Peluutus ja kokoonpanot kaudella 2014–2015

  • 111 921
  • 504
Tämä on ihan joutavaa oikeasti koska tänne ei voi kirjoittaa muita kuin täysin subjektiivisia pelaaja-arvioita, muuten tilastopoliisit iskee paskamyrskyn. Joten antaa olla.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
No ihan turhaan rupeat leikkimään marttyyriä tai saivartelemaan jostain subjektiivisuudesta. Siinä missä useat muut ovat sitä mieltä että Malmivaara on ollut yksi pahimmista alisuorittajista sinä puhut hänestä yhtenä joukkueen kolmesta parhaasta pakista. Toki Malmivaara saa täällä suhteettoman paljon sontaa niskaansa mutta jos nyt esim katsot Lukkopeliä mies on näkynyt jäällä käytännössä kahdesti eli aiheuttamalla tilanteen josta Seppälä joutui ottamaan jäähyn ekan erän lopulla ja sitten itse ottamalla jäähyn jossa oli jo täysin tragikoomisia piirteitä. Johan tuolle nauraa otteluketjussa puolueettomien joukkueidenkin fanit.

With that being said, tottakai minä ja varmaan kaikki muut toivovat että mies saisi tasoaan nostettua mutta tällä hetkellä tuo suorittaminen on kaikkea muuta kuin sillä tasolla missä sen pitäisi olla.
 
Malmivaara-itkijöille: katsokaa ja kritisoikaa ensin vaikka Kaijomaan touhuja siellä kaukalossa. On kyllä paska. Bluesin pakisto on kyllä yleisesti ottaen kyykännyt pahasti.

En malttanut antaa olla, pistin tuossa Lukkomatsin ekan erän aikana mielessäni pakiston parhausjärjestykseen ja nyt katsahdin mielenkiinnosta tilastoja (HUI KAUHISTUS!). Mielenkiintoisesti listani on identtinen pakkien +/- tilastosta (eli oma subjektiivinen kokemus tilastosta vahvistaa sen käyttökelpoisuutta).

1) Kuukka (paras! ei tarvitse varmaan perustella)
2) Westermarck (todella huikea tulokaskausi menossa, tosin pelaa toiseksi vähimmällä jääajalla)

Alla olevilta tasonnosto olisi suotavaa:

3) Malmivaara (sylkykupiksi joutunut, toki tekee virheitä mutta tekee paljon hyviä asioita kaukalossa.. kärsiikö Seppälän parina?)
3) Tikkinen (vähiten peliaikaa saanut, ei vakipaikkaa, ihan ok pärjännyt, vaikein sijoittaa listalla, ehkä ei pitäisi sijoittaa ollenkaan)
5) O'Connor (vaikea rankattava, ihan jämäkkää pelaamista, ajoittain ollut vähän löysän näköistä, hyökkäystehot hyvät)
5) Rantakari (vaikka kuinka ihailen nuoren miehen sisääntuloa ja hyvää peliä/pisteitä hyökkäyspäässä, en voi olla sivuuttamatta miehen puolustuspään ongelmia)
7) Zamorsky (pettymys, ei pääse yli eikä ympäri, ei tehoja kuten odotettiin, puolustuksessa ongelmia)
8) Kaijomaa (paljon virheitä tulee puolustuksessa, ajoittain pelaa hyvin mutta nukahduksia tulee jatkuvasti joista on tullut paljon maaleja)
9) Seppälä (pidän kyllä asenteesta ja tyypistä mutta tämä kausi vaikea, liikaa tulee virheitä)

Peliaikojen perusteella:

Yli 20min:
1) Kuukka
2) Zamorsky
3) Kaijomaa

Yli 15min:
1) Malmivaara
2) O'Connor
2) Rantakari
4) Seppälä

Muut:
1) Westermarck (13:53)
2) Tikkinen (10:57)

Vaikeita nämä rankkaukset ovat.. ja onko tämä ollenkaan järkevää?

EDIT: Rantakaria voisi kyllä ehkä nostaa pykälää ylemmäksi. (en muuttanut ylläolevia listoja, eli nousisi jaetulle 3:lle sijalle)
 
Viimeksi muokattu:
jos nyt esim katsot Lukkopeliä mies on näkynyt jäällä käytännössä kahdesti eli aiheuttamalla tilanteen josta Seppälä joutui ottamaan jäähyn ekan erän lopulla
Se on vaikeaa katsojia miellyttää kun kerran toisten virheetkin menee Malmivaaran piikkiin! Se oli selvääkin selvempi kuka sen hasardisyötön antoi, Hirso. Se näki heti hyvin livekuvasta ja voitte kelailla sitä ottelutallenteesta jos kiinnostaa. Tuliko kuunneltua paskaa selostajaa, joka oli tuossakin tilanteessa aivan pihalla, etkä seurannut itse mitä kentällä tapahtui? Vai onko jollain käytössä niin pahat Malmivaara-inholasit, että noinkin selvät tilanteet menee automaattisesti Malmin virheiksi? Kuinkahan paljon menee muitakin vihkoon?
 
Malmivaara-itkijöille: katsokaa ja kritisoikaa ensin vaikka Kaijomaan touhuja siellä kaukalossa. On kyllä paska. Bluesin pakisto on kyllä yleisesti ottaen kyykännyt pahasti.
Malmivaara onkin ykköspakin palkalla Bluesiin hommattu puolustaja. Jos Malmivaaralle maksetaan vaikka 120ke Espoossa ja Kuukka sekä Kaijomaa saa sen 80ke, niin eikö sen Malmivaaran pitäs pystyä pelaan paremmn kun Kuukka ja Kaijomaa vai miksi sille maksetaan enemmän palkkaa. Onko sun mielestä Malmivaara tällä hetkellä se meidän alakerran isäntä, luottopakki, jonka voi heittää jäälle aina tiukassa paikassa. Malmivaara

Mitä mieltä oot vaikkapa Malmivaaran avauspelistä siinä tilanteessa, jonka jälkeen mies sitten joutui rikkomaan toisessa erässä. Eli kun vähän reilu kuusi minuuttia oli aikaa jäljellä. Nostaa pään ylös laittaa avaussyötön ja oho ei laitakaan, vaan huitaisee ohi kiekosta. Tommosia virheitä ei vaan voi tehdä jatkuvasti, jos kuittaa Malmivaaran tasoista liksaa.

Malmilta puuttuu otteistaan ihan täysin tasaisuus ja nyt taas tää hirviökaksikko Malmi-Seppälä oli jonkun idiootin neronleimauksen takia yhdessä, niin jatkuvasti on kaksikko kusessa. Malmin pitäis olla se johtava pakki, jonka vierelle Seppälä voidaan laittaa ottamaan oppia ja Malmi paikkaa miehen erheitä, mutta nyt ne tekevät niitä kilpaa siellä.

Malmi ois pienemmässä roolissa, tasasemmilla otteilla ja pienemmällä palkalla ihan hyvä, mutta iso palkka, iso rooli ja epätasaisuus, niin kyllä äijällä on vielä paljon tekemistä noustakseen siihen ykköspakin asemaan.
 
Malmivaara onkin ykköspakin palkalla Bluesiin hommattu puolustaja. Jos Malmivaaralle maksetaan vaikka 120ke Espoossa ja Kuukka sekä Kaijomaa saa sen 80ke, niin eikö sen Malmivaaran pitäs pystyä pelaan paremmn kun Kuukka ja Kaijomaa vai miksi sille maksetaan enemmän palkkaa.
Voi luetun ymmärtäminen sentään. Otinko millään tavalla kantaa pakkien pelisuorituksiin suhteessa palkkaan? En. Sitä paitsi, Malmi pelaa paremmin kuin Kaijomaa. Mutta kuten tuossa rankkausviestissä kirjoittelin, Malminkin osalta tasonnosto olisi suotavaa.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Se on vaikeaa katsojia miellyttää kun kerran toisten virheetkin menee Malmivaaran piikkiin! Se oli selvääkin selvempi kuka sen hasardisyötön antoi, Hirso. Se näki heti hyvin livekuvasta ja voitte kelailla sitä ottelutallenteesta jos kiinnostaa. Tuliko kuunneltua paskaa selostajaa, joka oli tuossakin tilanteessa aivan pihalla, etkä seurannut itse mitä kentällä tapahtui?
Tässä olet oikeassa ja tuli haukuttua väärää puuta. Eikä meillä nyt tuon rankingisi perusteella isoja eroja ole kuin juuri Malmivaaran osalta. Rantakari ja Tikkinen menevät mun papereissa Malmivaaran edelle ei vähintään odotusarvon perusteella jota minä painotan. Odotusarvona Malmivaaran pitää "kovapalkkaisena" ja kapteenistoon kuuluvana pystyä esittämään huomattavasti varmempaa peliä kuin nyt kun taas esimerkiksi Rantakarille ja Tikkiselle sallin helpommin pienet virheet jotka menevät kokemattomuuden piikkiin. Zamorskylta puuttuu tehot kuten sanoit muttei mielestäni ole tehnyt paljon sellaisia virheitä jotka näkyisivät tulostaululla. Lisäksi Zamorsky sekä myös Kaijomaa saavat minulta osittaisen synninpäästön loukkaantumistensa takia. Zamorskylla vielä kun lisätään tuo Amerikanreissu niin ei ole ollut ihan niitä helpoimpia alkukausia. O'Connor taas on vähän rajatapaus kun ei tiennyt mitä odottaa mutta kyllä ulkomaalaisvahvistuksen mielestäni pitää parempaan pystyä.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Hyvin mielenkiintoinen tämä väittely paskimman pakin tittelistä. Kisa on kova ja huikeita suorituksia on nähty. Salskealle kyssäri: kuka pakeista on iso, saatanan hidas ja syöttää/purkaa kuin mailassa ei olisi lapaa lainkaan? Ja isolla palkalla,
 
Tällaista vähän ajattelin: näyttäisi olevan tuo meidän pakisto lähinnä kiekollista sorttia, Kuukka ja Malmivaara enemmän peruspakkeja. Kun Kuukka on melkein kuin robotti, ja kun täällä mielestäni selvästi monen pelaajan arvostelu lähtee siitä miten he pelaavat hyökkäyssuuntaan, niin jääkö tuo Malmivaara (monelle näkymättömineen puolustusavuineen?) auttamatta sylkykupiksi?
 
Hyvin mielenkiintoinen tämä väittely paskimman pakin tittelistä. Kisa on kova ja huikeita suorituksia on nähty. Salskealle kyssäri: kuka pakeista on iso, saatanan hidas ja syöttää/purkaa kuin mailassa ei olisi lapaa lainkaan? Ja isolla palkalla,
Sinulla selvät Malmivaara-inholasit nenällä. Sinuna olisin ihan hiljaa kun sinäkin olit täysin väärässä (otteluketjussa) siitä ensimmäisen erän Hirson, eikä Malmin, hasardisyötöstä.

Minusta on aivan VITUN absurdia väittää Malmivaaraa Bluesin paskimmaksi, tai jopa kuten toisen ketjun nimessä, liigan paskimmaksi pakiksi. AIVAN VITUN ABSURDIA.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Mielestäni aiemmissa viesteissä hyvin tuodaan esille odotusarvo/kokemus/liksa vs. suoritus. Siihen liittyen...

Pakeista
  • Nuoret pakit W, R ja T on ollut aivan helvetin hyviä
  • Kuukka selvästi tietää mihin pystyy ja pelaa sen mukaisesti. Ja yleensä todella hyvin
  • Zamo ollut ihan ok ja varmasti parantaa kevättä kohti
  • Kaijomaa ehkä luulee olevansa Kimmo Timosen tasoinen playmaker vaikka näkisin olevan peruspakki
  • Malmille on oma ketju, joten kommentit voi lukea sieltä ja niissä esiintyy usein myös pakkiparin nimi
  • OConnor ei vastaa odotusarvoon vaikka pelaa kohtalaisesti
Hyökkääjistä
  • Giliati, vetää yhä omaa sooloa, mutta näköjään siitä huolimatta välillä tulee maaleja
  • Kearns ei millään vastaa odotusarvoon. Kokeilisin laidassa, koska ei pysty tekemään peliä sentterinä
  • Kantola ja Korhonen olleet hyviä
  • Hirso on parantanut hurjasti ja saa multa synninpäästön. Respect!
  • Aaltonen, paljon parannettavaa. Hirson tarjoiluista pitäisi välillä osua
  • Nelosketju, vikat kaksi matsia hyvää peliä
Veskat
  • Nieminen ei ole pelannut voittavan maalivahdin tasolla
  • Laurikainen erittäin hyvä kuten torjunta% kertoo
Eli kokonaisuudessa ristiriitaiset fiilikset. Mikäli muut pitää tasonsa ja alisuorittajat parantaa niin hyvä tulee
 
Voi luetun ymmärtäminen sentään. Otinko millään tavalla kantaa pakkien pelisuorituksiin suhteessa palkkaan? En. Sitä paitsi, Malmi pelaa paremmin kuin Kaijomaa. Mutta kuten tuossa rankkausviestissä kirjoittelin, Malminkin osalta tasonnosto olisi suotavaa.
Voi luetun ymmärtäminen sentään. Ehkä jos pelaaja saa ihan järkyttävän kovaa palkkaa ja on nimellisesti ns. ykköspakki niin ne odotukset on, että se pelaaja on ykköspakki eikä mikään keskiverto jätkä jengissä.

On ihan eri juttu, että joukkueen ns. liideri kusee tuolla tasasin väliajoin pisteitä vastustajalle, kun että joku junnu maksaa oppirahojaan. Pelaajille on asetettu vähän eri tasoja siihen mitä niiltä odotetaan. Ehkä se meidän pakistokin olisi parempi jos ne YKKÖSPAKIT olisivat niitä ykköspakkeja, eivätkä hukkuisi sinne massaan. Aika helvetin isot saappaat lyödään Kuukalle ja Westermarckille juurikin siitä syystä, että Malmivaara ei niitä pysty täyttämään odotetulla tavalla.

E: Ja pelaako Malmi paremmin kuin Kaijomaa tällä hetkellä. Tilastot kertovat seuraavaa
Kaijomaa vs. Malmivaara (ott, tehot +- rm)
5. 1+2=3 +1 6min vs 5. 0+0 -2 8min

Kai niitä tilastoja uskotaan tässäkin vertailussa.
 
Viimeksi muokattu:
Voi luetun ymmärtäminen sentään. Ehkä jos pelaaja saa ihan järkyttävän kovaa palkkaa ja on nimellisesti ns. ykköspakki niin ne odotukset on, että se pelaaja on ykköspakki eikä mikään keskiverto jätkä jengissä.
...
E: Ja pelaako Malmi paremmin kuin Kaijomaa tällä hetkellä. Tilastot kertovat seuraavaa
Kaijomaa vs. Malmivaara (ott, tehot +- rm)
5. 1+2=3 +1 6min vs 5. 0+0 -2 8min
Ensin, sinä lainasit minun viestiä jossa en millään tavalla ottanut kantaa pakkien pelisuorituksiin suhteessa palkkaan.

Toiseksi, mitä nuo tilastot ovat? Mistä ne on revitty? 5 viime pelin tilastot? Miksi haluat vertailla vain viimeistä 5:ttä peliä? Ahaa, "tällä hetkellä". En vertaillut tai tehnyt mitään rankkauslistoja pelkän muutaman viime pelin osalta vaan koko kauden.

Jos Kaijo onkin muutaman hassun pelin mukaan +3 edellä Malmia, niin koko kaudella Malmin +9 etumatka suhteessa Kaijoon onkin sitten vähän vain lyhentynyt. ;) Mielenkiinnolla koko kansa seuraa mitä tapahtuu jatkossa. :)
 
Viimeksi muokattu:
Ensin, sinä lainasit minun viestiä jossa en millään tavalla ottanut kantaa pakkien pelisuorituksiin suhteessa palkkaan.
Sun mielestä siis jokaista pelaajaa pitää arvioida samalta viivalta. Esimerkiksi junnu Westermarck ja Malmivaara jos pelaavat yhtä hyvät kaudet, niin kritiikkiä pitää molemmille antaa yhtä paljon. Tämä selvä. Henkilökohtasesti annan kritiikkiä sen mukaan mitä Malmivaaralta on lupa odottaa, enkä sen mukaan, että no Kaijomaakin on ollut huono. Kaijomaalta kun en odottanutkaan semmosta perusvarmaa peliä, mitä Malmivaaralta, vaan enemmän jokapaikan höylää, jolta niitä virheitäkni tullaan näkemään.

Mun näkemyksen mukaan jos samalle linjalle lyödään vaikka joku 300ke tähtihankinta ja junnupalkalla pelaava tulokas, niin näiden pelaajien antaessa samoja (huonoja) näyttöjä tuo junnu saa vähemmän kritiikkiä kuin se 300ke tähtihankinta, koska tältä tähtipelaajalta oli lupa odottaa enemmän. Näin kärjistetysti siis. Bluesissahan tilanne on se, että verotietojen mukaan Malmivaara tienaa vain noin 1,5 kertaa enemmän kuin vaikkapa Kaijomaa tai Kuukka.

Eli jos Malmivaaraa kritisoidaan enemmän kuin muita pakkeja, niin kenties se johtuu siitä, että Malmivaaralta odotettiin enemmän kuin muilta pakeilta. Ymmärrätkö nyt sen, miksi lainasin viestiäsi alunperin, jossa käsiteltiin sitä, että miksi Malmivaaraa kritisoidaan eikä vaikkapa Kaijomaata. Toinen hyvä kritiikin kohde olisi Zamorsky, josta itse odotin sitä hyökkäävää pakkia Malmin pakkipariksi, mutta aika vaisuksi on mies jäänyt.

Toiseksi, mitä nuo tilastot ovat? Mistä ne on revitty? 5 viime pelin tilastot? Miksi haluat vertailla vain viimeistä 5:ttä peliä? Ahaa, "tällä hetkellä". En vertaillut tai tehnyt mitään rankkauslistoja pelkän muutaman viime pelin osalta vaan koko kauden.
Eli pelaajan viime aikaisilla näytöillä ei ole väliä, kun kritiikkiä mietitään. Tämä olkoon sinun mielipide. Minä kun annan kritiikkiä yleensä sillä hetkellä, kun siellä kentällä on tehty jotain mistä se ansaitaan. En sen mukaan, että "no Kaijomaa oli huono alkukaudesta, joten haukun sitä nyt, kun on ollut viime aikoina parempi kuin Malmivaara". Loukkaantumisen jälkeen Kaijomaa oli paluupelissään pihalla, mutta sen jälkeen on mun mielestä ollut ihan yhtä hyvä kuin vaikkapa Malmivaara.

Jotta ei nyt tule väärä kuva niin lainataan tämä oma viesti jonkun ajan takaa:
Tikkisen vois laittaa Kaijomaan tilalle. Kaijomaa pelkää tällä hetkellä liian paljon eikä pysty tekemään yhtään mitään. Kun kentällä on nössöjä, niin niiltä pelataan aika pois ja sen jälkeen otetaan namu pois ja omissa soi, kuten nyt ekassa maalissa.

Koitin nopeesti tsekata oman viestihistorian Malmivaaraa koskien ja oikeastaan ainoa, jossa annoin runtua oli tämä viesti (Malmivaara oli siis lahjoittanut vastustajan kaksi ensimmäistä maalia tässä pelissä):
Malmivaara kahden pisteen ilta jo tässä vaiheessa. Hyvää yötä.

Eli kyllä mun tavote on sitä kritikkiä antaa ihan sen mukaan, mitä ne jätkät siellä kentällä tekee ilman mitään haterz-laseja. Näkemyseroja sitten jos ei olla samaa mieltä.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Zamorsky on siis takaisin ja silti Malmivaara-Seppälä jatkaa pakkiparina?? Tässä on nyt pakko jo olla jotain mitä en ymmärrä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Zamorsky on siis takaisin ja silti Malmivaara-Seppälä jatkaa pakkiparina?? Tässä on nyt pakko jo olla jotain mitä en ymmärrä.
Turhaan ihmettelet. Malmivaraa-Seppälä pakkiparilla nyt on selkeesti suojatyöpaikat Ahon Bluesissa. Täytyy sanoa että aika monta vuotta tässä on tullu lätkää seurattua ja eipä tuu mieleen vastaavaa tilanetta kun valmentaja antaa yhtä sokeasti luottoa omille suosikkipojilleen. Ymmärtäsin jos Bluesilla ois loukaantumisuma menossa, mutta katsomossa tänään on Westermarck ja O'Connor jotka molemmat on parempia vaihtoehtoja kuin Seppälä.

Jos toi pakkipari pelaa samalla tasolla kuin ennekin niin kyllä sieltä tulee sitten niitä koomailuja jotka johtaa vastustajan maaleihin. Sitä olen kanssa miettinyt että miten tän pakkiparin suosiminen ja koomailut sitten vaikuttaa tohon joukkuehenkeen. Se varmasti syö joukkuehenkeä että 17 kaveria tekee voiton eteen duuunia ja sitten samat kaverit aina mokaa ja kusee voiton muuallle. Vaikka kaverit olisi kuinka pidettyjä persoonia niin tiedän omasta kokemuksesta että kyllä se vituttaa. Lisäksi Rantakari, O'Connor, Tikkiken ja Westermarck lentää katsomoon virheistä mutta tää kaksikko nauttii nyt rajatonta luottoa Aholta. Jokaisessa duunipaikassa kaiken maailman kultapossukerhot vituttaa ja en usko Bluesin pukukopin olevan poikkeus tässä asiassa.
 
Viimeksi muokattu:

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Pakkien peluutuksesta sen verran, että Bluesilla on nyt menossa aikamoinen otteluruuhka.
To 20.11.2014 18:30 Sport - Blues
La 22.11.2014 17:00 KalPa - Blues
Ti 25.11.2014 18:30 Blues - Kärpät
To 27.11.2014 18:30 Blues - SaiPa
La 29.11.2014 17:00 Ilves - Blues
Su 30.11.2014 16:00 Lukko - Blues
Ti 2.12.2014 18:30 Blues - Tappara
To 4.12.2014 18:30 Blues - HPK
Pe 5.12.2014 18:30 HIFK - Blues
16 päivää ja 9 ottelua. Mielestäni ihan perusteltua antaa pakeille vähän lepoa ja kierrättää kundeja. Vielä kun muistaa, että Kaijomaa ja Zamorsky ovat molemmat olleen loukaantuneina hiljattain.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Nyt tuli kyllä outo kokoonpanouutinen: Jani Nieminen tänä iltana Kiekko-Vantaan maalilla. Tarkoittanee sitä että Eetu jatkaa huomennakin. Mutta entäs kun ylihuomennakin on peli? Ja onhan tuo todella erikoista lainata maalivahtia, muuta kuin kolmosveskaria, Mestikseen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Toisaalta ihan hyvä, että Nieminenkin saa pelejä alle. Kyllähän toi nyt todella vahvasti näyttää siltä, että Laurikainen yksinkertaisesti pelaa paremmin ja on ihan perusteltua, että saa lähtökohtaisesti jokaisen pelin maalilla.
 

sininen haamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Nyt tuli kyllä outo kokoonpanouutinen: Jani Nieminen tänä iltana Kiekko-Vantaan maalilla. Tarkoittanee sitä että Eetu jatkaa huomennakin. Mutta entäs kun ylihuomennakin on peli? Ja onhan tuo todella erikoista lainata maalivahtia, muuta kuin kolmosveskaria, Mestikseen.

Tämä on minusta oikeastaan hyvä ja järkevä ratkaisu. Tämähän tosiaankin tarkoittanee, että Laurikainen pelaa huomenna ja Nieminen perjantaina, ellei mitään yllättävää satu. Tällä tavalla Hattu saa pidettyä pelituntumaa yllä perjantaita varten, koska sitä ei ole tullut viime aikoina paljoakaan. Olisin muutenkin Ahona tehnyt aivan saman peluutusjärjestyksen (mikäli tuo nyt ylipäätään toteutuu). Nuo kaksi kotipeliä on ennemmin voitettavissa kuin perjantainen idän vierailu. Laitetaan parhaat paukut kotipeleihin, ja toivotaan parasta vieraissa. Nieminen voi sitten seisoa päällään Nordiksella ja hoitaa yllätyspisteet kotiin.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuli huomattua että Kiekko-Vantaalla on aika moni veskari käynyt kääntymässä. Niillä on näköjään tänään 6 pisteen ottelu Lekiä vastaan ja karsinta viiva polettelee perseen alla, joten tavallaan ihan ymärettävää että Nieminen nyt lainattiin sinne. Nieminen saa nyt pelin alle ja on valmis sitten Hifkiä vastaan jos saa kutsun.

Peluutuksesta sen verran että tuli Tappara pelissä huomattua että Hirso ei saanut enään niin paljon vastuuta alivoimalla kuin ennen. Joka nyt on tässä otteluruuhkassa ihan helvetin fiksu ratkaisu. Muutenkin musta Hirsoa vois säästellä alivoiman aikana vaikka hyvä av pelaaja onkin.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Minustakin ihan järkevä veto juuri siitä syystä, että Hatun pelituntuma pidetään yllä ja samalla yhteistyö Kiekko-Vantaan kanssa pidetään hedelmällisenä molemmille osapuolille. Jossain vaiheessa olisi myös hyvä haastaa Eetu peräkkäisinä päivinä playoffeja silmälläpitäen. Niissä peleissä pitää olla valmis kantamaan vastuuta joka ilta.
 

Twentyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Niemiselle tänään K-Vantaan maalilla hurjat 42 torjuntaa ja nollapeli. Huomenna jatkanee Laurikainen ja perjantaina varmasti on Niemisellä kovat näyttöhalut IFK:ta vastaan. Alkaa olla tervettä kilpailua ihan jokaiselle pelipaikalle.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Minkäslaisessa asemassa Hattu Nieminen on Bluesissa tällä hetkellä, kun Vantaallakin käy pelaamassa? Ja onko junnuista puskemassa jotain laadukasta ainesta maalin suulle hetinytkohta?

Mietin vain että Nieminen olisi mielestäni äärimmäisen hyvä haku Husson kirittäjäksi, joko loppukauden sopparilla tai sitten vain junnuskabojen ajaksi. Josko saisitte jonkun edukkaamman kakkosveskan junnuista, kun Laurikainen on ottanut ykkösveskan viitan itselleen, yllättäen ainakin meikäläisen.
 

sininen haamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Minkäslaisessa asemassa Hattu Nieminen on Bluesissa tällä hetkellä, kun Vantaallakin käy pelaamassa? Ja onko junnuista puskemassa jotain laadukasta ainesta maalin suulle hetinytkohta?
QUOTE]

Tuskin on tällä hetkellä ajankohtainen tilanne. Kähkönen on Tutossa kasvamassa korkoa tämän vuoden ja ei vielä tällä kaudella valmis vastuu rooliin. Laurikainen on tällä hetkellä ykkönen, mutta tilanne voi hyvinkin muuttua kauden aikana. Jos Hattu nyt päästettäisiin muualle, niin meillähän voisi käydä kuin teillä kun kaikki munat on yhdessä korissa maalivahtiosastolla (hymiö)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös