Pesäpallo – liveseuranta

  • 720 059
  • 17 920

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
12-13
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Taas karvasta kalkkia imatralaisille.
 

Rupture

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, WPG
Ja Kouvola voittaa 16-13. Latvala kahen palon ajossa pallo läpi kolmoskopparin tontilta.
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kunnari kopinnostolla on melkein yhtä hieno moka, kuin kunnari viimeisenä lyöjänä tyhjään kenttään.

Tuo on pitkälti totta, mutta himmentää muutamia loistosuorituksia jos näin kovasti yleistää.

Torpan kunnari ei ollut tänään läpilyönti vaan kopparin aivan järkeenkäypä arviointitilanne joskopa lyönti takalaiton. Ulkopleeja oli tuossa hyvin mukana ja olisi kopin saanut halutessaan. En tiedä saiko apuhuutoja kolleegalta mutta lopulta antoi pallon mennä "laittomaksi" mikä olikin sisällä. Sillai erilainen tilanne kuin läpilynti takaa läpi.

"Kopinnostolla" tehtyä kunnaria verrannollistettaessa noinkin suoraan viimeisenä lyöjänä tyhjään kentään vie kyllä kunniaa raakasti pois jälkimmäiseltä lyöjältä. Mahdoton tilanne edessä, mutta niin siitä vain aina silloin tällöin joku selviää ja kiertää kunnarin. Nisun kunnari Saarikentällä oli vastaavassa tilanteessa aivan huikea ja ennemminkin antaisin kehut itse lyöjälle kun mollaisin ulkokenttää, olihan se pilkun tarkka kumurien kumura.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paransivat sisällä, mutta ulkopeli ja erityisesti Torpan kunnari tyhjään kenttään...

Oli kyllä aivan käsittämätön moka tuohon paikkaan. Juuri kun Tahko oli päässyt pelin päälle, neljännen aloittava ja 1-2 johto. Viimeinen lyöjä numero 5, kärki-Vainikainen haavoittunut, ei paloja ja Torppa nostaa viimeisellä kopin. Mitä helvettiä tuollaisessa tilanteessa aletaan yrittämään paloa, kun tärkeintä olisi koittaa saada vuoro loppuun lyöjien loppuessa. Siitä Torppa jäi kolmoselle ja Mansen numerot 2-5 ja kaksi jokeria kyllä tuosta aika helposti palottoman ajolähdön ja tarvittavat juoksut iskivät.

Tahkon ilme toisella jaksolla oli muuten hyvä ja Nisun kaksi kotiutusta erittäin hienoja osumia. Sen jälkeen möhlitään varma koppi pois yrittäen paloa, joka ei ollut mitenkään erityisen tärkeä saada. Ei tuollaisilla virheillä kyllä pisteitä ansaitsekaan.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Katsellaanpa, miten piristynyt JymyJussit pärjää Joensuuta vastaan.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
No eipä alkanut naisilla kovin hyvin, kun PattU tyhjentää pajatson heti ekassa vuorossa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
JymyJussien etukenttä selkeästi scoutattu. Toivola kotiuttanut nyt kahdesti etukentän avustuksella.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kyllä se nyt sillä tavalla vaan on, että Piitu Saarisen oikea rooli sisäpelissä olisi olla joku numero 8 tai 9, eikä 5. Minkäs tietysti teet, jos ei tuohon ole muitakaan laittaa, mutta voi herranjumala mitä suorituksia taas... Joka kerta saa jännittää, että mitä sieltä nyt tulee. Paloja yleensä, mutta aina kun vaan se yksikään ei riitä.

Pelattiin ensi kaudella nyt sitten mitä sarjaa tahansa, niin tolla numerolla on oltava jonkun siihen paremmin soveltuvan pelaajan. Saarinen on ihan hyvä lukkari, mutta parasta olisi kun saisi keskittyä pääosin vaan siihen, ja nuo lyöntihommat jätettäisiin ne paremmin osaaville.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Hah. No nyt meni kyllä aivan vituiksi pelituomarin tuomio. Selvä ehtiminen oli kotipesään, mutta piip piip tuli.

Samassa rytäkässä taisi tulla loukkaantuminen. Oliko se nyt Kemppainen kuka sieltä oli tulossa... Ei hyvältä näytä. 5 minuuttia maannut jo kentän pinnassa. Syöksyssä satutti jotain.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
No kyllä se sieltä itsensä peliin vielä raapi. Hyvä hyvä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Saarinen nyt sentään osuu yleensä vielä palloon, mutta Ojalan kanssa kun saa jännittää sitäkin. Ja eihän se taas, kun kaksi paloa sen lyöntivuorolta, kun perus kopinnostossakaan ei osu palloon. Ei vaikka saa useamman kerran yrittää.

Sääli. Kyllä mulla on semmoinen muistikuva, että viime kaudella hän oli vielä ihan käyttökelpoinen pelaaja sisälläkin, ja löi juoksujakin siellä täällä. Nyt saa oikeasti joka kerta jännittää, että osuuko edes palloon. Jotain pään sisäisiä juttuja tuo varmaan hänen kohdallaan ja on, ja itseluottamus sisäpeliinsä täysi nolla.

On kuitenkin ykkösen tasolla eliittikoppari, niin ei häntä poiskaan voi jättää. Mutta välillä aina ajaudutaan niihin tilanteisiin, joissa hänet on melkein pakko laskea lyömään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös