Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 501 651
  • 5 140
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Paljon puhutaan kymppipaikasta, mutta monella tuntuu unohtuvan, että siellä on tarjolla kaksi paikkaa. Eli joukkueita näistä neljästä menee jatkoon 2/4, ei 1/4. Sen valossa asia näyttää vielä paremmalta.

Tosin, jos saa toivoa- niin mielummin kymppi kuin ysipaikka. Huomattavasti mukavampi tehdä invaasio Raumalle kuin Kuopioon.
Siinä mielessä juuri 9. paikka olisi ihanne.
 

Watsbak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämä oli omasta mielestä otollisin lopputulos tästä päivästä. Nyt Ässillä saman verran pelejä mutta piste vähemmän.

Sportilla peli vähemmän kuin KooKoo ja TPS. Tiistaina jos kaatuu JYP niin mennään suoraan 9 sijalle, koska meillä enemmän suoria 3 pisteen voittoja. JYPilläkin viimeisestä 10 pelistä vain yksi voitto ja sekin Saipasta. Tänään pelasivat myös vain kolmella ketjulla. Voisiko tiistaina olla se ulospuhallus JYPin joukkueelta, kun haaveet sääleistä on jo aikalailla menneet ja Sport taistelisi kiimaisesti 3 pojoa kerrankin Jyväskylästä.

Ässillä on kyllä myös paineet tiistaina, koska vaikka onkin Saipa vastassa niin turpaan on tullut nyt 4 matsia putkeen ja tuntuu, ettei Härkälä ihan saa joukkuetta pelaamaan parasta jääkiekkoa painetilassa. Siitä heti perään seuraavaksi päiväksi Mikkeliin Jukureiden vieraaksi.

KooKoolla ei myöskään helppoa kun pelaavat keskiviikkona vieraissa Kuopiossa, josta matkaavat seuraavaksi päiväksi Ouluun pelaamaan Kärppiä vastaan. Toki KooKoolla viimeisestä 10 ottelusta 6 voittoa. Kalpan kanssa pelanneet suht tasaisa otteluita, Kärppien kanssa ollut hieman vaikeampaa ja Kärppien otteet olleet nousussa. Viimeisestä 10 ottaneet kahdeksan voittoa.

Jännää on, mutta kyllä luottoa on ja mikäli tosiaan JYP kaatuu tiistaina paranee mahdollisuudet huomattavasti.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viimeksi muokattu:

Kotka1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sori huutelu taas teidän suuntaan, mutta olen aivan aidosti todella pahoillani ja surullinen, että teillä on hommat menneet näin huonolle mallille. Itselle Sportiin on vahva tunneside, kun paras kaveri pelasi siellä ja tuli asuiltua paljon vaasassa tuolloin. Silloin ja toki sen jälkeenkin saanut kunnian tuntia erään vaasalaisen kiekkopersoonan, joka myös tietää paljon Sportin tilanteesta.

Soittelin tänään ja kuulostelin tunteita ja tuoksuja. Apeathan ne olivat. Todella apeat.

Sport on todella ahtaalla taloudellisesti. Velkaa on vuoren verran, eikä se ole enää hallinnassa, vaan sekasorto ja tulipalojen sammuttelu on jokapäiväistä. Myös budjetti on täysin yliammuttu, eikä perustu realismiin. Iso riski budjetissa että siihen on laskettu mukaan myös playoffs-pelejä. Tätä en kyllä meinannut uskoa, mutta näin hän vakuutteli asian olevan. Palkkojen sivukuluissa on ollut haasteita ymmärtää niiden muodostamaa suuruutta ja velkojien suuntaan ollaan tukkanuottasilla, eivätkä kaikki palveluntarjoajat edes halua enää toimia Sportin kanssa yhteistyössä. Suuri askel taaksepäin oli jonkun henkilön eläköityminen. Hän oli hoitanut yksinään kaikki talouspuolen työt ja nyt niitä ihmetellään siellä ilmeisesti vähän jokainen vuorollaan ja virheitä toistaen.

Hänen tietojen mukaan Sport on myös vaikessa paikassa pelaajamyyntien suhteen, sillä ilmeisesti joitain yhteistyökumppaneita on ilmaissut lopettavansa yhteistyön, mikäli Sport jälleen myy pelaajansa ja rikkoo näin sopimusta. Esimerkkeinä nimikkopelaajat, imagohaitta ja sovitut yhteistyökuviot. Vaikia on kyllä tilanne siellä siis moneltakin suunnilta katsottuna. Tuska oli käsinkosketeltava puhelun aikana.

Tsemppiä teille kuitenkin ja muistakaa se, kuten kaverikin sanoi. Niitä kustannuksia voi säästää muualtakin, kuin tärkeimmistä, eli pelaajista ja ensisijaisesti toimistolta. Heitä jääkiekossa ei välttämättä tarvitse olla ainakaan jokaista. Pelaajat ovat he, jotka sen rahan taloon lopputuloksena tuo tuodessaan ja lajia ylläpittävät, eivät konttorirotat. Turhat sellaiset ainakaan. Kaikkea parasta sympaattiselle Sportille kuitenkin jatkoon.
Kyllä tää Warrior vähän hajulla oli kun katsoo päivän uutisia...
 

Masa19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ajan Vaasan Sport
Vaikka Jyp saakin tänää pelaajia takaisin kokoonpanoon, niin Sportin pitäisi voitto ottaa 3 pisteen arvoisesti. Ässillä sen sijaan ei tänään Rubin ole pelaavassa kokoonpanossa (eikä kuulemma ole lainkaan huomennakaan), eli toivottavasti Poriin matkaa 0 pistettä huomisen jälkeen kuuden sijasta.
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Sportin pelaaja siniviivalla päätti palauttaa kiekon takaisin omalle puolelle sen sijaan ,että olisi siivonnut sen nöyrästi pois ja 1-0...
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
KIITOS JA NÄKEMIIN. Tän perusteella tänään hävitään 8-0
 

ihafinaalis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Minnesota Wild
Voi ittu ja erse. Vieläkö joku ostaisi kahvatkin ovista?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös