Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 151 662
  • 1 356

tuke94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Oli kyllä eilistäkin kirpeämpi häviö. Jollain röntgenillä toi kavennus todettiin maaliksi, toiseen olis sit ehkä vaatinut ne 50 vetoa lisää. Vähän viime kauden ongelmat puskee sisään, ja Jormakkakin taisi loukkaantua täsmälleen samoihin aikoihin. Riittäis puolet vähemmän vetoja varmasti, jos sais vedot laadukkaammaks ja lähemmäksi sektoria.

Ei auta kun toivoa, et kurssi kääntyy pian...
 

pynski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Peliaikatilastoja, kun katsoo, niin herää kysymys niiden oikeellisuudesta. Larsen 40:26, Engebråten 31:36, Batna 37:44, Kovarchickit 38:04 ja 42:50. Voiko nämä olla totta ottaen huomioon, että pelissä ei menty edes jatkoajalle?
 

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Veikkauksen sivulla linari, tässä isoimmat huomiot.

Ei näy Huuhtasta kokoonpanossa, iso menetys. Norski poppareilla ja Olsson kakkosparissa Isä Lundgrenin kanssa. Pitkänen saa mahdollisuuden kolmosen laidassa Heleniuksen ja Hynnisen kanssa. Batna-Jake-Pide koossa taas. Rose aloittaa maalissa, olisin mielummin nähnyt Korhosen.

Näillä näädän kaatoon.
 

Gameson

Jäsen
Jukurit ei oikein saa edes hippaa hyökkäysalueen karvauspelissään. Vastaavasti omat hyökkäykseenlähdöt todella vaikeita. Kärpät on todella valmis tähän matsiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös