Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 740 563
  • 12 310

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jälleen joutuu sanomaan ne tuskan sanat, ettei taaskaan lopun tasoitusta meille.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Joo siinä ois hyvin ollut Schmaltzilla tilaa luistella karkuun, mutta tällä kertaa sellainen no-look pass. No ehkä ihan ansaittu tulos, jos tämä hävitään. Ei tässä pitäisi olla mitään ongelmaa, mutta ei vain lähde.

Vahvistuksista syntyi kova kiima, mutta tiedä sitten onnistuvatko kunnolla paikkaamaan loukkaantuneita. Jääskä oli hiton hyvä ykkösessä ja Pakarinen on toki hieno pelaaja, mutta myös täysin uusi mies ketjukavereilleen. Palola pelasi ennen loukkaantumistaan todella hyvin, se toimiva ketju menikin sitten täysin uusiksi ja Turunen ollut tähän asti pelaamissaan näkymätön.

Ja viime viikko nyt oli ihan samanlaista tarpomista, vaikka pisteitä tuli. Jengi on mennyt liian monta kertaa uusiksi ja korona sekoitti taas koko pakan. Todella moni joukkue on pelannut tällä kaudella vuorollaan Liigan parasta lätkää. TPS, KooKoo, IFK, Jukurit, Lukko, Ilves ja Tappara. IFK:n vahva kausi oli tuossa joukossa ihan kärkipäässä mielestäni ja siihen päälle vielä materiaalietu, mutta ei näin repaleisella menolla siihen vain päästä enää kiinni.

Pleijarit ovat sitten toki täysin oma maailmansa ja IFK on siellä petrannut ennenkin ja varmasti nytkin, mutta kovimmat odotukset luonnollisesti laantuneet. Peltonen on yhä mielestäni kysymysmerkki kaiken tämän ylimääräisen säädön takia.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taas on eteenpäin menty, varmaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella saatiin lopussa edes jonkinlainen paine tehtyä ilman veskaria.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kävelkää kotiin! Saatanan surullinen joukkue.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Voisiko tämän pelin myötä rima olla alitettu nyt niin läheltä maata että oman varjon synkkyys kavahduttaa joukkueen vihdoin suoriutumaan vaaditulla tasolla? Joku on nyt niin pahasti pielessä että herätyksen on tapahduttava. Jopa Iiro Pakarinen ei ole enää Iiro Pakarinen kun on muutaman matsin tämän jengin mukana matkustanut.
 

Nicky Nichols

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneks playoffit on oma maailmansa, riippumatta siitä mistä asemista sinne mennään. Kunhan nyt kuuden sakissa pysyttäis. No kerhokin nyt hävis, mikä vähän helpottaa. Ei me silti mitään ennakkosuosikkeja olla mestaruuteen. Tamperelaiset on tällä hetkellä kaikessa edellä.
 

auvo11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, maajoukkue, NHL:n suomalaiset
No niin olin väärässä taas, tiesin et tulee haastava matsi, mut en tajunnut et tulee näin haastava, sori.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
JYP teki niin vittumaisen helposti maalinsa, että jos Kärppä-pelin jatkoaikamaalin jälkeen lähti TV ikkunan läpi pihalle, niin tänään 3-2 -maalin jälkeen seinän läpi rojahti palava sohva alakerran parvekkeelle.

Luulen, että about jokainen täällä on tottunut ja allekirjoittanut myös turtunut IFK:n paskaan peliin. On silti erityisen huolestuttavaa, että pari kierrosta ennen runkosarjan loppua peli on näin keskeneräistä ja moni pelaaja on selkeästi keskenkuntoinen, etunenässä kapteeni. Kuulun yleensä positiiviseen pro- porukkaan mutta Lyytisen kohdalla olen luovuttanut. Ei lähde, joten lähde. Mielellään heti. Sori.
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Siis mitä meidän HIFK:ssa tällä kaudella on hyvää? Pakit eivät osaa pelata kiekolla ollenkaan. Maaleja ei tahdo tulla tolla nimilistalla ollenkaan. Jatkuvasti ongelmia näitä sarjan häntäpään höpöhöpöjengejä vastaan, kyllähän tästäkin pitää antaa valmennukselle rapaa. Ylipäätään Peltonen on ollut aivan paska koutsi. Karseeta tekemistä, ei jaksa enää edes kiinnostaa. Myös noi Schmaltzin oman pään koomailut alkaa riittämään, taas kustiin Schmaltzin oman pään keijoilun takia. Silti tätä jätkää hehkutetaan jonain pelajaana aivan kuin olisi liian hyvä pelaaja tähän sarjaan? Schmaltzia ei todellakaan tulisi ikävä jos lähtisi. Mätä joukkue meillä on, yritti sitä kaunistella ihan miten tahansa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Mätä joukkue meillä on, yritti sitä kaunistella ihan miten tahansa.

Rajusti sanottu, mutta on totta, että kevät tulee tälle hiiviskelevälle porukalle liian aikaisin. Jos Tapparaa vastaan alkaisi sarja huomenna, se ois 4-0 tamperelaisille eikä tässä kolmessa viikossa paljoa tapahdu valitettavasti.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli pakko kelata Liigan sivuilta uudelleen tuo Schmaltzin kikkailu. Yrittää jotain aivan älytöntä selän takaa kiekko oman maalin raudan kautta ja 360, kiekko haltuun? Aivan utopistinen 14v teinin UJ:llä vetämä veivi yritys.
Toivottavasti laskeutuu kusipilvistä hyvin nopeasti takaisin sille loppu -ja alkuvuoden tasolleen, tällä hetkellä olisiko jo kolmas peli peräkkäin missä nähdään tälläisiä wannabe McDavid hakuja --> kaveri rankasee.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Pelitapa ei oikein ota toimiakseen ja käsittämätön tappio. Nyt valmennuksella mahdollisuus kääntää tämä pupellus positiiviseksi jos tästä saataisiin uutta virtaa ja ryhtiä tekemiseen. Toisaalta paineet pitää 4. sija ja suora pudotuspelipaikka ovat varmaan aika kova ja paine tilanne ei ole hyvä paikka kehittää omaa peliä. Toisaalta jos joukkue ja valmennus saa pidettyä rauhan maassa, niin mitään painetilannettahan ei pääse syntymään.

Nyt ei oikein enää koronaa voi syyttää sillä huilia on saatu ja päästy treenaamaan, vaikkakin ei niin paljoa kuin tarvitsisi.

Ikävää oli lähinnä se, että IFK ei saanut pelin virtausta käännettyä ekalla 30minuutilla ja näköjään tämä alkaa tulla jo tutuksia, että maaleja ei juuri saada ekalla 30 minuutilla juuri tehtyä. Siihen bonarina avaus erään 3 jäähyä. Typerä jäähy oli tuo Jardinen jäähy. Eikö valmennus puuttunut Ässä matsin typerään kostojäähyyn, kun uskalsi tänään ottaa noin tyhmän jäähyn? Vikalla 30 minuutilla kun alettiin pelaamaan alkoi pelitapa tuottaa hyökkäyksessä maalipaikkoja mutta ihmeellistä että Jypin tasoinen jengi vei ekat 30 min matsia. Ymmärrän että taitotaso ei ratkaise, jos pelitapa ei tue ja luo paikkoja.

Tämä oli kuitenkin matsi, mikä olisi pitänyt voittaa sillä ennakkoon ajateltuna sen piti olla viimeisestä neljästä matsista helpoin.

Karvinen on parantanut peliään. Ei hölmöile vaan keskittyy. Väänänen tulee tätä kehitystahtia pelaamaan parin kauden sisällä todennäköisesti 3. keskellä tai laidalla laituri-sentterinä.

Tallberg, Lyytinen, Kotkansalo (tiedän ettei tänään pelannut), Paajanen, Dyk viisikon pitäisi alkaa herätä ja antaa näyttöjä ja auttaa joukkuetta enemmän. Jypin potkumaali olisi pitänyt hylätä mutta toisaalta avausmaalin olisivat paremmalla tsägällä tehneet jostain, joten olkoot. Lyytinen kuitenkin 2 ekaa byyriä ihaili aitiopaikalta. Vaikea uskoa että kyse on pakista. Oliko edes yritystä pelata tilanne hyvin.

Hieman pelottaa että IFK:n pakka alkaa seota pahasti kevään tärkeimmillä hetkillä.

Vaikka kotietu menetettäisiin, niin toisaalta nyt on 3 matsia aikaa ja muutama päivä treenata ennen playoffeja, jos ei jouduta sääleihin ja tuossa ajassa pitäisi peli saada kuntoon. Materiaali on kuitenkin kova.

Toivottavasti pakeista Ahonen ja Karjalainen sekä Winberg tulevat pitämään tasonsa sillä heitä todella tarvitaan JS:n, Motinin ja Auvitun ohella.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kolmeen ratkesi tänään.
1. Lyytisen merkkausvirheisiin ekassa ja tokassa sekä kiekon menetykseen tokassa.
2. Schmaltzin ylimielisyyden jatkumiseen edellisestä matsissa ja sähläilyyn kolmannessa maalissa.
3. Napit auki- asenteesta.
Hyvää ja persuksia puuduttavaa kotimatkaa, toivottavasti dösässä eikä lentäen.
Tää ei ole minun HIFK.
Ihan hävettää suorastaan.
Hakki, Murtsi, Ile ja muut vanhat starat ylhäällä kyllä kääntävät kylkeään.
Ja joku lausuu: kyllä on v:n paska tuo IFK.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Toivottavasti kaikki ihmeelliset kokeilut on nyt sitten loppu.
Hyökkäykseen:
Innala-Koivistoinen-Pakarinen
Tallberg-Broadhurst-Gardiner
Turunen-Paajanen-Hirvonen
Ja neloseen järkevät ja jäähyjä välttelevät jämät.
Pakit:
Runkosarjan viimeisiin Schmaltz poppareille ja jos maistuu takaisin poffseihin.
Muut sitten Motin, Winberg, Auvitu, Karjalainen, Ahonen, tuossa järjestyksessä ja Kotkansalo, Jardine rotaatiossa. Lyytinen kesälomalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös