Peluutus ja kokoonpanot kaudella 2014–2015

  • 111 950
  • 504

PTTT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kärpät, Florida Panthers, TuTo
Yrityksen puutteeseen ei Turun peli kaatunut. Joillain pelaajilla vaan lataus menee keskimäärin yli.
Tilastoista voi lujea varsin paljon.
Giliati tasaviisikoin kuluvalla kaudella 0+1. Kaikki muut pisteet ylivoimalla.
+/- saldo -4. Ykkös-ja kakkosketjussa!!!
Yksi kymppi, 9x2 minuuttia boksissa. Oli osallisena alkukauden väärä vaihto jäähyissäkin.
Esimerkikiksi näistä voi laskea miten hyödyllinen on ollut joukkueelleen. Italialaisen veren kuohahdus on ollut, kuten Saipassa viimevuonna varsin tuhoisaa.

TPS-pelissä hyökkäyspään ja keskialueen tyhmät jäähyt toistuivat jälleen kerran. Turha Ahon on aina tuomareita syyttää omien pelaajiensa hölmöilyistä ja hitaudesta.
Kummalliselta tuntuu se, että Tikkinen ( +/- = 0) on katsomossa, Seppälä (-9) on jatkuva riskibisnes.
 

Kuutamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Suomen jääkiekkojoukkueet
Katsoitko peliä? Talaja ei ollut syyllinen yhteenkään noista jäähyistä, ne tilanteet olivat ihan uskomattomia.

Täysin samaa mieltä!

Ei ole ihme, että katsojalukemat vaan vähenee tällaisen paskan tuomarityöskentelyn takia. Tappeluita en kannata missään tapauksessa, mutta ei tässäkään ole mitään järkeä, ettei vastustajaan saa enää edes vahingossa koskettaa. Kuka haluaa mennä katsomaan jääkiekkoa, jota pelataan kohta höyhenellä (kiekko) ja heinänvarsilla (maila). Yhdyn myös Ahoon - hävettää tuomarien puolesta...​
 

EEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko & Leijonat
Katsoitko peliä? Talaja ei ollut syyllinen yhteenkään noista jäähyistä, ne tilanteet olivat ihan uskomattomia. Ennemminkin moni muu hyökkääjä saa katsoa siihen peiliin. Esim. Iossafov oli täysin näkymätön ja väännöissä ihan lapanen, vaikka sattui paikalle oikeaan aikaan maalitilanteessa. Todella paljon pitää parantaa, jos haluaa liigavauhdissa pärjätä.

Kyllä katsoin pelin. Se kun Liigan linja on mitä on ja kun sitä tulkitaan kuten eilen, niin melko helposti saa jäähyjä - jolloin peli pitää sopeuttaa siiheen linjaan. Eilen vitutuspäissäni katsoin peliä ja jos tänään katsoisin eri silmin, voi olla että näkisin tilanteet eri tavalla. Pidän Talajasta suunnattomasti, on tärkeä lisä joukkueelle, mutta eilen kaveri vain vitutti suunnattomasti. Toki vitutti myös se epäreilu Talaja vastaan 2 TPS:n kaveria, taisivat olla Pikkarainen ja Nakladal?

Ei nyt dumata Iossofovia vielä yhden pelin jälkeen, katsellaan rauhassa muutama peli, jotta kaveri pääsee sisälle Ahon pelisysteemiin. Jos pitäisi veikata, uskon että Tomasta on enemmän hyötyä kuin haittaa. Toki pelkona on juuri se liian hyvä mestikseen - liian huono liigaan.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Hieman synninpäästöä annan siinä mielessä hyökkäykselle että siellä on koko alkukauden ollut se Gretzkyn paikka täyttämättä. Lisäksi Honejsekille oli suunniteltu paikkaa 2:sta ekasta ketjusta joten 2/6 top-6 hyökkääjää on käytännössä kokoajan puuttunut. Siihen päälle vielä Rutasen pitkä saikku ja nyt kirsikkana kakun päälle Kantolan loukkaantuminen niin onhan tuo hyökkäyksen nimilista nyt aika surullista katsottavaa. Kun Talaja, Aaltonen ja Giliati mielestäni kaikki vielä hieman alisuorittavat ja Rooba tai Tiivola eivät ainakaan vielä ole sitä seuraava askelta ottaneet niin tässä ollaan.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Emme me mitenkään huonosti pelanneet eilen, ekassa erässä Hattu piti meitä pystyssä, tokassa erässä nähtiin sitten aivan käsittämättömiä vihellyksiä puolin ja toisin ja kolmas erä olikin sitten ehkä yksi meidän kauden parhaista kolmansista eristä taisteluilmettä silmälläpitäen joten siinä mielessä pakko olla tyytyväinen. Iossafovin debyytti sujui mielestäni todella mallikkaasti, en nyt muista kenen kanssa pelasi mutta hienoa että osui heti ensimmäisessä ottelussaan.
 
Kyllähän suurin ongelma on akselilla liike/pelinopeus/pelisysteemi (pitkää ja perään). Tepsukka oli pelannut kovan pelin päivää aiemmin ja silti luisteli sinisten yli 2 erää, 3:ssa heiltä vähän liike laski ja rupesivat enemmän puolustamaan, niin blues mukamas "paransi peliä".. höpö höpö sanon minä, ihan samaa peliä pelasivat, nyt vain liike riitti kun toisilla loppui vähän bensa. Silti, eipä paljon huikeita maalintekopaikkoja näkynyt. On kyllä vähän mitään mielenkiintoista seurattavaa joukkueen pelissä tällä hetkellä. Eilenkin jaksoi jännittää pelin ollessa nollassa, mutta koko ajan vain pelkäsi, että milloin ne tepsin jatkuvat pahat vyörytykset maalille tuovat tuloksen.

Artemista ei oikein voi vielä sanoa kauheasti mitään. Tässä yhdessä pelissä nyt oli jokseenkin mitäänsanomaton, huomasi, että ei oikein ollut samat sävelet ketjukaverien kanssa.. katsotaan miten jatkossa kun/jos yhteiset sävelet löytyy. (En nähnyt miehen maalia kun myöhästyin erän alusta.. enkä ole katsonut jälkikäteen mistään, kertoo paljon kuinka kiinnostaa tällä hetkellä..)

Giliati on kyllä aika rasittavaa katseltavaa, yksin yksin punnertaa väkisin koko ajan eikä mitään oikeasti saa aikaan 5-5-pelissä kuten tuossa palstaveli ylempänä jo kirjoitteli.

Timistä olen alkanut pitämään aika paljon (jotain positiivista sentään löytyy tämän kaiken paskan alta), liikkuu ja lukee peliä hyvin, isokokoinen ja käyttää sitä myös hyödykseen.. yllätysveto ykköseen? Tosin Tiivolan kanssa ollut mielestäni heti alusta lähtien hyvä kemia.. molemmat ykköseen?! :)

Olenkohan huomannut ihan oikein, että 7 puolustajaa peluutetaan jatkuvasti rotaatiolla? Eli mitään pysyviä pakkipareja ei ole matseissa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Talaja ei ollut syyllinen yhteenkään noista jäähyistä, ne tilanteet olivat ihan uskomattomia. Ennemminkin moni muu hyökkääjä saa katsoa siihen peiliin. Esim. Iossafov oli täysin näkymätön ja väännöissä ihan lapanen, vaikka sattui paikalle oikeaan aikaan maalitilanteessa.
Jep. Talajan jäähyt tuli siitä syystä että koitti pelata lätkää mutta siellä oli ringette tuomarit kehissä. Mutta mulla jäi ihan ok fiilis tosta Iossafovin debyytistä. Onhan sillä heikkouksia mutta näytti myös siltä että haistoi noita tekopaikkoja hyvin. Jos Iossafov ois täydellinen paketti niin se varmaan ois hankittu jo aikasemmin. Iossafov on tyypillinen toivotaan toivotaan hankinta joten kyllä tässä nyt pitää se perintein pari matsia katella että onko se löytö vaiko ei. Mutta jos jatkaa tolla maali per matsi tahdilla niin kyllä se mulle sopii.

Olenkohan huomannut ihan oikein, että 7 puolustajaa peluutetaan jatkuvasti rotaatiolla? Eli mitään pysyviä pakkipareja ei ole matseissa.
Kyllä siellä on kai viimeaikona pyrkimystä näihin pakkipareihin:

Malmivaara - Zamorsky
Kuukka - Westermarck
O'Connor - Rantakari
Seppälä

Mutta tietenkin kun on pariton määrä pakkeja niin Seppälän vierellä käy Malmivaara, Zamorsky tai Kuukka vierailemassa. Lisäksi kun noita jäähyjä on tullut tosi paljon niin eri pakit on saanut vastuuta eri tilanteissa. Sitten jäähyn loputtua on heittety kentälle ne pakit jotka on istuneet pismpään penkillä riipumatta siitä onko ne ns. pakkipari.

Se mikä mua eniten ihmetyttää pakkien peluutuksessa on se että Seppälä saa edelleen vastuuta alivoimalla ja istuu penkillä ylivoimalla. Mulla kun on ihan päinvastainen fiilis siitä miten ton asian pitäisi olla. Musta ois fiksua jos ne YV:t ois nyt muotoa:

Aaltonen (snaipperi) - Talaja (maskimies) - Hirschovits (pelintekijä)
O'Connor - Rantakari

Iossafov (snaipperi) - Liivik/Makkonen (maskimies) - Giliati (pelintekijä)
Zamorsky - Seppälä

Bluesin YV:t oli TPS:iä vastaan mallia:
Giliatti - Iossafov - Hirschovits
O'Connor - Zamorsky

Makkonen - Talaja - Liivik
Aaltonen - Rantakari

Musta noissa ei ollu mitään järkeä että ykkös yv:ssä on periaateessa kaksi pelintekijää ja nolla maskimiestä kun taas samaan aikaan kakkos yv:ssä on nolla pelintekijää ja kolme maskmiestä. Kyllä mä ymmärrän myös sen että tähtipakki Zamorsky pitää ykkös yv:hen iskee mutta O'Connor - Rantakari akseli oli toiminut tosi mallikaasti ennen sitä niin enpä olisi sitä lähtenyt hajottamaan. Varsinkin kun pojat on ollu 5 vs 5 pelissä myös pakkiparina. Iossafov taas vaikutti liian lapaselta korvamaan Kantolaa tossa maalinedusta roolissa eli ykkös yv:ssä hänen pitäisi olla rightin kaverina siinä Giliatin paikalla vasempana laitana ja jonkun muun pitäisi tehdä se maski.

Mulle on edelleen suuri mysteeri että miksi ihmeessä Seppälä saa vastuuta alivoimalla. Bluesin maalin edustamis pelaaminen on ollut yksi kehityskohteista ja Seppälä on siinä kokonsa takia nyt suurissa ongelmissa. Seppälä kun ei ole vielä Kimmo Timonen joka koostaan huolimatta on hyvä av-pakki. Onneksi Zamorskyn saapuminen on kuitenkin tiputtanut Seppälän alivoimavastuuta. Mutta Seppälän vahvuudet on kiekon ylöstuonnissa ja hyökkäyspäässä joten en mä vaan hiffaa miksi kakkos yv:ssä pitää olla kolme maskimiestä sen sijaan että antamalla Sepälälle vastuuta vapautettaisiin Aaltonen viivalta snaipperin tai pelintekijän rooliin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Piti käydä ihan tarkistamassa milloin vuosi sitten uutisoitiin McRaen siirtymisestä Bluesiin: 17.10.2013. Muutakin yhteistä sen hetkiselle tilanteelle oli. Kuten se että sarjatilanne oli kutakuinkin samanlainen (silloin ei ollut mukana Sporttia joten oltiin jumbosijalla). Elikkäs oma veikkaus on että tämän viikon aikana tulee pelaajauutisia ja tarkennetaan vielä sen verran, että veikkaan uutisen olevan se että Kärppien poispotkima Deschamps liittyy Bluesin vahvuuteen. Alkuun luultavasti lyhyellä sopparilla Kantolan arvioidun sairasloman loppuun ja jos tuntuu vahvistukselta niin sitten jatketaan kauden loppuun.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Toi olisi tässä tilanteessa ihan hyvä veto, olettaen Kärppien maksavan reilun osan Deschampsin palkasta. Toinen peliä tekevä sentteri tuonne tarvitaan ihan väkisin jos edes jonkunlaista menestystä halutaan, aikaa tässä vielä on.
 

Twentyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Tänään jälleen Nieminen maalissa Lukkoa vastaan. Laurikaiselle annettu yksi startti, jossa pelasi erinomaisen ottelun ja tuloksena kauden ainoa vierasvoitto. Käsittämättömältä tuntuu, kun Nieminenkään ei ole pystynyt pelaamaan erityisen korkealla tasolla.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nieminenhän oli ilmiömäinen TPS:ää vastaan. Ilman sitä pelkkä avauserä olisi ollut 3-0 vastustajalle ja on ihan oikein, että jatkaa.

Laurikaista voidaan kokeilla sitten kun on saatu vähän enemmän pisteitä ja ollaan turvallisemmilla vesillä sarjataulukossa. Yksi ottelu ei kerro yhtään mistään yhtään mitään, kuten Lars Voldenin otteet todistaneet tietävät.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Nieminenhän oli ilmiömäinen TPS:ää vastaan. Ilman sitä pelkkä avauserä olisi ollut 3-0 vastustajalle ja on ihan oikein, että jatkaa.
Juurikin näin, itsekin ottelun nähneenä voin todeta että Hatulta nähtiin avauserässä pari gamesaver-tyylistä torjuntaa joten ei se niin huono ollut.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tiedä sitten että vastataanko fanien huutoon ja peluutettaisko Laurikaista perjantain jumbo-finaalissa. Tosin 3 pistettä tosta matsista on otettava joten voi olla että ykkösveskalla mennään.

Vaikka Iossafov on aloittanut tehopisteillä mitattuna ihan hyvin niin kyllä Juhat tuolla on ihan oikeassa siinä että on täysin lapanen kulmaväänöissä. Kun Hirschovits ja Giliatti ei ole mitään rouhijoita niin on toi ykkönen aika smurffiketju. Lukkoa vastaan vikassa erässä kun joukkoa tiivistettiin niin Iossafov heitettiin Lahtisen kanssa vilttiin.

Bluesin toiseksi paras maalintekijä on eilisenkin jälkeen poppariosastolla ollut Otso Rantakari. Tiedä sitten palaako Rantakari Sportia vastaan kokoonpanoon kun mielestäni O'Connor ei vikassa erässä enää lopussa pelannut kovin montaa vaihtoa. Westermarckilta oli Lukkoa vastaan myös hieman vaisuhkompi peli joten saattaa olla kanssa pudotusvaarassa. Rantakarin korvannut Tikkinen taas oli Lukkoa vastaan hyvä joten eiköhän Tiki paikkansa pidä.

Mutta jos Aho ei nyt jostain syystä halua Rantakaria pakkina peluutaa niin mä kyllä silloin kokeilisin Rantakaria laiturina. Tällä tavalla saataisiin Rantakari takaisin kokoonpanoon ja siihen kakkos YV:hen viivamiehen paikalle jossa on ollut hyvä. Kuitenkin hyvin luistelevaa pakkia on helpompi peluuttaa hyökkääjänä kuin hyökääjää pakkina. Eli näillä plörinöillä ketjut Sportia vastaan olisi:

Talaja - Hirschovits - Iossafov
Giliati - Aaltonen - Korhonen
Sailio - Liivik - Rooba
Tiivola - Makkonen - Rantakari
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Jatkaakseni Ahoa koskevassa ketjussa aloittamaani spekulointia koskien rosteria. Eli kyllähän se niin on, että Korhonen 2. ketjussa, Sailio - Liivik - Rooba 3. ketjuna (pitäisi olla liigan paras 4. ketju) ja Talaja - Iossafov pari 1. ketjussa on paljon yksilöitä tai kokonaisuuksia väärässä paikassa. Talaja tai Iossafov ovat jompikumpi ykkösketjun tavaraa, mutta kun molemmat on samaan aikaan siellä jää Hirsolle auttamatta aivan liian suuri vastuu esim. keskialueen kiekollisesta pelistä.

Tällä menty nyt:
Talaja - Hirschovits - Iossafov
Giliati - Aaltonen - Korhonen
Sailio - Liivik - Rooba
Lahtinen - Virkkunen/Makkonen - Tiivola

tässähän siis on kaikki kunnossa olevat ja Liigan mukana kulkevat nyt mukana. Rutanen ja Kantola molemmat sivussa. Oletuksena on, että Kantola ottaa palatessaan oman paikkansa ja Iossafov tippuu 2. ketjuun Korhosen paikalle tai jopa 4. ketjuun Lahtisen paikalle.

Toivon todella syvästi, että Blues saisi nyt verorajalla hankittua 1-2 pätevää hyökkääjää, koska tänä vuonna tuntuisi olevan otettavissa paljonkin Liigasta. Top 4 loppusijoitus ei todellakaan ole utopiaa, jos hankinnat natsaavat. Mietitään tuota, jos saataisiin 2 ukkoa sisään ja Kantola kuntoon:

Talaja - Hirschovits - Kantola
Giliati - XXX - XXX
Tiivola - Makkonen - Aaltonen
Sailio - Liivik - Rooba
Korhonen, Iossafov, Lahtinen, Virkkunen, Rutanen

Huomattavasti paranee iskukyky. Kun nyt vaikka yksi saatasiiin. Se kauan odotettu pelintekijä keskelle.
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Miksi ei Laurikaista ole peluutettu enempää?
Laurikainen on pelannut hyvin ne minuutit mitä on saanut pelata. Tapparaa vastaan oli jopa ilmiömäinen ja eilinenkin esitys oli mukiinmenevä. Laurikainen on voittanut molemmat pelaamansa vieraspelit kun taas Nieminen on hävinnyt jokaisen.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Täysin arvoitus vielä tuo Kearns mutta olisko hänen saavuttuaan vaikka tälainen viritys mahdollinen:

Talaja - Hirschovits - Aaltonen
Giliati - Kearns - Korhonen
Sailio - Liivik - Rooba
Lahtinen - Virkkunen - Tiivola

Tässä vaiheessa laittaisin Iossafovin takaisin Vantaalle. Sitten kun sairastuvalta saadaan Kantola ja Makkonen alkaa tuo rosteri näyttää jo oikein hyvältä. Jossakin vaiheessa voisi kokeilla pohjois-amerikkalaisketjua Giliati - Kearns - Kantola.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tässä vaiheessa laittaisin Iossafovin takaisin Vantaalle.
Iossafov tai Lahtinen on tod.näk se kaveri joka tippuu kokoonpanosta. Virkkusen kun pelastaa se että häntä tarvitaan nelosen sentterinä. Mä nyt ihan väittelyn vuoksi veikkaan että Lahtinen lähetetään takaisin Kiekko-Vantaalle tai A-junnuihin. Eli ne ketjut menis näin:

Talaja - Hirschovits - Iossafov
Giliati - Kearns - Aaltonen
Sailio - Liivik - Rooba
Korhonen - Virkkunen - Tiivola

Aho yleensä tykkää lyödä lukkoon ketjuja ja ei mielellään niitä sotke. Joten Iossafov jatkaa ykkösessä Kantolan suntaamista ja ton kakkosen annetaan rauhassa harjoitella kuvioita. Sitten kun Kantola palaa kehiin niin hän ottaa paikkansa tossa ykkösessä jolloin Iossafov lentää joko neloseen/katsomoon/Vantaalle. Eli sitten joskus kun kaikki ukot on terveenä niin ketjut vois näyttää tältä:

Talaja - Hirschovits - Kantola
Giliati - Kearns - Aaltonen
Sailio - Liivik - Rooba
Korhonen - Makkonen - Tiivola/Iossafov/Virkkunen
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Eikös joku puhunut Tiivolan olevan parhaimmilaan sentterinä? Jos heittäisi Tiivolan Liivikin tilalle ja Liivik Rooban tilalle. Rooba neloseen Makkosen ja Korhosen kanssa. Virkkuselle vaikea nähdä mitään käyttöä.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Talaja - Hirschovits - Iossafov
Tuossa ketjussa olisi kaksi niin hidasta pelaajaa, että aika voisi pysähtyä kokonaan. Eikä Talajakaan mikään raketti ole. Blues pelitapa ja tuo ketju ei ole hyvä yhdistelmä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Musta tuntuu, että Bluesin pelitapa ja tää joukkue ei ole hyvä yhdistelmä. A) meillä on vain yksi sentteri, joka osaa tehdä yhtään mitään kiekolla ja sekin on liian hidas, B) meidän laiturit ei pysty luomaan yksin tilanteita Kantolaa lukuunottamatta ja C) meidän puolustus on yksi huonoimmista mitä muistan nähneeni vähään aikaan, En edes viitsi sanoa enää niitä nimiä, kaikki kuitenkin tietävät ne paskimmat pakit, mutta kerrotaan vielä kuvailuna, että toinen niistä on kukkakeppi, joka ei osaa luistella, toinen kääpiö, joka ei osaa puolustaa. Jeejee.

Kohta A ehkä korjaantuu ensi viikolla. Parempi olisi, sillä muuten tää kausi on nyt ohi. Kohta B on sellainen, joka paranee (ei korjaannu) kun Kantola palaa, mutta jos Aaltonen ja muut alkukauden sysipaskasti pelanneet tunarit saavat vähän edes itseään yrittämään, voi se jopa korjaantua. Kohta C ei korjaannu millään, sillä ylihintaisella kukkakepillä on sopimus vielä ensi kaudeksi ja kääpiö on näemmä kiintiönä kokoonpanossa vaikka mikä olisi.

Sanoinko, että sylettää koko jengin pelaaminen? Kuopiossa maalitilanteita ei tainnut olla yhtä ainutta, omassa päässä niitä oli aina kun numero 4 oli kentällä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Eikös joku puhunut Tiivolan olevan parhaimmilaan sentterinä?
Kyllähän joku ilmeisesti a-junnujen pelejä seurannut niin on väittänyt. Muistaakseni jossain harkkakauden matsissa Tiivolaa koitetiin keskellä, mutta ilmeisesti kokeilu ei mielyttänyt yhtään Ahoa kun ei ole uudestaan yritetty. Voihan se olla että kun tolla Tiivolalla on hyvät raamit niin Aho näkee että Tiivolalla on parempi tulevaisuus kulmaväänöissä viihtyvänä laiturina kuin centterinä.

Tuossa ketjussa olisi kaksi niin hidasta pelaajaa, että aika voisi pysähtyä kokonaan. Eikä Talajakaan mikään raketti ole. Blues pelitapa ja tuo ketju ei ole hyvä yhdistelmä.
Siis tossa mun edellisessä viestissä vaan arvuutelin mihin ratkaisuhin Aho päätyy. Eihän toi Talaja - Hirschovits - Iossafov ketju ole toiminut ja varmaan selittää sitä miksi hyökkäyspeli on just nyt niin karmeeta katseltavaa, kun sen pitäisi kuitenkin olla se meidän kärkiketju. Kearnsin tulo kuitenkin pikkasen helpottaa tilanetta koska oletus on että kaveri on meidän kakkossena, joten siitä kakkosketjusta sitten lähtee joku muualle. Koska Aho yleensä hakee pysyviä ketju kombinaatioita niin veikkaan että koittaa nyt löytää kakkosketjuun sen yhdistelmän joka on kasassa myös silloin kuin Kantola palaa kehiin. Eli ketju olisi Giliati - Kearns - Aaltonen ja silloin Korhonen on se liikuva palikka tosta nykyisestä kakkosketjusta.

Jos homma ois musta kiinni niin antaisin rohkeasti Tiivolalle nyt näytön paikan Hirson viereltä, kun ei toi Iossafov mitenkään maaginen kaveri ole ollut ja on yleensä ekana vilttiketjussa. Ehkä toi Hirschovits tarvitsee myös laidoileen kaksi duunaria jotka kaivaa ja toimittaa sille sen kiekon jotta se voi guruilla sen kanssa. Eihän toi Tiivolakaan mikään raketti ole mutta toisaalta ei se Kantolakaan ole. Eli ensi tiistaina Kalpaa vastaan lähtisin näillä:

Talaja - Hirschovits - Tiivola
Giliati - Kearns - Aaltonen
Sailio - Liivik - Rooba
Korhonen - Virkkunen - Iossafov

Jos Tiivola ei pärjää alkuunkaan niin sitten Korhonen tilalle siihen asti kunnes Kantola palaa. Mutta sen verran mukavia tehoja on toi Tiivola A-junnuissa iskenyt että ois kiva nähdä minkälaista jälkeä hän sais Hirson laidalla aikaseksi.
 

sininen haamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Tuon Iossafovin paikka on joko kahdessa ylimmässä ketjussa tai katsomossa. Rouhijaketjuihin sitä on turha laittaa. Vääntö ei riitä. Eikä näytä taidot riittävän myöskään kahteen ylimpään ketjuun. Veikkaan, että peliaikaa tulee siihen saakka kun Kantola palaa ja sitten vaipuu rotaatiopelaajaksi. Harmi vaan, mies on tehnyt pitkäjänteisesti hommia KiVa:ssa ja muutenkin fiksun oloinen kaveri niiden muutaman haastattelun perusteella minkä olen nähnyt.
 

PTTT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kärpät, Florida Panthers, TuTo
Niin pirteä ja kovalla itseluottamuksella vahvistettu pakki kun Seppälä onkin, virheet ovat karmivia. Kalpan maalisssa Seppälän harhasyöttö aivan perustilanteessa avasi tilanteen, Laurikaisen selvitettyä avoimen tilanteen lähti vielä höntyilemään laitavääntöön jossa jäi jalkoihin ja maanlintekijä käveli Seppälän tontilta maalintekoon.
Toivottavasti valmennusjohto kehittää Seppälän pelitapaa, katsomossakin voisi oppia nöyryyttä.

Sailio-Liivik- Rooba ketjun järjestysnumeron pitäisi olla neljä. Pelin rikkojina voivat pärjätä. Sailio ja Liivik ovat häijyjä, mutta ennustan kylmää kyytiä jos tuolle kolmikolle pedataan jatkossakin hyökkäävää roolia, jota ovat ison peliajan kautta jo hakeneet
Virkkunen jää täysin pelin ulkopuolelle ja Seppälän tavoin paineissa alimmaiseksi. Varmasti joukkueen kovimpia yrittäjiä, mutta mielestäni ihan turhake kun loukkaantumissuma hellittää.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuon Iossafovin paikka on joko kahdessa ylimmässä ketjussa tai katsomossa. Rouhijaketjuihin sitä on turha laittaa.
Kun Kearns liityy jengiin niin tasan yksi ukko tippuu kokoonpanosta ulos ja eilisen pelin jälkeen sanoisin että se on joko Lahtinen tai Iossafov. Koska Lahtinen on 19 vuotias poika niin ennemin mä sen lähettäsin K-Vantaalle tai A-junnuhin pelaamaan suuria minuuteja ja antaisin Iossafovin pörrätä sen 5 minsaa nelosessa ja ansaita palkkansa pelaamalla ennemin kuin popparia syömällä. Ennenkuin joku tarjoaa Virkkusta sinne Vantaalle niin tossa jengissä on jo nyt pari hidasta ukkoa että pitäisin nopeajalkaisen Virkkusen sen takia kehissä. Tulevaisuudessa Virkkunen - Makkonen - Korhonen voisi olla ihan hyvä 0-0 pelaava jarrukenttä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mä en kyllä nää Virkkusessa yhtään mitään potentiaalia mihinkään. Joo, ei se hidas ole, mutta täysin kädetön ja niin pieni, että hyöty puolustavassa ketjussa todella kyseenalainen. Mutta Aho luottaa, joten ei siinä sitten. Annetaan virkkusille oikeesti potentiaalisten tiivoloiden minuutit, niin voidaan taas parin vuoden päästä harmitella kun ne iskevät pisteitä muualla. Sitten saa taas olla jälkiviisas ja päteä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös