Peliesitykset Virran toisella eli kaudella 2022–2023

  • 170 986
  • 1 525

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Totta, mutta eipä KalPakaan turhaan sarjan kärkipäässä majaile vaan kyllähän tuollainen aktiivinen viisikkopeli tuottaa ongelmia joukkueelle kuin joukkueelle. Kiirettä piti SaiPan pelaajilla mutta vahingot jäivät pieneksi.

Meidän onneksi eivät kovin tylyjä olleet maalipaikoissa eikä siellä muutenkaan mikään tähtisikermä ole mutta joukkueena suorittavat omaa pelitapaansa mallikelpoisesti.
Joo kyllä Kalpan peli pyöri hyvin, sitä ei voi kiistää missään tapauksessa. Puolustuspelaaminen oli kuitenkin SaiPalla onneksi kohtuullisen jämäkkää, vaikka kaveri sai pyörittää ja teki yhden maalinkin kiertämällä meidän maalin takaa.

Hankala siinä on näyttää itse hyvälle, jos kaveri vaan on parempi.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Pari ekaa ylivoimaa oli ihan hyviä SaiPalla. Ekassa oli Ojanakaisen tolppa ja Meskasen tyhjistä ohi. Tokassakin oli ihan oikeita paikkoja. Sen jälkee tais mennä vähän pakottamiseksi kun ei maltettu rakennella rauhassa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
No ei se niin kaunista ollut, 2p keskinkertaisella esityksellä kelpaa kyllä. Kyllä KalPa mielestäni enemmän niskan päällä oli, vaikka SaiPallakin oli hetkensä.

Oliko SaiPalla neljä kertaa tyhjä maali edessä?? Kaksi kertaa suditaan veto ohi maalista ja kaksi kertaa ohi kiekosta...jos nyt tilanteet oikein näin...
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Hämmentävä peli. Mukava voittaa, harmittaa kun ei oikein pääse jyvälle mitä koitetaan. Voi olla omassa ymmärryksessä suurin ongelma tilanteen hahmottamiseen.

Kalpan touhusta tavallaan tykkään, aika rallin saivat päälle muutamaan otteeseen.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Miettinen kehu joukkueettaan, mutta omasta mielestä taas oli peli minkä takia on hankala ymmärtää noin huonoa saldoa.

20 vuotta sitten oli eri asia, mutta eipä nämä SaiPan vastustajat näytä kovin kummosilta. Muutama peli selkeästi altavastaajana mutta eipä tuo KalPa mitään esittäny.

20 vuotta oli sarjan viimenen oikeasti huono. Illan KalPasta en ois ikinä uskonu että kärjessä oleva joukkue on vastassa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Kyllä minusta tuossa eilisessä pelissä oli SaiPalta ihan hyviä lähtöjä omasta päästä ja kiekkoa liikutettiin välillä vähän liian hyvällä itseluottamuksella niin omassa kuin hyökkäyspäässä. PAremman näköistä peliä kuin Virran sähellyskiekko, vaikka toki välillä sudittiin ja rännitettiin ihan suoraan vastustajan lapaan niitä kiekkoja. Mutta eteenpäin menty. Oli jotenkin sellanen tunne, että SaiPa nousee tasoihin ja melko todennäköisesti ohi, vaikka rankuilla vasta homma hoidettiin.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Katsoin Kärpät- ja KalPa-pelit, Sport-matsista vain pari pätkää.

Sport-tappio oli ainakin tuloksen osalta kelvoton ulospuhallus painetilanteessa. Joukkue vastasi siihen henkisesti erinomaisesti hakemalla puolustusvoiton Oulusta. Pitkälti sama kaava jatkui kotona KalPaa vastaan.

Positiivisina asioina on nostettava tietysti ensimmäisenä tulos. 4/6 pistettä Kärppiä ja KalPaa vastaan on hyvä suoritus. Toinen elimellisen tärkeä asia kauden jatkon kannalta on Westerholmin huipputason otteet molemmissa voitoissa. Jos ne jatkuvat, toivo kymppipaikasta elää. Kolmas positiivinen asia on uhrautuvista esityksistä ja pelin jälkeisistä kunniakujista läpipaistava hyvä joukkuehenki. SaiPa otti paljon isoja blokkeja etenkin KalPaa vastaan. Neljäs positiivinen asia on edelleen hyvä erikoistilannepelaaminen. Etenkin AV on upealla tasolla.

Katsantokannan mukaan positiivisen tai negatiivisen asian puolelle kääntyy peliotteiden ja pistepussin välinen suhde. Kärpät sekä KalPa olivat kuskin paikalla, mutta hävisivät. Jos pelattaisiin seitsemän pelin sarjaa, noilla otteilla ne veisivät sen SaiPaa vastaan. Minä pidän tilannetta varauksella positiivisena - SaiPa ottaa pisteitä, vaikka peliesityksissä on parannettavaa. Toisenkaltainen tilanne on valitettavan tuttu. SaiPa pelasi hyvin, mutta 0 p saldona.

Negatiivisina asioina omista lähdöissä on makuuni hiukan liikaa räiskimistä ja pitkiin hyökkäyksiin ei juurikaan kyetä. Noiden summana vastustaja on usein SaiPaa enemmän kiekossa.

Muutama nosto kenttäpelaajista mj-tauon jälkeiseltä ajalta:

+ Loimaranta. On ilmoittautunut mukaan tälle kaudelle, vaikka tulosta ei ole vielä syntynyt. Jos jatkaa samalla grindilla, sitäkin alkaa tulla.
+ Olkkonen. Elintärkeä omassa päässä.
+ Donohue. Okei, on jo 26-vuotias, mutta ensimmäistä ammattilaiskauttaan pelaavana silti raakile. On kehittynyt varmemmaksi pitkin kautta, ja olen tyytyväinen ensi vuoden optiosta. On aineksia olla kelvollinen kiekollinen puolustaja Liigassa. Ihan vielä ei toki siellä ole.
+ Rajaniemeltä asiallinen ensiesiintyminen
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyökkäysalueen kiekollinen pelaaminen ei kehity eikä siellä ole mitään ideaa. Pakki-pakki syötöt puuttuvat eikä puolustajat pysty "tanssimaan" viivalla. Ainut kuvio on, kun pakki pinchaa sisään ja hyökkääjä jättää kiekon puolustajalle. Tämän jälkeen ei sitten taas tapahdu mitään erikoista. Taitovaje näkyy ja Descheneau ja Viitasalo pitäisi saada kentälle niin tämä osa-alue paranisi kertaheitolla.
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Ei Westerholm malta Sportia vastaan olla antamatta se yhden-pari helppoa eteen.
Kyllä laittaisin tuon ennemmin Meskasen löysä kulli-tason pelaamisen piikkiin.
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Älyttömän löysää paskaa, vaikka on ns. lepoetu. Ei tuo ole mikään ammattilaisjoukkue.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Joo se oli kyllä aika vasurilla pelattu koko tilanne, mut kyllä se Westerholmin suoritus oli aika reipas virhearviointi. Ei muute nuo Westerholmin syöksyt maalilta ulospäin ole muutenkaa ollu kovin onnistuneita.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No olihan tuossa erän loppua kohti ihan elementtejä jääkiekosta. Mutta jotenkin taas laiskasti lähti liikkeelle. Siinä Hämäläinen on epäonnistunut. Toki onhan pelaajillakin vastuu. No toisaalta SaiPa on Villen aikana pysynyt myös nostamaan tasoa ottelun edetessä. Toisin kuin Virran aikana.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Duffan pelisysteemi ja Sportin ruotsalaisketju vie peliä, nyt on Hämäläisen löydettävä jotain uutta joukkueen pelaamiseen, tai huonosti käy.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tuo avausmaali oli heikon pelaamisen ketju triiolta Maalahti-Meskanen-Westerholm. Jos edes joku olisi tehnyt hyvän ratkaisun maali olisi jäänyt tulematta.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllähän tuo avausmaali oli heikon pelaamisen ketju triiolta Maalahti-Meskanen-Westerholm. Jos edes joku olisi tehnyt hyvän ratkaisun maali olisi jäänyt tulematta.
Westerholmia en niin kehtaa syyttää kun tilanne oli jo sellainen että se on joko saatava poikki tai avaimet on hyökkääjällä. Eli lopputulema olisi voinut olla kovin sama pysymällä maalilla kun kaveri tulee liikkeessä vapaana, siinähän vaan kiertää molarin joka tapauksessa. Mutta hirveää tötöilyä kyllä kentällä.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Duffan pelisysteemi ja Sportin ruotsalaisketju vie peliä, nyt on Hämäläisen löydettävä jotain uutta joukkueen pelaamiseen, tai huonosti käy.
Sehän se tässä ihmetyttää, että muut kolme sporan ketjua ei esitä mitään, eli pitäs kyllä pystyä niitä vastaan iskemään, mutta eka erässä oli aika hiljaista saipan osalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös