Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 975 617
  • 22 362

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
On ollut kyllä suht karsea matsi tänään. Lindberg on paikannut hienosti kaikki muun joukkueen töppäilyt ainakin tähän mennessä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Paco
Ainakin äskeisessä vaihdossa karvausta pudotettu aika rajusti. Heti kun kiekko menetettiin hyökkäysalueella, kaikki kolme hyökkääjää pudotti kohti keskialuetta. Ei hyvä jos annetaan Tapparan rauhassa pitää kiekkoa, pittäs löytyy se energia vielä jostain karvata siten miten aiemminkin.

Voi kertoa siitä että jengillä alkaa piiputtaa. Nimenomaan aggressiivinen karvauspaine ja jalkavuus ovat olleet ne keinot joilla haastettu Tapparaa. Vaikea ymmärtää jos ehdontahdoin alettaisiin antaa kontrollia ton tason pelaajille.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Vittu ei kestä kyllä katsoa. Huolestuttaa pelitaktiikan muutos, Tappara saa nyt hääriä viivelähtöjen kanssa ja kusessa ollaan. Pakko vaan jaksaa, nyt on tärkeä peli voittaa.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Nyt saisi kyllä kerrankin olla tuuria jo vähän.

Edit: Heimopäällikkö yllä oli näköjään samat mielessä samaan aikaan :D
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Veikkaan myös, että jos tämä partaukkeli olisi jonkin muun kun maan parhaan seuran ja organisaation peräsimessä, voisi tulla rumaakin jälkeä. Itse pelistä ei Tapparalla tule mitään, perustuu ihan täysin hienoihin yksilökuvioihin ja suorituksiin.
Mä sit taas toivosin, et mun jengi pelais ja puolustais koko ajan eteenpäin, ei träppäisi ja koittais päästä vastusjana alueelle pelaamalla. Ja että ylivoima olis tikissä.
Eli Tapparan pelillinen ote yleensä ja runkosarjavoitto perustuu yksilökuvioihin ja suorituksiin? Jep.
Jos katsot SHL:lla, kutakuinkin kaikki pelaavat kuin Tappara. Ja hyvä niin. Ei paljon jätellä ja jätellä.
 

Ejy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepes
Ei tämmöstä kyllä kestä kattoa, kauhee jännitys päällä ja peli just sen näköstä että kiekko pomppaa kohta Fillen taakse. Ja niin meinas käydäkkin, onneks on Fille ollut taas tosi hyvin hereillä, pitänyt tepsiä mukana. Nyt pakko olla hereillä jatkoerään, tuommosella esityksellä ei tehdä yhtään maalia tapparaa vastaan ja niillä nyt maali oli enemmän kuin lähellä. Täysin voitettavissa oleva peli mutta ryhdin parannus, CAMA!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös