Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 993 929
  • 22 362

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Nurmen tilanne on koko kauden ollut äärimmäisen vaikea, kun hänelle ei ole löytynyt sellaista keskushyökkääjää, mikä pystyisi ”taikomaan” Nurmen kyvyt esiin. Nurmen pelimotivaatio on monessa ottelussa ollut täysin hukassa, ja hän on keskittynyt kaukalossa täysin vääriin asioihin.
Jos olisin Nurmi, niin lähtisin ensi kaudeksi ulkomaille pelaamaan. Siellä toivottavasti ura voisi pelastua. TPS:ssä se valitettavasti on jyrkässä syöksyssä alaspäin. Kauden päätteeksi Nurmella olisikin syytä olla iso mietinnän paikka, miten tästä mennään eteenpäin. Toivottavasti hän tekee oikeat ratkaisut eikä jää TPS:ään ”mätänemään”. Tänne kyllä pääsee takaisin myöhemminkin, kun sen aika joskus on.
 

Trappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nurmella ollut vaivaa enemmän tai vähemmän koko kauden ja se näkyy valitettavasti otteissa ja siinä miten olet pelin sisällä. Olihan hänellä joulukuun (ulkomuistista) aikoihin huippuvire päällä tovin. Jos esim. selkä ei ole täysin kunnossa, niin se valitettavasti heijastuu aika selvästi peliotteisiin..
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nurmen peliin ei mielestäni paljon vaikuta sentteri, eikä oikein kukaan muukaan. Nurmi tykkää paljon itse nousta kulmista maalille joka parhaimmillaan onnistuu erinomaisen suojauksen ansiosta. Jos selässä on ongelmia, se tietysti vaikuttaa peliin ja siihen päälle gorilla selässä on taakkana jo aika raskas.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Viikko sitten sunnuntaina näytti siltä, että mikäli ei ihmeitä tapahdu, niin kymmenen sakissa ollaan.
Nyt tuo tilanne on melko päinvastainen ja mikäli ei ihmeitä tapahdu, niin meidän kausi päättyy runkosarjaan.

Viimeiset viikot on olleet sellaista vuoristorataa että alta pois. Aika hyvin kuvastaa toki myös koko kautta.

Mutta sunnuntaina kirjoittelin tuon ylemmän tekstin ja nyt ollaan taas siinä tilanteessa on kaikki on meidän omissa käsissä. Helppo tuo reitti kympin sakkiin ei tule olemaan, mutta ei keväällä mitään helppoja pelejä kuulu ollakaan.

Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä (parin viikon takaa) Sport on menossa poffeihin, kun laittoi kaasun pohjaan ja me ollaan porilaisten sekä kouvolalaisten kanssa kilpailtu siitä kuka päästää eniten. Luotetaan siihen että vaihtelevuuden trendi jatkuu ja tämä viikko on taas pelkkää aurinkoa meikäläisille.

Eiköhän Makke vedä tänään Lehterää nenästä (tuomarin nenään ei kuitenkaan Jorimaisesti huido) soittaa Komarovilla ilmakitaraa ja johdattaa meidät säälipoffien porteille.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Mitä tekee Lindberg??????????
 

Ejy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepes
Hyvin alottaa Fille, torjunta-asento ihan palasina ja laukaus ilman maskia.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Missä tuo Lindberg taas oli. Siis vittu ei voii jäädä kulma nuin auki
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös