Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 624 078
  • 8 707

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Kattokaa nyt tuota tyhjää Raksilaa kiittelevää Heshkaa. Ei helvetti, mun sydän särkyy urheiluromantikkona, jos nää on sen viimeisiä kotipelejä Raksilassa...
Sauna- ja hyvävelikerhosopimukset täytyy saada tehtyä, joten laitetaan sitoutunut ja kotoutunut ulkkarilegenda (voiko jo sanoa?) pihalle... riipaisee syvältä kyllä itselläkin..

edit. kait tässä vielä jonkinlainen toivo elää?
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Sauna- ja hyvävelikerhosopimukset täytyy saada tehtyä, joten laitetaan sitoutunut ja kotoutunut ulkkarilegenda (voiko jo sanoa?) pihalle... riipaisee syvältä kyllä itselläkin..
Kyllähän Heshka on jo saavuttanut Humlin kaltaisen ulkomaalaispelaajan statuksen, ainakin omasta mielestäni. Heshka menee kategoriaan "yksi parhaista ulkkaripelaajista, joka Kärpissä on pelannut". Ja se mikä tekee mm. Humlista ja Heshkasta, niin pirun hienoja pelaajia on se, että vaikka olivat tasoltaankin kovan luokan pelimiehiä Kärpissä, niin matkalta näyttää tarttuneen mukaan myös aivan massiivisen suuri Kärppäsydän. Kyllä on aina hienoa nähdä, kun joku ulkkaripelaaja kotoutuu noin hyvin seuraan, että nousee jo sinne seuraikonien joukkoon ja osoittaa myös suurta kunnioitusta ja sydäntä seuraa kohtaan. Mielessä on vieläkin Humlin jäähyväisottelu ja herkistyminen.

Uskomattoman hieno pelaaja on Heshka. Kyllä Heshka on jo niin kotoutunut, että ei Zen Heshkasta voi enää edes käyttää termiä ulkomaalaispelaaja. Jos nämä tosiaan ovat viimeisiä pelejä, mitä pelaa Kärppä-paidassa, niin harmittaa kyllä älyttömästi, sen takia, koska on vieläkin kovan luokan pelimies ja miehen Kärppäsydämestä näyttää kasvaneen todella suuri. Luulisi, että Kärppienkin tulevaisuudensuunnitelmista löytyisi tonttia tällaiselle pelaajalle, joka pelaa logolle ja seuralle ja antaa niille kaikkensa.

Edit. typot
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Luulisi, että Kärppienkin tulevaisuudensuunnitelmista löytyisi tonttia tällaiselle pelaajalle, joka pelaa logolle ja seuralle ja antaa niille kaikkensa.
Kyllähän sitä toivoisi, että niin kauan kuin homma vielä rokkaa pelaajana, niin töitä löytyisi siinä roolissa Kärpistä ja siitä sitten siirtymistä valmennuspuolelle. Mitä nyt esim. veli @holynordic on kuvamateriaalia jakanut, niin miehessä voisi olla aika potentiaalista junnuvalmentajan aihiota. Shaun on myös sanonut, että tuntuu siltä, että oikea koti on tätä nykyä Suomessa ja Kanadassa käydään vain välillä vierailemassa.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähäm Heshka on jo saavuttanut Humlin kaltaisen ulkomaalaispelaajan statuksen, ainakin omasta mielestäni. Heshka menee kategoriaan "yksi parhaista ulkkaripelaajista, joka Kärpissä on pelannut". Ja se mikä tekee mm. Humlista ja Heshkasta, niin pirun hienoja pelaajia on se, että vaikka olivat tasoltaankin kovan luokan pelimiehiä Kärpissä, niin matkalta näyttää tarttuneen mukaan myös aivan massiivisen suuri Kärppäsydän. Kyllä on aina hienoa nähdä, kun joku ulkkaripelaaja kotoutuu noin hyvin seuraan, että nousee jo sinne seuraikonien joukkoon ja osoittaa myös suurta kunnioitusta ja sydäntä seuraa kohtaan.
Eipä tätä tuon paremmin voi sanoa. Ja iän puolesta, vaikka ura jo ehtoolle onkin kääntynyt, hyviä pelivuosia jäljellä vielä ainakin 1-2, ehkä enemmänkin. Sanoisinko että pakkipuolen "mikapyörälä".
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Vahva ensimmäinen erä, vaikea toinen ja taisteleva kolmas. Kolme pistettä.

- Rybar, muutama todella upea koppi
- Sulak, mies on kyllä nyt parantanut otteitaan huomattavasti parissa viime pelissä


Hannes Björnistä on myös pakko kehua, aivan fantastinen pelaaja.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
- Sulak, mies on kyllä nyt parantanut otteitaan huomattavasti parissa viime pelissä

Sulak on siitä mielenkiintoinen kaveri, että on parhaimmillaan silloin kun joukkue pärjää. Jos joukkueella on vaikeutta, niin Sulak ei jaksa oikein tehdä sitä työtä. Nyt kun Kärpät on saanut pisteitä kerättyä niin Sulakillakin on motivaatio kohdallaan ja näemme yksilösuorituksia ja myös puolustuksellista uhrautuvuutta.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Sulak on siitä mielenkiintoinen kaveri, että on parhaimmillaan silloin kun joukkue pärjää. Jos joukkueella on vaikeutta, niin Sulak ei jaksa oikein tehdä sitä työtä.

Tuli vain mieleen sekin, että Sulak on myös sairastanut koronan. Viime vuoden puolella ilmeisesti toki mutta täysin mahdollista, että täyteen pelikuntoon pääsemisessä on mennyt aikaa. Puhumattakaan vaikutuksesta itseluottamukseen. Tasoonsa nähden Sulak veteli kyllä pitkään niin vihkoon, että pakko melkein olla jotain vammaa tai muuta selittävää tekijää taustalla koska jos kyse oli pelkästä motivaatiosta tai asenteesta niin se on ammattiurheilijalle anteeksiantamatonta. Oli pitkään Kärppien huonoin puolustaja. Toivottavasti alkukauden taso löytyy taas sillä ei tuolta puolustuksesta oikein löydy kärkiosaamista ilman Sulakia. Byström on hyvä, paikoin erinomainen all-arounderi, samaten kuin Heshka, mutta kyllä Libor on hankittu tuon pakiston soihdunkantajaksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Makoisan näköistä peliä. JYP ei kylläkään mikään mittari ole, mutta onhan tämä hienon näköistä.

Jusa on tarjoillut jo monta hyvää tonttia.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pisti kyllä silmään kun Helenius työnsi Puutiota pois kuin mitäkin märkää rättiä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Eikö tuosta perkeleen rummun hakkaamisesta päästä eroon ees tyhjillä halleilla?!
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Annunen on kyllä melkoinen imuri tällä hetkellä.
Hieman tulee Sami Aittokallio mieleen. Kun pääsi ns. "puskista" maaliin, oli liigan parhaita maalivahteja. Sitten kun tiesi pelaavansa niin ei välillä tarttunut mikään. Onneksi Justus on vielä nuori, aikaa on laittaa pääkoppa kuntoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös