Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 975 750
  • 22 362

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ehkä toi Väisäsen 1vs1 hyökkäys alivoimalla kuvastaa parhaiten Tepsin hyökkäyspelaamisen haasteita. Ei uskalleta haastaa vaan päädytään vetoon huonosta paikasta ja veto vielä osuu siihen ainoaan vastustajan pelaajaan joka on vastassa.

Lisäksi keskialueella annetaan jatkuvasti huonoja syöttöjä ahtaisiin paikkoihin. Nyt kun pitäisi lyödä päätyyn, yritetäänkin pelata pienellä alueelle sisään. Muttakun taidot ja tila ei riitä niin menee sähläämiseksi ja suureksi määräksi menetyksiä keskialueella.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Melko tyly tasoero joukkueiden välillä.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Missä Broadhurst ja se uusi ruotsalainen??? Tehoja odotetaan.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Järjettömän pitkiä pyörityksiä tulee jatkuvasti omiin. Ei tässä pelissä oo ollut mitään palaa sitten ekan viisminuuttisen.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Loistavaa, Valilla 1 torjunta ja 2 päästettyä..
 

Wimrfin

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Vittu mitä paskaa. Tuo viimeinen vaihto, miten ei saada kiekkoa edes Heljangolle asti? Tuosta olisi pitänyt iskeä sisään...
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taas pari maalintekopaikkaa, ekaksi Marjala (?) ampuu yllättäen ohi. Sitten Palmulla tyhjä maali mutta jätkä lähtee kaventamaan keskelle ja lopputuloksena menettää kiekon.

Tappara voi pelata loppupelin ilman veskaria ja Tepsi ei silti saa maalia jos tää touhu jatkuu.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets
Eka erä:

- hyvä alku ja sitten Tapparan maalin jälkeen täysin purjeessa
- tehottomuus jatkuu eli Tappara teki tokasta tilanteesta kun sitä ennen meillä monta hyvää vetopaikkaa ja heti sen jälkeen Makke veti tontista laseihin, sama homma viimeisellä minuutilla kun Marjala veti loistavasta paikasta kilometrin ohi (millä helvetillä)
- Lindroth on iso mies ja pelaa sen tyylisesti, sytyn päätypaineihin ja kamppailuhalukkuuteen, tänään tulee varmaan isoimmat minuutit pitkään aikaan
- Salinilla on jalkaa ja kiekko nälkää
- 1-0 vähän Valin piikkiin propellina vaikka oli suora laukaus, 2-0 paskamainen tilanne kun kiekko hukkuu oman pelaajan avustamana (pyyhkeitä Fröbergille kun syötti vihulaisen lapaan)
- epäreilut jaot kun kaverilla on alaketjuissa jotain 13 maalin ukkoja ja Red Bull kypärällä tuplasti pisteitä meidän vastaavaan

Eli sama tarina koko ajan. Kiekkoa meillä saatanasti ja mitään ei saada tehtyä ratkaisun paikassa
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Ostin Heljankon liigapörssiin ja laitoin kapteeniksi. Yritin "käänteisjinxausta" mutta nollapelihän sieltä tulee tätä menoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös