Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 152 417
  • 1 356

antibetoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon Sinikeltainen
Ihanaa saatana! Mikä voitto! Lopussa tehtiin kyllä ihan liian vaikeaksi itselle tämä peli. Luojan kiitos puolustus ja ennen kaikkea Rose kesti, ja täysi pistepotti pysyi Savon kauneimmassa kaupungissa!
 

Gameson

Jäsen
Oli kyllä alusta asti taisteluilmettä Jukureilta. Jotenkin sellainen Piden näköinen ilta: jokainen tilanne pelattiin loppuun asti.

Heleniuksesta on kyllä paljon iloa tällä kaudella. On nostanut tasoaan merkittävästi. Ottanut ansaitusti paikan ykkösylivoimalta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyvällä taistelulla tärkeä voitto. Nimenomaan taistelulla ja kamppailulla, ja siihen lisättynä Ruusun hieno peli. Suht tärkeän hanskan otti Rose ihan lopussa.

Tiivistetään: Jesper Piitulainen on Mikkelin kuningas.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Helvetin kova petraus edellisiin koitoksiin, ei ehkäpä silti vielä tarvittavan vahva, mutta riittävä. Tästä on hyvä parantaa. Olihan se hauska päästää Savon Kakkosjengi johtoon 0.00 maaliodottamalla, ja sen jälkeen painella tasoihin ja ohi. Hyvää ja viihdyttävää lätkää oli paikalla olleille, toivon huomiselta samalaista taistelua Heimon puolelta. Voittoasemassa pelaaminen oli vakuuttavaa, vaikka Kalevan Pallo pyörittelikin ajoittain pitkiä pyörityksiä päädyssämme.

Huuhtanen on kyllä mies makuuni jumalauti. Olsson on hyvä hankinta ja näyttäisi olevan sopiva nappula peliimme. Nimenomaan on helpottanut puolustuksen kilpailutusta. Leppänen on todellakin meidännäköinen jannu, taistelee, raataa ja ensinnäkin pelaa maltilla. Nyt ymmärrän miksi OJ mahtaa tykätä hänestä (pelaajana). Konsta on kuin mies nykyään, tärkeä palanen. Sandvik, Mäkiaho ja Hynninen omalla tasollaan myös hyviä pelaajia meillä, ei ehkä jokapeliin, mutta tarvittaessa hoitaa paikkansa. Oden näyttää myös suorittelevan Kespoon riveissä.

Salonen - Mäkinen - Jormakka ”Trio” saisi hiljattain muuntaa peliesityksiään, koska henkilökohtaisesti tämän päivän korvaavat kaverit olivat paljon parempia (ainakin tänään) kuin nämä edellämainitut astetta kalliimmat kaverit. En näe kokoonpano muutoksien tekemiselle huomiselle pakkoa.

Hiukan on jännä tilanne veskareiden kanssa, otteet vaihtelevat molemmilla. Rose ansainnut huomisen aloituksen, oli tänään mies paikallaan. Toivottavasti jatkaa samallalailla.

Lundgren ja Pide ovat kuin toisesta universumista tälle joukkueelle <3

PS: Selviääköhän Sissons huomenna Niiralaan Piden niitin jälkeen…
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Ehkä se on sitten minun läsnäolo hallilla joka pilaa Jukurien pelin, ja poissaolo sitten taas vapauttaa. Pitäisköhän lahjoittaa kausikortti pois.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Miju

Slash

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mukavampi tosiaan lähteä tähän iltaa eilisen voiton jälkeen. Mahdollisuudet Savon Derbystä meillä 3-6 pisteeseen, kun Kalpalla 0-3 pisteeseen, näin irroitettuna koko sarjasta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Alku oltiin ihan unessa taas. Onneksi ei siinä osumia tullut ja pikku hiljaa päästiin peliin kiinni. Hyvät paikatkin oli tehdä pari-kolme. Yks takana, mut ei huolta. Tää voitetaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Onnistui muutaman kaksinkamppailun häviämään ja Kalpalaisen full nelson osui kohteeseen. Mitä Jorelle on tapahtunut?

Pääsi kuitenkin kättelemään Eero Kilpeläistä.

Ei tämä nyt oikein tahdo lähteä tänään.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ootteko ennen nähny tällästä Jukurien peliä, et ei saada mistään maalia?

Olssonin vitonen oli minusta ihan oikea tuomio. Teatteria oli ehkä mausteena, mut kyynärpää osui nupoliin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös