Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 739 479
  • 12 310

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Hieno ja viihdyttävä peli jälleen kerran. Lopussa meni melkoiseksi hawaijiksi mutta hommahan oli jo ratkennut. 4. kentältä komea esitys. Hirvoselta sopii odottaa paljon nuorten kisoissa.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Sarjakärjessä!!! Ihan mahtavaa ja tänäänkin hieno esitys, vaikka viimeiset 10 minuuttia olivatkin about kauden huonointa lätkää... ehkä siinä jo ajatukset siirtyi lauantain saunaillan viettoon ja takki repsahti auki. Mutta toivotaan että Ville antaa vähän rapaa tuosta eikä näitä enää nähdä.

Hirvonen alkaa olemaan meidän ihan parhaita hyökkääjiä ja veikkaan että tekee tulee tekemäään kovaa jälkeä MM-skaboissa. Upea pelaaja! Jääskälle olisin suonut maalin taas tänään, kova yritys eikä ollut kaukana.

Neloskentälle tehot 1+6=7, melkoista! Hede todella hyvä, kuten koko nelonen tänään(kin). Taitaa Hede jatkaa tuossa Kalpaakin vastaan kun nyt puolestaan Karvinen huilaa.

Halonen jälleen loistavaa peliä, nyt vaan sormet ja varpaat ristiin ettei tule pidempää saikkua mutta aika pahaltahan toi tilanne vaikutti. Garteigilla oli todella paha paikka tulla sisään (eikä kyllä mahtanut maaleille mitään), mutta eihän toi hyvää pitkään penkillä istuneen itsetunnolle varmaan tee.

Onnea Heljangolle muuten kauden ekasta maalista, vaikka tulikin omaa jengiä vastaan! Tyylikkäästi jätti tuulettelut väliin.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
+ Hienoa että Heljanko sai maalin. Tuntuu että kasvaa hyvin korkoa Jyväskylässä. Eilenkin Heljanko pelasi tosi hyvin.

9 peliin 1+3. n. 11 minsan peliajalla. Kyllähän Rassen kannattaisi tää kevät vetää JYPissä, mutta ei meilläkään niitä miehiä ole hirveästi varalla.


+ 6400 katsojaa

Tämä oli tosiaan hyvä. Vähän pelotti paljon Koronapassi vähentää kävijöitä. Voihan sitä tietenkin olla kausikorttilaisia, jotka ei vain tule näillä ilmaantuvuusluvuilla, mutta hyvin on irtolippuja mennyt.

Voi jopa olettaa, että IFKlla olisi rahaa hommata joku pelaaja Tammi-helmikuussa. Anttoni Honka?


- Tästä aasinsiltana niin Wimperin vähäinen vastuu ihmetyttää, sillä pelaa todella jämäkästi ja virheettömästi saamansa minuutit. Ehkäpä taustalla on plääni nostaa vastuuta pikkuhiljaa?

Luulen myös, että se on ihan tarkkaan harkittu juttu, kun hajosi niin nopeasti edellisen loukkaantumisen jälkeen. Nyt vedetään varovaisemmin. Se vammahan voi olla lihasvamma, jolloin rasitusta nostetaan pikkuhiljaa. Tänään kuitenkin jo 12:46 peliaikaa. Mutta kyllähän Winbergissä haisee sellainen tuleva kahden ekan pakkiparin pakki Liigaan, kun vaan saa pelejä alle ja pääsee kuntoon. Fiksua peliä.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Hyvä juttu! Mutta toisaalta, eikö tuo ollut aika samanlainen kuin mistä Innala sai 5 peliä? Vaikea ymmärtää että nyt tästä ei tule pelikieltoa.


Eikö tässä painoteta käden seuranta liikettä päähän?Oliko sitten Innalalla liike kun taas Turkulainen päätti kolauttaa päänsä Karvisen kyynärpäähän. Joka tapauksessa Karvisen tavoite oli pelata kiekkoa. Mun mielestä näistä ei pitäisi viheltää(Karvinen). Jääkiekko on kontakti laji jossa tapahtumat tulee nopeasti eikä jokainen pääosuma voi olla perusteltu rangaistus varsinkaan jos se tulee pelitilanteesta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Samaa mieltä tästä! Silti se Innalan 5 peliä oli kova rangaistus kun todella törkeitä on jäänyt tuomitsematta. Pari peliä siitä olisi ollut sopiva.

Sinänsä pidän siitä ettei pelaajan status lievennä rangaistusta. Tämä taas pitäisi kestää koko kauden kun kriteerit myös tässä lievenee kauden loppupuolella. Nyt jo asioita tulkittiin alkukaudesta eri tavalla niin kyllä tässä jokaisen 2+10 kohdalla joutuu miettimään mitäköhän tästäkin taas tulee.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Mielestäni Innalan ja Karvisen taklauksilla oli se merkittävä ero, että pienikokoisena pelaajana Innala edesauttoi osumaa päähän nostamalla kädet taklausvaiheessa.

Karvisen taklauksessa taas kohteena oli semihuonossa asennossa oleva "Innalan kokoluokkaa oleva pelaaja", jolloin pääosuma oli enemmänkin huonoa tuuria. Kädet pysyivät alhaalla, vauhtia ei ollut liikaa eikä taklauksessa ollut hyppyliikettä. Silti 2+10 sääntöjen mukaan paikallaan, koska osuma tuli kaikesta huolimatta päähän, mutta myös se meni mielestäni oikein, ettei tilanne edennyt kurinpidon käsittelyyn, koska Karvisen suurin rike oli lähinnä se, että taklauksen kohteella sattui olemaan pää alhaalla (osin peliasennosta ja osin 170cm varresta johtuen).

Hienoa myös se, ettei pelaajan nimi vaikuttanut langetettuun tuomioon. Tällä viittaan oikeastaan sekä case Innalaan, case Karviseen että case Åsteniin. Mielestäni kurinpidon lähihistorian suurin aivopieru on edelleen se Motinin taannoin saama 5 ottelun pelikielto tilanteesta, jossa hän lähinnä yritti väistää syliin luistellutta vastustajaa. Toivottavasti tällaisia haistapaska-tuomioita ei nähdä enää koskaan.
 
Viimeksi muokattu:

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Discovery+ tökki mulla enkä nähnyt ekaa kahta minuuttia. Ehkä hyvä niin...
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Todella sekavaa peliä eikä syötöt mene lapaan ja turhia pitkiä. Kaikki Garteigin syytä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös