Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 623 951
  • 8 707
Kärpät tulee kyllä tässä pelissä tasoihin.

IFK on täysin haavoittuvainen mutta ei vaan jotenkin Kärpät saa yhtään mitään aikaan.

Katellaan..
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Kyllä pelas Niemelä hienodti tuon syötön, imi blokit itteensä
Minusta yksi syy miksi Kärppä YV ei ole toiminut. Tuon kaltaista pelinrakennusta ei ole viivasta tullut tarpeeksi sitten Ladan ja Koiviston aikojen.
 

Micol

Jäsen
Meinasit kuitenkin vielä toisen erän nauttia viihteestä?

Kärpille hyvä paikka tuossa 15 sekuntia ennen loppua ja sen tottakai saa MIKKO NIEMELÄ, tuo maapallon kaikkien aikojen puukätisin jääkiekkoilija.
...lähes yhtä kovalla fokuksella mennään täällä kotisohvalla kuin Kärpät jäällä. Luulin jo aidosti, että siellä on kurvailtu pari erällistä - vaan vitut oltu. Aika ikään kuin pysähtyy, kun koko ajan tapahtuu niin paljon hienoja asioita jäällä. Pitäiskö sittenkin mennä ennemmin nukkuun...perhot saa odottaa huomiseen.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
HIFK toimittaa kiekkoa maalille ja saa näitä pomppumaaleja, jopa tuomariston avustuksella. Kärpät pyörittää peliä rännistä toiseen silloin harvoin, kun hyökkäysalueelle pääsee. Keräsen maali hyvä esimerkki tästä: Kärpät olisi pelannut kiekon ”turvallisesti ränniin”.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vielä olis kaksi erää aikaa pestä kasvoja ja alkaa tehdä maaleja. Mutta omiin ei kestä enää päästää, vaikka se vaara on suuri jos vastaava sekoilu jatkuu... Mutta pakko yrittää uskoa vielä, että täältä noustaa, vaikka usko onkin nyt koetuksella.

On ollut niin paska kausi, että ainoastaan mestaruus olisi kasvojen pesu. Sitä ei kuitenkaan tule tapahtumaan
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Joo mutta kun tuo "ei esittänyt mitään" riittää tällä hetkellä Kärppiä vastaan. Ja kun tälle linjalle lähdetään niin Kärpät ei ole esittänyt mitään koko kaudella.

Nojoo, niin se isossa kuvassa on. Tässä ekassa erässä Kärpät pelasi kuitenkin omaan tasoonsa nähden ihan OK vieraspeliä, vaikka lukemat ovat rumat.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Sinänsä en kyllä ymmärrä miten HIFKin eka maali ei ollut korkea maila. Maila oli puoli metriä yläriman yläpuolella kun osui kiekkoon.
Osumakohdastahan se katsotaan ja kyllä sitä sen verran pitkään veivattiin että uskon kyllä olleen ihan oikein tehty. Lisäksi jos tuomaristo ei pysty aukottomasti todistamaan että oli korkea maila niin silloinhan se pitää hyväksyä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Voi vitun Mikko Niemelä. Tää kaveri on päässyt kyllä kanssa ihon alle viime aikoina oikein kivasti.
 

Karkkiomena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Liikaa on laiskaa puolustamista ja huolimattomuutta. Tuskainen tie hakea tasoitusta, kun kunnon maalipaikoille ei oikein päästä. Toivottavasti joukkue tulisi sisuuntuneena toiseen erään ja nollaisi nuo takaiskut. Nyt on tarjolla sankarin viittaa.

Jahas ja typerät jäähyt jatkuvat, todella kuritonta ja vastuutonta pelaamista..
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät ei pärjää fyysisyydessä ollenkaan. Ihan sama mitä HIFK pelaajat tekee niin Kärpillä ei ole muuta mahdollisuutta ku vikistä vieressä
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko peli laadukasta, kun torjuntoja ja maaleja on erässä neljä?
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
On siinä kyllä täysin poikanen vielä näihin peleihin. Sehän ei oo tuukan vika että on väärässä paikassa. Kertoo vain joukkueen rakentamisen ongelmista.
Jep. Ja suunnilleen yksi anoista pelaajista, jolta voisi lähtökohtaisesti odottaa pisteitä :D 3 miljoonan budjetti jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös