Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 975 899
  • 22 362

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Markus Nurmi/HC/FCTPS, katsomokulttuuri
nyt menee kyllä hienosti :D pari kertaa vaihdon aikana kiekosta ohi ja sitten maila paskaksi
 

Ejy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepes
Huhhuh, ihan sumussa mennään nyt. Ei ole sarjan alun TPStä varjoakaan jäljellä
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Paco

Paco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei se auta, ollaan kyllä pahassa henkisessä ja nähtävästi myös fyysisessä sillassa. Ei vaan oo semmosta menoa ja tekemistä mitä viime kotipelissä ja alkaa näyttää todella todella pahalle. Heljanko pelaa tätä menoa todella helpon nollan
 

Sepe72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cleveland Crusaders ja Kokudo Keikaku (vähän TPS)
Kovasti jauhetaan jäähyistä, vihelletyistä ja viheltämättömistä, mutta kyllä ongelmat on vähän muualla. Tepsin pelissä ei ole mitään rakennetta, kukaan ei kanna joukkuetta ja Tappara parantaa koko ajan. Voi tulla kiire, jotta viikonloppuna vielä pelataan.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taitaa juuri ollaan niin kun ounastelin. Tappara säästeli 50 minuuttia lauantaina ja TPS hakkasi päätä seinään. Tänään tuntuu, ettei lähde ollenkaan. Tapparakin aika säästellen liikkeellä, mikä antaa vielä pienen pienen toivon.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka kiekonhallinta on varmasti Tapparalla 2. erän osalta, ei oo paljoa kulmahyrräilyjä näkynyt. Hyökkäykset päätetään suht nopeasti ja jatkuvasti pyrkivät toimittamaan kiekkoa maalille.

Toinen selkeä ero on että Tapparan puolustuspelaaminen on paljon tiiviimpää. Tepsin alueella on maalinedustalla paljon enemmän tilaa.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Minusta saisivat hidastaa peliä vielä enemmän ja vaan roikkua kiekossa. Ajoitukset, syötöt jne kaikki eriaikaista. Rauhassa vaan napsu kerrallaan eteenpäin rytmiä hakien.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös