Petri Matikainen HIFK:n päävalmentajaksi

  • 890 380
  • 2 124

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Jotenkin niin helpottunut ja positiivinen fiilis Matikaisen lähdöstä. Viime kausi oli jotain niin uskomatonta ja kuten joku sanoki jo, et vika ei ollu koskaan valmennuksessa P.Matikaiselta kysyttäessä. Tervemenoa, ei tule ikävä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos Summanen muistaa syödä lääkkeensä niin mitään ongelmia ei tule. Tämä voidaan kirjata sopimukseen.

Summanen ei olisi Summanen jos ongelmia ei tulisi. Toisaalta tämä on myös vahvuus, koska porukka ei hänen alaisuudessa pääse mukavoitumaan vaan pitää jatkuvasti olla varpaillaan. Sieltä kun voi tulla ihan mitä vaan...

Vuoden projektivalmentajaksi varmasti hyvä vaihtoehto, pidemmäksi aikaa ei välttämättä niinkään.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Ymmärrän, että Summanen vaikuttaa joihinkin silmiin houkuttelevalta nimeltä uudeksi valmentajaksi. Äijä on kuitenkin saanut lähes kaikista pesteistään 2000-luvulla fudut johtuen siitä, ettei ole tullut pelaajien tai muun henkilökunnan kanssa toimeen. Tähän peilaten olisi jopa todennäköistä, että näin kävisi myös IFK:ssa. Ja tämä sekopää pitäisi saada tänne tuhoamaan jo kertaalleen kohtalaisen terveelle pohjalle rakennettu organisaatiokulttuuri??
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vai lähti se Petu sitten syömään venäläistä paskaa kesken kaiken.

Katellaan mitä tuleman pitää, olisi ihan toivottavaa saada pätevä valmentaja johtamaan touhua jo ensi kaudeksi. Summanen sisään vaan kaikkine ongelmineen, olisipa ainakin tuplamäärä seurattavaa ja jännitettävää aina kopin ihmissuhteista lähtien.

Koskaan en Petu Matikaista lähtenyt täällä kritisoimaan vaan pidin kaikkea saamaansa paskaryöppyä siellä kohtuuttoman ja naurettavan välimaastossa, nyt oikeastaan ensimmäistä kertaa alkoi miehen karvanaama vituttaa kun jätti IFK:n aika kusiseen paikkaan pari kuukautta ennen liigakauden alkua.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Anagrammeja nimestä Petri Matikainen
--------------------
Irina petti Maken

markettien paini

Ameriikan Pentti

-------------------
kiitos ja näkemiin :)
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eikös Dougilla ole viel 1 vuosi sopparia jäljellä Zugin kans.?
 
Suosikkijoukkue
IFK
Samaan aikaan Omskissa

Mielenkiintosta lueskella Omskin sivuilta tänään pidetystä tiedotustilaisuudesta. Paikalla ollut seuran johtoa sekä uudet hankinnat Zaborsky ja Valentenko.

P. Matikaista ei siis vielä ole siperiaan roudattu. Oliskohan miehellä kenties vielä selvittämättömiä asioita Officen kanssa :)
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eikös Dougilla ole viel 1 vuosi sopparia jäljellä Zugin kans.?

Kyllä kyllä, ei se ole mihinkään lähdössä sieltä, ehkä sitten ensi kaudella?

Ei tässä mitään sopparin alaisia isompia nimiä saada hankittua. Mestiksestä voisi ehkä ostaakin sopparin ulos, esim. Jarno Pikkarainen tulee ensiksi mieleen potentiaalisista valmentajista. Muutenkin, ehkä HIFK:n kannattaisi pyrkiä hommaamaan joku nuori ja kehittyvä valmentaja, se olisi niin kuin nykypäivää.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hieno uutinen, että päästiin Paskansyöjästä eroon.

Iltapulujen jutut, että IFK ei tietäisi tapahtuneen kulusta mitään voidaan kyllä jättää omaan arvoonsa. Ihan varmasti IFK tulee saamaan korvauksen sopimuksen purkamisesta ja korvaus on sen verran iso, että sillä palkataan uusi valmentaja ja hilloo jää vielä jäljelle. Parempi olla hiljaa keskeneräisistä asioista vaikka faneja asia kiinnostaakin.

Jos huhuttu Niko Kapanen on IFK:n ykkössentteri ja Ville kapteenina löytyy kopista, niin en näkisi Summastakaan tässä suhteessa riskivalmentajana. Näitä kahta pelaajaa Raato kunnioittaa ja kyseiset herrat pystyvät tasapainottamaan Raadon mahdollisia ylilyöntejä, mitä varmasti tulisi.

IFK tulee hankkimaan Paskansyöjää paremman valmentaja ensi kaudeksi penkin taakse.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Hieno uutinen, että päästiin Paskansyöjästä eroon.

Iltapulujen jutut, että IFK ei tietäisi tapahtuneen kulusta mitään voidaan kyllä jättää omaan arvoonsa. Ihan varmasti IFK tulee saamaan korvauksen sopimuksen purkamisesta ja korvaus on sen verran iso, että sillä palkataan uusi valmentaja ja hilloo jää vielä jäljelle. .

Missäänhän ei ole sanottu, ettei saisi korvausta. On vain todettu, ettei Omskista olla oltu yhteydessä eikä neuvottelu kontaktia (ainakaan vielä) ole.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos huhuttu Niko Kapanen on IFK:n ykkössentteri ja Ville kapteenina löytyy kopista, niin en näkisi Summastakaan tässä suhteessa riskivalmentajana.

Kapanen on liittynyt jo Kazanin harjoitusrinkiin ja seura on ilmoittanut Nikon jatkavan siellä. Sitä en tosin tiedä onko mitään sopimuksia vielä tehty.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ihan varmasti IFK tulee saamaan korvauksen sopimuksen purkamisesta ja korvaus on sen verran iso, että sillä palkataan uusi valmentaja ja hilloo jää vielä jäljelle.

Sivusta sen verran huutelen, että mistä tämä hirveän korvauksen olettamus nyt syntyy noin suurena varmuutena? Kuitenkin Matikainenhan tässä on se sopimusrikkomuksen toinen osapuoli, ei venäläiset. Jos sinä vaihdat L&T:stä johonkin toiseen toiseen firmaan määräaikaisen sopimuksen aikana, tuskimpa joudut maksaman mitään älyttömiä korvauksia. Toki jos oikeuteen menee, niin Matikainen joutuu korvaamaan meidän silmissä isoja rahoja, mutta tuskimpa edes mitään vuoden palkkaansa vastaavaa määrää. Voihan asia olla toisinkin, mutta eikö nuo ole kuitenkin työsopimuksia..
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...Ihan varmasti IFK tulee saamaan korvauksen sopimuksen purkamisesta ja korvaus on sen verran iso, että sillä palkataan uusi valmentaja ja hilloo jää vielä jäljelle....
Mihin nämä siellä täällä esitetyt spekulaatiot massiivisista korvauksista mahtavat perustua? Suomen työlainsäädäntö ei sellaisia ainakaan takaa, ainoastaan ylimääräiset kulut uuden valmentajan palkkamisesta voi työnantaja vaatia lakiteitse korvauksia.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itsekään en usko, että IFK tulee saamaan latin latia Omskilta ainakaan korvauksia. Ainoa, mistä jotain saattaa joskus tulla on jos Matikaiselta itse peritään oikeusteitse saatavia. Niidenkin saaminen on luultavasti yhtä taistelun takana ja hedelmällistä kun Espanjan pankkien lainavakuudet.

Mutta pääasia, ettei Matikaiselle tarvitse maksaa palkkaa ja hänestä päästiin eroon. Loppu on vain plussaa.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Villi veikkaus: HIFK on ollut "tietoinen" tästä "riskistä" ja uusi valmentaja on ainakin kartoitettu. Siksi pelkkä runko kasassa, ei niitä kahta sentteriä joita tarvitaan. Ensin tsekataan valmentaja, sitten hommataan hänelle sopivat sentterit.

Ei jää ikävä Petua, ei sitten millään! Toivottavasti löydetään HYVÄ korvaaja, ei SormunenPennanen-kaksikko.
 

Sakkoliha

Jäsen
En usko hetkeäkään, etteikö IFK saisi korvausta Omskilta, koska se ei vaan toimi niin että voi tehdä sopimuksen sopimuksen päälle ilman korvausta ja eiköhän myös Nybari ja kumppanit tajua sellaisen vaatia. Korvaussuman vain oletetaan olevan suuri, koska TPS sai taannoin Suikkasesta 450k.

Tulevaisuudessa voisi olla viisasta pitää jokainen Matikainen kaukana Stadista ihan varmuuden vakuudeksi.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Ei IFK voi huudella tässä vaiheessa, että meillä on uusi valmentaja, jos kompensaatioista ei ole sovittu Omsk:n kanssa. IFK ilmoittaa Omsk:lle, että meillä on sopimus Matikaisen kanssa, vamentaa meillä. Sitten kun tästä päästään yhteisymmärrykseen, IFK julkistaa uuden valmentajan (jos sellainen on hallussa).
 
Suosikkijoukkue
IFK
Ei IFK voi huudella tässä vaiheessa, että meillä on uusi valmentaja, jos kompensaatioista ei ole sovittu Omsk:n kanssa. IFK ilmoittaa Omsk:lle, että meillä on sopimus Matikaisen kanssa, vamentaa meillä. Sitten kun tästä päästään yhteisymmärrykseen, IFK julkistaa uuden valmentajan (jos sellainen on hallussa).

Hyvin sanottu! Eiköhän toimisto oo avannut nyt viimeistään keskusteluyhteyden Omskiin ja joku korvaus sieltä saadaan. Tuskin kyllä julkista tietoa ne summat tulee olemaan..
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...IFK ilmoittaa Omsk:lle, että meillä on sopimus Matikaisen kanssa, vamentaa meillä. Sitten kun tästä päästään yhteisymmärrykseen, IFK julkistaa uuden valmentajan...
Tuo neuvottelu Omskin kanssa lienee vastaava kuin suomalaisten politiikkojen "neuvottelu" neuvostoliittolaisten kanssa vanhassa Speden sketsissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös