Pelisuoritukset ja tulokset kaudella 2015–2016

  • 185 260
  • 937
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jäähyily senkuin jatkuu. Ihan hyvin oltiin pelissä mukana, mutta Juvosen hörppyyn ja miljoonaan jäähyyn se sitten ratkesi. Jäähyt pois niin saatetaan päästä tästä jatkoon.
Totta! Toki aavistuksen ahdistaa että vajaa puolet jäähyistä jätti purnaamisen varaa.
Mutta ei se auta huomenna pakko voitto edessä.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Aika heikosti pelattiin tänään, kuten viime viikkoina on ollut tapana, mutta siitä huolimatta jälleen tapeltiin voitosta ja se melkein otettiinkin. Tänään kaiken huipentuma oli kuitenkin Poltulnyn estämis-jäähy. Siis mitä helvettiä? Pakko mennä kameroilta ohi. Se mistä hidastuksia näytettiin, niin mitään ei kyllä tapahtunut, ei edes minkäänlaista kontaktia vastustajaan... esti ilmeisesti itseään pääsemästä luistimilla eteenpäin. No, Byersin 2+2 siitä, kun Laaksonen tarkasti väärän pelaajan naaman :) Pietilälle sellainen pakollinen päähäntaklaus, kun ei tuomarit oikein tienneet onko jäähyn paikka vai ei, mutta ei 5+20:ntä kuitenkaan uskaltaneet lähteä arpomaan. Olihan tämä taas melkoista pillipiiparointia, mutta Laaksosta paskempaa tuomaria en Pelicansin kohdalla ole koskaan nähnyt, se tekee aina tämän joten ei mitään uutta. KalPa sai kyllä kampittaa ja estää minkä ehti, ne harvinaiset kerrat kun päästiin hyökkäysalueelle pyörimään.

Hatunnosto joukkueelle jälleen kerran loppuun asti taistelusta ja siinä onnistumisesta 26 sekuntia ennen loppua. Eka "piste" KalPalta tällä kaudella...
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Olipas hirveä peli. Tuomarit olivat jo ennen peliä päättäneet kuka tämän pelin voittaa, mutta sekin vaati Pelsun tekemän oman maalin ja omista ohjautuneen voittomaalin. Linja toki piti, josta propsit, mutta olihan tuo nyt ihan uskomaton sketsi. Tänään oikeasti pelattiin yli 60 minuuttia 7 vastustajaa vastaan. Kolmannen erän pakon edessä nostettu karvaus aiheutti KalPalle ongelmia loppua kohti, mutta tänään palkinto jäi saamatta. Katsotaan miten huomenna sitten homma sujuu.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Maneliuksella helvetin hyvä maalintekopaikka juuri ennen ratkaisumaalia, mutta lämäri aivan päin seiniä. Siitä Kalpalle vastahyökkkäys, johon Mane kerkesi mukaan ohjaaman kiekon maaliin. Hieno suoritus!
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Joku Aki Rossi on kirjoittanut pohtivan kyselyn Jatkoajan pääsivulle.
"Miksi Pelicans on kuriton"?

Ei kai tuo nyt ihan noinkaan mennyt, että kaikki Pelicansille vihelletyt jäähyt olisi vihelletty oikein ja että KalPa olisi ollut niin nuhteeton ansaiten vain yhden jäähyn?
 

Zikako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
@Rademoottori olin tulossa lainaamaan samaa. Aikamoimen palsta totuus on saatu Pelicansin jäähyjen keräämisestä luotua. Rossin@ co juttuihin uskoo jo ainakin Laaksonen, Kaukokari ja Lindqvist. Ei tule olemaan helppo tie tuo Kalpan kaataminen
 

Puupaavola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Byersin 2+2 (naamari auki eri miehel), Potylnylle keksitty jäähy, jatkuvia Kalpa-pelaajan katseita kun iso paha Pelikaani edes hipaisi Kalpan (170cm 55kg) pikakiitäjiin. Tuosta pelistä on playoff-kiekko kaukana.

Pudotuspelit on kauden huipentuma ja odottaisin, että siellä saisi vääntää oikein kunnolla. Ei nyt ihan KHL-meininkiä, mutta kunnon kaksinkamppailuja, taklauksia ja taistelupareja. Tuomarit, nyt prkl hereillä. Jos pelaajilta odotetaan kauden parasta niin teiltäkin odotetaan samaa!!

Aika heikosti pelattiin tänään, kuten viime viikkoina on ollut tapana, mutta siitä huolimatta jälleen tapeltiin voitosta ja se melkein otettiinkin.

Tästä olen hiukan eri mieltä, Pelicans oli mielestäni hyvä, vaikka Jypin mies Anssi Ritari olikin lähes koko pelin toista mieltä. Alivoima oli todella vakuuttavaa ja oman pään "miesvartionti" hyvää. Hyökkäyspeliin lähteminen toki kestää ja kestää ja esimerkiksi Lassenilla ja Maneliuksella on suuria vaikeuksia avauspelaamisessa, saati sitten tulla jalalla keskialueen yli. Runkosarjassa Kalpa dominoi noita pelejä mielin määrin (näin kaikki), nyt oli pieni sauma voittaa.

Rossin@ co juttuihin uskoo jo ainakin Laaksonen, Kaukokari ja Lindqvist

Näin se valitettavasti menee.

Huomenna voitto.PISTE.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Aika heikosti pelattiin tänään, kuten viime viikkoina on ollut tapana, mutta siitä huolimatta jälleen tapeltiin voitosta ja se melkein otettiinkin.

Ja hitot!

Pelicansin pelitapa muuttui aivan täysin juuri samaan aikaan, kun Piri astui mukaan kuvioihin. Kun en tiedä, niin en myöskään väitä tämän olleen Pirin ansiota, mutta tasan Pirin ensimmäisestä pelistä lähtien tuo muuttui. Ja hyvään suuntaan - nyt on myös sitä ihan oikeaa ajatustakin mukana touhussa. Juuri tasan samaan aikaan tapahtuneena.

Pelottaa vaan että tämä fiksaus lähti liikkeelle liian myöhään.
 

VSP73

Jäsen
Hyvää iltaa Pelsufanit,

Oletteko ikinä – oikeasti - miettineet mitä Matikainen-Nurminen –duo saa aikaan? Kyllä – erittäin paljon mediatilaa. Varsinkin pre-seasonilla. Siten myös sponsoreita – tärkeätä! Sitä kautta myös pelaajille tunnetta ”jostakin paremmasta”.
1. Kauden edetessä…voisiko olla niin, että Petun ja Nupen ns. motivointikeinot ovat jo käytetty ja fiksut pelaajat protestoivat?
2. Vai niinkö, että Matikainen-Nurminen takoo teesejään, joita pelaajat sokeina toteuttavat?

Muuten – Nurmisen Pasi voisi edes joskus olla ilman sitä paksua ylähuulen turvoketta. Vai voiko?

Jos Suomi-kiekon yksi upeimmista ja vaatimattomimmista persoonista – Kari Eloranta – ei saa muutosta aikaan, niin sitten sitä ei saa kukaan.
Ainakaan Pelicans –nimisessä jääkiekkojoukkueessa.
 

sokeritauti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Huomenna vielä meen kattoo pelin mut jos ei tuomaritoiminta muutu ni on muuten varmaa etten enää jaksa mahdolliseen tiistain peliin ajaa. Säälittävää. Mitään KalPalta pois ottamatta.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Byers viltitetty illan pelistä. Varmaan ihan hyvä ratkaisu, kun tiedetään miehen kurittomuus ja yksittäisessä pelissä ei ole varaa ottaa yhtään ylimääräistä jäähyä. Todella kummallisia peliaikoja muuten eilen; Ritamäki ja Rekonen pelasivat 3-4minuuttia per ukko ja toisaalta Erkinjuntti ja Tyrväinen 27 minuuttia tauluun. Toisaalta nämä herrat pelasivat kyllä aivan erinomaista alivoimaa eilen. Suotavaa silti olisi, että vähän tasaisemmin saisi näitä jaettua, että jäisi paukkuja myös hyökkäyspäähän.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Hyvää iltaa Pelsufanit,

Oletteko ikinä – oikeasti - miettineet mitä Matikainen-Nurminen –duo saa aikaan?
Onnistui siinä, missä Tomi Lämsä ei. Veivät Pelicansin playoffeihin. Osittain Lämsän haluamalla materiaalilla, osa vapaamatkustajista on laitettu pihalle. Suurin nähtävissä oleva muutos on se, että periksi ei anneta, viime kaudella selkärangat naksahti aika helposti poikki. Tällä kaudella tappiolta on noustu vielä pelaamaan voitoista. Ensi kaudella varmaan nähdään selkeämmin mihin suuntaan laiva lähtee.

Mutta pelataan tää kausi ekana, tätäkin on toivottavasti vielä tämän päivän jälkeen jälellä.
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Byers viltitetty illan pelistä. Varmaan ihan hyvä ratkaisu, kun tiedetään miehen kurittomuus ja yksittäisessä pelissä ei ole varaa ottaa yhtään ylimääräistä jäähyä.
Ristiriitaiset fiilikset tästä hyllyttämisestä. Toisaalta kyllä hyvä, koska tuo nyt otti niitä idioottimaisia jäähyjä minkä kerkesi ja siinä mielessä hyvää reagointia valmennukselta. Näyttävät, että ovat tosissaan tämän jäähyjen vähentämisen kanssa. Kääntöpuolena sitten se, että Byers on meidän fyysisimpiä pelaajia ja ehkä jopa pieni pelote vastustajalle. Jossain ketjussa joku joskus kirjoitti, että Byers voisi olla potentiaalinen kevään ratkaisupelaaja enkä ole varsinaisesti tästäkään eri mieltä.

Oletteko ikinä – oikeasti - miettineet mitä Matikainen-Nurminen –duo saa aikaan?

Tuossa Arsi sinulle jo kerkesi vastaamaankin mutta lisään vielä, että he ovat saaneet fanitkin huomaamaan joukkueessa olevan tekemisen meiningin, joka suorastaan huokuu joukkueesta. Suhteellisen rajallisella materiaalilla vielä taisteltiin runkosarjan viimeisille kierroksille kuudennesta sijasta, joten ei ollenkaan huono suoritus. Pieni kutina on myös, että ensi kaudella menee vielä paremmin.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Otetaas kiinni vielä lauantaisesta Kuopion pelistä. Kiekko-ESS kirjoitti siitä juttua, josta lainasin seuraavan pätkän:

"Tuomareilta jäi viheltämättä useita KalPan rangaistuksia sekä yksi iso rangaistus jalkapyyhkäisystä. Ottelun jälkeen otteluvalvoja kuitenkin totesi, että ottelun tuomarit tuomitsivat hyvin ja viheltämättä jäi vain yksi KalPan korkea maila".

Onko joku palstalaisista nähnyt kyseisen KalPa-pelaajan tekemän jalkapyyhkäisyn vaikkapa Ruutu+:n tallenteelta? Pitääkö juttu paikkansa?

Aika paksua soopaa kuopiolaiselta(?) otteluvalvojalta kehua jotakin Tom Laaksosta hyvästä tuomaroinnista...
 

Zikako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
@Rademoottori, katso Youtubesta "Vihellykset nappiin Kalpa-Pelicans 12.3". Siinä videossa on yksi tilanne joka mielestäni täyttää tuon jalkapyyhkäisyn tunnusmerkistön. En osaa puhelimella linkkiä laittaa.......
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Kiitos Zikako.
Eli se edellisessä viestissäni viittaamani kalPalaisen tekemä jalkapyyhkäisy löytyy alla olevasta Youtube-linkistä. Jalkapyyhkäisy tapahtuu päädyssä noin 19 sekunnin kohdalla videopätkää katsottaessa.

Linkki Youtube-videoon: "Vihellykset nappiin Kalpa - Pelicans 12.3." Vihellykset nappiin - KalPa-Pelicans 12.3. - YouTube
 

Puupaavola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Aivan hel....n hyvä peli koko jengiltä. Toivottavasti Kuopion "lentokentällä" on turkoosin värinen lentokeli tiistaina. Ja tuomarit, jotka antaa pelaajien ratkoa pelit.

Kyllähän Matikainen tuossa haastattelussaan oikeaan osui, vaikka heikkohermoinen Pekka Virta yrittääkin värittää taustalla vaikka mitä. Tuomarit onnistui hyvin ja onhan tuo Levonen itse varmuus.

Toiv. Kalpa haluaa oikeasti pelata kiekkoa ja pysyä pystyssä tiistaina. Sitä kaatuilua ei jaksa katsella kukaan. Ei se nyt ihan Lukon meininkiä ole mutta rahtusen lähellä.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei ole todellista, mitä pojat teitte!!!! Hurja taistelu ja lopulta KalPa pidettiin tänään kyllä hyvin kurissa. Loistavaa tuomarointia sunnuntaina ja tänään, lauantaisen totaalikatasstrofin jälkeen. En olisi uskonut, kiitos Pelicans ja kiitos tasapuolinen tuomarointi!
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Juhani Tyrväinen. Helvetin kova ukko näissä peleissä - puolustaa niin perkeleen hyvin! Hieno saavutus tältä joukkueelta viime kauden kyykkäyksen jälkeen. Tästä eteenpäin kaikki mitä saadaan on plussaa.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Paljon on joukkue ja valmennus kuraa saanut koko kauden, mutta jokohan hiljalleen jengi alkaa ymmärtämään että ton valmennuksen kanssa tää on oikeasti JOUKKUE! Habaa jätkät!
 

Puupaavola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Huh huh, aivan jäätävän hyvää vieraspelaamista tänään! En edes halua nostaa yhtään yksilöä esiin, kaikki täyttivät paikkansa ja pelasivat logolle.

Mikä parasta, vastaan tulee iso paha IFK. Jos sillä ei saada kansaa hallille niin millä sitten.
 

Dirac

Jäsen
Todella kurinalainen suoritus. Lähes joka tilanteessa otettiin se varmin ratkaisu ja jätettiin ne turhat riskit ottamatta. Selkeästi 0-0 oli ensimmäisen erän tavoite, mutta se meni heikohkon tuurin ja Ruohomaan huikean suorituksen takia. Helvetin tärkeä voitto myös taloudellisesti, sitä aspektia ei vaan voi vähätellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös