Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 496 885
  • 5 140

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Ei voi muuta kun ihmetellä tätä Sportin peli-ilmeen eroa kun ollaan altavastaajia vs pakkovoiton paikassa. Kaksi täysin eri joukkuetta kentällä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Todella kiitettävää menoa ollut Sportilta, tätä haluaa lisää, sanon mä Kuparisaaresta.

Nyt kolmanteen erään ei Sportin saa passivoitua.

Tätä odotinkin, että peliin lähtö oli heti startista aktiivista ja siltä se näyttikin.

Pidetään ote, rinta rottingilla!
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Tulospalvelua vilkuiltuna oli pakko vähä vilaista, ihan ok

Kylläkin normi pistelinko vastassa, miten olis vaikka SaiPa tai KK
 
Viimeksi muokattu:

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Nyt paskoi tuomarit housuihin. Noita blokkeja mista Johnsson sai jäähyn tapahtuu kymmenttäin joka peilissä, mutta nyt päätettiin pistää boksiin.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Hanzl!! Äijä on ihan päällikkö. Toivottavasti hankittiin tänne ens kautta silmällä pitäen. Siinä on nimittäin Löökelle korvaaja.
Pakkohan se on olla niin että hankittiin tänne ensi kautta silmällä pitäen. Ei olisi takuulla hankittu uusia pelaajia tässä vaiheessa kautta muuten.
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Toivottavasti liike ei nyt lopu ja mene ottelun loppu omassa päässä selviytymiseen.

Jäähy! Scarlett on kyllä jonkinsortin loppukauden antisankari.
 

ihafinaalis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Minnesota Wild
Jaahas.. Maikkarin lähetyksessä selostaja sanoi, että Hanzlilla jokin loukki
 

Masa19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ajan Vaasan Sport
Melkein joukkue suli, mutta voitto irtosi lopulta! Huomenna onkin pakkovoiton paikka jälleen kerran. Saatiin piste Tepsiä kiinni - harmillisesti hekin voittivat, mutta vasta jatkoajalla.

Nyt vielä KooKoo saisi hävitä. Kirjoitushetkellä siellä kolmas erä jäljellä ja ovat maalin tappiolla, eli nyt voi helsinkiä kerrankin fanittaa.
 

Eagleheart11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Huhhuhhuhhuh ja vielä kerran huh mikä matsi! 3 pinnaa maistuu ja vielä roikutaan mukana. Huomenna ei päästetä jalkaa kaasulta pois vaan annetaan kaikki mitä koneista lähtee irti! Miettikääpä jos oltaisiin kairattu niitä voittoja jo kauden alussa enemmän eikä oltais kustu viime sekunneilla pelejä (muuan ässä peli) niin tuo tilanne ois täysin eri noh pitää elää hetkessä nyt ja tilenne voisi olla huonomminkin, loppuun asti ollaan tukena!!
 

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Huomenna onkin pakkovoiton paikka jälleen kerran.
Onneksi tämäkään foorumitotuus ei (toivottavasti) ole lipsumassa todellisuuteen. Sporthan on hävinnyt näitä etukäteisvalittajien pakkopelejä tähän asti 8-9 kertaa, mutta on kuitenkin taistelussa mukana.

Kun HIFK hoiti tänään hommansa rimaa hipoen, huhuketjun ansiokas laskelma on lähellä totuutta. Jos siinä laskettu 81 pistettä riittäisi, niin suoran 60 minuutin KalPa-tappionkin jälkeen riittäisi tahdiksi 2p/ottelu. Ei todennäköistä, mutta täysin mahdollista. Tuo Kalpa-pelihän on ihan hirveä, kun Sport joutui tänään menemään all-in ja KalPa on levännyt kolme päivää kevyen vierasmatkan jälkeen.

Svoboda varmaan huomenna maalilla? Reijola ei taaskaan vakuuttanut, vaikka ei varsinaisesti pettänytkään.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Tänään oli kyllä ehdottoman hieno bonusvoitto etukäteen mahdottomalta tuntuvasta vastustajasta joka tosin oli vähän huonommalla jalalla liikkeellä mutta se ei Sporan voiton arvoa himmennä :). Nyt kun saataisiin jostain kaivettua ne liike/energiatasot huomiseen Kalpapeliin, Kalpa on levännyt tänään joten siellä sitä väkkärää varmaan huomenna pyörii joka suunnasta joka suuntaan joten RD ja co. voinee juottaa pari purkkia energiajuomaa ennen peliä ja tölkilliset molemmilla erätauoilla. Onhan tää hienoa että saumat on vieläkin varsinkin kun KK hävisi en gång alltidille.
 

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Jaahas.. Maikkarin lähetyksessä selostaja sanoi, että Hanzlilla jokin loukki
"Siellä on jonkinlainen pieni loukki Martin Hanzlilla ollut, joten ..."

Kuulosti sen verran nopeasti sävelletyltä, että saattoi olla vaikka yht'äkkinen koettu kielitaidon puute. Monen Tshekin kielitaito on sen verran rajoittunut, että luurihaastattelu saattaa olla melko vaativa homma. Tämä tietysti positiivinen arvaus, mutta eiköhän se ylimääräinen tuuletuskierros fanikatsomon edessä olisi jäänyt väliin, jos olisi joku suurempi ongelma?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös