Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 623 838
  • 8 707

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
TV kiinni, tämä oli tässä. Saatatan vellihousut, älkää tulko enää Ouluun, voitte jäädä vaikka Pihtiputaalle tai jonnekin.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Tapparan jokainen viivalaukaus on vaarallinen koska on maskia ja ohjauksia. Kärppien viivalaukauksia ei oikeastaan ole ja harvat yritykset jäävät blokkeihin.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Kärppien joskus hyvä AV on sekin taas vain muisto. Manner on tällä kaudella tehnyt kyllä hienosti selvää jälkeä kaikista joukkueen vahvuuksista.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Laittakaa vaan muutki telkkarit kiinni.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Paskat valuneet jo pitkin Hakametsän jäätä, mutta vielä roikutaan jossain haavemaailmassa mukana.

Onnea Spedelle!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Itse asiassa jos nämä nykytilanteet säilyisi niin Kärpille tulisi TPS vastaan puolivälierissä ja niitä vastaan on pelattu hyvin. Noh, tietty nyt missataan CHL-paikka ellei sitten tule mestaruutta, mutta ehkä kuitenkin ennemmin ottaisin puolivälierät Tepsiä vastaan ja runkosarjan kuudennen sijan kuin nelospaikan ja puolivälieriin KalPan jota vastaan on oltu pelillisesti jäljessä ihan helvetisti.

Kamoon Jukurit, hoitakaa homma!
 

Finnstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
2min yv kolmannen erän alkuun. Nyt kun saataisiin jostain takaovesta haalattua Lasse koppiin käymään mantrojaan läpi, ja eilisenkaltainen tason nosto kolmanteen erään, niin tästähän vois vielä tulla jotain.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös