Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 501 536
  • 5 140

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Samanlaista ihme pomputtelua tämäkin peli kuin keskiviikkona. Luulisi, että tauon aikana olisi saatu hiottua peliä paremmaksi.

E: Kun ei taidolla onnistu, niin onneksi sentään väkisin runnoen.
 
Viimeksi muokattu:

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Svoboda otti äärettömän tärkeät torjunnat TPS:n yv: n aikana ja vähän sen jälkeen.
Sitten vielä RA:n nimikkopelaajan tahtomaali!
Hienoa Miro! Tätä ei saa nyt mokata!
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kyllä tuo rosteri laituria huutaa tuloksen tekoon. Stålberg on kolmosketjun luotettava jyrä, ei kakkosen tehomies. Hultille luottoa kakkoseen ja siihen uusi laituri. Kolmoseen Kalle-Mattson-Ståhlberg.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Hiukan alkoi jännittää kun TPS iski tilanteeksi 3-2 ilman veskaa, että näinköhän tänäänkin mokataan pisteet lopussa. Mutta tärkeä voitto! Huomenna kun vielä voitettaisiin, niin olisi pieni tappioputki taas paikattu.
 

LKM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Montreal Canadiens
Sylkykuppi-Tommilaa täytyy kehua tähän väliin, kun on aika paljon saanut paskaa osakseen tällä palstalla. Tänään tuli hyvä oivaltava syöttö Suhosen voittomaaliin. Jos kaverilla ei olisi yhtään pelisilmää niin tuossa tilanteessa ratkaisu olisi ollut ripuliranne maalille tai ekan karvaajan polvareihin. Välillä on kieltämättä ollut heikkoja tai suorastaan hasardeja ratkaisuja puolustuspäässä, ja ehkä on itse tullut seurattua miestä tältä kantilta liiankin tarkasti. Viime peleissä näitä räikeitä virheitä en ainakaan itse ole huomannut. Pakisto tuntuu nyt semi vahvalta huolimatta Hietasen ja Scarlettin puuttumisesta, mikä lupaa hyvää loppukaudeksi.
 
Suosikkijoukkue
Sport
Kova taistelu, hyvät pisteet ja matka jatkuu.
Vähän oltiin purjeessa tokassa erässä, mutta jaksettiin puurtaa ja lopussa kaksi tahtomaalia Suhoselle ja Nallille.
Kolmannessa erässä ei nyt mitään kauheaa paniikkia tullut, vaan pidettiin pää kylmänä, ja kairattiin lopuksi kolme äärimmäisen tärkeitä pistettä himaan.

Hämpton next, lisää pisteitä tarvitaan sieltäkin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Äijät näyttivät ja taistelivat, että tänään voitetaan, no sieltä palkintona sitten tärkeät kolme pistettä RD:n juhlapelin lisäksi, jotka tässä tilanteessa olivat tärkeintä.

Sekavalle tuo peli välillä näyttikin, mutta niin se oli Tepsinkin puolelta.
Emil Johansson oli aikalailla pimennossa, enpä paljon erottanut että pelasi vastustajan joukkueessa, kun Sportissa pelatessaan oli positiivisesti näkyvä.

Svoboda maalissa taas takuumies ja Suhonen puolustuksen hidalgo.

Ykkös yv kärsii kun Axel Holmström vielä toipilaana.

Huomenna HPK:ta vastaan pitää jaksaa ja puristaa vielä voiton edestä.
Luvassa on, että HPK tulee otteluun heti täydellä höyryllä.
 

Boxer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Team Sport
On se Hjalmarsson kova tekijä, näkee kentän ja tekee kaikki oikein. Hyvä kun ei tullut loukkaantuminen törkytaklauksesta. Hemmingin sukellus oli Tepsin parasta antia. Oli kyllä koko joukkueelta hyvä peli ja onnistumisia leveälti.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kato, vanha kunnon sportti-pyöväli on herännyt!
Hyvä, kun tämän hetken yv hivelee jonkun silmää :) Ja onhan se ikävää, kun joku toteaa faktan. Joidenkin nimimerkkien mielestä palstalla pitäisi vain kehua meni miten meni. Yv on tilastojen mukaan toistaiseksi ok, mutta tauon jälkeen idea on ollut kadoksissa ja nimenomaan syöttöjen laatu on kadoksissa. Mutta hyvä, kun sinä @Nebelwerfer jaksat keskittyä minun kirjoituksiin, niin sinullakin riittää puuhaa :)
 
Suosikkijoukkue
Sport
Samalla kokoonpanolla liikkeellä, toki Svobodalle ansaittu huilivuoro tänään.
Nyt pitäisi sporan äijät pitää pää kylmänä koko 60+ minuuttia, koska tänään(kään) ei ole varaa kuluttaa jäähypenkkiä turhan takia.
Voisi olettaa että kerho lähtee luistelukisaan tänään, toivoen että meillä naftat loppuu kesken viimeistään kolmannessa erässä. Eli toisen erän mankelia pitää välttää kaikin keinoin, jotta tuota skenaariota vältettäisiin.

Toki Kerho on ollut melko paska tällä kaudella, toivotaan jatkumoa sille, ainakin täksi päiväksi!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös