Pesiskausi 2021

  • 332 124
  • 2 276

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Minusta on perseestä käyttää näissä tilanteissa aina esimerkkeinä "mitä, jos olisi oman suosikkijoukkueesi pelaaja?". Kyllä, olen miettinyt siltäkin kantilta. Pitää muistaa, että kukaan Jymyn pelaajista ei ole tässä nyt syyllistynyt moiseen urpoiluun, sikäli ajatus on epäreilu. Minun on erittäin vaikea nähdä loistavia perheenisejä Roope Korhosta, Niilo Piiponniemeä tai Niko Korhosta kännissä ratissa. Sitten taas minun olisi erittäin helppoa tuomita Joni Rytkönen (pelkkä esimerkki), koska hän on vähän sellainen raikulipoika.
Ymmärrän kyllä tämän näkökulman. Eihän tuo paras esimerkki ole.

Ja kyllä, oma näkökulmani asiaan on muuttunut päivien aikana, koska asiasisältö on muuttunut merkittävästi. Ensin huhuiltu rattijuopumus, joka ei huhuna minua vakuuttanut. Sitten ulostulo alkoholiongelman kanssa, joka keräsi sympatiani, sillä pidän alkoholismia sairautena. Lopulta rattijuoppous, joka ei saa minulta minkäänlaista sympatiaa tai ymmärrystä.
Olit kirjoittanut tänne eilen klo. 16:53, että: "Ainoa oikea vaihtoehto olisi monoa perseelle, mutta toisaalta arvostan myös Vedon valintaa tukea omaansa."

Kun mm. Mazaa oli linkittänyt tänne eilen jo klo. 16:00 Iltalehden jutun, jossa Kaniksen rattikärystä mainittiin. Näin ollen oletin/oletan, että olit tapauksen pääkohdista rattikäryineen tuossa vaiheessa jo tietoinen.

Kolmas kohta mihin otit kantaa. Ihmettelit miten Superpesis voisi tilanteeseen puuttua? Läimäisemällä pelikieltoa. Moinen käytös tuskin parantaa sarjankaan mainetta.
Ihan mielenkiinnosta, onkohan tällaista toimintamallia sovellettu koskaan minkään suomalaisen pääsarjapalloilun historiassa.. Kyllä mun mielestä mahdolliset rangaistukset pitää tulla lähtökohtaisesti:
1. viranomaisilta
2. seuralta (työnantajalta, joka on palkanmaksaja, ja jonka kanssa työsopimus on laadittu)

Nämä on nyt varmasti just niitä juttuja, joissa vaikuttaa perinteisesti sekin, että minkä väristen lasien läpi asioita katsoo.. Että lähteekö sitten toivomaan esim. rangaistuksia jo ihan liiton taholta lajin mainehaitta kärki edellä.

EDIT:
Niin, olisihan se periaatteessa mielenkiintoista käydä sellaista hypoteettista ajatusleikkiä, että mitä olisi tapahtunut, jos rattijuoppo olisi ollut tyyliin Mikko Vihriälä. Olisiko sitten vaan yritetty löytää keino purkaa sopimus ja sanottu, että tämä ei ole seuran arvojen mukaista toimintaa.

Vihriälä ainoastaan päästä heitetty nimi. Ei ole tarkoitus siis väittää rattijuopoksi häntä.
Sitä voimme käydä, vain ja ainoastaan nimenomaan hypoteettisella tasolla. Olisi saattanut mennä enemmän tuonne suuntaan / jyrkemmin, miten asian esitit, tai sitten olisi saattanut olla menemättä. Inhimillistä tai ei (ei saisi vaikuttaa), niin tällä tuntuu yli lajirajojen olevan väliä, minkä tason kaverista organisaatiossa on kyse. Toinen mikä monesti vaikuttaa on pelaajan kansalaisuus. Jenkkejä on tuntunut olevan yli lajirajojen pikkaisen helpompi heivata vastaavankaltaisissa tapauksissa pellolle kuin kotimaisia pelaajia. Saati jos olet "oman kylän poika". Kyllähän nämä enemmän tai vähemmän vaikuttaa, se lienee selvää.
 
Viimeksi muokattu:

omaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toivottavasti isommassa kuvassa tästä on tuloksena myös hyvä keskustelu alkoholista ja sen olemassaolosta vielä myös kansallislajissa. Niinkuin kerrottu täälläkin, niin menneillä vuosikymmenillä viina virtasi rajummin osalla. Monesta me emme tiedä mitään. Monilla varmastikin kuitenkin tarinoita ja joukkueiden sisällä pidetään asioita niinkuin kuuluukin, menneistä siis. Alkoholi, huumeet (”miedot”/piristeet) ovat jatkossakin mukana valitettavasti (luulen), mutta itse olen havainnut että tupakointia on vielä pelaajien keskuudessa vähän samoin kuin mäkihyppääjien keskuudessa ennen. Tupakointi tuntuu niin menneeltä ajalta, että liittyykö se vielä jotenkin hermosauhuihin / maalaisuuten vain mihin?

Joo, eihän näitä voi realistisesti mitenkään spekuloida. Silti spekuloin. Jos vastaava tapahtuisi: J. Niemi (potkut), A. Komulainen (ei potkuja), J. Rytkönen (potkut), R. Korhonen (ei potkuja). Eli varmaan pääsääntöisesti ”palkkasoturit” saisivat lähteä. Paha juttu pelaajalle kyllä. Rikostuomio ei ole kevyt juttu pelaajalle elämänhallinnan jälkeenkään.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Voimia ja jaksamista Kanalalle. Sairauden takia ei ketään pidä tai tarvitse tuomita ja Vedolle nostan hattua että miestä on tuettu matkalla. Minusta vain rattijuopumus on tekona ja tässä vaiheessa tietysti epäilynä / syytteenä sellainen, että siihen pitää suhtautua myös seuran puolelta vakavasti. Kanala on iso idoli ja esikuva monelle, sen takia teko itsessään pitäisi tarpeeksi jyrkästi tuomita. Sen suhteen ei ole hirveästi seliteltävää, jos humalassa on hypätty rattiin. Toivon Kanalan itsensä kannalta, että tuo kuukauden huili mietitään paranemista ja pitkän ajan hyvinvointia ajatellen, eikä pelikautta ja menestystä maksimoiden. Nämä lausunnot että Kanala palaa kentille ja että on nyt ainakin tämän viikon peleistä pois antaa seuran toiminnasta huolestuttavia signaaleja. Olisi voitu todeta vaikka alkuun että mies on sivussa toistaiseksi ja nyt mennään Kanalan elämä edellä.

Varmasti jokainen pesistä seuraava toivoo, että Kanala palaa vielä pelikentille ja uskon että näin tapahtuu. Täälläkin on spekuloitu potkuja, niin eiköhän siinä taustalla vaikuta myös pelaajan toiminta ennen ns. viimeistä pistettä. Jos Kanala on ongelman kanssa paininut 10 vuotta, niin todennäköisesti ihan puhtaasti ei ole menty tähänkään asti. Olisiko toipumista auttanut, jos raja olisi lyöty seuran puolesta jo aiemmin. Nyt kun alkaa olla oikeasti vakavammat signaalit ilmassa, niin edelleen mietitään kuukauden huilia. Veikkaan Sotkamon Jymyssä rattikäryn kohdalla katsottaisiin myös sitä montako kertaa pelaaja Jymyn sääntöjä on jo aiemmin rikottu. Seuraukset sitten sen mukaan, näin Jymy on mielestäni muissakin asioissa ammattimaisesti toiminut.

Toivon toki että siinäkin hypoteettisessa tapauksessa Jymy seisoisi tarvittaessa myös ihmisen tukena, vaikka pelaajalla ei kentälle sillä hetkellä olisi asiaa. Pitää ottaa myös yhteistyökumppanit huomioon, kun puhutaan tällaisesta tapauksesta ja sekin voi jo sanella suhtautumista pelaamiseen firmojen logot paidassa. Alkoholismi on sairaus ja on hienoa että Veto on Kanalan tukena. Toivottavasti myös vilpittömästi, eikä joukkueen etu edellä. Tilannehan on todella hankala kun sarjan top5 pesäpalloilija on sivussa, mutta ensisijaisesti Kanala on ihminen ja työntekijä seuralle, jonka hyvinvointi on nyt tärkeintä.

Kaiken kaikkiaan ihan hirvittävän harmittava juttu, sillä Kanalasta on aina jäänyt pelin perusteella rehti käsitys ja mies on ollut hieno taistelija, vaikka Jymyä kannatankin. Skeptinen olen tuon tämän kauden comebackin suhteen, mutta minulla ei ole sisäpiirilähteitä, joten arvailuahan se minun puoleltani on. Joka tapauksessa toivon että ensi kaudella nähtäisiin terve ja hyvinvoiva Kanala Saarikentällä, sekä Superpesiksessä vielä vuosia sen jälkeenkin.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Mua tässä tilanteessa ehkä kaikista eniten ihmetyttää se, miten uskomattoman kovassa kunnossa Kanala on itseään viimeiset kymmenen vuotta pitänyt. Kaveri on kuitenkin fyysisesti ollut jo pitkään aivan ylivoimaisesti kovimmassa kunnossa koko Superpesiksestä, eikä nykyaikana siellä kuitenkaan ihan hirveitä perunasäkkejä pelaa. Aika jäätävät geenit on Halsuan pojalle sattunut.

Ehkä me nähdään vielä uran ehtoopuolella kovakuntoisin ja toimivin Kanala ikinä. Se on kilpakumppaneille aika pelottava ajatus.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mua tässä tilanteessa ehkä kaikista eniten ihmetyttää se, miten uskomattoman kovassa kunnossa Kanala on itseään viimeiset kymmenen vuotta pitänyt. Kaveri on kuitenkin fyysisesti ollut jo pitkään aivan ylivoimaisesti kovimmassa kunnossa koko Superpesiksestä, eikä nykyaikana siellä kuitenkaan ihan hirveitä perunasäkkejä pelaa. Aika jäätävät geenit on Halsuan pojalle sattunut.

Ehkä me nähdään vielä uran ehtoopuolella kovakuntoisin ja toimivin Kanala ikinä. Se on kilpakumppaneille aika pelottava ajatus.
Ehkä tämä osittain selittää loukkaantumiset. Alkoholi kun ei tee palautumiselle hyvää. Nämä varmaan myös ruokkivat toisiaan. Loukkaantuminen on urheilijalle paha paikka, vituttaa ja kuppi alkaa houkuttamaan.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Asian tullessa tällä tavalla julkiseksi, se saattaa hyvinkin ihmiselle itselleen olla sellainen niin kova herätys kaiken sen tuohon liittyvän häpeän ja pelkojen kanssa, että se voi jo yksistään olla se laukaiseva tekijä, joka sen alkoholistin kelkan onnistuneesti kääntää oikeaan suuntaan. Puhutaan siitä ns. pohjakokemuksesta. Eli se tahto raitistua syttyy sinne ihmisen omaan puseroon, joka on välttämätöntä tämän sairauden handlaamiseksi.

Toki on esimerkkejä siitäkin, että on upottu sitten vain entistä syvemmällekin, mutta toivottavasti Mikko on nyt löytänyt sen tahtotilan itsestään.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Ei kai näistä kovin usein kuitenkaan potkuja tule, vaan asia päädytään nimenomaan käsittelemään seuran sisällä? Viranomaiselta toki tulee lisäksi asiaankuuluva rangaistus. Viime joulukuussahan Anttalainen kärähti törkeästä rattijuopumuksesta ja oli tämän tiedotteen jälkeisenä päivänä mukana TPS:n kokoonpanossa: TPS-puolustaja Aleksi Anttalainen ajokiellossa rattijuopumusepäilyn seurauksena
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Ehkä tämä osittain selittää loukkaantumiset. Alkoholi kun ei tee palautumiselle hyvää. Nämä varmaan myös ruokkivat toisiaan. Loukkaantuminen on urheilijalle paha paikka, vituttaa ja kuppi alkaa houkuttamaan.
Joo, poikkeuksellisen kova rasitus kropalle + vajavainen palautuminen ei varmaan ole paras kombo puoliammattilaiselle huippu-urheilijalle.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo, ei missään nimessä ole tarve millekän suorille potkuille, mutta pitää asia minusta selkeästi tuomita, eikä minusta palkanpidätyskään poissaoloaikana olisi liian ankaraa, en kyllä nyt suoraan osaa sanoa, mitä laki tähän sanoisi. Nyt pelaaja täytyy sitouttaa hoitoon, ja aikanaan voi ihan hyvin palata kentille Vedossa tai muualla.

Ihmeelliseksi mennyt homma joiltain osin näissä julkisissa tuomioistuimissa. Vähän OT, mutta kyllä jo naurataa kun se olympialaisten avajaisiin musiikkia säveltänyt hyllytettiin tapahtumasta, kun on joskus koulussa kiusannut pyörätuolia käyttävää. Jossain koulussa siis nuorena/lapsena. Mutta hyvemmistö voi taas nukkua rauhassa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kova on ihmisillä fetissi nyt siihen, että tuomioita pitää julistaa.

Tärkein juttu omasta mielestäni kuitenkin nyt on se, että jos/toivottavasti kun Mikko itse haluaa aidosti raitistua, niin häntä tuetaan siinä. Alkoholismin hoitaminen on semmoista hommaa, että siinä henkilö itse tulee kyllä siinä mitassa kohtaamaan syyllisyyttä, että eiköhän sitä siinä ole yhdelle ihmiselle jo ihan tarpeeksi. Kyllä noita rattijuopumusasioita ja siitä tulevia seuraamuksia ehtii sitten käsittelemään, kun niiden aika on. Ja tosiaan oikeuslaitoksen homma on sitten hoitaa Mikolle asiaankuuluvat rangaistukset tuosta rikoksesta, johon hän on syyllistynyt.

Toisaalta, jos tilanne on se, että Mikko ei tästä ota onkeensa ja ei aidosti halua raitistua, niin sitten seuralla ei minun mielestäni ole muuta vaihtoehtoa, kuin kertoa, että tuossa on ovi ja se oli nyt tältä erää tässä. Ymmärtääkseni häntä on kuitenkin paljon vuosien varrella yritetty jo auttaa, ja myös auttajilla on tultava jossain vaiheessa se piste vastaan, kun on sanottava, että nyt meidän tiemme on tässä kohtaa erottava.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ymmärtääkseni häntä on kuitenkin paljon vuosien varrella yritetty jo auttaa, ja myös auttajilla on tultava jossain vaiheessa se piste vastaan, kun on sanottava, että nyt meidän tiemme on tässä kohtaa erottava.
Ei kait se vääryys olisi ollut jos rattijuopumus olisi jonkinlainen piste ollut. Nyt se ohitettiin mainitsematta vaikka kyse on mielestäni vakavasta asiasta.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ei kait se vääryys olisi ollut jos rattijuopumus olisi jonkinlainen piste ollut. Nyt se ohitettiin mainitsematta vaikka kyse on mielestäni vakavasta asiasta.
Olisi minun mielestäni suotavaa, että siellä on nyt kahden kesken käyty sellaisia keskusteluja, että tämä rattijuopumus oli nyt se viimeinen varoitus. Tämän jälkeen nollatoleranssi ja seuraamukset ovat sellaisia, että Vimpelin pelipaitaa ei enää päälle tarvitse pukea, jos tulee mitään uunoiluja.

Tämä meidän keskustelumme on täällä toki vain spekulointia, koska kukaan meistä ei niitä faktoja tuolta taustoilta tunne. Ei historiaa, eikä sitä, että minkälaisia keskusteluja esimerkiksi juuri tästä viimeisimmästä keissistä siellä seuran sisällä on käyty.
 

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Sotkamostakin (tai Elmon toimituksesta) kuuluu välillä. Poikkeuksellisen kireältä on kyllä Sotkamon touhu näyttänyt varsinkin nyt heinäkuussa. Muutenhan tuossa jutussa ei mitään yllättävää ollut, muuta kuin Laakson mahdollinen ulostaminen. Onko palstan Jymy-faneilla tietoa mistä tälläinen johtuisi?

 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Sotkamostakin (tai Elmon toimituksesta) kuuluu välillä. Poikkeuksellisen kireältä on kyllä Sotkamon touhu näyttänyt varsinkin nyt heinäkuussa. Muutenhan tuossa jutussa ei mitään yllättävää ollut, muuta kuin Laakson mahdollinen ulostaminen. Onko palstan Jymy-faneilla tietoa mistä tälläinen johtuisi?

No Laakson henkiset ongelmat tuskin kellekään uutinen, ja tämä aina mahdollinen syy, jos nyt koko jutussa on mitään perää. Rytkösen lähtöhaluusta toki puhuttu enemmänkin jo aiemmin.

Ja jos kokenutta kaartia lähtee, niin ehkä jo vanhempaa Laaksoa ei nähdä järkevänä palasena uudelleenrakennusta, vaan haetaan nuorempia pelaajia pidemmällä jänteellä. Keinäsen voisitte jättää rauhaan ;)
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
No se on Elmo. Arffipekan on pakko yrittää luoda eripuraa Sotkamoon keinolla millä hyvänsä.

Tiivistän siis jutun sisällön: paskaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NaPa

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sotkamostakin (tai Elmon toimituksesta) kuuluu välillä. Poikkeuksellisen kireältä on kyllä Sotkamon touhu näyttänyt varsinkin nyt heinäkuussa. Muutenhan tuossa jutussa ei mitään yllättävää ollut, muuta kuin Laakson mahdollinen ulostaminen. Onko palstan Jymy-faneilla tietoa mistä tälläinen johtuisi?


Juuri olin eilisen jälkeen tulossa hehkuttamaan Kurikan esityksiä. Lyönti on alkanut viime aikoina kulkea paremmin ja räpylässähän Kurikka on ollut mies paikallaan koko ajan. Ihmettelen, jos 20-vuotiaan kaverin kanssa ollaan oikeasti noin kärsimättömiä, että olisi jo lähdössä muualle, kun ei heti onnistunut sinetöimään paikkaansa nelosena. Kurikassa on ainesta pitkäaikaiseksi neloseksi ja heittokätensä myötä on monellakin pelipaikalla todella käyttökelpoinen ulkopelissä.

Kuosmasta tuossa nyt on kärkenä peluutettu joissain matseissa. Liekö varautumista jo tulevaan, että Kallelle tarjotaan vastuuta runkosarjassa jo isoissa määrin. Kyllä mielellään ainakin ensi kaudella näkisin Niilon vielä jatkavan tuossa tukena myös, vaikka hienosti Kuosmasen pystäri väliin painuukin. Matkaa etenijänä Piiponniemeen kuitenkin vielä on.
 
Juuri olin eilisen jälkeen tulossa hehkuttamaan Kurikan esityksiä. Lyönti on alkanut viime aikoina kulkea paremmin ja räpylässähän Kurikka on ollut mies paikallaan koko ajan. Ihmettelen, jos 20-vuotiaan kaverin kanssa ollaan oikeasti noin kärsimättömiä, että olisi jo lähdössä muualle, kun ei heti onnistunut sinetöimään paikkaansa nelosena. Kurikassa on ainesta pitkäaikaiseksi neloseksi ja heittokätensä myötä on monellakin pelipaikalla todella käyttökelpoinen ulkopelissä.
En tiedä oletko seurannut paljonkin pesäpalloa ja uutisointia, mutta Kurikka EI OLE lähdössä Sotkamosta PELILLISTEN syiden takia. Konsta Kurikka aikoo kokeilla siipiään Baseballin parissa ja panostaa täysillä siihen. Ura pesäpalloilijana on siis tauolla ainekin tämän kokeilun ajan.

Kurikka on tosiaan hyvä pelaaja, jolla olisi potentiaalia olla ihan TOP-5 pelaaja koko sarjassa. Hurjan heittokäden takia haluaa kokeilla Baseballia syöttäjänä (pitcher tms.)
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
”Myrskyn silmässä” = Joku lopettamassa uraansa ja toinen siirtymässä muualle. Jes. Olipas juttu tai pikemminkin otsikko. Laaksolle tosiaan ei ole tarvetta, vaikka ok onkin pelannut. Aapo voi pelata nelosena ja ulkona Laaksolla ei ole annettavaa. Kaikki uutisessa olikin jo tiedossa. Kurikalle olisi käyttöä, mutta peukutan jos lähtee tosissaan kokeilemaan baseballia.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä oletko seurannut paljonkin pesäpalloa ja uutisointia, mutta Kurikka EI OLE lähdössä Sotkamosta PELILLISTEN syiden takia. Konsta Kurikka aikoo kokeilla siipiään Baseballin parissa ja panostaa täysillä siihen. Ura pesäpalloilijana on siis tauolla ainekin tämän kokeilun ajan.

Kurikka on tosiaan hyvä pelaaja, jolla olisi potentiaalia olla ihan TOP-5 pelaaja koko sarjassa. Hurjan heittokäden takia haluaa kokeilla Baseballia syöttäjänä (pitcher tms.)

Olen tietoinen kyllä Kurikan baseball-kuvioista muuten paitsi tuon osalta, että pesäpalloura menee kokonaan tauolle. Lähinnä ihmetytti Arffmanin kommentti siitä, että kun Kurikasta ei ollut ihmepojaksi niin Jymy olisi menettänyt kiinnostuksensa miehen suhteen. Ikään kuin peli olisi menetetty jo toisen kauden runkosarjan puolivälissä, vaikka ihan hyvin saattaa olla ykköskärjen mies vielä pleijareissa. Toki tuo nyt oli Arffmanin oma kommentti vaan, mutta ihmettelen jos Jymyssä tosiaan olisi tuo Arffmanin ajatusmaailma oikeasti käytössä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Olen tietoinen kyllä Kurikan baseball-kuvioista muuten paitsi tuon osalta, että pesäpalloura menee kokonaan tauolle. Lähinnä ihmetytti Arffmanin kommentti siitä, että kun Kurikasta ei ollut ihmepojaksi niin Jymy olisi menettänyt kiinnostuksensa miehen suhteen. Ikään kuin peli olisi menetetty jo toisen kauden runkosarjan puolivälissä, vaikka ihan hyvin saattaa olla ykköskärjen mies vielä pleijareissa. Toki tuo nyt oli Arffmanin oma kommentti vaan, mutta ihmettelen jos Jymyssä tosiaan olisi tuo Arffmanin ajatusmaailma oikeasti käytössä.
Mä kyllä olen ymmärtänyt, että Kurikan pesis- ura jatkuisi myös, mutta harjoitteluunhan tuo vaikuttaisi ainakin.

Sinänsä en pidä huonona, että lähtee kokeilemaan baseballia. Jos pääsee jenkkeihin asumaan ja harrastamaan niin, että joku maksaa vielä palkkaa tästä, niin miksei käyttäisi mahdollisuutta hyväkseen jo ihan kokemusmielessä. Mutta eipä tuosta kummoista uraa urkene, on oma mielipiteeni. Miksi ihmeessä pärjäisi lajia ikänsä harrastaneille ja jo vuosia ammattiura tähtäimessä harjoitelleille ikätovereilleen edes vähää alusta. Kova heittokäsi joo, mutta kaikessa muussa ihan liikaa perässä. Käy kokeilemassa, mutta ennen pitkää palaa täyspäiväisesti pesiksen pariin.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Pattijoki pelaa aika huikeaa kautta ulkopelissä. Annettuja juoksuja per peli on vähemmän kuin millään muulla joukkueella. Eikä Pattijoen kotikenttä ole lähtökohtaisesti mitenkään vähäjuoksuinen, kun takaa sekä kakkospuolelta läpilyönnit johtavat herkästi kunnariin ja ponppukin nousee, mikä helpottaa tilanteiden tekemistä.

Nyt jos koskaan Topi Kosonen tulisi valita vuoden lukkariksi. Vaikka Puhtimäki hienoa kautta lavalla pelaa, niin onhan hänellä Mansessa apunaan ihan eri tason rosteri Jussilan johdolla estämässä juoksujen tekoa kuin Topilla. On itse asiassa erikoista, että Kosonen vsin kerran urallaan on saanut vuoden lukkarin palkinnon, vaikka monen silmissä hän lienee historian top5-lukkari. Vertailun vuoksi Riku Rantanen ja Janne Kivipelto ovat kaksinkertaisia vuoden lukkareita, mutta tuskin heitä Topin tavalla koko uraa silmällä pitäen lukkareina arvostetaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ehkä tämä osittain selittää loukkaantumiset. Alkoholi kun ei tee palautumiselle hyvää. Nämä varmaan myös ruokkivat toisiaan. Loukkaantuminen on urheilijalle paha paikka, vituttaa ja kuppi alkaa houkuttamaan.

Käsittääkseni kyse ei ole ns. sillan alla elävästä deekusta vaan kun on tilaisuus juodaan ämpärillinen ja välillä jää putki hetkeksi päälle.
 
Käsittääkseni kyse ei ole ns. sillan alla elävästä deekusta vaan kun on tilaisuus juodaan ämpärillinen ja välillä jää putki hetkeksi päälle.
Näin tämä Kanalan kohdalla menee. Kyse ei ole mistään tissuttelusta, vaan korkki ei mene ihan herkästi heti kiinni sen auetessa. Käsitykseni mukaan juominen ei ole mitenkään viikottaista ja joskus on ollut kauden aikana juomatta kertaakaan, mutta tosiaan putki saattaa välillä hieman venähtää.

Niin se vaan Kohonen pelaa huomenna uransa 1000 Superpesisottelun. On tuo aika käsittämätön määrä pelejä kyllä. Yleensä noin 300 ottelun kohdalla puhutaan kokeneesta pelaajasta..
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Aatu Saastamoinen tekee paluun Jymyn rosteriin. Jokeriosasto Roope, Rönkkö ja Laakso. Yhdeksikössä yksi yli 30-vuotias kaveri, kun Niilo Piiponniemi täytti pyöreitä viikko tai kaksi sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös