Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 495 949
  • 5 140
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Tuskinpa kenelläkään yhtä ainoaa oikeaa vastausta, mutta kysytään silti, eli kuka tai ketkä joukkueessa (valmennus+pelaajat) virittää suureen Sport Kotkasydän tunnetilaan,
a) ennen ottelua
b) kesken ottelun (jos tarvetta) vaihtoaitossa että pukukopissa??
Oma vastaukseni: ERIK RISKA!

Jos vertaa parhaimmillaan päätykatsomon (Sundom Stå) ja Sportin pelaajien (ei Riskan) vireys/tunnetilaa, niin voiton vie Sundom Stå!

Miten tämän päädyn hurmostilan saisi tarttumaan myös pelaajien otteisiin kentällä että vaihtopenkillä istuviin sekä vaihtopenkin takana oleviin henkilöihin?

Sportin ykköskenttä (--?-Holmström-Lööke) edelleen alavireinen - eilenkin HIFKi ottelussa, sillä Simonin korvaajaa ei ole!

Tulevaan tiistain otteluun Ässillä ainakin selvä ykkösmaalivahti (etu) Niklas Rubin!

Tulevan ottelun alku (alle 10 min.) ei ainakaan saa mennä taas 0-2 ja silloin vasta herätään!
 

ihafinaalis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Minnesota Wild
Halli loppuunmyyty yli vuorokausi ennen peliä, mahtavaa! Onneksi ehdin eilen napata flabat. Edellisen kerran tällaisessa do or die -paikassa matkasin Lahteen, olikohan v. 2019. Josko tällä kertaa kääntyisi meidän iloksi.
 

JAMES 007

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä tänään pelin ratkaisee Scoboda vs Rubin, yv vs yv, av vs av kummalla on parempi vie pelin. Uskon, että 5 vs 5
peli on tasainen. Ensimmäisen maalin merkitys tänään on myös suuri. Toivotaan , että tänään on Sportin päivä niin nähdään Eki vielä askissa. Tsemppiä Sport.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Tänään en veikkaa liikaa tunnetta pelissä.

Hieno alkuseremonia, harvoin silmät kosteana asennossa saa kuunnella Finlandia hymnin

Ja edit … kiva olla yksin täällä kun kaikki on hallilla… hieno fiilis siellä
 
Viimeksi muokattu:

Hemuli48

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans!
Miten voi olla käsiohjaus, jos kiekko kimpoaa kädestä, jolloin se osuu maalivahtiin kaksi kertaa ja molari lopuksi potkaisee kiekon itse maaliin. Ymmärtäisi, jos se kiekko olisi mennyt suoraan maaliin. :D
Lahtelaisena täällä komppaan, että nyt oli hämmentävä tuomio... Eihän Holmströmmin käsk liikkunut edes maalia kohti, vaan maaliviivan suuntaisesti ohi maalista.
 
Miten voi olla käsiohjaus, jos kiekko kimpoaa kädestä, jolloin se osuu maalivahtiin kaksi kertaa ja molari lopuksi potkaisee kiekon itse maaliin. Ymmärtäisi, jos se kiekko olisi mennyt suoraan maaliin. :D
täysin oikea tuomio. kiekko oli menossa maaliin vaikka rubin siihen vielä jalalla vielä osui, sekä käsiohjaus oli viimeinen pelitilanne kiekkoon ennen kuin kukaan siihen koski välissä.
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Voi hitto kun ei nyt kävisi niin,että Sportille tarjotaan useampaa ylivoimaa ilman tulosta ,sitten Ässät saa sen ainokaisensa ja tekevät sen maalin.
Sportin kannatta ehdottomasti Ässien päädyssä pitää liikettä yllä.Ässien pakit tuntuvat jäähyherkiltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös