Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 717 294
  • 14 817

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Kaikki maalit maalinedestä, ei puolustuskaan oikein tukea anna maalivahdille.

Aika heikosti päästiin itse maalin eteen vetoja vetää, mitä laukauskarttaa katselee. Röyhkeemmin pitäisi kyllä mennä sinne maalinedustalle.
Pelicansilla noin 10 vetoa parhaalta sektorilta, Tepsillä vain 3-4. Koita siinä sitten voittaa pelejä.
No, kaikille sattuu välillä ohipelejä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Noniin, aika karmea esitys tänään. Alku näytti hyvältä, jalka liikkui ja peli oli Pelsujen päädyssä. Puolustus on järkyttävän virheherkkä, ja maalin jälkeen peli-ilo katosi taas johonkin. 2-0 jälkeen alkoi yksinpelaaminen, joka antaa viitteitä siitä, ettei kavereilla oikein kuuppa kestä. Ilmeisesri vituttaa hävitä, ja vituttaa ettei mistään saada sisään. Ja siksi kai peli näyttää niin väkinäiseltä.

Vähän huonoon saumaan tuli loukit, sairastumiset ja pelikielto. Ollaan jouduttu pelaamaan repalaisilla kokoonpainoilla ja jo valmiiksi todella ontuva puolustus on ollut entistä haavoittuvaisempi. Tehottomuus on jatkunut koko kauden, tosin irvokkaasti juuri silloin tehtiin näennäisesti paljon maaleja kun hävittiin 3-0 johdosta parikolme peliä.

Terveenä tuo joukkue on mielestäni paperilla aivan riittävän hyvä, että sillä oltaisiin oltu kuuden sakissa. En osaa sanoa mikä siellä mättää, että jääkiekosta on saatu ajoittain noin vaikean näköistä. mä en lähde roolitusta tai hankintoja syyttämään, toi jengi on pelannut hyviäkin pelejä, kyllä syy tähän nykyiseen alakuloon on jossain muualla, ja osoitan varovaisesti valmennuksen suuntaan. Pelitavasta tai sen toteutumisesta en osaa sanoa sen kummempaa, mutta kyllähän pelaajille on jostain syystä joku lukko syntynyt, jonka vuoksi myös yksilösuoritukset ovat niin heikkoja kerta toisensa jälkeen.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ahokkaan ja Kaltonkin paidat voisi nostaa kattoon. Nimittäin hallin vessan kattoon . Valmennus voisi pitää siellä ihan omat paidan nosto seremoniansa ja vetäistä sen jälkeen pelikirjansa vessan pöntöstä alas.

Saako tuon tilan käännettyä ympäri noston jälkeen....


Sanattomaksi vetää. Peli ei ole kehittynyt yhtään. Pelaajat vetelee kuin aivosumussa oleva projektipäällikkö. Valmennus heittelee kommentteja että oli shaatanan hyvä peli, pikkuasiat ratkaisi ja naureskelee päälle. Kukaan ei kentällä tiedä mitä pitää tehdä, pl. junnut jotka penkitetään tämän ansiosta.

Ihan oikeasti, pelaajat, valmennus, utj:t ja utj:n utj:t ja mitä sielä onkaan: menkää pois.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Missä on tämänkauden TPS joukkueen taistelutahto/periksiantamattomuus ? Ei olla nähty sitä samaa mitä parian edellisenä kautena jolloin ei luovutettu vaikka oltiin tappiolla. Tällä kaudella TPS pelaajilla alkaa "takajalat" laahaamaan jo toisessa erässä ja valmennus ei reagoi juuri mitenkään . Aikalisäkin on TPS valmennukselle vieras asia. Luuleeko ne että niitä voi säästää seuraavaan peliin?
 
Suosikkijoukkue
TPS, Turku
Hyvä tsemppi tänään. Ihan pienestä jäi vajaaksi. Ei tarvetta kokoonpanomuutoksille huomiselle, sen verran hyvin joka äijä on pelissä kiinni. Luistin liikkuu ja vastustajat jää jalkoihin. Kova tahto kaikilla nousta maalille ja antaa kaikkensa joka vaihdossa.

Onhan tämä joukkue niin turhauttavaa katseltavaa, että hyi vittu.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kaikki maalit maalinedestä, ei puolustuskaan oikein tukea anna maalivahdille.
Tämä oikeastaan tiivistää oleellisen. Tätä kautta on jäljellä 7 peliä ja ehkä kaksi muodollisuuspeliä ennen lopullista rantalelujen vyöryä. Jos tässä vaiheessa kautta vastustaja hakkaa maalin edestä reboundit sisään, niin että ihmettelet vieressä, niin ei näin veltolla rusettiluistelulla kuulukaan päästä kautta jatkamaan sen pidemmälle. Tulos puhukoon puolestaan.

Olen jotenkin oikeasti hämmentynyt miten viime kauden ylisuorittamisen jälkeen on rotko ja alasajo ollut näin vimmainen eikä Ahokas tai kukaan muukaan ole saanut elokuusta asti näitä hyökkäyspään tehoja muutettua yhtään mitenkään. Ihan kaikkea slumppia ei selitetä Pärällä ja Nurmella ja Kareevilla saati suonenveto Pyyhtiällä. Jopa Kaskisen aikana mielestäni nähtiin vähemmän tukossa olevaa hyökkäyspeliä ja se on paljon sanottu se, vaikka lautta ajelehti lopulta aivan miten sattui.

Tämäniltainen on oikeastaan malliesimerkki siitä mikä on Ahokkaan joukkueen taktinen kompastuskivi ollut eli aloitetaan ottelu tukkimalla keskusta ja pelataan prosenttilätkää hyvinkin orientoituneesti muodossa, mutta kuitenkin tulee se virhe ja vastustaja ottaa johdon, mutta Tepsin pelissä ei todella mikään muutu vaan edelleen sumputetaan, miekkaillaan ja pelataan ansiokasta puolustusalueen puolustuspeliä vaikka tasoihin pitäisi jotenkin päästä. Oikeasti takaa-ajo ei ala missään vaiheessa, koska maalinestopeli. Tämä sama lyhytelokuva on nyt toistona tullut todella useasti eikä siihen selvästi ole muutosta tulossa. Erittäin ikävä taktiikka näissä asetelmissa. Ja onko se puolustus edes niin tiivis, jos vastustaja runnoo laatan rysään kuin punaiselta matolta itse todistaen aitiopaikalta tätä. Johtajuus tästä joukkueesta oikeasti puuttuu. Ja kun ei ole sitä, niin ei ole päämäärääkään, että mitä tehdään ja puuttuu esimerkit.
 
Viimeksi muokattu:

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Jasu puhui Hunajacast-jaksossaan joukkuehengen merkityksestä näissä kahdessa finaalijoukkueessa. Minusta tästä joukkueesta jotenkin nyt huokuu se, että kaikki ei ole kunnossa joukkueen sisällä.

Vituttaa, odotin tältä peliltä todellista taistelua playoff-paikasta ja näin takaiskumaalista välittömästi lamaantuneen porukan. Kiinnostaisi kovasti kuulla rehellisesti mitä mieltä pelaajat ovat tämän hetkisistä peliesityksistä.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tästä kaudesta on tulossa hirveä pannukakku. Ei toimi oikeastaan enää mikään - ei ole enää mitään odotuksia. Kuuden joukkoon ei ole mitään eväitä. Kuntopuntari, no se on kyllä tyly.
Ei ole ensimmäinen kerta kun kevään menestyjän runkosarjan viimeinen neljännes tjsp. näyttää kamalalta. En väitä että tämä jengi tulisi menestymään, vaikka asia sillä viisiin onkin.
Meinaan vain sitä että runkosarjan lopun perusteella ei voi päätellä yhtään mitään.

Sitä paitsi, minusta tuntuu että Tepsille muutama ylimääräinen matsi tekee pelkästään hyvää; perstuntumalta sanoisin että liki joka kerta kun päästy "levänneenä" peliin ja kaveri pelannut esim. edellisenä iltana, kaik o mänt ja kamu ryöstänyt pinnat.

Sääleistä vauhtia ja tekemään Matikaisen Bluesit, olikohan joskus 2012 kun nousivat karsinnan kautta finaaleihin. Meidän José oli silloin Bluesin C- junnuissa peruspakkina pelaten 0-0:aa.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Mulla meni tämä ilta pitkästä aikaa tunteisiin. Jos olis ennakkoon tiennyt, että Lahteen saapuu täysin hengetön vierasjoukkue, niin olisin voinut pelin sijasta katsoa pari tuntia vaikka seinää.
Ei ole tullut viime aikoina juuri pelejä katsottua. Se on melko raivostuttavaa raivata aikatauluihin tilaa ja todeta taas pelin jälkeen, että olisi tämän ajan johonkin järkeväänkin voinut käyttää.
 

ZapBis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsukka, Junaittid
Paikan päällä viimeksi Tampereella Tappara-ottelussa. Tuossa pelissä TPS oli taisteleva, periksiantamaton ja muutoinkin todella hyvä - tappiosta huolimatta.

Itseasiassa tuon pelin jälkeen tuli hehkutettua sitä, että Turussa nähdään taas pitkä ja hunajainen playoff-kevät.

Mutta mitä helvettiä on reilussa kuukaudessa tapahtunut tuolle joukkueelle? Jokainen pelaaja tuntuu vuoron perään perseilevän kentällä ja ketään ei tunnu kiinnostavan pätkän vertaa vaikka illasta toiseen persraiskataan. Toivottavasti joku nykyjoukkueen pelaaja kauden jälkeen tai vuosien päästä kertoo, mikä sai joukkueen notkahtamaan näin pahasti (joku painava syy tälle on pakko olla).
 

clima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS vuodesta -76
Tänään on tiukkaa vääntöä pisteistä kun vastakkain ovat viimeisen kymmenen ottelun kuntopuntarin 13. vs 15.

Alkais jo.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Ei ole tullut viime aikoina juuri pelejä katsottua. Se on melko raivostuttavaa raivata aikatauluihin tilaa ja todeta taas pelin jälkeen, että olisi tämän ajan johonkin järkeväänkin voinut käyttää.
Sitä alan monena iltana tossa kello 19 jälkeen pohtimaan, että miten kovapäinen optimisti oikein olen. Kun vielä 1830 on harhaisia ajatuksia siitä, että "Tänään, tänään se peli muuttuu ja vastustaja jyrätään ja tulee voitto". Eka erän jälkeen yleensä voisi vahettaa kanavaa ja alkaa katsomaan jotain mielenkiintoisempaa. Vaikka niitä Flinkkilä-keskusteluohjelmia Ykköseltä tms. Ja olen varma, että tänään illalla astun samaan miinaan ja levitän viinit ja oheistuotteet pöydälle sillä meiningillä, että nyt katsotaan, kuinka peli viimeinkin alkaa sujumaan. Ja toiseen erään mennessä saan huomata, että muiden murskaama SaiPa pistääkin ihan oikeasti hanttiin eikä TPS kykene muuta kuin pysyttelemään kyydissä mukana. Tai yrittää pysytellä! Ja kyselen itseltäni, että miksi ihmeessä vielä maksan tästä? Kun tuote ei vaan vastaa odotuksia. Pirkanmaalla asuvana olisi jo aikaa sitten ollut mahdollisuus vaihtaa Tapparan, Ilveksen tai HPK:n kannattajaksi, mutta sen verran masokistia minusta löytyy, ettei noita mahdollisuuksia voi edes ajatella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös