Pesiskausi 2020

  • 302 609
  • 1 975
Rönkkö tällä kaudella lyönyt jokereista pääsääntöisesti ensimmäisenä, eli yleensä 0-1 palolla, jolloin kotiuttaminen on paljon helpompaa. Tämän takia Rönköllä on myös yleensä nopeammat jalat tulossa kolmosella. Tuota ei moni edes ajattele, mutta se mahdollistaa niin paljon laajemman lyöntiratkaisuvalikoiman verrattuna hitaampaan etenijään. Lisäksi en edes halua tietää kuinka monta viimeisen ratkaisua Rönköllä on jäänyt laittomaksi, niitä kun ei näissä kotiutusprosenteissa näy, mutta uskaltaisin väittää että aivan helvetisti.

Haluatko lukita vastauksen? Oli nimittäin pakko plärätä pöytäkirjoja tähän väitteeseen liittyen, koska vale -> emävale -> tilasto -> mutu.

En nyt ihan syväanalyysiä tehnyt, mutta katsoin kumpi on tullut kotiutustilanteisiin useammin lyömään. Luku on Roopen hyväksi 44-41. Jätin luvuista pois esimerkiksi tilanteet, joissa Roope on tullut kakkostilanteeseen lyömään ja kotiuttanut samalla lyöntivuorolla.

Siinä mielessä tuossa on perää, että 19.7. pelattu KeKi-ottelu jakaa kauden kahteen osaan. Ennen sitä Roope tuli ensin lukemin 28-2. Sitten KeKi-pelin jälkeen Rönkkö on tullut ensin 39-16. Viime peleissä ainakin tilastojen valossa vaikuttaisi, että edellisellä lyöntivuorolla onnistunut on saanut jatkaa ja viimeisen kuuden ottelun kohdalla lukemat ovat tasaiset 18-15 Rönkölle.

Se on totta, että Rönkkö on lyönyt paljon enemmän viimeisen laittomia (tai takapaloja kakkoselle), mutta siinä sekosin omiin lukuihini enkä jaksa enää tarkistaa.

Sitten se hieman järjenvastainen osio: Tuohon 19.7. asti ykköskotiuttajana pelanneen Roope Korhosen kotiutusprosentti oli sillä hetkellä 42,4% ja Rönköllä 56,7%. Loppukauden osalta ykköskotiuttajaksi nousseen Rönkön prosentit keikahtivat todella erikoisesti. Kun ykköskotiuttaja tosiaan pääsee lähtökohtaisesti kotiuttamaan nopeampia pelaajia ja vähemmillä paloilla. Lopputuloksena Rönkön kotiutusprosentti romahti 56,7% -> 42,0%
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Toisin sanoa Rönkkö kotiuttaa varmemmin, kun on kovempi paikka. Kun hän pääsee tilanteeseen, jossa viimeisenä pitää vain saada tilanne jatkumaan, lyödään selvä antautumislyönti. Kun Rönkkö tulee lyömään kahdella palolla, viimeisellä on pallo kopparin edessä.

Tämä on ollut ihan nähtävissä tällä kaudella, mielestäni tuo tilasto myös tukee sitä näkemystä.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Lopun alkua Kankaanpäässä, tuskin ainakaan Karttunen ensi kaudella jatkaa, voisi kuvitella. Hieman epätoivoiselta kuulostaa, kuinkas kotiyleisö on noin pahasti "ihon alle" päässyt? Viimeinen asia mitä kannattaa lähteä syyttelemään on kotiyleisö. Vai mitä olette mieltä:



(linkki eilisen KaMa - KPL -pelin lehdistötilaisuuteen)

-

Eilisen Vedon pelin "estämistilanne", josta jo eilen tuolla seurantaketjun puolella mainitsin. Myös Perttu on Twitterissä ottanut asian ansiokkaasti esille voitetun Kossu-pelin jäljiltä. Kommenteissa myös vastaus jollekin, joka kyseli, että miksi Perttu tuossa johtoasemassa niin asiasta kimpaantui (minusta vain hyvä, ettei näitä vain tiukoissa tilanteissa tai tappioasemassa turhautuneena oteta esille).


(linkki Perttu Ruuskan twiittiin)

Lisäksi Ruuska kommentoi tilannetta tosiaan näin: "Olen ajatellut, että turhaan en tuomareita kritisoi ja mielestäni niin en tehnyt eilenkään. Toki oli siinä osaksi sitäkin, että piti saada pidettyä itsensä, oma joukkue ja yleisö hereillä pelissä."
 

Mleknoe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Vimpelin Veto
Mukava peli Hyvinkäällä, kannatti ajella paikanpäälle. Heikkalaa edelleen säästeltiin ja peluutettiin seiskana, hyvä juttu kun kolme pinnaa tuli näinkin, sunnuntaina lienee tolpat hihassa. Hyvinkään sisäpeli oli heikkoa, yllättävän vähän lyötiin pieniä, vaikka kovat ei onnistuneet. Vartama ollut kyllä kauden suurimpia floppeja ennakkohypetykseen nähden, potentiaalia kuitenkin löytyy yllin kyllin ja en epäile, etteikö kehittyisi itä-länsi -tasolle. Toki itälännessä viime kaudella jo oli. Vedolla ulkopeli kuitenkin myös rautaa. Kanala teki muutaman kerran tuhojaan heittokädellään ja Severilläkin alkukauden vaikeuksien jälkeen alkanut pallo pysyä räpylässä. Nyt kun Sillanpääkin on viime aikoina pelannut hyvin kopparina (koputtaa puuta), on ulkokentän heikoin lenkki Takala, joka heiveröisestä heittokädestään huolimatta on yleensä ollut varma kiinniottaja. Tänään viimeisessä vuorossa Koren maapallo suoraan kohti ja häpläys, vielä sauma takapaloon ja lopullinen häpläys. Ei onneksi maksanut pisteitä tänään. Vaikka poikkeustilanne onkin niin Takala ei sovi kärjeksi millään. Löysää pystäriä, joita Nikkanen ja Rouhiainen olivat polttolinjassa vastassa. Ulkopuolisille saattaa näyttää todella hämärältä puuhalta vaikka Ville pelaakin täysin varman päälle, sillä kaksi etenijäjokeria on lyömättä.

Positiivista tänään paljon. Saukolta erinomainen peli ja ansaitusti kauden eka kunnari, tekee varmasti itseluottamukselle hyvää. Myös Vihriälä pelasi virheettömän pelin pienessä roolissa, takaetenemiset hoitui mallikkaasti ja viimeisessä vuorossa toteutti hyvin yllätysviennin. Mikko joutui myös kylmiltään pelaamaan viimeisen ulkovuoron kopprina, ei tainnut paljoa palloja tulla kuitenkaan. Kanalan juoksu kulkee koko ajan paremminja mahdollistaa erilaisia kotiutuslyöntejä, lisäksi vaihtopelissä hapekkaat pystärit ovat onnistuneet hyvin. Viimeisessä sisävuorossa noustiin hyvin tiukassa paikassa johtoon tasatilanteessa. Edellisessä vuorossa mielestäni oli tyhmää jättää lyönnit Rinta-Ahoon, mutta vaihtokikkailuilla saatiin Ruuskalle ajolähtö. Toki tänään Olli oli seiskana, joten vaihtovoimaa löytyi peräpäästäkin. Ajatuksena kuitenkin Rinta-Aholla Ruuskan kuljettaminen ykköstilanteessa kahdella palolla 2-2 tilanteessa tuntui hölmöltä kun seuraavaan vuoroon Rinta-Aho jouduttiin hyppäämään yli ja Ruuska ottamaan jokeripaitaan. Loppu hyvin kaikki hyvin. Sunnuntaina Kopla ja yhtäkkiä Vedolla onkin kolmospaikka omissa käsissä. Kuntopuntareiden mukaan uskoisin, että Veto lähtee jopa ennakkosuosikkina matsiin.

Heikkala-Kanala-Anttila-Ruuska-Rinta-Aho +Mäkelä&Saukko -sapluuna kestää mielestäni vertailun minkä tahansa joukkueen ykköskärkeen. Toimiva sapluuna on löytynyt ja nyt on hyvä lähteä haastamaan, alkukauden pelistä ollaan menty paljon eteenpäin. Ulkopelistä toki on paljon kiinni mutta siihenkin on löytynyt vakioyhdeksikkö ja näihin miehiin on luotto!

Pari päivää happea ja taas mennään. Järkyttävän mielenkiintoinen ja kutkuttava tulee olemaan kisa viimeisistä pudotuspelipaikoista. Myöskään en malta odottaa pudotuspelejä, on avauspeleissä eri tuntuiset panokset kuin ennen.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Mukava peli Hyvinkäällä, kannatti ajella paikanpäälle.
Mitäpä tuohon lisäämään, hyvää asiaa koko kirjoitus. Kommentoidaan nyt kuitenkin sen verran, että allekirjoittanut oli myös paikanpäällä. Täytyy ensi kerralla tarjota kaljat/kaffet! :D
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Seurannut myös Rönkön lyömistä ja pienenä ongelmana näen sen, että palottomassa ajossa Rönkön välilyönnin mennessä kopiksi, niin tämän jälkeen Rönkkö ei ole tilanteen jatkajana parasta A-ryhmää. Jos vertaa kovalyöntisiin Niemeen, Roope Korhoseen, Wahlsteniin, Ruuskaan, Vainionpäähän, niin heidän läpilyöntiuhkansa on niin kova, että keskellä on aina valtavasti tilaa vastaavassa vaihtotilanteessa. Voi olla, että näkemys on väärä, mutta tämä jäi alitajuntaan jo Rönkön IPV:n ajoilta, eikä tällä ole tarkoitus laskea Rönkön arvoa kotiuttajana.
 

Mleknoe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Vimpelin Veto
Seurannut myös Rönkön lyömistä ja pienenä ongelmana näen sen, että palottomassa ajossa Rönkön välilyönnin mennessä kopiksi, niin tämän jälkeen Rönkkö ei ole tilanteen jatkajana parasta A-ryhmää. Jos vertaa kovalyöntisiin Niemeen, Roope Korhoseen, Wahlsteniin, Ruuskaan, Vainionpäähän, niin heidän läpilyöntiuhkansa on niin kova, että keskellä on aina valtavasti tilaa vastaavassa vaihtotilanteessa. Voi olla, että näkemys on väärä, mutta tämä jäi alitajuntaan jo Rönkön IPV:n ajoilta, eikä tällä ole tarkoitus laskea Rönkön arvoa kotiuttajana.

Tätä olen itsekin miettinyt, vaihtaminen ei ole Rönkölle niin suuri vahvuus kuin Roopelle. Muutama vuosi sitten Vimpelissä jotkut olisivat halunneet Rinta-Ahon lyöntijärjestyksessä ennen Puputtia kotiuttamaan kun sillä hetkellä lyöntivire oli hieman niin päin. Vähän samankaltainen tilanne minun mielestäni siinäkin, että Puputti oli niin paljon parempi vaihtaja, että tilanteen jatkuvuuden kannalta niin oli ehdottomasti parempi.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Mukava peli Hyvinkäällä, kannatti ajella paikanpäälle. Heikkalaa edelleen säästeltiin ja peluutettiin seiskana, hyvä juttu kun kolme pinnaa tuli näinkin, sunnuntaina lienee tolpat hihassa. Hyvinkään sisäpeli oli heikkoa, yllättävän vähän lyötiin pieniä, vaikka kovat ei onnistuneet. Vartama ollut kyllä kauden suurimpia floppeja ennakkohypetykseen nähden, potentiaalia kuitenkin löytyy yllin kyllin ja en epäile, etteikö kehittyisi itä-länsi -tasolle.

Ei ollut mukava peli. Olen sitä mieltä Vartamasta, että hänestä on luovuttava mitä tuskin käy. Liian paljon on maksanut tälläkin kaudella. Potentiaalia toki on mutta ei se Tahkossa aktualisoidu. Toivottavasti myös Rouhiaisesta päästään eroon ja oliko huhuna että Nurmio Tahkoon. Hän kelpaa. Ellei sitten ala sählätä kun Tahkoon pääsee. Niin on käynyt ennenkin.

Mikä ihmeen kirous tässä on? Onko niin, että kun on oikein etelän kaupunti ja melkein ollaan isolla kirkolla niin alkaa jokin ihmeellinen leijuminen? Maalaispojat liikennevaloissa? Seuran toimintakulttuurissa parantamisen varaa?

Viime vuonna Vartama heitti pallon vip-tiloihinkin, toivottavasti Antti Tuiskulle on kerrottu, että kat(t)oo vähän kun herralle pallo tulee, sillä se voi olla kohta ottassa.

Huusko on pelannut hyvin. Okei, ei tolppaa, mitä manataan, mutta meneehän se näinkin. Luulin Huuskoa taas Toni Kohoseksi kun leidien pelissä käveli editse Vartaman, Vartaman naisen ja Harjuvaaran kanssa, jolle sanoisin, että älä kaveeraa liikaa niiden kanssa. Rouhiaista ei siinä ollutkaan, liekö viimeinkin älynnyt, että paskuus tarttuu.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Seurannut myös Rönkön lyömistä ja pienenä ongelmana näen sen, että palottomassa ajossa Rönkön välilyönnin mennessä kopiksi, niin tämän jälkeen Rönkkö ei ole tilanteen jatkajana parasta A-ryhmää. Jos vertaa kovalyöntisiin Niemeen, Roope Korhoseen, Wahlsteniin, Ruuskaan, Vainionpäähän, niin heidän läpilyöntiuhkansa on niin kova, että keskellä on aina valtavasti tilaa vastaavassa vaihtotilanteessa. Voi olla, että näkemys on väärä, mutta tämä jäi alitajuntaan jo Rönkön IPV:n ajoilta, eikä tällä ole tarkoitus laskea Rönkön arvoa kotiuttajana.

Tämä on yksi syy siihen miksi Rönkön pitäisi tulla vasta viimeisenä kotiuttamaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Sunnuntaina Kopla ja yhtäkkiä Vedolla onkin kolmospaikka omissa käsissä. Kuntopuntareiden mukaan uskoisin, että Veto lähtee jopa ennakkosuosikkina matsiin.

Sanoisin, että Vedon pelaajien itseluottamuksen ja Hylkilän uskottavuuden kannalta vimpeliläisillä jopa pienoinen pakkovoitto. Jos saldo on 0-1/12 pistettä muita TOP4-joukkueita vastaan ilman, että on edes sitä kovinta kohdannut, niin lähtökohta pudotuspeleihin ei ole kaksinen, vaikka pynttäisi kuinka Seinäjokea ja Tahkoa päähän.

Tosin tuskin Koplakaan on tyytyväinen, jos ottaa kahdesti kuokkaan JoMalta ja kertaalleen Vedolta. Näistä lähtökohdista siis tulossa hieno ja verinen kamppailu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Koplalla on kyllä surullinen vaihe käynnissä, tämän päivän kokoonpano seuraava:
1. Tommi Mäentausta
2. Iiro Nokkala
3. Juho Hacklin
4. Matti Latvala
5. Toni Kohonen
6. Janne Kivipelto
7. Valtteri Luoma
8. Toni Laakso
9. Saku Kapanen
10. Sasu Toikka
11. Roope Koskelainen
12. Santeri Löppönen
Pj. Anssi Lammila ja Matti Saukko

Normaalista yhdeksiköstä puuttuu siis kaksi pelaajaa (Toikka ja Lammila), jokeriosastolta koko sarjan ykköstykki ja joukkueen paras etenijäjokeri ja Haimikin vielä pois.
 

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Koplalla on kyllä surullinen vaihe käynnissä, tämän päivän kokoonpano seuraava:
1. Tommi Mäentausta
2. Iiro Nokkala
3. Juho Hacklin
4. Matti Latvala
5. Toni Kohonen
6. Janne Kivipelto
7. Valtteri Luoma
8. Toni Laakso
9. Saku Kapanen
10. Sasu Toikka
11. Roope Koskelainen
12. Santeri Löppönen
Pj. Anssi Lammila ja Matti Saukko

Normaalista yhdeksiköstä puuttuu siis kaksi pelaajaa (Toikka ja Lammila), jokeriosastolta koko sarjan ykköstykki ja joukkueen paras etenijäjokeri ja Haimikin vielä pois.
Oikeassa olet. Surullinen vaihe myös siinä mielessä että kakkospelinjohtaja jatkaa edelleen ulkopelissä, vaikka keskiviikkona vapautui farmijoukkue Lahdesta kourallinen käyttökelpoisia pelimiehiä. Mäentaustaki jatkaa vielä kärkenä vaikka pieni huili tekisi varmasti hyvää. Tämän päivän vastustaJa Koskenkorva on nimittäin liikkeellä sellaisella joukkueella että ykkössarjassakin tekisi tiukkaa sijoittua neljän parhaan joukkoon. Toki Kapasen peluuttamiselle löytyy joku järjellinen selitys, mutta ainakaan näin ulkopuoliselle se ei aukea.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei ollut mukava peli. Olen sitä mieltä Vartamasta, että hänestä on luovuttava mitä tuskin käy. Liian paljon on maksanut tälläkin kaudella. Potentiaalia toki on mutta ei se Tahkossa aktualisoidu. Toivottavasti myös Rouhiaisesta päästään eroon ja oliko huhuna että Nurmio Tahkoon. Hän kelpaa. Ellei sitten ala sählätä kun Tahkoon pääsee. Niin on käynyt ennenkin.
Toivottavasti jää Imatralle, mutta jos tulee Tahkoon, niin kusette siellä hunajaa viimeistään ensi kesänä. Menee kentälle todella kovalla prosentilla, eteneminen kehittynyt paljon(lähdöt,merkkivirheet) viime kaudesta ja alkaa olla kopparinakin jo aika kova luu. Omaa myös läpilyöntiuhkaa, ja Pihkalan kentällä voi tulla puolenkymmentäkin tyhjän kentän kunnaria, kun vastustaja joutuu kuitenkin niitä kentällemenolyöntejä torjumaan ensisijaisesti.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Tuli tuossa oltua Tahkon junnukuviossa, ei valmennuksessa, vaan siis perheenjäsenien talkooporukoissa kymmenisen vuotta junnuleireillä. KaMahan on ollut näissä F-D ikäisissä aivan omissa sfääreissä menestyksensuhteen. Kentän laidalta kun pelejä seuraili, KaMan kavereita vietiin kovalla kädellä, pelinjohtajat huusivat kuuppa punaisena, jos joku ei mennyt mieleen. Ajattelin jo silloin, että täällä huolella poltetaan pienet pesäpalloilijat loppuun. Samaan aikaan jutskailin Sotkamon Jymyn valmennustiimissä (D-junnut) olevan serkkuni kanssa ja kyselin Jymyn huonon leirimenestyksen perään. Serkku kertoi, että täällä opetellaan vaan käyttäytymään ja olemaan yhdessä. Vasta C-ikäisenä aletaan ajatella pesäpalloa pelinä vakavasti, kilpaurheiluna.

Siinäpä niitä pieniä/isoja eroja suhtautumisena junnupesikseen ja miten kasvatetaan voittajia...
 
Viimeksi muokattu:

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Sotkamo ei enää vaikuta ihan sellaiselta koneelta kuin alkukaudesta. Yllättäviä virheitä tulee eikä Väliaho edelleenkään ole mikään dominoiva lukkari. Todella mielenkiintoinen kausi tämä on kaikkineen ollut ja huipennus vielä odottaa.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Ykköspesiksen runkosarja loppuu tänä viikonloppuna. Pelaamattomia otteluita on jäljellä enää neljä joista yksi on merkityksellinen: tänään klo 17 käynnistyvä Simo-Alajärvi. Jos Alajärvi voittaa ottelun, se nousee sarjassa kolmanneksi ja kohtaa välierissä Haminan, tappiolla sarjasijoitus on neljäs ja välierävastus on Lippo. Neljäs välieräjoukkue on Puijo joka on juuri nyt sarjassa sijalla 3 mutta putoaa pykälää alaspäin mikäli Alajärvi voittaa Simon.

Kävin eilen Raksilassa katsomassa Lipon kauden viimeisimmän runkosarjaottelun jossa Alajärvi kukistui numeroin 2-0 (2-0, 5-3). Jälkikäteen ajatellen ottelu ei ollut mikään suuri näytelmä. Kaikkein merkityksellisintä pelissä oli toisaalta se että Lippo varmisti runkosarjavoittonsa kun samaan aikaan Puijo voitti Haminan. Toisaalta merkityksellistä oli se että ottelussa Teemu Isoketo pelasi ensimmäisen pelinsä Lipon riveissä. Isokedon peliä voisi luonnehtia vaikka niin että tähtipelaaja-statuksestaan huolimatta hän ei erottunut muita joukkuekavereitaan paremmaksi. No, parempia otteita lienee luvassa. Ja ottelusta vielä se että vaikka molemmat jaksot olivat numeroiden valossa aika tiukat, joukkueiden välinen paremmuus ei jäänyt kenellekään epäselväksi eikä lopputuloksessa ollut mitään jossiteltavaa. Alajärvi osoitti kuitenkin sen että jos joukkueet vielä tällä kaudella kohtaavat, siihen on suhtauduttava suurella kunnioituksella. Potentiaalia joukkueessa on.

Eilisestä pelistä Lipolla olivat sivussa Jimi Heikkinen, Jaakko Kemppainen ja Aki Toikka. Toikan osalta tilanne lienee selvä: mikäli loukkaantumisia ei tule, Toikka ei tällä kaudella enää pääse pelaavaan kokoonpanoon. Mutta etenkin Heikkisen ja myös Kemppaisen osalta tilanne on toisenlainen. Niinpä Santeri Haipuksella on kovasti mietittävää kootessaan kokoonpanoa aina kulloiseenkin otteluun, vaihtoehtoja on. Katsojan silmiin suurin kysymysmerkki on Tapani Pirin pelikunto, hänet otettiin pois eilisestä pelistä kesken kaiken. Piri on erittäin tärkeä pelaaja Lipolle niin sisä- kuin myös ulkopelissä. Jos mitään loukkaantumisia ei tapahdu ja kukaan pelaajista ei tarvitse lepoaikaa, pelaajat joiden peliajasta tullaan tinkimään löytynevät porukasta Kasperi Salmela, Santtu Luhtavaara, Tommi Piirainen ja ehkä Jaakko Kemppainen.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Edelleen ärsyttää tuo, miten matalia syöttöjä Kosonen saa jatkuvasti viljellä. Tuollaisia itsensä korkuisia.

Otin tämän tuolta liveseurannasta tänne, kun on minua viimeksi tällä viikolla myös ärsyttänyt. Seurasin Puhtimäen harjoitussyöttöjä ennen peliä Pihkalassa ja kaveri syötti tasaisesti sellaista 60-80 senttiä päänsä yläpuolelle menevää syöttöä. Ajattelin että meneekö tämä paska pelissä läpi ja kyllä se usein menee. Eikä tämä ole vain Kososen ja Puhtimäen yksinoikeus vaan matalat syötöt tuomitaan oikeiksi yllättävän herkästi. Lisäksi matalaan syöttöön lyödään turhan herkästi, ehkä siksi, ettei uskalleta vedota väärään kun sillä vetoamisella ei välttämättä ole mitään merkitystä ja siihen meni lyönti, joten seuraavalla vain koppia ilmojen teille.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Jesse Eskelistä ei voi kuin ihailla, todella monipuolinen pelaaja ja Kiteen ykköskärjen olennaisia voimia - eilinen vaihtopeli oli hienoa katseltavaa, olisi hitaampikin mies vaihtunut eteenpäin kuin pikakiitäjä Purmonen. Ja siinä muuten toinen loistava pelaaja, kentällemenot olivat silkkaa taidetta eilen.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Joma on muuten viimeks hävinnyt pesäpallopelin puhtaasti 13 kuukautta sitten, 30.7.2019 Pattijoella. Ei muuta.

Söpöä, mutta ei ole ennätys, joten emme noteeraa tai pidä minään. Seuraava.

Nimimerkillä 8.7.2012 - 4.6.2014 välinen aika (sis. 41 runkosarjaottelua ja 19 pudotuspeliä) ilman puhtaita tappioita.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Söpöä. Emme noteeraa, koska Jomalla on parhaillaan putki päällä.

Totta töriset. Ensi juhannuksen tienoilla saatamme jo noteerata. Uskon, että Korhosen Roope ei halua tuotakaan ennätystä JoMalle, kuten ei halunnut sitä tappiottomien pudotuspelien ennätystäkään.

Sääli, että aikamatkailu ei onnistu tv-sarja Darkin malliin, haluaisin nähdä tuon vuosikymmenen alun Jymyn ja tämän päivän JoMan välisen ottelun. Tällä hetkellä pidän vielä tuota Jymyä tämän lajin suoritusvarmimpana nippuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös