Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 899 762
  • 20 457

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ketäs nyt sitten Mattilan tilalle mahdollisiin ylivoimiin? Voisiko jopa olla Nyman ja Fonzy sitten toiseen ylivoimaan Nymanin paikalle/maalin eteen.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Olen edelleenkin tuosta Tieksolasta eri mieltä kuin useimmat edellisen sivun kirjoittelijoista. Nyt kun katsoin vielä tilastotkin, niin eivät nekään mitään hälyyttävää miehestä kerro. Aika nuori kaveri, ja jos Änärissä pelaa paskempiakin pelaajia kuin Saarela, niin kyllä sieltä leiriltäkin lähetetään takaisin Eurooppaan paskempia pelaajia kuin meidän Allu. Tämä vain siis pointtina, että en Tieksolasta nyt mitään 30+ pisteen pelaajaa ole odottanutkaan, vaikka Carolina oikeudet omistaakin.

Enemmän mua kiinnostaa,tekeekö Lukko tänään ryhtiliikkeen vai jatketaanko eiliseen tyyliin?
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Nieminen on veljesten kanssa ja Nyman Krannilan ja Tieksolan kanssa. Eli tuon verran ilmoitetuista kokoonpanoista erotaan.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Miksi Ponthus ottaa noita aloituksia hyökkäyspäässä? Tuolla tyylillä ei kyllä voita yhtään. Eikä varmaan oo voittanutkaan. Mutulla tämä.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Ylitalo pelaa alivoimaa. En muista koska olisi viimeksi pelannut. Sopii mielestäni pelaajatyypiltään hyvin juuri alivoimalle. Katotaan miten pärjää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös