Pennanen byebye!

  • 220 351
  • 1 461

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hiukan toppuuttelisin näitä kommentteja kuitenkin tuloksien osalta, että viime kaudella yhteen ääneen huudettiin että peli on paljon järkevämmän näköistä Pendon aikana vaikka kesken kautta tulikin ruoriin. Pleijareissa tosiaan oli sitten toivomisen varaa, siitä samaa mieltä mutta silti pronssi tuli kotiin.

Mutta nyt on tämän joukkueen kohdalla ainakin seuraavat tekijät otettava huomioon:
1. Puoli joukkuetta on mennyt uusiksi. Uudet pelaajat totuttelevat uuteen seuraan, kulttuuriin, pelitapaan jne jne tämä vie aikaa.
2. Pendo on nyt laittamassa omaa pelitapaansa sisään myös vanhoille porukoille.
3. Loukkaantumiset on sotkenut alkukautta ja kokoonpanoa.

Omaan silmään joukkue kuitenkin vaikuttaa siltä, että potentiaalia on mennä pitkälle ja varmasti joukkue hitsautuu yhteen kauden aikana. Viime kausien kaltaista tykitystä nyt kuitenkaan runkosarja ei selkeesti tule olemaan.
Kyllä minä pronssia arvostan, myös sitä edellistä, ei niitä mitaleita niin paljon ole tullut viime vuosikymmeninä. Minusta vaan tuntuu, että sitä edellistä pronssia pidettiin jotenkin väärin voitettuna ja sellaisena saavutuksena, että sitä käytettiin yleisesti pönkittämään perusteluita valmentajan vaihdokseen.
Noista numeroiduista kohdista hyväksyn kohda 1 sellaisenaan, kohtaan 2 olisi ollut aikaa melkein koko viime kausi ja kohta 3 koettelee kaikkia seuroja enemmän tai vähemmän.
En minä ole pelin takkuamisesta huolissani syyskuussa, mutta jatkuvuus on se mikä tässä menetetään, tästäkin kaudesta tulee taas välikausi.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Nykyisessä valmennustiimissä en näe sitä tilannetta, että apukoutsi välttämättä olisi luontainen jatkumo päävalmentajan rooliin.

Toivottavasti saitte kiinni eli tulevaisuudessa olisi hyvä nähdä jo valmennuskuviot siten, että jos päävalmentaja olisi seuraavat 2-3 vuotta niin siinä olisi jo optiot mahdollisesta jatkajasta 3-4 vuoden päähän. Täten tällaisten yllätysten (potkut tai muu suunnitelma) johdosta oltaisiin vähän kuin pelin päällä.
Kieltämättä hiukan vaikea ainakin itseni nähdä, että Merikivi tai varsinkaan Tanska tästä singahtaisi suoraan Ilveksen ykköseksi kauden jälkeen. Tästä aiheesta lyhyesti kirjoittelinkin tuonne mediaketjuun, ja mielestäni kumman tahansa päävalmentajapesti olisi ainakin lähtökohtaisesti steppi taaksepäin. Tosin tällainen steppi saatetaan joutua joka tapauksessa ottamaan, joten nähtäväksi jää.

Mainitsemasi kaltainen jatkuvuus olisi ehdottomasti hieno juttu, mutta nykykiekossa ainakin Liigan osalta kuvittelisin sen olevan utopiaa. Ainakin mikäli puhutaan ns. kovan luokan koutseista tai tulevista messiaista. Siltikin harmittelen hiukan tätä koko Pennas-keissiä, sillä eihän tämä nyt taaskaan ihan putkeen mennyt, kun projekti päättyy jälleen ennen aikojaan (kuinkahan mones projekti tällä vuosituhannella).

Pendon mahdolliset MJ-viritykset ovat varmasti olleet seurajohdolla selvillä, mutta tuli tämä nimitys silti vähän huonoon aikaan. Myrrästä jauhamista en jaksa ymmärtää enää ollenkaan, sille tielle ei ollut paluuta enää. Ken tätä ei näe, niin hänelle en voi asiaa selittää.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kyllä minä pronssia arvostan, myös sitä edellistä, ei niitä mitaleita niin paljon ole tullut viime vuosikymmeninä. Minusta vaan tuntuu, että sitä edellistä pronssia pidettiin jotenkin väärin voitettuna ja sellaisena saavutuksena, että sitä käytettiin yleisesti pönkittämään perusteluita valmentajan vaihdokseen.
Noista numeroiduista kohdista hyväksyn kohda 1 sellaisenaan, kohtaan 2 olisi ollut aikaa melkein koko viime kausi ja kohta 3 koettelee kaikkia seuroja enemmän tai vähemmän.
En minä ole pelin takkuamisesta huolissani syyskuussa, mutta jatkuvuus on se mikä tässä menetetään, tästäkin kaudesta tulee taas välikausi.
No juu, pääsääntöisesti ollaan samaa mieltä. Ja muutenkin ehkä viesti oli yleisemmin tarkoitettu kuin juuri teikäläisen viestiin. Mutta sen verran eri mieltä, että kohta 2 ei kesken kautta kannata liikaa lähteä muuttelemaan. Yksittäisiä asioita joo, mutta ei isoja linjoja, etenkin kuin esim. joulutauolla ei tainnut juuri saada koko joukkuetta jäälle kun sitä aikaa olisi ollut. Myös loukkaantumisten suhteen Ilves on ollut nähdäkseni normaalia huonotuurisempi näin alkukaudesta, siellä tuntuu joka pelissä tippuvan pelaaja.

Mutta en vielä tässä vaiheessa tuomitsisi tätä välikaudeksi, nyt mielestäni on se sauma kun Pendo on päässyt alusta asti viemään pelitapaansa sisään. Nyt sitä hierotaan sitten kuntoon loppukauden ja keväällä on taas mahdollisuus räjähtää. Nyt jos jää lyhyeksi, niin sitten kyllä menee taas vihkoon kun lähdetään nollista...
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässä Ilveksen valmentajaruletissa haiskahtaa, että Pennanen palkattiin siksi ettei kilpailijat saa hyvää koutsia, mutta samalla ei ehkä tehty kotitöitä loppuun asti.
Omituisin näkemys, mitä hetkeen olen lukenut. Viitataanko tällä suoraan Tapparan viime syksyn rekrytointiprosessiin, vai laajemminkin kilpailijoiden eliminointiin?

Ei kai siinä, hyvä se on pitää laajuutta rosterissa, myös penkin takana jos pinkka riittää. En vaan keksi, mitä käyttöä on sillä kolmannellatoista valmentajalla.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Myös loukkaantumisten suhteen Ilves on ollut nähdäkseni normaalia huonotuurisempi näin alkukaudesta, siellä tuntuu joka pelissä tippuvan pelaaja.
Minusta tämä pelaajien jatkuva tippuminenkin on yksi merkki siitä, että kuormituksen kanssa ollaan menty todella limiitillä. Kuten Pendo eilen haastattelussa sanoi, "varmasti harjoitellaan paljon, halutaan harjoitella varastoon, ja varmaan harjoitellaan vähän riskilläkin". Saman näkee tietysti peliä katsomallakin, kyllä siellä väsymys on paistanut otteista. Huono puoli tässä on se, että ottelukuorma ei tästä juuri helpota ennen majutaukoa, ja paine kasvaa jokaisen tappion myötä.
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Raato on avannut sanaisen arkkunsa ja on sitä mieltä, että Pennanen on vienyt peli-ilon Ilvekseltä:


Paljon hyviä pointteja. Tosiaan nämä viikon kovat pelit ovat todellinen mittari ja tilaisuus kääntää kurssi pelillisesti takaisin uomiinsa yhtä nopeasti kuin se sekosikin CHL:n jälkeen.

Summanen ehkä kuitenkaan ei aivan tahdo ymmärtää sitä perusongelmaa, ettei aiemmalla vauhtikiekolla empiiristen kokeiden mukaan ole mitään palaa pudotuspeleissä. Uutta on ajettava sisään ja mikä sen parempi hetki kuin syyskausi. Tuossa jutussa toisaalta myönnetään tällaisen muutosprosessin olevan meneillään ja toisaalta kiistetään se.
 

Meidänpeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liiga, KooVee, KPK, Chicago Blackhawks
Yleisesti ärsyttää urheilussa valmentajien vaihtaminen lyhyellä syklillä. Ei synny mitään jatkuvuutta, kun alle vuoden valmentanut valmentaja ilmoittaa lähtevänsä kauden jälkeen. Seuraava koutsi tuo omat jutut ja pelaajat ja kaikki muuttuu. Jos miettii viime aikojen menestyjiä, niin kyllä siellä yleensä on taustalla pitkäjänteinen projekti. Tässä Ilveksen valmentajaruletissa haiskahtaa, että Pennanen palkattiin siksi ettei kilpailijat saa hyvää koutsia, mutta samalla ei ehkä tehty kotitöitä loppuun asti. Jos taas tämä maajoukkue rooli oli tiedossa alusta asti, niin en käsitä Myrrän potkuja.
Ilves ja pitkäjänteisyys? Ei tule tapahtumaan pitkään aikaan, niin rajut ovat menestymättömyyden aiheuttamat traumat. Ilveksen kannattajat ja pitkäjänteisyyden määritelmä on max kaksi peliä. Viimeistään kolmella tappiolla putkeen on orava muuntajassa ja vain harvoilla riittää kyky ja maltti arvioida tappioiden syytä. Tämä tilanne on päällä juuri nyt. Haikaillaan Myrrästä jonka aikakaudella päästettiin liigassa neljänneksi eniten maaleja, jonka aikakaudella ei aikalisiä tuhlailtu, jonka aikakaudella sekä ylivoima että alivoima olivat erittäin heikkoa eikä valmennuksella näyttänyt olevan mitään annettavaa asiaan, jonka aikakaudella ei kahta peliä peräkkäin olleet samat ketjut vaikka kaikki olisivat olleet terveinä, jonka aikakaudella penkin takana ei reagoitu koskaan mihinkään kesken pelin. Lisää löytyisi kun vaan jaksaisi miettiä. Lisäksi kaikki jälkeenpäin kuullut jutut mm.Kolppasen kertoma, niin on suorastaan käsittämätöntä, että joku häntä takaisin kaipaa.
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
Jaapa jaa. Ei ilmeisesti haluta olla enää syksyn mestareita. Kevääksi kuntoon!

Akuutisti on muuten hyvä mahdollisuus legendaariseen 0pts/week suoritukseen.
 

Ikurin Vireä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves talvella ja Ilves kesällä, Ikurin Vire
Minun on turha Myrrää enää tässä ketjussa tuoda mukaan keskusteluun. Lähinnä koko saagasta, joka näemmä edelleen jatkuu uusilla näyttelijöillä ja juonenkäänteillä, tulee vain mieleen, että taas mennään. Pennasen palkkaamisen taustalla piti olla pitkäjänteisyys ja suunnitelmallisuus, jolla rakennetaan mestaria.

Ensimmäisenä vuonna ei voi vaatia liikoja, koska jäällä on edellisen valmentajan joukkue ja edellisen valmentajan systeemi. Toisena vuonna ei voi vaatia liikoja, koska vaihtuvuus joukkueessa on suuri, jotta saadaan jäälle uuden valmentajan näköinen joukkue. Kolmantena vuonna pitää sitten tapahtua. No, jos ennakkotiedot pitävät paikkaansa, niin meillä on kolmannen vuoden mestaruuden sijaan paluu lähtöruutuun - ja penkin takana "lame duck"-valmentaja. En tiedä, onko tuolla todellisuudessa niin suurta merkitystä kuin kuvitellaan, mutta ainakaan se ei luo sitä kaivattua stabiiliutta ja jatkuvuutta yhdistettynä huippuosaamiseen.

Joukkueen rakentamisen identiteettinä on monessa yhteydessä ja monen pelaajan kohdalla tuotu esille "Pennaselle jo vanhastaan tuttu" tai "Pennanen tietää, mitä saa pelaajalta X". Nyt meillä on ilmeisesti sitten joukkuetta rakennettu uusiksi raskaalla kädellä valmentaja edellä, ilman että on varmaa tietoa valmentajan jatkosta. Apuvalmentajat/-valmentajia vaihtui Pennasen valintoihin, kapteeni on vaihdettu Pennasen luottopelaajaan, eikä ensi vuoden valmentajasta ole käsitystä. Ollaan kaukana Tapparan menestystä tuottaneesta jatkuvuudesta.

Edit: Pelkän valittamisen sijaan lienee parasta lisätä oma ratkaisuehdotukseni: Ei ripustauduta yksittäisiin valmentajiin, jotka haluavat määrätä kaikesta joukkueen ympärillä. Luodaan Ilveksestä pätevän urheilujohtamisen kautta huippuorganisaatio, jossa on aina - valmentajalle tuttujen pelaajien sijaan - hyvin ja tasapainoisesti rakennettu joukkue sekä laadukkaat olosuhteet ja tukitoimet joukkueen ympärillä. Pyritään siihen, että laadukkaat valmentajat haluavat meille, eikä niin päin, että me ihastumme valmentajiin ja haluamme heidät meille hinnalla millä hyvänsä. Ei niin, että valmentajan poistuessa meillä on ex-valmentajan näköinen joukkue ja apuvalmennus, ilman minkäänlaista jatkuvuutta.
 
Viimeksi muokattu:

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toisena vuonna ei voi vaatia liikoja, koska vaihtuvuus joukkueessa on suuri, jotta saadaan jäälle uuden valmentajan näköinen joukkue.
Lainaan tätä viestiä, mutta tätä ilmapiiriä näkee paljonkin foorumeilla. Että Pennasen projekti menisi kankkulan kaivoon, jos ei valmenna kolmatta vuotta. Ei se nyt ihan noinkaan ole, kyllä tosissaan mestaruudesta pelaamista voi ja pitää odottaa jo tällä kaudella. Vaihtuvuudesta huolimatta joukkueen runko on sama, ja aikaa pelitavan sisään ajamiseen on riittävästi.

Tottakai se harmittaa, että Pendo lähtee kesken sopimuskauden, mutta kyllä tässä on edelleen kaikki mahdollisuudet huipentaa projekti mestaruuteen.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minusta tämä pelaajien jatkuva tippuminenkin on yksi merkki siitä, että kuormituksen kanssa ollaan menty todella limiitillä. Kuten Pendo eilen haastattelussa sanoi, "varmasti harjoitellaan paljon, halutaan harjoitella varastoon, ja varmaan harjoitellaan vähän riskilläkin". Saman näkee tietysti peliä katsomallakin, kyllä siellä väsymys on paistanut otteista. Huono puoli tässä on se, että ottelukuorma ei tästä juuri helpota ennen majutaukoa, ja paine kasvaa jokaisen tappion myötä.

Friman ja Ikonen loukkaantuivat vastustajan mailanhuitaisusta. Masin laitataklauksesta. Ratisella jalka jäi huonoon asentoon kaatuessa. Meskanen törmäsi vauhdilla maaliin. Aika vaikea nähdä näiden loukkaantumisten johtuneen siitä että on menty kuormituksen kanssa limiiteillä. Lancasterista en tiedä miksi oli välillä hetken pois. Hänhän paini jo keväällä jonkun vamman kanssa, en sitten tiedä vaivaako sama ajoittain edelleen.

Väsymystä on varmasti Ilveksellä tässä otteluruuhkassa ja se lienee osasyy heikkoihin otteisiin. Ei se silti kaikkea selitä vaan kyllä tuossa on ollut ihan perusasiatkin (kuten miesten merkkaaminen ykkössektorista) sekaisin. Onneksi kevääseen on aikaa eikä kauden ensimmäisten otteluiden taso yleensä juurikaan korreloi siihen mitä keväällä joukkueelta nähdään. Eiköhän Pennanen ja joukkue saa homman toimimaan ennemmin tai myöhemmin. Mieluummin tietenkin ennemmin.
 

Ikurin Vireä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves talvella ja Ilves kesällä, Ikurin Vire
Lainaan tätä viestiä, mutta tätä ilmapiiriä näkee paljonkin foorumeilla. Että Pennasen projekti menisi kankkulan kaivoon, jos ei valmenna kolmatta vuotta. Ei se nyt ihan noinkaan ole, kyllä tosissaan mestaruudesta pelaamista voi ja pitää odottaa jo tällä kaudella. Vaihtuvuudesta huolimatta joukkueen runko on sama, ja aikaa pelitavan sisään ajamiseen on riittävästi.

Tottakai se harmittaa, että Pendo lähtee kesken sopimuskauden, mutta kyllä tässä on edelleen kaikki mahdollisuudet huipentaa projekti mestaruuteen.

Kyllähän menestystä pitää voida odottaa heti ensimmäisestä kaudesta lähtien, jos muuten palikat ovat kunnossa, mutta tämä "kolmen vuoden projekti" oli paluu viime vuoden keskusteluun Pennasen onnistumisesta ja sen mittareista. Monen keskustelijan mielestä tuo oli syy siihen, että vaihto piti tehdä heti. Saatiin oikaistua yksi vuosi tuosta kolmesta.

Minusta projekti menee kankkulan kaivoon, jos sen seurauksena meillä ei ole joko 1) parempaa tulosta, mielellään mestaruutta, tai vähintäänkin 2) parempi joukkue ja tukitoimet seuraavalle valmentajalle. Tällä hetkellä minusta näyttää, että kohta 2) ei ainakaan tule toteutumaan, koska pelaajia ja valmentajia on hankittu nimenomaan Pennaselle, eikä joukkueen jatkuvuudelle. Peli vaikuttaa juuri nyt siltä, että 1) ei myöskään toteudu, mutta kautta on toki jäljellä vielä pitkään. Enemmän syyskuun peli meillä tosin vaikuttaa Marjamäen Kärpiltä kuin Tapolan Tapparalta, mikä hiukan laskee odotuksia Tapparalaisesta keväästä.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Friman ja Ikonen loukkaantuivat vastustajan mailanhuitaisusta. Masin laitataklauksesta. Ratisella jalka jäi huonoon asentoon kaatuessa. Meskanen törmäsi vauhdilla maaliin. Aika vaikea nähdä näiden loukkaantumisten johtuneen siitä että on menty kuormituksen kanssa limiiteillä. Lancasterista en tiedä miksi oli välillä hetken pois. Hänhän paini jo keväällä jonkun vamman kanssa, en sitten tiedä vaivaako sama ajoittain edelleen.

Väsymystä on varmasti Ilveksellä tässä otteluruuhkassa ja se lienee osasyy heikkoihin otteisiin. Ei se silti kaikkea selitä vaan kyllä tuossa on ollut ihan perusasiatkin (kuten miesten merkkaaminen ykkössektorista) sekaisin. Onneksi kevääseen on aikaa eikä kauden ensimmäisten otteluiden taso yleensä juurikaan korreloi siihen mitä keväällä joukkueelta nähdään. Eiköhän Pennanen ja joukkue saa homman toimimaan ennemmin tai myöhemmin. Mieluummin tietenkin ennemmin.
Lancaster oli ilmeisesti sairaana (flunssa tai vastaava), eli mitään sen vakavampaa ei pitäisi olla. Lähteenä Lancasterin puolison Instagram-tili. (Boldaus oma)

Näistä loukkaantumisista sanoisin että vain Masinin loukkaantuminen saattoi johtua kuormituksesta, koska Masin pelasi tuon tilanteen todella hitaasti ja huolimattomasti. Se ei siis poista sitä tosiasiaa, että kyseessä oli laitataklaus, josta olisi pitänyt tulla jäähy, mutta täysin 100% kunnossa ollut Masin olisi pelannut tuon tilanteen paremmin, ottanut taklauksen vastaan ja jatkanut peliä. Muut luokkaantumiset varmasti enemmän huonoa tuuria kun mitään muuta.

Väsymyksen tai treenijumin ostan siinä mielessä, että väsynyt pelaaja tekee juuri tuollaisia virheitä kun tällä hetkellä nähdään. Eli häviää kaksinkamppailuja, unohtaa miehiä maalille, tekee kiekolla huonoja ratkaisuja jne. Ei nämä ole mielestäni pelitavallisia juttuja vaan kyse on joko siitä, että pelitavan opettelu on vielä niin pahasti kesken että pelaajat miettivät koko ajan mitä pitäisi tehdä tai siitä että pelaajat ovat väsyneitä taikka molemmista. Melkein sanoisin, että ensi viikon torstai (Kärpät) ja lauantai (KooKoo) antavat hieman paremmin kuvaa siitä kummasta on enemmän kyse, koska alla on lähes viikon tauko peleistä. Tällä viikolla jokainen piste on kotiinpäin.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Friman ja Ikonen loukkaantuivat vastustajan mailanhuitaisusta. Masin laitataklauksesta. Ratisella jalka jäi huonoon asentoon kaatuessa. Meskanen törmäsi vauhdilla maaliin.
Nimenomaan tuollaiset virheet mitä Mašin teki, ovat väsyneen pelaajan virheitä. Ja juurikin tuollaiset "jalka huonossa asennossa kaatuessa" -tilanteet ovat sellaisia, missä loukkaantumisriski on sitä korkeampi mitä rasittuneempi kroppa on. Joka pelissä kaatuillaan huonoissa asennoissa, joskus tulee loukki ja useimmiten ei. Meskasen tilannetta en muista, mikä kaatumista edelsi, mutta yleisesti ottaen väsyneet pelaajat myös kaatuvat helpommin. On tietysti mahdotonta sanoa, olisiko miltään yksittäiseltä loukkaantumiselta vältytty pienemmällä kuormituksella, mutta todennäköisyyspeliä tämä on. Loukkaantumisriski on korkeampi, kun kuormitus on kovaa.

Edit. Ja kuten @Hawk #22 edellä toteaa, väsymys paistaa pelistä niin selvästi muutenkin, että pelkästään loukkaantumisten perusteella ei tarvitse tehdä johtopäätöksiä.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Eikai nyt Ratista oikein kauhean rasittuneeksi vielä voinut sanoa, kun kyseessä oli kauden toinen peli? Se oli aivan täyttä paskaa säkää, eikä mitään muuta.
 

puuntakaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa Ipandeerus
Nimenomaan tuollaiset virheet mitä Mašin teki, ovat väsyneen pelaajan virheitä. Ja juurikin tuollaiset "jalka huonossa asennossa kaatuessa" -tilanteet ovat sellaisia, missä loukkaantumisriski on sitä korkeampi mitä rasittuneempi kroppa on. Joka pelissä kaatuillaan huonoissa asennoissa, joskus tulee loukki ja useimmiten ei. Meskasen tilannetta en muista, mikä kaatumista edelsi, mutta yleisesti ottaen väsyneet pelaajat myös kaatuvat helpommin. On tietysti mahdotonta sanoa, olisiko miltään yksittäiseltä loukkaantumiselta vältytty pienemmällä kuormituksella, mutta todennäköisyyspeliä tämä on. Loukkaantumisriski on korkeampi, kun kuormitus on kovaa.

Edit. Ja kuten @Hawk #22 edellä toteaa, väsymys paistaa pelistä niin selvästi muutenkin, että pelkästään loukkaantumisten perusteella ei tarvitse tehdä johtopäätöksiä.

Nojaa, toisaalta sitten vaan lyhyempää vaihtoa, jos pelaaja on niin poikki, että on vaarassa teloa itsensä.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Niin ja Masinkin ehti pelata TPS-pelissä peräti reilun minuutin ennen kuin loukkaantui joten melkoinen ihme on jos jo siinä vaiheessa oli niin rasittunut ettei jaksanut ottaa taklausta vastaan. Paremmin ymmärtäisin spekuloinnin jos tilanne olis tapahtunut pelin lopussa.
 

#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pennanen pitäisi heittää heti pihalle jos ja kun jatkaja on valmis aloittamaan.
Tässäkään touhussa ei ole mitään järkeä että Pennanen aivopesee pelitapaansa, jos sitä nyt edes on, joukkueeseen ja uusi koutsi tulee reilun puolen vuoden päästä aloittamaan jälleen kaiken alusta.
Nyt herranen aika pitkäjänteistä toimintaa ja pitkäjänteistä valmennusta tähän tuhuun.
Pendo pihalle heti. Meillä kallis laadukas rosteri niin varaa jälleen kusta omiin muroihin Koskelan johdolla??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös