikaan Euroopan palkkakuningas 4 vuoden ja 15 miljoonan markan sopimuksellaan (frangit markoiksi muunneltuina siis). Kyseessä on vuorenvarmasti kautta aikain eniten hilloa NHL:n ja KHL:n ulkopuolella tahkonnut pelaaja.

Mutta mistä sitten on kyse? Miettikääpä sitä.
Hei nyt ihan oikeasti. Jos joku Locken huhuttu palkka on 350k bruttona ja tässä nyt ilmeisesti piti olla tämän liigan palkkakuningas, niin Nummelinille 600k kaudesta nettona...

Jos pitää paikkanasa niin: Linkki yhteen kappaleeseen juutuubissa
 

Banjo

Jäsen
En ymmärrä mistä nämä "lukko pystyy maksamaan enemmän" ja "mitähän jokerit ois maksanu" -jutut kumpuaa? Tällä hetkelläkin ilmeisesti tepsissä surffailee koko liigan kallein pelaaja!? Vuori sanoi että on tehty "yksi seurahistorian merkittävimmistä tarjouksista" , eli siis sinne 300 000 euron kieppeille on tarjouksen mentävä jos "yksi merkittävimmistä" tarkoittaa edes viiden kärkeä. Agentin mukaan Petteri olisi ollut valmis pelaamaan 50 000e markkina-arvon alle tepsissä, 100 000e oli kuitenkin liikaa. TPS:ssä "yksi merkittävimmistä" tarjouksista lienee siis se 250-300 000e/kausi. eli siis Lukko olisi tarjonnut 350-400 000e/kausi. Haista Vuori paska.
 

snumi

Jäsen
tässä häviävät kaikki osapuolet

Jos nyt nämä älyttömät luvut pitävät yhtään paikkaansa, niin selkein häviäjä on Rauman Lukko, aivan törkeää ylihintaa maksavat, kaverista joka on seuraavalla kahdella kaudella 41-42v, tuskin mihinkään mainittaviin tehopisteisiin pystyy.

Toiseksi suurin häviäjä on Petteri Nummelin, jolla tuskin on monta kaveria ainakaan kotikaupungissa tämän jälkeen. Lähinnä ne todelliset kaverit, mutta ei muita. Katsomo huutelee juudasta, tai Petturi Nummelin.

TPS häviää lähinnä jonkun sponsoritulon, joka on sinänsä hypoteettinen. Samalla rahalla saa hankittua 3 nuorempaa ja tulevaisuuden kannalta parempaa pakkia.

Eli onnea vaan Lukko ja Petu, valitsemallanne tiellä.
 

Fremont

Jäsen
Niinno virheellinen ja virheellinen, semisti outoa vaan alkaa vertailemaan tilastoja eri kausilta keskenään, (Karlsson -30 vs. +16).

En tarttunut mihinkään muuhun kuin siihen, että itse koen, että jos puolustaja on tarpeeksi hyvä hyökkäämään, voidaan anteeksi heikkouksia puolustussuuntaan. Itse et käsittääkseni näin koe.
Se siitä. Karavaani kulkee. Kiitos ja anteeksi. Adjö.

Ei mielestäni koska liigat ovat aivan eri tasoa, Petulla +/- -tilastot ovat pysytelleet yleisesti liigassa kuin kuin liigassa miinuksella johtuen heikosta puolustamisesta. Petu ei ole koskaan kehittynyt,ja jos Karlssoniin halutaan verrata, niin Erikin työskentely näyttää kehittyneen, ja vaikka itse en juuri peliesityksiä ole mieheltä seurannut, niistä jotain tietävät sanovat puolustuksen parantuneen. Karlsson kehittyy, Petu ei, noin pähkinänkuoressa.

Voidaan antaa anteeksi, mikäli palkassa tullaan vastaan, niinhän tuolla jo aloitin; ikä, puolustus, loukkaantumishistoria jne. Mikään ei puhu sen puolesta että Petulle tulisi maksaa jotain älyttömyyksiä pelkän tunnetun naaman perusteella.

Se siitä, Petu on mennyttä aikaa. Erikoista kyllä että joku tepsifan vielä jaksaa toivoa että tämän jälkeen asiat jotenkin sovittaisiin. Otetaan nyt vaan pari halvempaa ja kahteen suuntaan pelaamaan pystyvää kaveria tilalle.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Onkohan täällä kukaan vielä miettinyt asiaa tavallisen katsojan kannalta ? Suurin osa hallin katsojista ei ole tällä foorumilla kehittelemässä villejä teorioita, vaan lukevat ne uutiset Turkkarista, tuosta alueen ykköslehdestä.

Homma on mennyt kutakuinkin näin:

1) Tulee ilmi, että Tepsi voisi saada Pikku-Numpan lainaan Luganosta ja Vuori on alkanut neuvotella miehen kanssa. Herää valtavat tunteet, onko ihan oikeasti mahdollista saada legendaarinen Nummelin takaisin? Ei voi olla totta, olispa se totta.
2) Pommi putoaa taivaalta; Tepsi julkaisee vuokrasopimuksen ja Nummelin kertoo innoissaan halustaan pelata taas Tepsissä.
3) Mainostetaan suureen ääneen hieno muistorikas paluuottelu. Paitaa ollaan luovuttamassa isältä pojalle. HUOM! Sama paita roikkuu hallin katossa, ei siis todellakaan puhuta mistään 100 SM-liigaottelun asiasta, vaan oikeasti yhdestä kovimmista nimistä Tepsiin liittyen.
4) Paluuottelu on menestys ja komeaa katseltavaa. Saa hetkeksi tavallisen ihmisen tunteita pintaan; ihan kuin ennen vanhaan, jolloin dominoitiin SM-liigaa.
5) Pikku-Numppa kertoo suureen ääneen, miten haluaisia niin kovasti pelata Tepsissä myös ensi kaudella. Onhan tämä nyt jo ihan unta, Nummelin olisi meillä myös ensi kaudella, aivan mahtavaa!
6) Nummelin palaa Luganoon, näinhän sen pitikin mennä, koska oli lainalla.
7) Tepsi ilmoittaa, että tekivät seuran mittakaavassa todella kovan, yhden kovimmista tarjouksistaan Pikku-Numpalle, vaan se ei riitä, eikä mieheen saada edes yhteyttä enää. Voi vittu, miten se voi mennä näin?? Kuinka ahne se on?

Niin, minkä kuvan tästä saa tavallinen katsoja? Nummelin on suurin otsikoin kertonut haluavansa pelata nimenomaan Tepsissä ja palata kotiin. Tepsi on tehnyt todella kovan tarjouksen, eikä siihen edes vastattu.. Jos tuosta ei maine ja kunnia mene, sitten ei mene mistään. Ystäviä ei todellakaan ole tämän jälkeen ja ansaitusti voi jonkun paidan heittää jäälle. Sääliksi käy Isä-Numppaa, joka teki hienon uran seuran miehenä ja on näkyvästi aina paikallisessa mediassa mukana. Tosi kiva lähteä tästä eteenpäin selittelemään jokaisella vastaantulijalle tätä..

Henk.koht kun asiaa on nyt puitu pari päivää, oli Tepsiltä oikein jättää leikki sikseen. Seurat saavat joka vuosi poskettomia tarjouksia, joihin vain muutamalla joukkueella on oikeasti varaa vastata. Tepsin kassa ei sitä kestä.
 

tikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets, Liverpool
Joku täällä kritisioi, että tästä asiasta jauhetaan liikaa. Itselle ja varmaan monelle muullekin tämä on kuitenkin terapiaa. Itselle tämä case on varmasti yksi suurimmista ellei suurin TPS:aan liittyvä pettymys kannattajaurani aikana. Live-muistoja on 80-luvun puolesta välistä lähtien. Eli itseäni tämä koskettaa syvästi ja on mahtavaa voida sitä täällä purkaa.

En ole vieläkään kylläinen pohtimaan syytä siihen mitä on käynyt. Joissain viesteissä on puhuttu siitä miten monet palloseurakasvatit ovat seuraa rahallisesti tukeneet. Onko Petu? En tiedä. Jos ei, niin voisiko se ärsyttää taustoja niin paljon, että ajattelivat miehen nyt rahastavan omaa seuraansa. Ja tämän takia eivät todella loppuun asti katsoneet tätä korttia.
 

Jushka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin, minkä kuvan tästä saa tavallinen katsoja? Nummelin on suurin otsikoin kertonut haluavansa pelata nimenomaan Tepsissä ja palata kotiin. Tepsi on tehnyt todella kovan tarjouksen, eikä siihen edes vastattu.. Jos tuosta ei maine ja kunnia mene, sitten ei mene mistään. Ystäviä ei todellakaan ole tämän jälkeen ja ansaitusti voi jonkun paidan heittää jäälle. Sääliksi käy Isä-Numppaa, joka teki hienon uran seuran miehenä ja on näkyvästi aina paikallisessa mediassa mukana. Tosi kiva lähteä tästä eteenpäin selittelemään jokaisella vastaantulijalle tätä..

JUST NÄIN! Nimenomaan tämmöinen "tavallinen tallaaja"kannattaja, vaikkakin itse roikun täällä foorumilla ahkerasti, on just tätä mieltä.
Thank God kun pohdin ostanko paidan selämyksellä #3 vai #9, päädyin siihen YHDEKSÄÄN. En enää vaan kehtais laittaa tuota toista päälle. En.

Sydän vuotaa verta, mutta päälimmäisenä mielessä on suunnaton suuttumus nimenomaan Pettur...eikuheh, Petteriä kohtaan. Itse olin perheineni paikalla huutamassa ja taputtamassa ja kyllä, itkemässä, kun IsäNummelin luovutti paitansa pojalleen ja luin onnellisena nuoremman painoksen kommentteja siitä miten juuri TPSn kopissa "tuli valo päähän" ja blaablaaa.
Tais se valo olla esimakua jostain keltaisesta nesteestä...

Hyi. Olkoon.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Haha mitä lukuja täällä heitellään.

Valot päälle nyt kaikille. Eiköhän puhuta nyt kuitenkin max. 300 k eurosta, jonka Lukko Petusta maksaa. Näin ollen tepsi olisi tarjonnut 200 k.
 

masamasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Thank God kun pohdin ostanko paidan selämyksellä #3 vai #9, päädyin siihen YHDEKSÄÄN.
Itse pohdin aikanaan #3 ja #11 välillä, päätyen jälkimmäiseen. Nyt lopultakin saan asialta rauhan, ja tiedän valinneeni oikein. Eihän tuo päälle ole mahtunut enää vuosikausiin, mutta #3 menisi leivinuuniin kun (jos) sopimus julkaistaan.
 

Vaeltaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Ville Vahalahti
Tämä keskustelu on oikeasti lähtenyt käsistä ja pahasti.

Kaikki täällä perustuu iltalehtien kirjoittamiin asioihin. Ainoa mikä on varmaa, on se, että Lukko on tosiaan neuvotellut Nummelin:n kanssa, ja todennäköisesti jopa muodostanut suullisen sopimuksen.

Kyllä itsekkin olin tunnekuohuissa, kun uutisen kuulin, tunnustan. Mutta, turha sitä täällä on huudella, että paljon se nyt on palkkaa pyytänyt, kun toinen sanoo 200k ja toinen 600k.

Silälailla.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Osaatko vielä perustella tämän väitteesi?

Mina voin Ratikan puolesta perustella. Kunnarin heitto (en tieda oliko hanella mitaan tietoa) oli etta TPS tarjosi 180k. Muista lahteista on kuulunut etta lukko olisi tarjonnut 50-100k enemman. Nama kaikki arviot jaavat alle 300k. Myos tuo Kunnarin 700-800k 2+1 sopimuksesta jaa alle 300k vuosi, mutta ei olisi ihme jos tuo olisi niin etta se on etupainotteinen ian ja muun vuoksi, ja viimeinen vuosi on hivenen halvempi optio.

Nama puheet 400k:sta ja sita suuremmista summista ovat taysin lahteettomia, taysin jarjettomia, ja muistuttavat minua suuresti tasta videosta. Kun nuo edes jonkinlaiset lahteet antavat arvioita jotka osuvat jonnekin 300k ja alle, sitten keksitaan ihan itse joitain kasittamattomia, mahdottomia summia. Sen jalkeen taivastellaan etta "no olipa hyva etta jai hankkimatta, on se helvetin torkea rahastaja ja lukko ihan hullu kun tuollaisia maksaa". Ei tietenkaan maksa, mutta jos se helpottaa ihmisten tuskaa aiheesta ja mahdollistaa henkisen synninpaaston TPS:lle niin siita vaan.

Kuulin huhua etta Petteri Nummelin tienaa lukossa ensi kaudella 78 MILJOONAA DOLLARIA. Fiksu ja ainoa oikea liike TPS:lta jattaa hommaamatta kun muualla maksetaan keharaakista vanhuksesta joka ei ole enaa vuosiin pystynyt itse luistimen nauhojaan sitomaan tuollaisia summia. Oikeastaan, TPS oli helvetin fiksu, teki kaiken oikein. Petteri Nummelin on kokovartalokyrpa ja lukkoa johtaa lobotomiapotilaat jotka perivat Steve Jobsin omaisuuden. Nain se varmasti meni.

Linkki vie youtubeen.
 

Herra Tuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Toronto Maple Leafs
Luotettavasta lähteestä kuultu, että Vuoren kova tarjous ei ole ollut kovinkaan kova ja Nummelin olisi ottanut sen suorana loukkauksena.
Vahalahtikin tienaa enemmän kuin mitä Petulle oltiin tarjottu. Agentti Lehto on itse neuvotellut aikanaan Vahalahden diilin tepsiin ja Vuori oli kertonut pokkana tarjouksen olevan yksi suurimmista mitä tepsissä ollaan koskaan maksettu...
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Vahalahtikin tienaa enemmän kuin mitä Petulle oltiin tarjottu. Agentti Lehto on itse neuvotellut aikanaan Vahalahden diilin tepsiin ja Vuori oli kertonut pokkana tarjouksen olevan yksi suurimmista mitä tepsissä ollaan koskaan maksettu...

En nyt jaksa kaivaa uutista, mutta Vuori on tässä todennäköisesti kierrellyt asiassa, kun muistaakseni oli puhetta "yhdestä merkittävimmästä tarjouksesta TPS:n historiassa". Eli sillä on voitu tarkoittaa näitä hämäriä bonuksia, joista oli myös puhetta eri yhteydessä, ja mahdollisesti jostain uran jälkeisestä sopimuksesta yms.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Itse pohdin aikanaan #3 ja #11 välillä, päätyen jälkimmäiseen. Nyt lopultakin saan asialta rauhan, ja tiedän valinneeni oikein. Eihän tuo päälle ole mahtunut enää vuosikausiin, mutta #3 menisi leivinuuniin kun (jos) sopimus julkaistaan.

Omassa Tepsi-paidassani ei ole numeroa, koska kannatan joukkuetta enkä yksittäistä pelaajaa. Tämä kaikki meuhkaaminen jostakin yksittäisestä pelaajasta, joka on pelannut Euroopan sarjoissa viettämänsä ajan lähes kokonaan ihan muualla, on täysin älytöntä. Pelaajat tulevat ja menevät, mutta Tepsi on ja pysyy.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Onkohan täällä kukaan vielä miettinyt asiaa tavallisen katsojan kannalta ? Suurin osa hallin katsojista ei ole tällä foorumilla kehittelemässä villejä teorioita, vaan lukevat ne uutiset Turkkarista, tuosta alueen ykköslehdestä.

Homma on mennyt kutakuinkin näin:
....

Eikös viimeisin juttu Turkkarissa ollut tämä Nummelinin agentin juttu jossa väitettiin että Nummelin olisi tullut kasvattiseuraansa vastaan 50 tonnin edestä mutta seura vaati reilun 100 tonnin alennusta ja antoi kolme päivää aikaa vastata ja antoi samalla ymmärtää että sopimuksessa ei ole neuvotteluvaraa?

Totuutta ei tiedä varmaan enää kukaan mutta jos on uskominen näihin luettelemiisi Turkkarin muihinkin uutisiin niin miksei sitten tähänkin.
Eli peruskulkija pitää tällä hetkellä seuraa joustamattomana palkan polkijana.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Eli peruskulkija pitää tällä hetkellä seuraa joustamattomana palkan polkijana.

Tepsin nykyisellä budjetilla on pakko olla joustamaton palkan polkija, jos haluaa tavoitella edes jonkinlaista menestystä. Nykyisten näyttöjen perusteella ylimääräinen pelivara kannattaa varata mieluummin esimerkiksi Brian Willsien mahdolliseen jatkosopimukseen kuin yli nelikymppiselle pakille, joka ei osaa edes puolustaa.

Täällä moni muistelee hienoa seremoniaa Petterin paluuottelussa, mutta pitää tiedostaa, että koko se teatteriesitys luotiin ainoastaan maksavan yleisön viihdyttämiseksi (eli suoraan ilmaistuna rahan takia). Seremonia selvästi toimi, mutta ei sen perusteella pidä vetää pidemmälle meneviä johtopäätöksiä siitä, sopivatko Tepsi ja Nummelin toistensa suunnitelmiin ensi kaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Tepsin nykyisellä budjetilla on pakko olla joustamaton palkan polkija, jos haluaa tavoitella edes jonkinlaista menestystä. Nykyisten näyttöjen perusteella ylimääräinen pelivara kannattaa varata mieluummin esimerkiksi Brian Willsien mahdolliseen jatkosopimukseen kuin yli nelikymppiselle pakille, joka ei osaa edes puolustaa.

Varmasti näin, mutta nyt olikin kyse että minkälainen kuva koko hommasta on lätkä-"tietonsa" vain Turun Sanomista ja hallin käytäviltä ammentavilla. Ja tämän huhun aikana ei ole hallin käytävillä oltu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös