Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 739 968
  • 12 310

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Olipa hengetön esitys. Asenteesta kertoo paljon se, että IFK:n kenttäpelaajista erottui edukseen ainoastaan Koivistoinen, ja hänkin vain hetkittäin. Garteig piti IFK:n pelissä mukana. Kalpa olisi ansainnut tästä isommankin voiton.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Gartsin piikkiin toka maali? OK! PW häviää aloituksen 1000-0 ja tää Holopainen päästä Korhosen vetämään täysin vapaasti ykkössektorista ristikkoon :D
Winbergin mies teki. Eikä Winberg sen jälkeen tainnu vaihtoa kaan pelata.
Maali ei toki menny Garteigin piikkiin millään lailla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Olipahan yllättävän isoissa vaikeuksissa IFK tänään KalPan träpin ja luistelun kanssa. Jos IFK ei saa kotonaan näihin hiljaisiin arkipeleihin sitä pelitapaan vaadittua kovaa energiaa ja draivia päälle, niin huonosti käy. Toki kun Hirvonen ja Innala ovat samaan aikaan poissa, niin kiekollista osaamista ja hallussapitoa puuttuu paljon. Varsinkin kun Broadhurstin ketju ei vielä pelaa tarpeeksi hyvin ja Halonen onkin tosiaan näin paljon Garteigia parempi maalivahti.

Mutta ehdottomasti voitto tästä olisi pitänyt ottaa. Hyvä herätyksen paikka. Ei se kärkipaikka vielä voi näin paljoa laiskistuttaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Sellainen huumoripläjäys sieltä sitten. Mites se homma viimeksi lähti lentoon? Pitikö dumata jotkut tietyt pelaajat esim. Palola ja Innala, vai käykö jos tän illan perusteella dumaa kaikki? Pari paskaa peliä putkeen niin jollain tää pitäis nyt kääntää nopeasti.
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peltonen se on vaan niin viilipytttynä tuolla ja mulkoilee tyhjyyteen… En kyllä itse pystyisi kattelee rauhassa tollasta paskaa esitystä, vaan huutaisin täyttä kurkkua, ottaisin aikalisiä ja heittelisin juomapulloa päin pelaajia…ja apuvalmentajia
ehkä siksi en ole valmentaja
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Sille valmennusryhmän jäsenelle lampaanperse, joka istutti Heden ylivoimalle.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Saatiin enemmän kuin mitä ansaittiin; säkämaalit tuli vähän puskista. Nämä helpot matsit on aina vaikeimpia.
Ei tästä mitään opittu mutta ensi kerralla vähän asennetta mukaan niin on myös mahdollisuus pisteisiin. Tai sitten Kalpat oli vaan ihan vitun kova.
 

Nicky Nichols

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KalPa on ollut vuosikausia IFKlle vittumainen vastustaja. Vaikea on voittaa peliä kun ei pääse edes paikoille. En muista nähneeni tällä kaudella vastaavaa peliä jossa IFKlla on noin vähän huippupaikkoja.

No ei siinä, paska peli silti joukkueelta. Eniten vituttaa Garteigin puolesta, teki tänään kaiken voitavan. Tarvisi itselleen pelatun voiton ja mielellään jo perjantaina.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Vaikuttaa siltä, ettei meidän parane kohdata nopeasti liikkuvia joukkueita poffseissa.
KalPa on varsinaista myrkkyä varsinkin meidän hitaille pakeille.
Eikä asiaa auta, että unohdetaan viisikkopeli, kuten tänään.
Ei me Garteigiin kaaduttu, vaikka mielestäni kaksi ekaa oli otettavissa joko paremmalla sijoittumisella tai hyvällä räpylällä. Garteig on enemmän peittävä kuin liimaava veskari ja toisinaan sylkee eteensä kiekkoja. Tänään ei sylkenyt.
Hyökkäyksestä oli taas liian monta hyvää poissa. Aikaisemmin Koivistoinen ja Broadhurst, nyt esim. Innala ja Hirvonen. Osoittaa, että matsku on liian kapea.
Eikä tunnu Broadhurst yksin pystyvän ylläpitämään ketjunsa tehoa.
Dyk ei tunnu heräävän ja vähän samalta vaikuttaa Tallbergin kohdalla.
Seppälä, Holopainen ja Hede eivät riitä paikkaamaan.
Tänään kaikki paitsi Koivistoinen, Paajanen, Jääskä ja ehkä Broadhurst jäivät telineisiin. Pakeista vain Motin saa plussat.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Twitterissä tuli vastaan, että IFK loi tänään maaliodottamaa kokonaisen n. 1,2 maalin verran, joka taitaa olla IFK:n kauden pienin lukema. Liigan huonointa vierasjoukkuetta vastaan. Oli äärimmäisen heikko, tai oikeastaan nolo, esitys viimeisessä kotipelissä ennen joulua.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
HIFK ei kyllä noilla arki kotipeleillään varsinaisesti anele katsojia luokseen.
Eipä niin, ehkä pitäisi maksaa bonuksia voitetuista 3 pisteen peleistä ja kertoimella 1 vieraissa ja 1,5 kotona.
Pistemenetyksistä ei mitään. Ja nollapistepelit vähentäisi aina kertoimella vaikkapa 0,5. Kauden lopussa sitten vasta maksuun.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Winbergin mies teki. Eikä Winberg sen jälkeen tainnu vaihtoa kaan pelata.
Maali ei toki menny Garteigin piikkiin millään lailla.

On kyllä perseestä jos Cory/Ville viltitti Vimperin tuon takia. Peli oli niin paskaa ja niin moni kundi teki virheitä, että Vimperin olisi hyvin voinut antaa pelaa ja saada taas yksi peli alle. Musta on tärkeää, että saataisiin tämä lupaava kaveri nyt vaan pelaamaan. Jos ei Cory luota jätkään, niin sitten vaan pariksi viikoksi Mestikseen. Kundi tarvitsee nyt minuutteja.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Syyskausi päätettiin sitten kotona kauden huonoimpaan esitykseen...

Hyvää joulua.
Hyvää Joulua kaikille palstalaisille!

Meillä on kyllä perjantaina peli Kouvolassa, jossa ratkaistaan kuka lähtee sarjaykkösenä joululaatikkoja ahmimaan. Ei ole kyllä kovin suuret odotukset. Tosin silloin alkkisfaija aina jaksaakin skarpata.

Jos jotain posia on annettava, niin Seppälä pelasi varsin mukiinmenevän 1. pelin liigassa keräten pisteenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös