Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 150 085
  • 1 356

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
ISO VOITTO JA 3P KOTIIN! Vaikka vastassa olikin Jyp… Nyt uskon, että lukot avautui (niin henkiset kuin maalihanatkin) , pelaajat innoissaan ja Lunkka kävi antamassa kivet erikseen katsomoonkin samalla, kun haki lapset koppiin :D Peli parempaan suuntaan, hyvä.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Nyt oli tunnetta. Näin sitä pitää. Varmasti oli helpottava voitto joukkueelle kaikin puolin. Seuraava peli on vasta ens perjantaina, joten nyt on aikaa hioa peliä.

Sarviksille peukku. Hyvin vedetty!
Pari päivää mökkeilyä aluksi, että akut täyttyy..
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Komea ja tärkeä voitto. Tämä oli ns. voitettava peli, vaikka eihän JYP mikään helppo vastus ole koskaan ollut.

Eilen Nokia Areenalla peliä seuranneena voin kuitenkin todeta, että helppoja pinnoja ei todellakaan ole SaiPalta tulossa. Eilen SaiPan peli sortui toisen erän jäähyihin, mutta muutoin SaiPa oli täysin mukana pelissä.

Se siitä ja tsemppiä joukkueelle tulevaan viikkoon. Hyvä että on aikaa valmistautua. Varmasti myös henkisellä puolella on hyvä ottaa huilia ja valmistautua huolella.
 

Slash

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyvä tasonnosto joukkueelta. Nyt ei liu'uttu vaan luisteltiin. Saatiin paremmin annettua painetta vastustajan päätyyn kovalla karvauksella, eikä Jyp päässyt omistaan helposti pois ja yli keskialueen pitkillä poikki syötöillä kuten Lukko eilen. Vaikka kotijoukkue meni johtoon niin ei lamaannuttu vaan kotikatsomossakin oli tunne että hyvä tästä tulee. Oltiin tehokkaita, välillä onnekkaita, eikä kaikki pomput ja kimmokkeet mennyt vastustajalle, Rasse oli hyvä..mitä muuta.. Ensi viikolla SaiPa millä ei ole mitään hävittävää, toivottavasti asenne kunnossa ja jatketaan SaiPan surullista historiaa meitä vastaan.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei taideta mahtaa paremmille mitään. Toivotaan nyt, ettei iha rökäletappiota tule.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Riki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ennakkosuosikin asema ei sovi tän kauden jukureille,siksi playoffeihin ihan mielellään ei kotietua ja iso tappioputki päällä jotain ifkta haastamaan ennenmin kun jonain runkosarjan voittajana KooKoota vastaan ekalla kierroksella
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Mitä tuolla on tapahtunut? Eikö äijät keskustele? Neljä äijää pokkana maalin taakse?!

Äijiä vilttiin ja ketjullinen tai toinenkin vaikka B-junnuista huomiseksi tilalle.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Heti alkoi tulla maaleja, kun avasin kaljan. Jos se oli siitä kiinni, voin jatkaa mallasjuomien nauttimista pelin loppuun saakka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös