Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 975 657
  • 22 362

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Ihmeellisesti TPS:n puolustus vuotaa. Onneksi Fillellä on tänään jumalmoodi päällä. Muutoin Tappara olisi jo mennyt menojaan.
Ei se puolustus äsken vuotanut. Kukaan muusta nelikosta ei vaan odota tyhmää syöttöö Tapparan maalin takaa johonkin, missä ei ole ketään. Ei niitä voi varmistaa.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Aika fan boy saa olla, jos tästä Tapparasta jotain säkenöivää jääkiekon toista tulemista löytää.
Veikkaan myös, että jos tämä partaukkeli olisi jonkin muun kun maan parhaan seuran ja organisaation peräsimessä, voisi tulla rumaakin jälkeä. Itse pelistä ei Tapparalla tule mitään, perustuu ihan täysin hienoihin yksilökuvioihin ja suorituksiin.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Tappara on kyllä tyhmä, pelitilannejäähyjä eivät tule saamaan ikinä, ainoat jäähyt mitä voi tulla on nämä väärät vaihdot ja kiekot katsomoon, ottaneet molemmat taas tänään.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä erässä tainnut jäädä meiltäkin viheltämättä jotain. Silti huvittavaa, että yhä vain Tapparalta löydetään vain ns. rikkeettömät jäähyt.
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Olisko Lindbergille pitänyt tulla jäähy kun laittoikin kiekon peliin vaikka ensin peitti? Eikös tälläinen sääntö joskus ollut.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitten kun on se yks onetimer paikka niin maila poikki.

Tää peli tulee päättymään johonkin Tepsin omaan maaliin jossa kiekko menee tolpasta ylärimaan ja sieltä kimpoaa maalin taakse ja Rafkinin luistimesta maalin eteen josta sitten Intonen onnistuu ekan kerran koko pelissä koskemaan kiekkoon ja tekee vahingossa oman maalin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös