Petri Matikainen HIFK:n päävalmentajaksi

  • 890 137
  • 2 124

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös Matikainen höpötellyt jotain sen suuntaista, että jätti maajoukkuehommat sen takia että voi keskittyä täysillä HIFK:n valmentamiseen? Jotenkin on nyt semmoinen tunne jotta tuo pesti Omskiin haittaa tuota hommaa hieman enemmän...No, Matikainen on nyt historiaa ja hänet voi unohtaa!

Kovasti kyllä kiinnostaa tuleva valmentaja. Toivon että hän ei tule ns. talon sisältä vaikka vaihtoehdot ovat todella vähissä. Sheddeniin en usko millään vielä tulevalle kaudelle. Summanen olisi varmaan paras vaihtoehto tähän hätään vaikka monet häntä pitää liian suurena riskinä, minä en. Toinen vaihtoehto jonka voisin kuvitella, tai ennemminkin toivon vielä joskus HIFK:ssa näkevän on Jarno Pikkarainen. Tuleeko tämä tapahtumaan jo nyt vai vasta muutaman kauden päästä?

Vähän saattaa Matikaisen lähtö vaikuttaa jopa Kiben sopimukseen...toivotaan näin.

Ja sitten vielä se yksi sentteri...

Nyt voi todellakin sanoa, että elämme mielenkiintoisia aikoja!
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi kokenut valmentaja, jonka sydän sykkii sekä Ässille ja IFK:lle, taitaa olla vapaana. Ihme, ettei ole jo nimi noussut täällä spekuloinnin kohteeksi. Kyseessä ei siis Tamminen tietenkään.

Jos/kun Rautakalliota tarkoitat, niin Rocky teki kahden vuoden sopimuksen Dinamo Rigan kanssa. Eikä ainakaan minun korviini ole kantautunut, että sopimus olisi purettu?
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Kukahan vittu se rotta on, josta Seppänen puhui kolumnissaan? Oli mennyt lavertelemaan narri leiriin kesken pleijareiden yms. Ei menisi kaukaa jos tämä nimi olisi Pasi Sormunen. En kuitenkaan syytä koska en tiedä.

EDIT: Nimenomaan. Miten IFK:ssa asiat on huonosti jos paskansyöjä ei kun anteeksi housu lähtee kävelemään kesken sopimuksen?
Rotasta en tiedä, mutta taidan laittaa Nokka-Jalosen julisteen seinälle (jos sellaisen jostain löydän) ja muistella aikaa ennen Petturi-Paskansyöjä-Petua, jolloin joukkueessa kaikki oli vielä hyvin. Ai niin, mutta mielestäsi pitää katsoa luottavaisena tulevaan kauteen, eikä menneisyyteen, sori. Kiitos ja anteeksi.

Kyllä nyt hiipi tyytyväisyys puseroon, vaikka tapa jolla se tapahtui ei välttämättä olekaan se paras mahdollinen HIFK:n kannalta. No, käsittääkseni toinen P. Matikainen on vapaa eli Pena takaisin!! No ei kai...

P.S. Kiitos P-P-Petu ja hyvästi. Älä tule takaisin.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Rotasta en tiedä, mutta taidan laittaa Nokka-Jalosen julisteen seinälle (jos sellaisen jostain löydän) ja muistella aikaa ennen Petturi-Paskansyöjä-Petua, jolloin joukkueessa kaikki oli vielä hyvin. Ai niin, mutta mielestäsi pitää katsoa luottavaisena tulevaan kauteen, eikä menneisyyteen, sori. Kiitos ja anteeksi.

Rotta tuskin on Petun syy, mutta voihan sitä siitäkin toki syyttää. Ja kyllä olin menossa luottavaisena uuteen kauteen Petun johdolla sillä uskoin, että kaveri parantaa tällä kaudella? Turhaa anteeksi pyytelet mielipiteitäsi meitä on katos moneen lähtöön!
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Paskahousu. Kauniita sanoja osaa päästellä moni ja vaikuttaa suoraselkäiseltä kaverilta. Teot on sitten eri juttu. Kaikille niille, jotka puollustavat/perustelevat tätä raukkamaista tekoa tyyliin "kuka tahansa tekisi samoin jos saisi 3-5 kertaisen liksan" terveisiä, että joillakin ihmisillä on tapana pitää kiinni siitä mitä on sovittu. Matikainen ei ole tällainen ihminen.

Matikainen jää näin historiaan yhtenä surkeimista IFKn päävalmentajista. Viime kevään nöyryytys jää mieleen pitkäksi aikaa ja koko kausi oli todellinen katastrofi varsinkin mahdollisuuksiin nähden. Suhosmainen suoritus.

Tämä oli tässä, nyt kohti parempaa huomista
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Itse olen ainakin yllättynyt ja erittäin pettynyt kyseiseen herraan. Sama mies sanoi aikoinaan astuessaan ensimmäisen kerran Pelicansin A:n pukukoppiin valmentajan roolissa että jokaisella täytyy olla unelmia ja tavotteita ja hänen tavoitteensa & unelmansa on joku päivä olla Helsingin IFK:n päävalmentaja.
Mä uskon, että sä uskot ton.

Todella ikävä homma HIFK:lle, vaikka fanit sanoisivat mitä. Joukkue on rakennettu Petri Matikaisen näköiseksi ja kesätauko loppunee kohta. Viime kaudella Matikainen ehti jo ajaa sisään omaa pelisysteemiään (eli ei pelisysteemiä), mutta nyt pitää hankki seuraaja mahdollisimman pian eikä noita huippuja taida pahemmin olla vapaalla. Ongelmanahan HIFK:lla on se, ettei eurot riitä KHL-tyyliseen ulosostoon.

Muutenkin aikalailla kaksiteräinen miekka. Periaatteessa HIFK sai nyt (taas) kokea mitä on, kun hankitaan tekijöitä rahalla eikä tunnetta ole mukana. Saman ovat kokeneet molemmat naapurit ja ainakin Lukko. Toisaalta taas Matikainen otti lähtiessään aika kovan riskin. Venäjällä valmentajia vaihdetaan tiuhaan pienistäkin syistä enkä millään Usko Matikaisen pysyvän Omskissa koko kolmevuotista sopimustaan. Tuulisia paikkoja nuo rahalla hankitut... suuntaan ja toiseen.

En pidä mitenkään mahdottomana sitä, että HIFK pestaa Summasen seuraavaksi kaudeksi ja alkaa kalastelemaan Suikkasta, Marjamäkeä yms. jo nyt. Toivottavasti Bluesissa ollaan tehty töitä muunkin kuin kotisivujen kanssa ja Marjamäellä on jo tehty vähintään 1-vuotinen jatkosopimus.

Vielä kerran pahoittelu itä-naapurin fanielle.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Nyt kävi näin. Ensimmäinen kerta kun valmentajan poistuminen kesken sopimuksen ei harmita, kunhan seuraava koutsi ei oo mikään tulokas työssään.

Tämän PSn siirtyminen tuo nyt toivottavasti uusia tuulia tuohon jengiin.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Tervemenoa Matikainen. En jää kaipaamaan, joskin olisin vielä yhden kauden halunnut hänen johtamaansa IFK:ta katsoa. Nyt siis uutta valmentajaa tilalle. Veemäisen tilanteesta tekee se, että joukkue on selvästi kasattu nyt tietyllä tapaa ja sen vetämiseksi tarvitaan valmentaja, joka osaa tehdä tulosta näillä palikoilla. Muussa tapauksessa meillä alkaa kesken kauden taas aivan järjetön siirtorumba, joka sotkee sekä joukkueen että budjetin.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Just. Ei tässä vituta kyllä mikään muu, kuin että ohari piti tehdä näin myöhään. Petuhan on valmentajana häviäjä eikä missään nimessä IFK:n tasoisen joukkueen valmentaja. Oli virhe antaa tuollaiselle spedelle tilaisuus.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Toimisto lomalla, HIFK-sivut eivät ainakaan päivity kun vasta ehkä elokuussa? ;) Eiköhän näissä iltapäivälehdissä revitellä tällä asialla loppuviikko, ensi viikolla sitten vaihdetaan aihetta.

No ehkä ne ryssä rahalla jaksaa yhen ylityöpäivän tehdä ;)
 

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Paskansyöjä lähtee

Jos olisin Nybari olisin nyt kuin vuoristoneuvos Tuura hyvällä tuulella: "Voi tätä onnenpäivää! Rahaa tulee puoli milliä ja mikä vielä parempaa, pääsen vihdoinkin Uunosta eroon! Eipä olisi uskonut! Neiti Säleikkö, tuokaa pullo ... ei, tuokaa kaksi pulloa shampanjaa! On tämä vaan sellainen onnenpäivä!".

Uuno-elokuvien tyylin vain voin kuvitella Nybarin ilmeen kun PS ilmestyykin Moskovankoneen sijasta HIFK:n toimiston ovelle ja ilmoittaa ettei lähdekään kun kuuli että Siperiassa kello on kuusi tuntia Suomea edellä eikä tosiaankaan aio alkaa heräämään kahdelta joka aamu.

Oikeasti, miettikää mikä säkä HIFK:lla voi käydä. Virherekry lähtee pyytämättä veke ja joku vielä maksaa siitä.

Täydellinen kirjoitus! Nyt IFK etsimään valmentajaa, joka ei mene kipsiin kun
Erkka vaihtaa playoffissa pelitapaa. Alkeellista mokaa liigavalmentajalta.
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Pitkään uskottelin että kyllä Petu hoitaa vielä homnan kotiin, ei hoitanut. Nyt jos koskaan oli hetki päästää irti, jos korvaus on 400k
 

Captain_Cally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, NY Yankees
Tervemenoa

Ei tule ikävä, ei sitten vähääkään. Aivan samalla itselleni, vaikka lähti kesken sopimuskauden, näin on parempi. En koskaan unohda sitä häpeän tunnetta, jonka koin viime kevään nöyryytyksen jälkeen. Se häpeän tunne, kun kättelet jotakuta HIFK-sormus kädessä, tai kuljet Stadissa kaulaliina kaulassa. Vaikea kuvailla, mutta se satutti minua. Tämän uutisen jälkeen olen viimeistään palautunut vammoista ja tervehtyminen voi alkaa. Tämä on ihanaa.
 

Heatley

Jäsen
Suosikkijoukkue
"Ei oo ku Jokerit. V*TTU"
Pakko tulla huutelemaan vihollisen palstalle ja onnittelemaan että pääsitte Petusta eroon. Harmin paikka kun lähtö tuli näin myöhään. Hifk:n pestattua Petu uskoin että Petun aikana ei Nordiksella kannua nostella. Jännä nähdä miten Venäjällä menestyy, koska paineet on aivan eri luokkaa..
Onko mitään huhuja liikkunut mahdollisesta seuraajasta? Summanen? ;)
 

Jne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal FC, Florida Panthers
Toivottavasti Petu muistaa, että Venäjällä ei syödä paskaa. Se tungetaan kurkusta alas.

Uutta koutsia peliin vaan, toki helpommin sanottu kuin tehty. Petun näköisellä joukkueella ei ole uuden valmentajan helppo menestyä.
Nyt puuttuu enää päävalmentaja, ykkössentteri, ykköspakki ja ykkösveskari. Kaljakin on hallilla kallista. No, onneksi nelosketju on liigan kärkitasoa.

Sent from my GT-I8350 using Board Express
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Olin itse Petun puolustaja pleijareihin saakka. Olisin toivonut toista kautta "unelmajengillä". Petu kuitenkin valitsi ruplat ja osoittautui selkärangattomaksi häviäjäksi.

Täysi nolla minun silmissäni, toivottavasti ei päästetä enää Nordikselle edes katsojana.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Jestas, että osasikin jääkiekkouutinen keskellä kesää vetää suupielet leveään hymyyn. Me ollaan kuulkaa mestareita 2013!

Tai ehkei ihan, mutta onhan tämä jo kolmasosa kannua.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Veikkaanpa, että tätä kuviota on sorvattu jo pidempään, joten tuskinpa tämä nyt ihan puskista tuli Nybarille. Eiköhän siellä ole kartoitettu Matikaisen korvaajaa koko kesän ajan ja sopiva henkilö on varmaankin löytynyt jo ajat sitten. Muutoin Nybondas osoittaisi jo hieman föönimäisiä piirteitä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:lla on ihan kilpailukykyinen joukkue, jos ykkössentteriksi saadaan laatutekijä ja joukkueeseen vielä Kibe ja nelossentteri. Mielestäni porukka korostaa liikaa IFK:n joukkueen heikkoutta ja sitä, että se soveltuisi vain Matikaiselle. Pelaajistossa on liigatasolle laatua - edelleenkään IFK ei taistele Detroit Red Wingsejä vastaan vaan Pelicanseja ja JYPejä.

Hyvä valmentajaa saa varmasti tuosta joukkueesta paljon ulos. Treenit taitavat alkaa elokuun alkupäivinä ja toivottavasti silloin on uusi valmentaja/valmennus selvillä.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Ei tullut eilen Vikinglotossa voittoa, mutta tänään aamulla tuli täyspotti kun näin Matikaisen 3-vuoden sopparista Omskiin. Tervemenoa PS, onneksi päästiin eroon. Opeta nyt sitten ryssille ajokoirakiekkoa, siinä on seurajohto ihmeissään. Kuka veikkaa kuinka kauan PS valmentaa Omskissa? Itse heitän arvauksen että 7 kk ja saa potkut. Siellä kun ei katsota mitään 3-vuoden projekteja.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Arvaus: Ville Peltonen tulee olemaan yksi nimi uudesta valmennustiimistä. Jos nyt ei heti ykkönen, niin statuksena kakkonen tai "pelaajavalmentaja".

Lojaalisuus, sanan mittaisuus ja sopimusten kunnioittaminen - missä pelaa?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Oma lopullinen valaistumisen päivä Petri Matikaisesta HIFK:ssa vääränä päävalmentajana joukkueelle oli se viime syksyn SaiPa-juhlapeli, jonkä jälkeen pidettiin jääharjoitukset illalla ja yksi pelaaja lähetettiin Mestis-komennukselle. Viimeinen niitti oli muumioituminen toteemipaaluksi kevään 2012 playoffeissa, vaikka et ole yksin syypää 0-4 tappioon Jokereille. Hyvä, että lähdit itse Petri Matikainen ja HIFK-Hockey Oy saa lähdöstäsi rahakorvauksen. Kiitos edes tästä sinulle Petri Matikainen, että potkuja ei lopulta tarvinnut antaa sopimuskautesi aikana ja maksaa sinulle palkkaa tyhjästä, kevääseen 2013 saakka.
 

-3112-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, HSV
Aurinko palasi taivaalle välittömästi, kun viimeisestä Matikaisesta päästiin eroon. Onnea Petulle Venäjälle, vaikka ongelmia onkin tiedossa. Venäläisille uskon luominen huonolla kielitaidolla tulee väistämättä eteen...

Vaikka asioilla on tapana kääntyä aina hyvälle mallille niin silti esille on pilkahtanut jälleen vanhoja haamuja, mistä Jalosen aikana päästiin jo pitkälle eroon. Nybondaksena tekisin nyt hallilla selvän pesäeron pelaajien ja 'haamujen' välille. Ehdoton kielto pelaajien alueelle, eli alakertaan KAIKILLE ei seuraan kuuluville ja täysi kielto tiedottamiselle KAIKILLE ei seuraan kuuluville. Kenkää heti jokaiselle kieltoja rikkovalle ja koodilukot jokaiseen oveen, jotka johtavat pelaajien alueelle.

Myös tulevalle valmentajalle on annettava täysi tuki heti alusta saakka seuralta, sekä pelaajilta. Vaikka pelit meisivät miten tahansa, on valmentajaan luotettava 100 prosenttisesti. Pelaajat saavat esittää mielipiteitänsä, mutta myös osattava kunnioittaa valmentaa. Kun aletaan kuunnella pelaajia, mennään aina metsään ja pahasti.

On tuleva valmentaja kuka tahansa toivon silti, että mies on Suomalainen ja saa seuraan vähintään kahden vuoden paperin. Tilanne on tällä hetkellä lähellä samaa kuin Jalosen saapuessa seuraan. Toisen ajattelutapaan täytyy nyt vain päästä sisälle, ennen kuin pystyy itse vaikuttamaan tulevan rosterin kasaamiseen. Tässä Suikkanen on onnistunut ja nyt mielenkiinnolla odottelenkin Suikkasen seuraavaa esitystä, koska on saanut itse rakentaa seuraavan kauden joukkueensa. Paljon tulee työsarkaa seuraajalle, mutta sitähän nämä sylkykupit vissiin kaipaavatkin?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tamminen vaan kehiin vetämään yhden välikauden projektia! :) Siinä on sitten Nybarilla aikaa taustalla etsiä kunnollinen valmentaja tuleville vuosille kultaa vuolemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös