Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 623 808
  • 8 707

Tapsa11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Surkeaa oli.
Aaltonen oli ihan yössä, toivottavasti ei ole vammaa. Kunnossa ollessaan voi huomenna heittää muutaman pojon tästä päivästä sisuuntuneena.
Junnut käy keveäksi, eli eiköhän ne sekoiteta jotenkin.

En luovuta vielä, mutta ei tässä päätyyn mennä kumminkaan.
Tulis ees kunnon kiekkoa. Taklauksia ja maaleja!
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Mut hei ihan vitun opettavainen tappio ja purraan hammasta yhteen ja pohjoisen puhuri ja veljeys kantaa.

Ymmärrän palstaväen vitutuksen mutta kyllä osalla on levy jäänyt aika jämäkästi soimaan. Nämä läpät on kuultu täällä about 10000 kertaa. Kyllä minuakin vituttaa, mutta joku taso täälläkin on hyvä pitää.

Hyvin kokosi Kärpät itsensä eka erän jälkeen. Taistelua oli, mutta kyllä vastuskin on todella kova, mestarikandidaatti. Huomenna olisi pakko voittaa, muuten nämä eväät eivät taida riittää.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Tässä se iskun paikka aika lailla oli, mutta piippuun jäi. Nyt vuori on kyllä aika suuri kiivettäväksi. Huomenna on kyllä pakko napata voitto mikäli meinataan edes jollain tasolla kamppailla sarjan voitosta. Kolmea peräkkäistä voittoa Kärpät ei kyllä HIFK:stä nappaa ja nytkin kolmen pelin voittaminen neljästä on jo todella pahasti kiven alla. Ei ole oikein muuta vaihtoehtoa huomenna, kuin lyödä ihan kaikki sekaan ja yrittää kammeta jollain mahdollisella konstilla se voitto, muuten edessä on mission impossible. Jos tällä kaudella meinataan vielä näyttää kulmahammasta ja taistelutahto, niin kyllä se hetki on huomenna tai sitten ei koskaan

Että sikäli kaiken tämän paskan keskellä saattaisin nähdä näiden paikan vielä ensi kaudellakin joukkueessa.
Kyllähän se tämän joukkueen ongelma on se, että parhaassa peli-iässä olevat pelurit loistavat täysin poissaolollaan. Tuli tästä jo itsekin kauden aikana kirjoitettua ja palstaveli @GT :kin myös nosti tämän hyvin esille tuossa ylempänä. Joukkueen ikärakenteen roolitus on aivan perseellään (unohtamatta roolitusta pelityylien suhteen). Kokeneet konkarit, jotka vetelevät aivan viimeisiään ovat kiskoneet tätä laivaa tällä kaudella ja nuorten junnujen perseet eivät ole vielä kestäneet merivettä.

On mielestäni jopa hieman kohtuutonta vaatia esim. Tieksolalta vielä jotain hokkuspokkus temppuja. Tieksola on tässä nyt n. kaksi kuukautta pelannut hyvän tason liigakiekko pahojen loukkaantumisten jälkeen ja nyt pitäisi sitten dominoida samalla tavalla isoa, pahaa ja väkevää HIFK:iä vastaan pleijareissa, jossa kamppailuvoiman merkitys korostuu entisestään? Ei vain riitä vielä rutiini, perustaso ja taito.

Ja sitten vielä ne parhaassa peli-iässä (23.v - 29.v) olevat pelaajat ovat sellaisia metsävainioita, mustosia, kristofeja, hermosia plus muutama löysä palkkasoturi puolustuspäästä jatkoksi. Mutta laadukkaat, maajoukkuetason, parhaassa peli-iässä olevat pelimiehet uupuvat täysin.

Parilla aiemmalla kaudella ottelujen loppuhetkillä tasoitusta oovat olleet hakemassa mm. sellaiset kaverit, kuin: Lammikko, Pulju, Krejcik, Junttila, Mäenalanen, Leskinen, Ruohomaa, Lasu, Kupari, Heponiemi, Osala, Vesalainen, Koivisto, Kivihalme, joitain mainitakseni. Nyt kentälle heitetään aivan viimeisiään vetelevät kärppä-legendat plus muutama muu harmaakettu ja toivotaan, että jos se Jussin lätty neliön keskelle nyt löytäisi jonkun lavan vielä sen viimeisen kerran. Miten ollaan parissa kaudessa tultu joukkueen kasaamisessa noista em. nimistä tähän nykyiseen?

Paljon on ensi kaudeksi ollut huhuissa pelaajaliikennettä, nimenomaan poispäin Kärpistä ja en ainakaan itse näe sitä kovin negatiivisena asiana. Jopa oikeastaan todella positiivinen juttu, että ensi kaudella ei ole tämän kauden kaltainen poppoo kasassa, vaan toivottavasti ryhmä näyttää täysin erilaiselta ja on roolitettu paljon paljon paremmin, niin iän, kuin pelityylienkin suhteen.
 

Glove

Jäsen
Kertoo kyllä omalta osaltaan, miten päin helvettiä tämä jengi on kasattu: on vain iäkkäitä konkareita, joilla ei riitä enää jalka näihin peleihin tai junnuja, joilla ei riitä vielä voima tai rohkeus. Parhaassa peli-iässä tai urallaan nosteessa olevia saa oikein hakea.
Tämä on koko liigan ongelma, kaikki kynnelle kykenevät parhaassa iässä olevat pelaavat isomman palkkapussin vuoksi jossain ihan muualla kuin liigassa. Tsekki ja Itävalta kun vielä menee taloudellisella puollella ohi niin liigassa on enää junnuja ja 35+ ikäisiä jäähdyttelijöitä. Ja luultavasti ne parhaat junnutkin lähtevät nykyistä aiemmin muualle.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Ei tullut sitä yllätystä, joka tähän alkuun olisi ehdottomasti tarvittu, jotta edes jotain mahdollisuuksia mitalipeleihin olisi ollut. Peli oli oikeastaan kuin koko kausi pienoiskoossa: sekoilua, koomailua, löysäilyä, oman sinisen yli ei päästy kunnolla kiekolla kuin muutaman hassun kerran, kaksinkamppailut hävittiin laidoissa ja kulmissa lähes poikkeuksetta. Kun ei riitä niin ei riitä. Lopussa taas oli sitä näennäistä yrittämistä, josta näkee satojen kilometrien päähän, ettei siitä mitään tule. Myös IFK oli kaukana parhaasta tasostaan, mutta kuten niin monesti aiemmin, Kärpät onnistui olemaan vielä huonompi. Ei ole vaikea ennustaa, että huomenna stadin kingi marssii aneemisen kärpän yli rumin lukemin, sillä niin alistuneen ja masentuneen kuuloinen oli myös Manner pressissä.

Karua ajatella, että hyvin todennäköisesti torstaina kausi on ohi. Toisaalta se tuntuu myös helpottavalta, sillä tuskien taival lähenee loppuaan, ja Manner-kiekon päälle voidaan nakata viimein ne raskaat mullat, jotka sille olisi kuulunut jo kauan sitten.
 
Viimeksi muokattu:

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Ei ole vaikea ennustaa, että huomenna stadin kingi marssii aneemisen kärpän yli rumin lukemin, sillä niin alistuneen ja masentuneen kuuloinen oli myös Manner pressissä.

Oli kyllä harvinaisen alistuneen kuuloinen koutsi. Katsoi tavallaan taaksepäin, kun korosti, että on ollut vaikea kausi.

Tuli noista Mamban kommenteista sellainen fiilis, että kaikki kivet on nyt käännetty, eikä tästä puolikkaalla sylinterillä yskivästä moottorista nyt vain irtoa tämän enempää.

Alistuneen näköinen oli myös joukkue tänään jäällä. Ei siellä liikaa itseluottamusta ollut. En muista, että olisin tällaista kärppänippua aiemmin kauden tärkeimmillä hetkillä nähnyt.

No, jospa ensi kaudelle kasataan taistelevampi, kamppailuvoimaisempi ja luistelevampi joukkue, joka saadaan pelaamaan jonkinlaista viisikkopeliä.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Minusta tuo "parhaassa peli-iässä olevien puute" ei oikein päde tämän kauden Kärppiin. Kyllä niitä siellä tänäänkin pörräsi nätisti useampi kappale siellä, mutta mitään tulosta tai vastuunkantoa ei pääasiassa ole näkyvissä, varsinkaan tämän illan pelissä.

Tänään ilta ratkesi laaduttomiin syöttöihin, surkeaan avauspeliin IFK:n syvän karvauksen alla (PAHP sakkaa), sekä hyökkäysalueen rumpukiekkoon, jota joukkue on jauhanut koko **tun kauden. En ymmärrä miksi peliä pakotetaan laitoihin ja rumpuihin, kun fakta on se, että Kärpät on yksi pienikokoisimmista joukkueista Liigassa (ellei pienin?), eikä täten varmasti ole omimmillaan laitakahinoissa. Yksi syy on toki varmasti se, että mitään luovuutta ja kemiaa ei tunnu kentällisiltä löytyvän hyökkäysalueella - silloinhan kiekollisena paineen alle joutuessa helppo ratkaisu on lyödä kiekko laitoja myöten liikkeelle ja toivoa, että sen joku oma saa kaivettua toisella puolen. Myöskin ronskit kiekollisena ajot sektoriin, sekä laukaukset maalille loistavat poissaolollaan. Jos haluat pizzaa mene pizzeriaan... jne. kyllä te tiedätte.

Tänään tuntui, että yksikään kokenut pelaaja ei saanut oikein mitään aikaan. Ainoastaan Jusa, joka yritti tuoda tunnetta peliin taklauksilla ja pikkusikaa pelaamalla. Littipeukkua näytän siitä Jussille. Loput, kuten Heshka, Aaltonen ja Sulak näyttivät preesenssiltään siltä, kuin kyseessä olisi lokakuisen tiistai-illan runkkarihöntsä. Löysämunaisuus paistoi lohduttomasti Nordikselta aivan tänne vastaanottimien ääreen Ouluun asti.
 

Karkkiomena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pelipäivä. En tiedä olenko sitten todellinen masokisti, kun joka kerta on ailahtelevista otteista huolimatta luottavainen olo ennen päivän ottelua ja olen katsonut kaikki pelit tällä kaudella. Yhdyn yleiseen vahvaan kantaan, että Manner olisi pitänyt potkia pois jo viimeistään epäonnistuneen karanteenista paluun jälkeen (kun Mikkola oli saanut joukot hetkeksi lentoon). Potkuja ei kuitenkaan tullut ja voisin täyttää tämän viestin sarkastisilla letkautuksilla Mannerista ja pelitavan puutteesta, jota on täällä varmaan jokainen saanut jo tarpeekseen lukea mutta jätän väliin sillä en ole niissä kovin hyvä toisin kuin muutama kirjoittaja täällä. Vaikka yleinen negatiivisuus on mielestäni tyhmää on turhautuminen ja 'luovuttaminen' kuitenkin ollut ymmärrettävää tätä kauden taaperrusta seurattaessa. Itseäni ja ahdistunutta oloani peliotteita seuratessa on ainakin helpottanut tällä kaudella paljon palstalla näkemäni sarkasmi ja Mannerin aatteiden sekä toiminnan kyseenalaistaminen.

Palatakseni itse aiheeseen, toivon sydämeni pohjasta että Kärpät jotenkin maagisesti olisi tänään taistelumoodissa ja yhtäkään pelaajaa ei voisi syyttää yrittämisen puutteesta ja löysäilystä. Ehkäpä 'selkä seinää vasten' -asetelma viimeistään sytyttäisi joukkueen taistelemaan (viimeistään siis torstaina). Nuorilla pelaajillamme puuttuu vielä fysiikkaa ja vanhemmat taas alkavat olla jo hitaita, mutta todellinen omistautuminen ja kaiken antamisella peliin yksilöinä koko joukkueen voimin auttaisi kuromaan näitä puutteita umpeen. Voit olla heikompi fyysisesti mutta jos menet päälle kuin härkä niin kyllä siinä isompikin ukko on ihmeissään. Eihän Karvinenkaan ole mikään isokokoinen korsto mutta kyllä hän halutessaan laittaa isommankin vastustajan selälleen joutuessaan sellaiseen tilanteeseen. Vanhempien on näytettävä tekemisen mallia ja nuorten on osoitettava pystyvänsä pelaamaan näitä pelejä. Uskon, että jokainen pelaaja pystyy vieläkin parempaan ja paljon on kysymys asenteesta. Pelitapa ja sen puute on nyt mitä on, ei siitä sen enempää.

Jusan tyytymättömyys ja selvä ärsyyntyneisyys eilisessä erätaukohaastattelussa antoi toivoa, että jostain Kärpät saisi vielä kaivettua sen todellisen taistelumoodin ottelusarjan kääntämiseksi. Jos kohtalomme on hävitä tämä ottelusarja olkoon se sitten niin, kunhan joukkue tekee sen täysillä taistellen ja saappaat jalassa kaatuen. Tähän asti joukkueesta on kuitenkin huokunut paljon suorastaan välinpitämättömyyttä ja flegmaattisuutta eri tilanteissa. Ei kukaan täällä varmaan toivoisi joukkueen kesälomaa, jos edes taisteluilme olisi vaadittavalla tasolla.

Kiitos niille kannattajille, jotka näiden vaikeuksien keskellä jaksavat yhä uskoa ja kiitos myös niille kannattajille, jotka äänekkäästi täällä toimintaa kritisoiden vaativat tarvittavaa muutosta seuran toimintaan. Molempia tarvitaan nyt. Aina ja vain Kärpät!
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
En tiedä alkoiko HIFK:lla kunto loppua vai mitä, mutta eiliset 2 viimeistä erää Kärpät oli hiuksenhienosti kuskin paikalla. Tulostaululla se ei realisoitunut, mutta jos (huom. jos) peli jatkuisi samanlaisena tänään, niin olisihan tuossa mahdollisuus lyödä sarja tasoihin.

Kun HIFK karvaa alussa agressiivisesti kolmella päälle, niin pitäisi päästä omista pois keinolla millä hyvänsä. Vaikka heittämällä nöyrästi roikkukiekkoa ulos alueelta. Jos jäädään näpräämään omiin, niin HIFK:n kiekonriisto on vain ajan kysymys ja se on sitten helposti GAME OVER. Pitäisi saada tapettua tuo HIFK:n alkurynnistys. Jos siinä onnistutaan, niin kaikki on mahdollista.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Kiva, että Karvisen tilalle saatiin junnuosastolta täydennystä, kun juuri oltaisi kaivattu sitä fyysistä vääntövoimaa...
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
LOISTAVA STARTTI JÄTKÄT!

Vitun paskakasat. Lopettakaa uranne jokainen. Hyi vittu että oksettaa tuo saatanan paskominen pelistä toiseen.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Toi Mise on niin vitun pehmoinen ja löysä pakki. En ymmärrä niitä, jotka miestä hehkuttavat. Korkeintaan 6. pakki kuuluisi olla Kärppien tasoisessa organisaatiossa.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Toivottavasti hyväksytään, ei tarvii antaa yhtään armoa tälle meidän paskajengille
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Varmaan tiedettiin taas IFK:n vahva alku. Ei vaan osata vastata siihen.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Hyvä ohjuri, toimita kiekkoa maalille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös