Pesäpallo – liveseuranta

  • 721 345
  • 17 951

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Mikäs poika tämä R. Korhonen on? Nuori ja lupaava?
Aika lupaava, kun tällä hetkellä saumoja puhkoo niin ilmassa kuin maissa. Itä-Lännessä painoi myös kupperia kakkospuolelta läpi ja sen jälkeen junnulta varastosta löytyi vielä kupperivarsi. Tahko pelissä esitteli kakkosrajaan yhden käden koukkua. Voi olla tulevaisuudessa kovakin kotiuttaja ja ehkä jopa kaikkien aikojen kärkipaikka tilauksessa. Vielä pitää odotella miten playoffeissa lyönti on kepissä, kun runkkaripelit on eri pelejä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Tokkopa kestää pää finaaleissa, jos nyt koskaan sellaisia pääsee pelaamaan.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Joo hyvin kelpaa. Tosin menikin Kipa - Pattu, mut enivei mun mielestä sopivin vastustaja Patulle.
Samaa mieltä. Still sai eiliselle lyöntijärjestystään sekoittaneen KiPan kaaren toisella jaksolla ja superissa aivan sekaisin. Ysillä pelannut Kauppinenkin jätti kotiuttaessaan pikkuväärään lyömättä, kun varmaan luuli pyrkivänsä tyhjälle kentälle (merkin ollessa päällä). Keski-Kupperi on myös todellinen uhka ulkokentälle. Ei löydy samanlaista Seinäjoelta.

Menikö tuo eilen muuten niin, että PattU olisi voinut pysyä Jymyjussien takana, ellei KiPa olisi antanut noin paljon juoksuja ottelun lopussa?
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Harmi vaan kun tuosta toisesta jaksosta ei voi ottaa kuin pisteet ja superista voiton mukaan. Mitään pelillistä siitä ei jäänyt käteen. Kitee pelasi haluttomasti ekan jakson jälkeen ja toivoi vaan tappiota ja Pattua vastaan. Nyt vaan asenteella että näytetään ku taktikoivat!
Näyttää vaan henkinen ja fyysinen kunto olevan Pattulla heikolla hapella tällä hetkellä.
Paljon mieluummin näin kuitenkin kuin matka Hyvinkäälle, nyt on pienet saumat yllättää.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Haha Jymyjussit ollut aika surkea, mutta silti tasoittivat 3-3 neljännen aloittavalla parilla hyvällä lyönnillä. Tästä tuli vielä peli.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
5-3 Seinäjoelle. Hieno lyönti! Tahkon ulkokenttä ulapalla.

Niemen käsi ei riitä huipputasolle. 6-3. Seinäjoki lyönyt kuusi neljännen aloittavalla. Huh huh.
 

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Huh, mikä jakson päätös Hyvinkäällä. Tahko johtaa 3-0 Jussien tullessa viimeisen aloittavalle. Jakso näyttää jo kuivuvan, kun Jussien ykköskärki saa aikaan yhden palon. Kakkoskärki kuitenkin Hiltusen kera taitelee tilanteen tasoihin. Toisella rundilla ykköskärjeltä taas vain palo. Kakkoskärki kuitenkin tekee taas kolme lisää Miska Mäkiviidan kahden pinnan kunnarin myötä. Tasoittavalla Tahko jää yhteen juoksuun ja jakso Jusseille.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Täytyy sanoa, että onneksi Riku Niemi ei enää pelaa Sotkamossa.
Aivan vitun paska ulkona ja sisällä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tadu

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täytyy sanoa, että onneksi Riku Niemi ei enää pelaa Sotkamossa.
Aivan vitun paska ulkona ja sisällä.
Ihmeellinen hankinta Tahkolta ylipäätään. Viime kaudella oli jatkuvasti rikki, eikä pelatessaan Lipon paidassa esittänyt oikeastaan mitään.

Ykköspesiksestä kuitenkin kyse.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei ole totta. Jymyjusseilla supervuorossa kaksi paloa, mutta sitten 19-vuotias Mäkiviita iskee ykköstilanteessa ottelun toisen kunnarinsa ja Riku Niemi juoksee pallon perässä.

Kova paikka Tahkolla.
 

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Se on muuten ainakin kaksi voittoa enemmän kuin Kempeleen voitot pudotuspeleissä yhteensä, eli nolla kpl.
Saattaa kyllä jopa olla, että tämä ja 2017 puolivälieräottelun voitto Sotkamosta (sarja 3-1) ovat Jymyjussien ainoat voitot pudotuspeleistä. Mutta en nyt aivan takuuseen tästä mene.

E: oli sielä näköjään kuitenkin yksi otteluvoitto Kiteestä v. 2016 sääliplayoffeista ja yksi Tahkosta 2014 puolivälieristä.
 
Viimeksi muokattu:

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Niemen Riku.
Riku Niemi.
Ei sentään mennyt Niemen piikkiin ottelun ratkaisu vaikka pallon perään juoksikin.

Pakko hehkuttaa Miska Mäkiviitaa. 19v, uran ensimmäinen pudotuspeliottelua, 2+2/4 ja kärkkärit 14/14!! Ensimmäinen kunnari oli ensimmäisen jakson voittojuoksu ja jälkimmäinen supervuoron! Molemmat pallot muuntajalle vielä hyviä lyöntejä eikä mitään ulkokentän apuja.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sitten katseet Rantakentälle. Mielenkiintoinen on systeemi, kun häviöllä saatat tänään lähteä lomille, vaikka voititkin ensimmäisen ottelun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös