Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 716 709
  • 14 817

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Tollai se Kookookin meitä rankaisi, kiekkoa maalille niin kyl se joskus menee. Ei tartte sit loppua kohden alkaa nii pal mailaa puristaa.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Oma koira puri.
Joku roti saisi näissä olla. Ei Ilomäkikään edes yrittänyt tulevaa työnantaja (Kookoota) vastaan maalia lauantain rankkarissa. Tai siltä se kävely vauhdilla Foppan hakeminen näytti.

Huomaskohan joku muukin, että jos on maskia niin heittokin voi upota?
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Jos et tuota huumoriporukkaa vastaan saa edes maalintekopaikkoja luotua niin viimeinen voi sammuttaa valot kopista. Joutuu varmaan huomenna kaksinumeroisen määrän ottamaan keskioluita alle että kehtaa lähteä hallille kiittämään upeasta juhlakaudesta.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitos Kallio, olet tehnyt hienoa duunia. Nappikausi, en tiedä missä oltaisiin jos et olisi näin hyvin joukkuetta rakentanut.

Vittu meillä on laittaa kentälle Pyyhtiää joka ei saanut koko kauden aikana yhtään mitään aikaan. On laittaa Jasua jonka homma on puolustaa ja pelata nollanollaa. Yhdenkään pelaajan osalta ei odotusarvo ole sellainen että tasoitusmaali tulee.

On se sitten Kallio tai Urama niin iso kiitos juhlakaudesta. Teitte tästä ikimuistoisen. Ja saitte jollain helvetillä tähän palamaan vielä yli 2m€ rahaa. Hattu päästä, hienosti meni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös