Peliesitykset Virran toisella eli kaudella 2022–2023

  • 169 740
  • 1 525

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Nyt oli kyllä hyvä erä tämä eka Sai-TPS. Laukauksia varmaan enemmän kuin kahdessa normipelissä yhteensä.

Aiostaan vituttaa tuo Koskiranta. On niin lepsu. Kiinnostaako sitä enää tämä jääkiekko? Puretaan soppari ja hommataan niillä rahoilla oikea ykkössentteri. Omassa päässäkin oli niin keskinkertaista laitapeliä.
Iso ja kait suht vahvakin kaveri voisi kyllä pelata vähän härskimmin ja kroppaa käyttäen.
 

redpecka

Jäsen
Tai ei Koskirantaa voi dumpata kun ei kukaan maksa hänestä SaiPan maksamia summia. Voisiko sen vaihtaa päittäin siihen Miika Pitkäseen? Win-win paitsi SaiPa säästäisi palkkakuluissa.

Noh, katellaan peli loppuun...
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vittu mitä paskaa tää on pelistä toiseen, ei jumalauta. Itse tehdään 0-1 maalia per peli, kaveri käy pari, kolme helpohkoa pistämässä sisään ja homma taas siinä. Ei vittu. Miten tästä nyt noustaan voittoon...? Tuuriakaan ei tunnu olevan ja Pospisilkin jatkaa neppailulinjalla.

Edit: nyt 5-3 yv, pääseekö SaiPa vielä peliin mukaan?
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Eipä päässyt
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Aivan uskomatonta! Tuo 5v3 on aivan hanurista. Werbik laukoo keskeltä 2 kertaa blokkiin. Eikö nyt hemmetti tolla ylivoimalla edes saada kiekkoa sen vertaa siirrettyä blokkilinjasta ettei ole kokoajan ekassa ukossa? Miksi meidän snaipperit ei ole siellä pommittamassa? Meillä on Ojantakainen ja Meskanen jotka on molemmat laukaisuvoimaltaan liigan kärkeä.

bonuksena:Läpiajo Lipiäisellä no ei tietenkää maalia, Tepsillä puolittainenläpiajo ja sisään.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
SaiPan suonenvetojaksoa odotellessa. Onhan tässä vielä syksyä jäljellä. Pospisilit ja Lakatokset tekee kypärätemppuja missä tahansa muualla kuin SaiPassa. Tää on meiän joukkue.
 

redpecka

Jäsen
Ja mitä tuo Pexikin tuossa virnistelee ja pyörittelee päätään erän loputtua kun itse laittaa jonkun 0+0 Mestis-haun laukomaan viivasta ja Koskiranta vaarallisen laukauksen kanssa keskellä. No maskimiehestä menee Jarno ehkä, muttei se kyllä mahdollisia ripareita osaisi lapioida sisään. Jos Virta pyöritteli itselleen päätään niin ymmärrän. Niin kaikki muutkin.

Ja Lipiäisen läpiajot. 10 m ennen ottaa leveän liu'un ja kaikki näkee, että tuosta tyssäytetään rystylle. Tavaramerkki, mitä veskarin ei tarvii edes skoutata kun näkeehän tuon kaikki. Ei ollut eka kerta.

Juu, sellasta positiivista välihuomiota tähän väliin. Noh, katotaan peli loppuun...

E: @Lätsillä aivan samat teesit ylempänä.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Nyt on jatkoajan ohjeiden mukaan lauottukin, mutta ei mene.
Tämä on ollu posia kyllä ja kyllähän tuossa noita tuhannen taalan paikkojakin taas ollu riittävästi. Meillä pitäis vaa näköjää olla kymmenentuhannen taalan paikka et sais sisää. Läpiajo ei riitä, läpiajo tyhjään maaliin ja 50-50 et vois vaikka mennä sisää.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Mua oikeesti vähän surettaa teidän puolesta tää SaiPan nykytilanne. Niin harvoin siellä Saimaalla ollaan päästy maistamaan menestystä että toivoisin teillekin jo valoisampia aikoja.

Pikkuhiljaa alkaa myös mietityttämään Peksin asema SaiPan päävalmentajana. Tämä on tulosurheilua ja nämä tulokset ei SaiPaa mairittele. Päivän katsojaluvusta päätellen yleisökin on alkanut äänestää jo jaloillaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös