Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 994 914
  • 22 362

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan mukava maali-iloittelu tällaisesta pakkovoitosta.

Jyp taisi karauttaa tänään kiville looullisesti. Ei tuolta kyllä enää nousta sääleihin vaikka Tepsin voittaisikin…
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Positiivinen ehtoo, kolme pistettä, Maxin neloset, nollapeli, tulosveto kiinni ja Liigapörssiin mukavasti pisteitä, äkkiä laskettuna Tepsin kenttä sai 5+7.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Lindbergin puolesta voidaan olla iloisia nollapelistä, kun henkisesti kausi on ollut miehelle tuskien taival. Viimeiset kolme peliä on muutenkin pelannut aiempaa paremmin.. Ei edelleenkään herätä luottoa, mutta enää ei ihan jokainen veto miestä kohti hirvitä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lindbergin puolesta voidaan olla iloisia nollapelistä, kun henkisesti kausi on ollut miehelle tuskien taival. Viimeiset kolme peliä on muutenkin pelannut aiempaa paremmin.. Ei edelleenkään herätä luottoa, mutta enää ei ihan jokainen veto miestä kohti hirvitä.

Tänään oli paluunsa jälkeisistä peleistä mun mielestä kaikkein varmin. Ei höntyillyt tai ylipelannut tai ollut epävarman oloinen torjunnoissa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Lindbergin puolesta voidaan olla iloisia nollapelistä, kun henkisesti kausi on ollut miehelle tuskien taival.
Itsekin näen tämän nimenomaan hänelle henkisesti tärkeänä erävoittona. Noin muutoin SaiPa ei mikään testi ollut, vaan ihmetellä pitää tuota heidänkin antiaan tähän sarjaan. No tämä oli tällainen kävely eikä ketään kaiketi loukkaantunut, joten chapeau. Pudotuspelit ovat edelleen ihan yhtä kaukana.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kyllä hankala rasti tulee olemaan tämä loppukausi. Nyt ei olisi enää varaa yhteenkään haluttomaan perseilyyn. Päävastustajatkin kohdataan piakkoin. Pleijaripaikka voi hyvinkin olla yhdestä pisteestä kiinni. Nyt joukkue saisi pystyä ylisuorittamaan.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En hirveästi syttynyt tuosta Palmun noususta ykkösylivoimaan mutta nyt antoi ainakin osviittaa että tuo voisi toimia. Wernblomilla oli paljon vaikeuksia saada läpisyöttöä Marjalalle. Jos tuo poikittaiasyöttö ei mene läpi niin Lindrothin lämäri jää kokolailla hyödyntämättä.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
En hirveästi syttynyt tuosta Palmun noususta ykkösylivoimaan mutta nyt antoi ainakin osviittaa että tuo voisi toimia. Wernblomilla oli paljon vaikeuksia saada läpisyöttöä Marjalalle. Jos tuo poikittaiasyöttö ei mene läpi niin Lindrothin lämäri jää kokolailla hyödyntämättä.
Se poikittaissyöttö ei ole mennyt Marjalalta läpi koko kaudella. Nyt riittää kun pelaa viivaan helpon syötön, Max hoitaa loput.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Trappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvän esityksen ohella mietityttää tuo Rafkinin tekeminen. Jotenkin hänen kohdallaan toimisi ajatus "vähemmän on enemmän", Hyökkäyspäässä mies sutikoi kiekon omiin jalkoihinsa tai yli siniviivan ennen kuin vastustaja on edes lähellä, tai sitten ajaa toistuvasti itsensä umpikujaan sinisen kulmalla puskemalla laput silmillään. Hänen täytyisi yksinkertaistaa peliään huomattavasti ja lähteä rakentamaan peliä ihan yksinkertaisista asioista.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kallio on saanut itseltänikin kovaakin negatiivistä palautetta mutta on myös osattava antaa positiivistä palautetta kun on sen paikka.
Lindroth oli kyllä loistava haku ja jota suurin osa taas kauhisteli ja naureskeli itse mukaan lukien vähän samaan tapaan kuin mitä oli Wernblomin kohdallakin.
Toivoa sopii että nimet olisivat Lindrothin kohdalla jo paperissa sillä näillä otteilla ja tehoilla millä hän nyt on pelannut niin voi olla vaikeaa pystyä pitämään häntä Tepsissä.
Isommat Liigaseurat ovat jo varmasti apajilla samoin SHL:n, Sveitsin ja Saksan joukkueetkin.

Mitä tulee eiliseen otteluun niin 6-0 voitto on aina voitto ja kolme pistettä sarjataulukkoon vaikka olisi tullut millaisella pelaamisella.
Tosiasia kuitenkin on että ei eilinenkään pelaamisen taso kauheasti nostanut luottoa tuleviin viimeisiin runkosarjaotteluihin.
Tepsin otteet kun oli varsinkin toisessa erässä erittäinkin surkeaa tasoa ja koko ottelun tasolla ei perjantaina ja sunnuntaina todellakaan oteta molemmista otteluista kolmea pistettä. Saatika lopuista otteluista joissa vastaan tulevat KalPa, Tappara, HIFK, Lukko ja Ilves.

Erittäinkin huolissaan valmennuksen pitäisi olla joukkueensa hyökkääjien tasosta ja ylipäätään hyökkäys pelaamisesta.
Mikäli Lindroth ei olisi ollut peli päällä niin melko tiukka vääntö olisi taas ollut sarjajumboa vastaan joka rehellisesti sanottuna on materiaaliltaan tällä hetkellä Mestis tason joukkue sillä hyökkääjät onnistuivat tekemään ainoastaan kaksi maalia ottelussa.
Hyökkääjät eivät osuisi tällä hetkellä edes ladon ovista sisään ja onko syy sitten itseluottamuksessa vaiko missä mutta heikkoa tekemisen taso heillä joka tapauksessa on.

Niillä kerroilla kun päästään vastustajan kenttä puoliskolle niin ajaudutaan kulmiin pyörimään ja pyöritään siellä niin kauan kunnes menetetään kiekko ja vastustaja pääsee liian usein ylivoima hyökkäyksiin.
Onhan tuollainen kiekkoralli kulmissa ajoittain ihan kivan näköistä mutta kun se ei johda yleensä mihinkään. Onko pelaajat niin arkoja etteivät uskalla ajaa röyhkeämmin maalille tietäen että keppiä sekä mustelmia tulee vai voiko oikeasti olla ettei tuota maalille ajoa ja kiekon toimittamista maalille oikeasti edes harjoitella? Maalille ajoa ja kiekon rusikoimista vaikka väkisin sisään pitäisi harjoitella koko ajan ja harjoituksissa pelatessakin pitäisi nuo tilanteet vääntää samalla lailla loppuun asti niinkuin peleissäkin.
Vanha sanontahan kun on että niin pelaat kuin harjoitteletkin.
Pitäisikö valmennuksen katsoa vanhoja videoita jossa kiekko pelattiin laitaan vauhdissa olevalle Davisille, Nurmiselle, Javanaiselle, Vilanderille tai Kestnerille ja veto lähti näiltä välillä jo sinisen kohdalla ja varsinkin Davisin sekä Nurmisen kohdalla kiekko meni myös usein tuolloin maaliin asti tai veto lähti aloitus pisteiden kohdalta mutta nämä kaverit uskalsivat myös ajaa röyhkeästi maalille astikin.
Siellä ovat tietyt hyökkääjät vajonneet todella syvälle kuten Teissala, Nurmi, Palmu, Fröberg, Dudas eikä Wernblomin tahtikaan enää niin vakuuttavaa ole viime aikoina ollut.
Toki Nurmi ja Palmu saivat eilen sentään pari syöttö pinnaa itselleen.
Hyökkäys on tällä hetkellä hyvin pitkälti Marjalan varassa.

Missä on Tepsin hyökkääjien röyhkeys, määrätietoisuus, päättäväisyys, terävyys ja luovuus?
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Kiireen takia en eilistä seurannut, mutta jumalauta mitä siellä on oikein otettu! Nyt täytyy toivoa, että tuosta jäi hyvä fiilis kaikille ja veto pysyy loppuviikon samana. Ehdottoman tärkeää nostaa itseluottamusta, varsinkin Nurmella, Lindbergillä ja Palmulla. Palmulta hyvä ottelu vihdoin ja viimein. Lindbärin kohdalla ei voi kun miettiä kuinka tärkeä mahtoi nollapeli ja hyvä ottelu kaverille olla kaiken paskan jälkeen.

On se Lindroth kyllä saatana värväys! Vuoden skouttipalkinto lähtee sinne ketä tän keksi! Ruotsin statseilla tuskin kävi kuhinaa ympärillä..

Jos palataan maan pinnalle, niin se oli kuitenkin vain Saipa joka kaatui. Seuraavaksi JYP joka on ihan eri katergoriassa. Gardiner siellä jo lämii autotallin oveen Lindbärin naamakuvaan kiekkoja!
Eilinen ilman Maxia olisi ollut varmasti ihan helvetinmoista tervanjuontia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös