Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 151 662
  • 1 356

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
^ Silkkikäsimäkinen palaa ja Oden Mestikseen.

Toivottavasti Odenille annetaan reilusti pelejä alle, ettei hermo mene päättäjillä heti ensimmäisen kehnon pelin jälkeen. Seuraavaksi Larsen penkille. Mihin on hävinnyt viime kauden Larsen? Syötöt napsuu viivalla metrin eteen tai taakse ja tavaramerkki: 'avaussyöttö' ei lähde ollenkaan. Missä jalkavat nousut, näppärine harhautuksineen? Larsen onkin sellainen veijari, jonka panosta joukkue kaipaa illasta toiseen. Kehityskeskustelu/työnohjaus kallispalkkaiselle lienee tarpeen!

Menikö se niin, että voittavaa ei vaihdeta?!
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mihin on hävinnyt viime kauden Larsen? Syötöt napsuu viivalla metrin eteen tai taakse ja tavaramerkki: 'avaussyöttö' ei lähde ollenkaan. Missä jalkavat nousut, näppärine harhautuksineen?
Jos saa veikata, niin tuore rahakas soppari suurseuraan painaa takataskussa. Eipä olisi ensimmäinen jukuripelaaja, jonka otteet jostain kumman syystä hyytyy loppusyksystä ja ensi kaudeksi kelpaa kuitenkin "kirkkaisiin valoihin".
Noh, eipä ole tuosta tarkempaa tietoa. Toivotaan sitä perinteistä reenijumia. Larsenia tosiaan tarvitaan, kun liian leveä ei ole meidän pakisto(kaan).
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Oikein hyvää peliä etenkin puolustuspäässä! Jormakka on kyllä pelannut hyvin nyt monta peliä, mutta kyllähän tuota Larsenia joku selvästi vaivaa…
Larsenin syötöt on nyt mallia Hyrkäs. Aina pelottaa..

Teetee Turunen on turvallaan vähän väliä. Toivottavasti Niko vähän kouluttaa, eikä tuomarit ei mee noihin filmeihin.

Parasta tällä hetkellä: kapteeni Jormakka on taas iskussa.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Paras peli tällä kaudella! Maistuu!

Eikö tuo Kärppien viimeinen jäähy ollut ihan aiheellinen. Jos Kokko tahallisesti työntää jalkaansa ulos maalivahdin alueelta, johon Mäkiaho kaatuu. Korjatkaa toki jos olen ihan hakoteillä
Oli Heimopäädyn puoleisesta hallinosasta nähtynä, Mäkkäri ei tahallaan kaatunut. Selvä kampitus
oli….
 

juhtii72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eikö tuo Kärppien viimeinen jäähy ollut ihan aiheellinen. Jos Kokko tahallisesti työntää jalkaansa ulos maalivahdin alueelta, johon Mäkiaho kaatuu. Korjatkaa toki jos olen ihan hakoteillä
Ihan samaa katsoin, kyllähän kenttäpelaajallekin vihelletään jäähy jos aiheuttaa vastustajan kaatumisen tuolla tavalla... En toki teon tahallisuudesta ole ihan varma, mutta kyllä se luistin ainakin veskarin alueen ulkopuolella oli.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jos tälläisestä pelistä ja voitosta ei heimo syty, niin sitten ei mistään. Niko Huuhtanen ärsytti koko kärppälauman polvilleen ja joukkueen tasaisen varma suorittaminen Rasse Korhosen takuuvarmat torjunnat oli tämän voiton tae. Puolustuspelille vielä iso papukaijamerkki päälle.

Hyvä ÄIJÄT! Nyt on asenne kohillaan!
 

Governator

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, SaPKo.
Nyt oli mallikasta! Erityisesti nautin tästä Huuhtasen koko illan jatkuneesta jutustelusta vastustajien kanssa. Ilmeisesti pelin loppua kohti alkoi oikeasti mennä ihon alle...ja sitten vielä 2-0 tyhjiin.
 

Tepukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Boston, sympatiat KaPa-51
Onnistunut viikko.
Osa Kärpistä kävi aika lämpiminä jo pelin alussa ja Huuhtanen pääsi useamman ihon alle pelin edetessä.
Hämmentävän kuriton Kärpät tänään, mutta pelasivat hyvin alivoimalla Jukureiden yv:n melko pimentoon.

Tästä on hyvä lähteä tauolle ja toivottavasti saadaan tauon jälkeen vemppaosastolta leveyttä rosteriin seuraavalle jaksolle.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Tänään ehkä kauden parhainta ja kurinalaisinta Heimoa tähän mennessä. Tällä tavalla sitä yleisöä saadaan jatkossakin mahdollisesti halliin, jumankauta. Tänään oli tunnelmat katossa molemmissa päissä, sekä ennenkaikkea kentällä. Todella yhteensitoutunut ja taisteleva fiilis hehkuu joukkueesta tällä hetkellä, nämä voitot edesauttavat henkistä puolta todella paljon… Hyvä lähteä pikkutauolle tästä tilanteesta!

Todella todella todella kivenkova pienistä poissaoloista kärsivä Heimo nähtiin tänään. Puolustusilme tällä hetkellä on kyllä helvetin hieno nähdä. Todella tiivistä pelaamista oli tänäänkin. Jos papp juoksi viime pelissä, tänään ei juossut….

Maaleja tehtiin enemmän kuin vastustaja, se lienee riittää, paikkoja oli tehdä useita, mutta kaverin veskarikin oli todella hyvä, ei siitä mitään pois.

Erikoistilanteet on ollut hyviä, tänäänkin miljoonamiehistön ylivoima ei liikoihin pystynyt, vaikka hiukan uudet koostumukset av-ketjuissa olikin.

En halua jinxata mitään, mutta onko meille kohtapuoliin keskeytymässä uutta ”Oskari Salmisen” tapaista läpimurtoa Rasse Korhosesta… :) jumankauti on jätkä vireessä, jopa syöttö pinnakin tänään!

Hyökkääjistöstä ei silmiin kyllä osunut tänään epäonnistujia, OJ tiesi kyllä, mitä teki, kun laittoi Hynnisen ykkösen keskelle. Kyllä pelasi hyvin. Siellä oli kummiskin Jukureilla ykkös- ja kakkossentterit 17-vuotiaita vastuksenaan miljoonamiehistö ;)

Huuhtanen <3
 

Kausarimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kärppien sivuilla haukutaan tuomarit? No, omilla laseilla näkee vain haluamaansa. Esimerkiksi ei nähdä jatkuvaa pientä käsien käyttöä jolla otetaan vauhti pois. Ilman tätä nopeat jukurit olisivat menneet heittämällä ohi. Tätäkö myös OJ puhui tuomareille, muutamaan kertaankin.
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onko tänään pelipäivä? Tämän päivän huomion tietenkin vieneet Jukurien hätähuuto konkurssin välttämiseksi sekä Jokisen lähtö Jukureista tämän kauden jälkeen. Vastassa eilen koneet lämmitellyt JYP. Onneksi Korhonen maalissa, saa jatkaa mihin jäi ennen taukoa. Molemmat vellokset kokoonpanossa. Tänään ollaan koko kansan parrasvaloissa kun peli tulee subilta. Jatketaan nousujohteista marraskuuta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös