Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 739 896
  • 16 050

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Strobovalohenkilökin veti homman hyvin kottipäi.
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jep.

Ei riitä. Liike ei riitä ja etenkin pelisysteemi ei riitä. Aika aivotonta ja toivotonta menoa. Zagi ja Gregoire ei kahdestaan riitä, niin hyviä kun ovatkin. Koko tulosyksikkö niiaa. En mä oikein tästä muuta osaa "syyttää" kuin valmennusta, ja ihan pikkasen sitä että mestaruuksia yritetään voittaa tietoisesti ilman ykkössentteriä. Paljon enemmän kuitenkin valmennusta.
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun ei riitä niin ei vaan riitä mutta luovuttamaan en silti rupea koska niin kauan kun pelejä on jäljellä niin mitä vaan voi tapahtua!! Huomenna uusi yritys.
En taida edes haluta katsoa, kuinka porilaisetkin vie meiltä vielä tuhkatkin pesästä Joensuun Jessen johdolla
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tappara näemmä käänsi pelin voitoksi. Alkaa näyttää 3. sijalta. Tapparaan eroa 5 pinnaa ja 3 peliä jäljellä. Ilves edellä vain 2 pinnaa, mutta peli vähemmän pelattuna.

Huomenna Pata kaatuu, jos tuo 2 erän draivi ja taistelu saadaan päälle. 3. erän läpsyttely ei riitä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huono kolmas erä. Lukko olisi kyllä kaivannut jonkun niistä tolpista sisään, ja toisaalta Ipan kahdesta ekasta olisi voinut toinen jäädä pomppaatta. Kaksi ekaa erää ihan jees.

Ylivoima aivan kelvotonta, se huolestuttaa. Mutta helppo korjata!
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Happaman maun jättää pelistä tämä 3. erä. Loppuiko bensa Lukon tankista vai missä vika?
Vain viikko lepoa, ei sytyttänyt kun kaksi maalia tappiolla, ulkonakin tulee lunta ja tuulee, kuu väärässä asennossa ja mitä näitä nyt on.

Ammattilaisjoukkue.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Laskusuhdanne oli tänään.

Avauserä oli oikein hyvää jääkiekkoa, ja miksei toinenkin. Erikoisten jäähyjen sävyttämässä erässä Ilves teki Lukon puolustuksen avustamana 2-1 johdon ja tuomarin lahjaylivoimalla 3-1. Onneksi se ei ollut pelin voittomaali.

Kolmannessa erässä Lukko oli täysin aseeton.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Kyllähän siitä ois kuulunu pitkäkiekko viheltää, mutta näytti linjatuomarikin jännittävän maalia ja unohti oman työnsä samalla!
Varmaan katsoivat, että Gregoire ois ehtinyt kiekkoon jos olisi halunnut. Kaiken kukkuraksi kaarsi vielä tilanteesta pois. Taisi lopettaa pelaamisen ennen pillin vihellystä.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Asenne peliin tulossa oli oikea. Peli oli molemmilta hyvää ja viihdyttävää. Sitten erikoistilanteissa kaveri on parempi ja käytännössä luovutettiin. Ulospäin tvn välityksellä se ei näy, mutta mulla tulee ihan sellainen fiilis, että ei haluta pelata kaverilla. Onko korvien välinen jumi menossa jo kopin sisälle henkeen? Paha sanoa. Sellainen fiilis tulee itselleni. Loppu luovutettiin täysin.

Tuo miten helposti meidän selkäranka katkeaa ei lupaa pitkää kevättä. Olen mielelläni tästä väärässä.

Ei oo kyllä yhtään fiilis, että odottaisin pleijareita.

Mut syy mistä kaikki käytännössä on lähtenyt on surkea hyökkäyspeli. Miten se on noin surkeaa? Nyt on väärä hetki kysyä, mutta jos kausi päättyy mahalaskuun, niin haluan vastauksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös